Dodaj do ulubionych

Seksowny zawód.

• ophelia78 Re: Seksowny zawód. 12.01.18, 17:21
      Mnie tez sie zawsze podobali faceci w mundurach ze szczególnym uwzględnieniem marynarzy wink ale to pewnie dlatego pol życia mieszkałam niedaleko Akademii Morskiej smile
      No i coz... mam swojego marynarza smile Z tym ze niewtajemniczonym wyjasniam: na co dzien to w mundurach chodzi marynarka wojenna, studenci szkoly morskiej, wykładowcy tejze i ew oficerowie na promach pasażerskich. Reszta od wielkiego dzwonu. Podejrzewam ze wielu nawet munduru nie ma smile Mąż czasem zaklada ale raczej dla mnie - strasznie mnie wtedy kreci i kolacja kończy sie.... hmmm
      .. miło smile W pracy raz na ruski rok.
      Co cielawe nie dzialają tak na mnie mundury marynarki wojennej, moze dlatego ze zawsze mialam kiepską opinie o żołnierzach (i policjantach) jako o partnerach życiowych.
      A sama ostatnio wyglosilam kwestie "Kochanie, kapitanem to ty jestes w pracy a w domu rządzę ja!". Nie sprzeciwial się smile
      • bi_scotti Re: Seksowny zawód. 12.01.18, 17:31
        Absentminded professor, najlepiej w jakiejs totalnie niszowej, crazy dziedzinie wink
        Z mundurowych, ewentualnie park ranger/lesnik/lesniczy big_grin
        Pan niania/babysitter jak najbardziej - faceci zajmujacy sie fachowo malymi dziecmi zawsze robia na mnie wrazenie ... pod kazdym wzgledem tongue_out Cheers.
    • aj.riszka Re: Seksowny zawód. 12.01.18, 17:36
      Hydraulik ? ;P zartuje! (a fuj, teraz mam przed oczami 'rowek hydraulika'! tongue_out)
      A wiec: pilot i inzynier.
    • lellapolella Re: Seksowny zawód. 12.01.18, 19:07
      Rzemieślnik, najlepiej wysiadający z zagraconego auta, w trampkach, chętnie w stroju roboczym, jak mu jeszcze wiszą u pasa jakieś młotki i szpachle to czadsmile
      Muzyk, chętnie uliczny, byle dobrze grał i walił charyzmą po oczachwink Może być absolutnie nie w moim typie fizycznym- ostatnio widziałam chudego blondyna w adidasach jadącego na perkusji i prawie szczytowałamwink
      • aj.riszka Re: Seksowny zawód. 12.01.18, 19:50
        smile przeczytalam " rzeznik"
        • lellapolella Re: Seksowny zawód. 12.01.18, 20:16
          No, proszę cię, jestem wegebig_grin
    • chocolatemonster Re: Seksowny zawód. 12.01.18, 19:12
      Lekarz.
    • 89mumin Re: Seksowny zawód. 12.01.18, 19:18
      Miałam - artystów wszelkiej maści. Po przerobieniu związku z jednym, artystów unikam jak ognia. Zestarzałam się, teraz doceniam mężczyzn z takimi zawodami, których wykonywanie może mi przynieść konkretne profity.
    • jem.gluten.i.cukier Re: Seksowny zawód. 12.01.18, 19:24
      Zdecydowanie żołnierze. A że zawodowo dość często mi się drogi z wojskiem przecinają to muszę się pilnować smile
    • kkalipso Re: Seksowny zawód. 12.01.18, 20:46
      piłkarz
      sędzia piłkarski
      nauczyciel
      mechanik samochodowy
      pisarz
      adwokat
      kucharz
    • simply_z Re: Seksowny zawód. 12.01.18, 20:55
      Myślę, że inżynierowie, umiejący coś zrobić w domu, przykręcić, wywiercić itd.
      Architekci.. cóż, często są bardzo zadufani w sobie
      Informatycy-hmm znałam kilku, choć głównie zagraniczni i nie byli specjalnie nerdowaci
      ogrodnicy...
      Przeciwny biegun-żadni tam artyści
      totalnie niemęscy są też dla mnie pracownicy biurowo-korporacyjni
    • anagat1 Re: Seksowny zawód. 12.01.18, 21:02
      Rajcuja mnie przystojni faceci , ktorzy maja zajebista wiedze w jakims temacie i potrafia ja przekazac. Czy to IT medycyna inzynierka, nie ma znaczenia..i muzycy, ktorzy dobrze graja ze sluchu, a juz jak maja dobry glos( czyli wszystko ponizej tenora), to uwielbiam.
      • anagat1 Re: Seksowny zawód. 12.01.18, 21:06
        Aaa no i bylabym zapomniala- podniecaja mnie faceci, ktorzy bez narzekania maluja, kafelkuja, tynkuja.. Jak maz robi remont, to jest czas naszej najwiejszej aktywnosci lozkowej.. Czyli idealny facet dla mnie, to super inteligentny mily inzynier, ktory w wopnej chwili uprawia murarke podspiewujac barytonembig_grin
        • lellapolella Re: Seksowny zawód. 12.01.18, 22:06
          U nas jest dokładnie tak samo, uwielbiam, gdy mąż remontujesmile Te dłonie szorstkie od zaprawy, włosy pachnące trocinami, ech...
          • fadilla Re: Seksowny zawód. 12.01.18, 22:51
            Kurcze, mój nie remontuje mieliśmy ekipę. Powiadasz, że "włosy pachnące trocinami" ech ...
          • anagat1 Re: Seksowny zawód. 13.01.18, 16:57
            Lellapollella..oj taaak. Jak ja cie rozumiembig_grin
        • morgen_stern Re: Seksowny zawód. 12.01.18, 22:26
          anagat1 napisała:

