stolikowa 04.01.18, 20:54 Czy możecie coś polecić? Nie musi być wielki komfort. Chodzi o jedną noc. Dzięki z góry. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bialeem Re: nocleg Praga 04.01.18, 21:50 Byłam w Pradze raz i to baaardzo budżetowo. Chyba najgorszy mój hotel, bo właśnie oboje rzuciliśmy pracę i pojechaliśmy na tydzień w przysłowiowe pizdu. Jak nie będziesz miała nic innego to polecam, bo blisko tramwajów, samo wzgórze jest urocze i nie ma karaluchów. www.residencetaborhotel.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
mari.sol Re: nocleg Praga 05.01.18, 00:16 Spałam w Ibisie, blisko centrum, trafiłam dobrą cenę, jedynie za parking sporo wyszło. Odpowiedz Link Zgłoś
najstarszy_syn_ksiedza_biskupa Re: nocleg Praga 05.01.18, 00:20 mari.sol napisał(a): > Spałam w Ibisie, blisko centrum, trafiłam dobrą cenę, jedynie za parking sporo > wyszło. Do Pragi to tylko kolejką, albo ewentualnie samolotem. Xsioonc Odpowiedz Link Zgłoś
janja11 Re: nocleg Praga 05.01.18, 08:54 www.hotelmucha.cz/pl/ Super lokalizacja bardzo blisko centrum. Tuż przy stacji metra. I przede wszystkim jest niepowtarzalnie KLIMATYCZNIE I STYLOWO. Tego nie znajdzie się w sieciówkach. Odpowiedz Link Zgłoś