Czyli idealny facet dla mnie, to super inteligentny mily i
          > nzynier, ktory w wopnej chwili uprawia murarke podspiewujac barytonembig_grin

big_grin big_grin big_grin
    • majenkir Re: Seksowny zawód. 12.01.18, 21:04
      beataj1 napisała:
      > Macie takie zawody których wykonywanie wg was daje facetowi na starcie +100 do
      > atrakcyjności?

Strazak. Tylko koniecznie taki

https://incrediblethings.com/wp-content/uploads/2014/12/charleston-firefighters-with-puppies-calendar.jpg

A poza tym kazdy inny baaaardzo dobrze platny big_grin.
    • chicarica Re: Seksowny zawód. 12.01.18, 21:46
      Trochę mnie zainteresowała popularność pilotów. Mój ojciec i brat są pilotami więc ekhem, raczej nie big_grin
      • cauliflowerpl Re: Seksowny zawód. 13.01.18, 12:34
        Moi też! surprised może się znają, to mały światek big_grin
    • szynka.zbozowa Re: Seksowny zawód. 12.01.18, 22:20
      na mnie tak ostatnio podziałał pan kardiolog w zielonym wdzianku big_grin
      • morgen_stern Re: Seksowny zawód. 12.01.18, 22:27
        Aż musiał wyciągać stetoskop? tongue_out
        • tanebo2.0 Re: Seksowny zawód. 12.01.18, 22:39
          Nie bądźmy wulgarni...
        • szynka.zbozowa Re: Seksowny zawód. 12.01.18, 22:41
          No ba! big_grin
    • kouda Re: Seksowny zawód. 12.01.18, 22:29
      barman, strazak, trener personalny i takie menedzery sztywniaki w bialych kolnierzykach wink
      • kouda Re: Seksowny zawód. 12.01.18, 22:30
        ze sportowcow - plywacy, lekkoatleci i koszykarze
        latwiej mi dzielic pasje syna, z radoscia ogladam z nim mecze wink
        • lellapolella Re: Seksowny zawód. 13.01.18, 19:06
          Chodziłam do liceum z wyczynowymi pływakami i do dziś uważam ich za aseksualnych- są cały czas odmoknięci jak opuszki palców od nóg po wyjściu z wannywink
    • alexa0000 Re: Seksowny zawód. 12.01.18, 22:49
      Mam takiego genialnego inzyniera u siebie.Fenomenalny, konstrukcyjnie i w ogole, lecz nie do ruszenia. Placzę.
    • super-mikunia Re: Seksowny zawód. 13.01.18, 12:31
      Mam straszna słabość do lekarzy. Lekarz, lekarz i ewentualnie student medycyny 😜
      • marina2 Re: Seksowny zawód. 13.01.18, 15:22
        już dawno zaden wątek mnie nie ubawił jak tenwink))
        środowisko marynarzy znam od środka jako zona statkowego "boga".b.rzadko firma wymaga ,zeby marynarze chodzili w mundurach.na pewno wyjątek marynarka wojenna i pasażerskie statki.Mąż czasem musial się wbijać w oficjalne wdzianka w krajach arabskich np. wyobrażenie o zawodzie a real ....rozmijają się jak widzewink i nawet wyobrażcie sobe bogowanie na statku jest w życiu codziennym ooookrooopne i do korekty.
        znam pilota fajny człowiek pogodny i faktycznie z podobnej bajki jak mój Mąż.trochę z kosmosu obaj.a lekarze...przyjaźnie sie od lat z chirurgiem cudny człowiek ,ale sexy???no nie.w ogóle ten zawód tak sie nie jawi.córka lekarka to juz w ogóle mi zrujnowała wszystkie wyobrażenia o lekarzach
      • agiq Re: Seksowny zawód. 13.01.18, 17:33
        O matko studenci medycyny en masse na co dzień to wzbudzają moje niezbyt przyjacielskie instynkty...
    • wroblica_cwir_cwir Re: Seksowny zawód. 13.01.18, 15:18
      Kierowca manewrującego ciągnika siodłowego z naczepą. Jak mu się ten zestaw łamie, jak podjeżdża pod rampę z centymetrową dokładnością, bez poprawek, ach! kolana mi miękną
      • anagat1 Re: Seksowny zawód. 13.01.18, 17:12
        Haha...moj maz jezdzacy czasem zestawami sie usmialbig_grin
    • jolie Re: Seksowny zawód. 13.01.18, 17:12
      Raczej nie. W artystach, zwłaszcza muzykach to nigdy nie widziałam mężczyzny, a odkąd poznałam bliżej środowisko mundurowych, to czuję do nich tylko niechęć. Może sportowiec, np. oszczepnik, z reguły fajnie wyglądają ( nie dotyczy Jana Żeleznego).
    • mapt Re: Seksowny zawód. 13.01.18, 22:16
      Jak byłam młoda to artysta-intelektualista, koniecznie długowłosy.

Ostatnio ratownik, taternik, toprowiec, pilot samolotów zadaniowych... wysportowany, konkretny z tytułu konieczności podejmowania szybkich decyzji i mobilizacji w sytuacjach stresowych. Jak ubrany jeszcze w czerwono czarne goretekso-polary to już w ogóle się rozmarzam.
    • scarlett74 Re: Seksowny zawód. 14.01.18, 08:38
      Adwokaci-elokwentni, elegancko ubrani,pachnący dobrą wodą...
    • bakis1 Re: Seksowny zawód. 14.01.18, 10:39
      Jak byłam nastolatka to muzyk z gitara i długimi włosami był dla mnie ideałem. Taki w rozxiagnietej parce, z bransoletka z rzemykow, plecakiem "kostka" nucacy przeboje Dzemuwink z wiekiem mi przeszło i kręcą mnie faceci wykonujący zawody wymagające siły psychicznej, fizycznej i stojący po stronie dobra. Strażak, policjant, ale nie Kulson. Jak widzę czasem w tv migawki, w których dwóch wielkich gości w dżinsach i kominiarkach prowadzi skutego gościa i jest mowa.o tym, ze kryminalni rozbili szajke jakąś tam to oglądam z uwagą. Mąż myśli, ze dlatego, ze interesuje się wiadomościami, a ja patrze na zgrabne męskie pupy w tych dżinsachwinkwink
    • anorektycznazdzira Re: Seksowny zawód. 14.01.18, 15:36
      Pilot, strażak, hydraulik.
      marynarz- odstrasza
    • loola_kr Re: Seksowny zawód. 14.01.18, 16:09
      Profesor najlepiej z ASP.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka