13.01.18, 14:55
Nikt nic? Co roku były watki i bójki wink Ja jutro podjadę do Londynu, kasę mam na to przeznaczona i odłożoną...
Właściwie to wątek chciałam założyć, żeby się dowiedzieć jakie to nowe absurdy przeciwko Wośp wymyślono... Przeczytałam dzisiaj komentarz że Owsiak zbiera kasę na uran dla Czeczeńców.... Ktoś z dyżurnych trolli wie coś na ten temat? wink
Obserwuj wątek
    • cosmetic.wipes Re: Wośp 13.01.18, 15:04
      Już wpłaciłam na ten uran 😀
      • asmarabis Re: Wośp 13.01.18, 20:13
        Skąd weźmiesz obowiązkowe serduszko ?
        Musisz drugi raz wpłacić?

Hahaha
        Interes życia
        • cosmetic.wipes Re: Wośp 13.01.18, 20:24
          Dostanę od Owsiaka serduszko z uranu big_grin
          • asmarabis Re: Wośp 13.01.18, 20:27
            A widzisz
            On woli dać je Chińczykowi niz tobie
            • bistian Re: Wośp 13.01.18, 20:33
              asmarabis napisała:

> A widzisz
              > On woli dać je Chińczykowi niz tobie

big_grin takie głupie, że aż śmieszne
            • cosmetic.wipes Re: Wośp 13.01.18, 20:34
              Tyle kasy uzbiera na ten uran, że rozda miliardy uranowych serduszek i jeszcze drugie tyle mu dla Czeczeńców zostanie big_grin
    • ewa_mama_jasia Re: Wośp 13.01.18, 15:29
      A czemu dla Czeczencow?
      • kaka-llina Re: Wośp 13.01.18, 19:27
        Nie wiem właśnie... Myślałam, że jakaś Elka czy ktoś inny mnie oświeci...
      • viridiana73 Re: Wośp 15.01.18, 13:20
        Nie wiem, ale może to przekłamanie, nie uran dla Czeczenów, a pluton dla Libijczyków (tak, znowu oglądałam "Powrót do przyszłości")
    • heca7 Re: Wośp 13.01.18, 17:31
      Idę w tym roku na łatwiznę i wpłacam przez Mbank wink
      Gdzieś mam wypociny forumowych trolli.
      • kotomama Re: Wośp 13.01.18, 17:33
        To nie łatwizna to pomnażaniesmile Będziesz jak Jezus.
        Ale trzeba wiedzieć, że maksymalnie mbank da 1 mln pln.
        Ale to zawsze jest milion!!!
      • disco-ball Re: Wośp 14.01.18, 22:00
        Dzięki heca za pomysl, tez tak zrobiliśmy
    • pitupitt Re: Wośp 13.01.18, 17:37
      kurna chata, młoda jutro będzie zbierać na uran😂byleby tylko nic do chsty nie prztargała😭
    • asmarabis Re: Wośp 13.01.18, 18:11
      A ja sie tradycyjnie cieszę ze nie mieszkam w Polsce, możemy tutaj wychodzić w tym dniu nie będąc napastowanym i ściganym i bez konieczności wyklejania ubrań naklejkami
      Macie racje pisząc w kółko ze ograniczają wam wolność ale to nie PiS tylko Owsiak
      • tanebo2.0 Re: Wośp 13.01.18, 18:21
        Mam pytanie: co wam Owsiak zrobił?
        • heca7 Re: Wośp 13.01.18, 19:21
          Jak to co? Zrobił coś dobrego i się nie podzielił z tatusiem Grzybem tongue_out
        • asmarabis Re: Wośp 13.01.18, 19:47
          Mam tez pytanie: cos mi mignęło ze Owsiak prowadzi ta orkiestrę z Chin?
          Bo jakiś wyjazd był czy cos jednym uchem słyszałam
          Czemu wpłacacie na te Chiny a nie na inkubatory ?
          • bistian Re: Wośp 13.01.18, 19:50
            asmarabis napisała:

> Mam tez pytanie: cos mi mignęło ze Owsiak prowadzi ta orkiestrę z Chin?

A wiesz, że lwy zabijają co roku 70 osób, a od ukąszeń pszczół giną 53?
            • asmarabis Re: Wośp 13.01.18, 19:54
              Wiec kogo zabija Owsiak ?
              • bistian Re: Wośp 13.01.18, 19:57
                Lwy zabija, bo on jest 30-letnią pszczołą, udającą dziecko z puszką.
                • asmarabis Re: Wośp 13.01.18, 20:04
                  Chyba pszczoła i lwem na raz tak mu sie udało omotać Polaków
              • kaka-llina Re: Wośp 13.01.18, 19:58
                Ok czyli Wośp z Chin leci... Nie wiem czy to nie lepsze niz uran dla Czeczeńców.. smile Dawajcie dalej...
                • asmarabis Re: Wośp 13.01.18, 20:04
                  Przecież to było pytanie
                  Cos mi mignęło w tv ze jechał po co do Chin ale nie wiem o co chodzi
                  Moze ktos wytłumaczyć ?
                  • tanebo2.0 Re: Wośp 13.01.18, 20:18
                    A co? Pilnujesz go? Masz jakiś interes w tym?
                    • asmarabis Re: Wośp 13.01.18, 20:24
                      Ja nie , ale chore noworodki nie ozdrowieja od tego
                      • semihora Re: Wośp 13.01.18, 20:42
                        asmarabis napisała:

> Ja nie , ale chore noworodki nie ozdrowieja od tego
                        >

Czyli gdyby nie wyjechał do Chin i siedział w Polsce, to te chore noworodki by ozdrowiały? Aha.
                        • asmarabis Re: Wośp 14.01.18, 08:40
                          To nie tak, zebral te pieniadze na noworodki wiec czemu nie wydaje na noworodki?
                          Chyba ze w tamtym roku sladki byly na wycieczke do Chin, moze cosp rzegapilam?
                          • dziennik-niecodziennik Re: Wośp 14.01.18, 09:58
                            Doczytaj tam dobie ze wyjazd i koncert organizuje Grupa TVN. Wiec spokojnie, noworodki na tym nie ucierpialy...
                            • asmarabis Re: Wośp 14.01.18, 10:04
                              Dlaczego TVN woli oplacac wycieczki zamiast ratowac zycie potrzebujacym?
                              Zmusili Owsiaka grozac mu pistoletem zeby jechal?
                              No nie moge pojac co ten wyjazd wniosl do idei fundacji?
                              • semihora Re: Wośp 14.01.18, 12:10
                                >>>Dlaczego TVN woli oplacac wycieczki zamiast ratowac zycie potrzebujacym?

Zapytaj, dlaczego rząd woli przewalać kasę, dlaczego Rydzyk pcha sobie hajs bez mała w majtki, żeby tylko mieć więcej, a nie da na ratowanie życia? W dodatku tego życia, które tak ochoczo chce "chronić" od poczęcia do naturalnej śmierci.
                                • asmarabis Re: Wośp 14.01.18, 12:54
                                  No wlasnie, skoro jest tak zle i przegiecia z kazdej strony to po co jeszcze do tego Owsiak?
                          • semihora Re: Wośp 14.01.18, 12:07
                            Pozwól, że wyjaśnię, bo chyba google ci nie działają i rozum też szwankuje. Chińczycy grają dla WOŚP (Roan koncertuje i zbiera kasę), a ponieważ przeciętny Chińczyk nie ma pojęcia, co to Orkiestra, to - jeśli ma dać datek na jakąś akcję z odległego kraju - chyba wypada mu się przedstawić?
                            • asmarabis Re: Wośp 14.01.18, 12:57
                              Zbiorki sa na calym swiecie wsrod polonii i podobno bardzo dobrze sie kreca, tam nie musi sie przedstawiac?
                              • morekac Re: Wośp 15.01.18, 13:05
                                Ale on nie zbierał u polonusów z Chin, tylko od Chińczyków.
                      • iwi.k1 Re: Wośp 13.01.18, 21:21
                        Chore noworodki nie zdrowieją też od tego, że Tadzio Rydzyk naszą kaskę przytula. On ma pewnie więcej niż zbierze WOŚP, dlaczego się nie podzieli?
                        • asmarabis Re: Wośp 14.01.18, 08:34
                          Rydzyk otwarcie daje do zrozumienia ze zbiera dla siebie, wiec kazdy wie na co ida pieniadze
                          Owsiak twierdzi ze pomaga noworodkom, Chiny to tak troche nie po drodze dla tej pomocy
                          • iwi.k1 Re: Wośp 14.01.18, 10:35
                            To przecież masz już wyjaśnione, że nie on za te Chiny płacił. TVN nigdzie nie deklarował, że dla noworodków zbiera.
                            • asmarabis Re: Wośp 14.01.18, 10:48
                              Skoro tak chce pomagac to czemu nie zazadal ze on nie pojedzie a zeby pieniadze przekazac noworodkom???????
                              • dziennik-niecodziennik Re: Wośp 14.01.18, 15:03
                                Skup się.
                                Za wyjazd TVN - nie WOSP - zaplaci niech bedzie ze 100.000. Owsiak tam zorganizuje co trzeba i WOSP przywiezie 800.000. Policz sobie komu sie to oplaca.
                                • asmarabis Re: Wośp 14.01.18, 15:12
                                  Tylko dlaczego Chinczycy mieliby placic na Owsiaka? Dziwi mnie to po prostu, akurat Chinya super rozwinietym panstwem nie sa zeby chciec wspierac polskie noworodki, i ile to w koncu uzbieral?
                                  • dziennik-niecodziennik Re: Wośp 14.01.18, 15:38
                                    big_grin big_grin big_grin
                  • cosmetic.wipes Re: Wośp 13.01.18, 20:26
                    asmarabis napisała:

> nie wiem o co chodzi

Jak zawsze 😁
                    • babcia.stefa Re: Wośp 14.01.18, 11:00
                      100/100.
                  • dziennik-niecodziennik Re: Wośp 13.01.18, 21:23
                    "Nie wiem o co chodzi, cos mi tam mignelo, ale juz sobie dopisalam negatywna legende ze Owsiak woli dac Chińczykowi" big_grin
                    Jakis Ty glupi trollik big_grin
      • dzikka Re: Wośp 13.01.18, 18:47
        Ale trzeba mieć zero pod czerepem aby takie rzeczy pisać
        • dzikka Re: Wośp 13.01.18, 18:52
          To było do asmarabis . Tanebeo, nie mam pojęcia co komu zrobił Owsiak, tak samo jak nie wiem co takiego zrobił Kaczyński , że ma takie poparcie.
          • barbibarbi Re: Wośp 14.01.18, 10:21
            też nie mam pojęcia dlaczego ludzie tak nienawidzą tego co robi Owsiak, na fejsie jakieś teorie spiskowe z d..py, Janusze i Grażyny chętnie w nie wierzą.
            • asmarabis Re: Wośp 14.01.18, 10:23
              jak nie nienawidziec kiedy ktos w mediach opowiada ze pomaga smiertelnie chorym a pieniadze do ktorych ma dostep z TVN zamiast przeznaczyc na tych chorych wykorzystuje na swoje wycieczki, jakby nie mogl pojechac prywatnie
              • barbibarbi Re: Wośp 14.01.18, 14:48
                Bzdury, to gdzie byś chciała, w Pcimiu Dolnym? Kto by się tym wtedy zainteresował? Po to są koncerty, wielki szum i Japonia żeby ludzi zachęcić. A politycy nie jeżdżą przypadkiem po świecie, do San Escobar na przykład? I po co? Mogliby siedzieć w Kielcach i też byłoby dobrze.

Tak cię boli, że ludzie się składają na sprzęt dla chorych dzieci? Skoro Owsiak wszystko przejada to skąd ten sprzęt w prawie każdziutkim szpitalu w Polsce? A, pewnie kościelny z proboszczem kupili?
                • asmarabis Re: Wośp 14.01.18, 14:57
                  Tak JAponia i Polska to szczegolnie bliskie sobie panstwa!
              • makinetka82 Re: Wośp 15.01.18, 08:12
                ale o co ci chodzi, asmarabis. wpłaciłaś do puszki? nie. więc jaki masz problem? nie masz problemu z tym że rydzyk otwarcie zbiera dla siebie? Bo widzisz, kościół powinien być z założenia instytucją, która dóbr nie gromadzi, a pomaga biednym, ale o tym już chyba zapomniałaś, skoro nie razi cię kolejny maybach ojca z torunia?
          • black-cat Re: Wośp 14.01.18, 16:35
            O tym, co takiego i komu robił Kaczyński, na swojej stronie pisał kiedyś niejaki pan Stonogasmile Przeczytałam to niestety i już nie odzobaczęuncertain
      • kaka-llina Re: Wośp 13.01.18, 19:29
        asmarabis dzieci cie napastują? i ściągają jeszcze? Wośp w jeden dzień w roku ci wolność ogranicza????? big_grin big_grin
        • asmarabis Re: Wośp 13.01.18, 19:45
          Tak, mieszkałam w atrakcyjnym miejscu w którym w dzień finału juz od świtu gromadziły sie tłumy agresywnych " dzieci" z puszkami, czyhajacych na mnie.

Orkiestra to pierwsza i ostatnia rzecz w życiu kiedy czułam ze moja wolność jest odbierana a moje prawa jako kobiety naruszane.

Zachód jaki jest taki jest ale nikt mnie nie napastuje pod drzwiami ....
          • kaka-llina Re: Wośp 13.01.18, 19:49
            Bardzo mi przykro, ze dzieci na ciebie "czychaja" i jeszcze prawa kobiet ci odbierają...
            • iwi.k1 Re: Wośp 13.01.18, 21:23
              Straszne te polskie dzieci. nie dość, że księży napastują, to teraz jeszcze asmę. A może to nie są polskie dzieci?....
          • barbibarbi Re: Wośp 14.01.18, 10:23
            Biedulka.
            Kościelny z tacą też napastuje co niedzielę. Mnie napastował, czuję się zbrukana, chyba przejdę na buddyzm.
            • asmarabis Re: Wośp 14.01.18, 10:24
              Z taca nie da sie biegac sprintem bo sie wysypia pieniadze, gdyby wolontariusze mieli tace a nie puszki dla sprinterow to wszystko by tak nie wygladalo
          • disco-ball Re: Wośp 14.01.18, 22:06
            Jeden durny wpis, a tyle mi dał radości, nie mogę przestać rechotać 😂
        • tanebo2.0 Re: Wośp 13.01.18, 20:05
          To prawie jak molestowanie księży przez dzieci...
          • asmarabis Re: Wośp 13.01.18, 20:11
            Hmmm dzieckiem nie jestem i raczej jestem bardzo silna psychicznie ale formuła wosp mnie przerasta i oscyluje na granicy zasad wspołżycia społecznego
            • tanebo2.0 Re: Wośp 13.01.18, 20:19
              A jakie konkretnie zasady łamie?
              • asmarabis Re: Wośp 13.01.18, 20:26
                Napastowanie i osaczanie nie sa stosowane w demokracji
                • cosmetic.wipes Re: Wośp 13.01.18, 20:36
                  asmarabis napisała:

> Napastowanie i osaczanie nie sa stosowane w demokracji
                  >

Napisała laska, która dobrowolnie współżyje z muzułmanami big_grin
                  • asmarabis Re: Wośp 14.01.18, 08:30
                    Hmmm, roznica jest taka ze na razie muzulmanie nie stoja pod moimi drzwiami z puszkami.
                • tanebo2.0 Re: Wośp 13.01.18, 20:36
                  Kościół Katolicki i faszyści robią to samo i nikt się nie skarży.
        • lodomeria Re: Wośp 13.01.18, 22:26
          Ludzie! Zrozumcie w końcu, że WOŚP nie musi oznaczać bezsensownych kłótni z trollami: podyskutujmy o sprawie, o tym jak licznie lekarze popierają WOŚP o tym, jakie Wasze lokalne biznesy fajne inicjatywy wspierające WOŚP wymyśliły.
          Róbmy swoje, a tym którzy chcą przeszkadzać, przynajmniej nie ułątwiajmy.
          Alleluja i do przodu.
    • panpaniscus Re: Wośp 13.01.18, 19:34
      Wpłaciliśmy, nawet z 2 kont - bo mbank dodaje drugie tyle do pierwszej wpłaconej kwoty do 100 zł.
      • wolveryana Re: Wośp 13.01.18, 20:12
        W zeszłym roku robiłam przelew bo z powodów zdrowotnych nie mogłam wyjść z domu. W tym roku też będzie przelew, a oprócz tego od rana, razem z mężem będziemy czyhać na dzieci, które sprzedają uran tongue_out
        • disco-ball Re: Wośp 14.01.18, 22:08
          Hahahaha
    • tanebo2.0 Re: Wośp 13.01.18, 20:20
      A po co Rydzyk do Watykanu jeździ?
      • asmarabis Re: Wośp 13.01.18, 20:23
        No juz sobie wygooglowalam

To jakiś skandal !!!

Po co te Chiny ?????

Myślałam ze orkiestra zajmuje sie szpitalami a nie wycieczkami
        • cosmetic.wipes Re: Wośp 13.01.18, 20:32
          Bo wiesz, Owsiak posiadł umiejętność bilokacji. Jutro będzie w Chinach, w Australii, w USA i u ciebie w kalifacie też będzie, więc strzeż się i zabarykaduj big_grin
        • tanebo2.0 Re: Wośp 13.01.18, 20:39
          www.tvn24.pl/wosp-2018/wosp-2018-jerzy-owsiak-i-zespol-roan-w-pekinie,803964.html jak widać pojechał tam do pracy.
          • kaka-llina Re: Wośp 13.01.18, 20:55
            smile
          • asmarabis Re: Wośp 14.01.18, 08:32
            ALe wytlumaczcie mi do czego jest potrzebny ten wyjazd ( oprocz tego ze Owsiak chcial zobaczyc Chiny).
            Przeciez to ogromne pieniadze, od kiedy organizacje charytatywne tak szastaja kasa ze zbiorek?
            Czemu lykacie takie cos jak pelikany bez zadnej refleksji?
            • woman_in_love Re: Wośp 14.01.18, 10:06
              Dobrze, że Caritas jest idealny big_grin.
              • asmarabis Re: Wośp 14.01.18, 10:10
                Skoro i WOSP nie jest idealny to po co dajecie im pieniadze i wspieracie patologie?
                • tanebo2.0 Re: Wośp 14.01.18, 10:14
                  Żeby faszystowskim katolikom zrobić na złość!!! Zadowolona?
                  • asmarabis Re: Wośp 14.01.18, 10:21
                    powiedz to wczsniakom ze przez wyjazd do chin pies z kulawa noga sie nimi nie zajmie
                    • woman_in_love Re: Wośp 14.01.18, 10:30
                      A ty po co dajesz na Caritas skoro jest nieidealny?
                      • asmarabis Re: Wośp 14.01.18, 10:49
                        Nikt z Caritas nie jezdzi na sponsorowane wycieczki do Azji z tego co mi wiadomo
                        • woman_in_love Re: Wośp 14.01.18, 13:32
                          Wystarczy że jeżdżą masowo na "pielgrzymki" do Watykanu czy Ziemi Świętej, opłacane oczywiście z kasy Caritasu. Chiny Owsiaka to 0,0000000000001% wydatków Caritasu na te zabawy pielgrzymkowe.
                          • kaka-llina Re: Wośp 14.01.18, 13:58
                            Zwłaszcza, ze do Chin nie pojechał za pieniądze fundacji!!!! No ale według asmy jak ktoś zawodowo zajmuje się charity to nie ma prawa nigdzie jechać ani nic robić, powinien siedzieć w jakiejś celi i wszystko oddawać (a nie takie zasady to chyba w innej organizacji są w "statucie").
                            • rosapulchra-0 Re: Wośp 14.01.18, 15:03
                              To troll, przestańcie go karmić.
                              • slonko1335 Re: Wośp 14.01.18, 15:55
                                kiedy to zabawnesmile
                              • dziennik-niecodziennik Re: Wośp 14.01.18, 17:37
                                Akurat w tym watku kompromituje sie tak pieknie ze az żal nie pociagnac teatrzyku smile
                                Takie male guilty pleasure wink
                        • pitupitt Re: Wośp 15.01.18, 13:31
                          Taaa, bo z tych pieniędzy są sponsorowane m.in. wakacje księżowskich dzieci. Jak będziesz nad polskim morzem, to pofatyguj się do Mrzeżyna, pod dom Pielgrzyma i sobie popatrz... Wszyscy o tym wiedzą z parafialymi moherowymi beretami na czele, ale oficjalnie nikt nic nie powie, to przecież biedne samotne matki ze swoimi pociechami...😂
    • chyba.ze Re: Wośp 13.01.18, 21:05
      Pomagam bezpośrednio potrzebującym, na finansowanie Złotego Balona czy wyjazdów do Chin jakoś nie mam specjalnie ochoty...
      • nathasha Re: Wośp 13.01.18, 21:07
        Tiaaa
      • asmarabis Re: Wośp 14.01.18, 08:35
        Z tymi CHinami to naprawde przegieli, jescze rozumiem jakis wyjazd do Berlina czy Brukseli ale na drugi koniec swiata??????
        PRzeciez koszt tego moze isc w dziesiatki tysiecy zlotych
        • dziennik-niecodziennik Re: Wośp 14.01.18, 10:00
          TVN za to placi wiec odetchnij.
        • sumire Re: Wośp 14.01.18, 10:05
          Że ty coś bierzesz, to wiemy od dawna. Pytanie co - bo przedawkowałoś chyba ostro.
          • asmarabis Re: Wośp 14.01.18, 10:08
            Kaczynski za pieniadze ze swojej aukcji pojechal na wycieczke czy przekazal potrzebujacym zwierzetom?
            Na pewno sledzilas gdzie trafily pieniadze skoro pamietamy jak sledzilas aukcje
            • sumire Re: Wośp 14.01.18, 10:16
              To tylko ty pamiętasz smile widocznie sumienie gryzie na samo wspomnienie, że nie wzięłoś udziału.
              • asmarabis Re: Wośp 14.01.18, 10:20
                Nie mozesz uwierzyc ze aukcja atlas kotow zakonczyla sie zgodnie z celem i pieniadze nie zostaly zdefraudowane?
                To rzadkosc wsrod waszych bozkow i idolow, wiec nie mozesz uwierzyc
                • kaka-llina Re: Wośp 14.01.18, 10:28
                  Jakie pieniądze zdefraudował Owsiak? To najbardziej przejrzysta organizacja w Polsce! A dlaczego? Przez te wieloletnią nagonkę musza spowiadać się z każdej złotówki (to chyba jedyny pozytywny skutek waszego szczucia).
            • livia.kalina Re: Wośp 14.01.18, 11:43
              Kempa ostatnio pojechała na wycieczkę do Syrii zamiast dać na leczenie noworodków.
              • asmarabis Re: Wośp 14.01.18, 11:54
                Czy chodzil ktos w tej sprawie za wami z puszka albo gdzis wplacalyscie pieniadze?
                • woman_in_love Re: Wośp 14.01.18, 15:35
                  Tak. One w odróżnieniu od ciebie wpłaciły, bo zapłaciły w PL podatki, z których Kempa sobie pojechała na wycieczkę.
                • cosmetic.wipes Re: Wośp 14.01.18, 15:36
                  Na wycieczki Kempy urząd skarbowy nam zabiera bez pytania
    • peggy1 Re: Wośp 14.01.18, 10:26
      Ja dziś z WOSP biegne po uranowy medal smile Trzymajcie kciuki smile
      • kaka-llina Re: Wośp 14.01.18, 10:28
        Trzymam smile
    • kotomama Troll Asmarabis rozbija wątek 14.01.18, 10:31
      A wy odpowiadając temu czemuś tylko mu w tym pomagacie.
      Naprawdę uważacie, że toto chce proawdzić jakąkolwiek dyskusje?
      • marcelina4 Re: Troll Asmarabis rozbija wątek 14.01.18, 10:51
        nie gadajcie z tym oczadziałym indywiduum, to już nawet nie jest trollowanie, to jest epatowanie chorobą psychiczną, to asma coś tam, to ciężko zaburzona jednostka, dajcie spokój dziewczyny...
    • kotomama Re: Troll Asmarabis rozbija wątek 14.01.18, 10:58
      "I choćby przyszło 1000 hejterów
      A z nimi banda Szefernakerów
      I każdy nie wiem jak się wytężał
      To Wośp i Owsiak zawsze zwyciężą!"
    • kaka-llina Re: Wośp 14.01.18, 11:24
      I już 9 baniek strzeliło smile
      • sumire Re: Wośp 14.01.18, 11:49
        Za to Owsiak będzie mógł do Chin całą rodzinę zabrać!
        • asmarabis Re: Wośp 14.01.18, 11:56
          Czy ktos przeliczyl ile inkubatorow kosztuje taki wyjazd?
          • 7katipo Re: Wośp 14.01.18, 12:00
            Daj najpierw Ty sama jakiś - jeden chociaż inkubator, wtedy dopiero możesz rozliczać i oceniać, ile dali inni uncertain
          • sumire Re: Wośp 14.01.18, 12:00
            Chyba raczej odwrotnie, ćwoczku?
          • pitupitt Re: Wośp 15.01.18, 13:33
            śmiało, możesz być pierwsza😂
    • 7katipo Re: Troll Asmarabis rozbija wątek 14.01.18, 11:57
      Sugerujesz, że powinnam dać kasę, by Cię wesprzeć żebyś się wybiła??????
      No wybacz, to ja już wolę Owsiaka do Chin wysłać! big_grinbig_grinbig_grin
      • asmarabis Re: Troll Asmarabis rozbija wątek 14.01.18, 12:51
        Ja sie nie kwalifikuje zebyscie sie mna zainteresowaly bo nie mam dlugow alimentacyjnych
        • pitupitt Re: Troll Asmarabis rozbija wątek 15.01.18, 13:34
          a co ma piernik do wiatraka???
    • cosmetic.wipes Re: Wośp 14.01.18, 12:09
      Już ponad 9 baniek na uran i Chińczyków big_grin
      • kaka-llina Re: Wośp 14.01.18, 12:21
        big_grin właśnie założyłam ten wątek żeby czegoś nowego się dowiedzieć big_grin i natychmiast zgłosił się troll z Chińczykami... I tak trochę słabo w tym roku wink Ma ktoś cos więcej?
        • cosmetic.wipes Re: Wośp 14.01.18, 12:23
          Też uważam, że w tym roku są słabo kreatywni big_grin
        • asmarabis Re: Wośp 14.01.18, 12:53
          Skoro Chiny Owsiaka i finansowe machlijki waszego Mateuszka to nic to co by was ruszylo?
          Moralnosc jak z polswiatka musze przyznac, mam nadzieje ze nie przekazujecie tego dzieciom bo jstrach bedzie wrocic do polski
          • szarsz Re: Wośp 14.01.18, 13:22
            Oj Asma, ty w końcu całe Alpy zeszłaś, wszerz i wzdłuż, to do Chin dojdziesz na pstryknięcie palców, a Owsiakowi bronisz takiej malutkiej wycieczki?
          • woman_in_love Re: Wośp 14.01.18, 15:36
            zajmij się machlojkami Caritasu
    • paskudek1 Re: Wośp 14.01.18, 12:54
      Nie dość że wrzuciłam kasę na ten uran i Chińczyków to jeszcze czekam w kolejce żeby krew oddać 😁
      • kaka-llina Re: Wośp 14.01.18, 12:57
        A ta krew to dla kogo będzie kurcze blade? wink Asma, wiesz moze? big_grin
        • asmarabis Re: Wośp 14.01.18, 12:58
          Krew to wyraz waszej naiwnosci.
          Oddajecie sie cale takim ludziom jak Mateuszek a potem wychodzi na jaw prawda.....
          • kaka-llina Re: Wośp 14.01.18, 13:04
            Tak od 26 lat wychodzi i nie moze wyjść, podobnie jak ze Smoleńskiem smile
          • 1elka26 Re: Wośp 14.01.18, 13:15
            Nie mam żadnych obiekcji dotyczących tego typu akcji, niezależnie od tego kto je organizuje. Ale niech będą to akcje bez tej , co rok coraz bardziej nachalnej, propagandy.
            Bardzo dobry komentarz p. premier Szydło:

"Akcje charytatywne są po to, by pomagać potrzebującym, a nie dla nierozumnej promocji tych, którzy je organizują.Każda pomoc bezinteresowna, płynąca z serca, jest bezcenna. Pomagajmy z pokorą, w poszanowaniu dla tych, którzy na tę pomoc czekają. Wielki szacunek dla pomagających."

Ciekawe dlaczego inne organizacje potrafią prowadzić swoje akcje bez takiej propagandy?
            Jedno mnie cieszy, że teraz nie ma tej wrzawy propagandowej w TVP -i niech tak zostanie . TVN jest odpowiednim miejscem.
        • paskudek1 Re: Wośp 14.01.18, 13:26
          Oddałam 😁niech będzie że dla Chińczyków
    • szarsz Re: Wośp 14.01.18, 13:13
      Ja dzisiaj przelewem, za uran, Chiny i Czeczeńców! Kampai! wink
    • paskudek1 Re: Wośp 14.01.18, 14:09
      Czuję się zlekceważona. Taką Asme to ciągle atakują. Owsiak, Kijowski, wolontariusze z puszkami to wręcz jej do domu włażą a ja co? A mnie nikt nie chciał zaatakować. Musiałam wyjść z domu w to zimno i wiatr. Przejść do sztabu orkiestry w naszym mieście i mimo że po drodze mijaliśmy kilkunastu wolontariuszy to NIKT mnie zaatakować nie chciał 😣 foch.
      • asmarabis Re: Wośp 14.01.18, 14:39
        E tam,jak wplacalyscie na Kijowskiego to tez chodzilyscie po siarczystym mrozie i w niepogode, wiec jestes wprawiona i nie narzekaj
        • paskudek1 Re: Wośp 14.01.18, 14:43
          Jak ty się pięknie zapluwasz w tej swojej złości i nienawiści. Piękny widok
    • cosmetic.wipes Re: Wośp 14.01.18, 14:18
      13 milionów 😀
      Asma, jeszcze ci żyłka nie pękła?big_grin
    • marcelina4 Re: Troll Asmarabis rozbija wątek 14.01.18, 14:26
      asma coś tam, jesteś chora psychicznie i to bardzo, współczuję
    • slonko1335 Re: Wośp 14.01.18, 14:33
      Moje dzieciaki zbierały i dalej idą zbierać po obiedzie. Życzenia Krejzi spełniają się, prawie każdy wrzuca papierki więc puszki lekkie ale musimy pojechać do sztabu po serduszka bo się skończyły. Nikogo nie trzeba atakować ani zaczepiać ludzie którzy chcą dać po prostu dają a tych jest zdecydowana większośćsmile
      • zuzi.1 Re: Wośp 14.01.18, 14:43
        Właśnie zrobiłam przelew, jak co roku😊 Super ze WOŚP działa! Brawo dla wszystkich osób zaangażowanych w tą zbiórkę. Niech zbiorą jak najwięcej.
      • asmarabis Re: Wośp 14.01.18, 14:55
        ają się, prawie każdy wrzuca papierki więc puszki lekkie ale musimy pojechać do
        > sztabu po serduszka bo się skończyły.

O mujborze, Slonko jak zwykle ma arystkokratyczne problemy, syn podobno chlop jak dab i usportowiony a meczy sie od noszenia puszki ?
        • cosmetic.wipes Re: Wośp 14.01.18, 14:58
          asmarabis napisała:

> a meczy sie od noszenia puszki ?

Gdzieś to wyczytała rozwielitko? big_grin
          • asmarabis Re: Wośp 14.01.18, 15:00
            Przeczytaj post slonka, dla ktorej najwazniejsze jest ze ludzie daja papierowe pieniadze i puszka nie jest ciezka

Za takich wolontariuszy to ja dziekuje!
            • cosmetic.wipes Re: Wośp 14.01.18, 15:02
              Przeczytaj do czego nawiązała słonko.

Co ja piszę, przecież ty jak zwykle nic nie rozumiesz i nie wiesz o co chodzi big_grin
              • asmarabis Re: Wośp 14.01.18, 15:06
                To brzydko zglaszac sie jako wolontariusz a potem narzekac.

Jakby ludzie wrzucali bilon to Slonko znajac ja by pewnie jakas awanture zrobila

Kurcze myslalam ze to zabawa a nie strzelanie fochow

Zaczynam sie juz calkiem bac tych wolontariuszuy, tak ciezko im dogodzic
              • slonko1335 Re: Wośp 14.01.18, 15:12
                ha, ha żyłeczka pęka, kupę kasiory mają bez atakowania i zaczepiania przechodniówsmile będa zbierac dalej a jak puszki będą za ciężkie to podjedziemy wymienić na nowe, póki co pełne papierków sa leciutkiesmile
                • asmarabis Re: Wośp 14.01.18, 15:22
                  O mujborze, szczeka mi naprawde opadla

Myslalam ze wolontariusze moga miec rozne dylematytypu zimno itp ale nigdy nie sadzilam ze problemem wolontariusza ktory zbiera DO PUSZKI jest...PUSZKA - i to przeceiz te puszki sa chyba z jakiegos grubego papieru czy cos?

szok!!!!!!!!!
                  • nisar Re: Wośp 14.01.18, 15:35
                    Najlepsze pojęcie nieskończoności daje ludzka głupota...
                  • slonko1335 Re: Wośp 14.01.18, 15:40
                    >Myslalam
                    oj ty już lepiej nie myśl bo to ci akurat słabiutko wychodzi....zajmij się czymś bardziej ambitnymwink
                    • kaka-llina Re: Wośp 14.01.18, 15:44
                      Raczej mniej ambitnym.... wink big_grin
                      • slonko1335 Re: Wośp 14.01.18, 15:59
                        nie wymyślono jeszcze nic mniej ambitnego niż myślenie asmarabiswink
                        • kaka-llina Re: Wośp 14.01.18, 16:05
                          To fakt... big_grin
                        • asmarabis Re: Wośp 14.01.18, 16:27
                          No pisalam juz kilka razy ze w kombinowaniu nikt ci nie dorowna

Dzieki, po twoich wpisach inaczej patrze teraz na wolontariuszy, ja myslalam ze oni to robia z serca smile
                    • asmarabis Re: Wośp 14.01.18, 15:48
                      Nastepna, w kolko ten sam zarcik wklejaja wink

Ambitne jest kombinowanie jak nie meczyc sie zbierajac pieniadze, zdradz nam co wymyslilas, jakis stojaczek na puszke przenosny? A moze to niech przechodnie ja nosza i sobie przekazuja a wy stojcie obok i nadzorujcie ? A moze do psa przyczepcie?

ahahahhahahahahahahahahahahah
                      • kaka-llina Re: Wośp 14.01.18, 15:52
                        Niestety to nie jest żart.....
                      • slonko1335 Re: Wośp 14.01.18, 15:53
                        Cóż kolejna żyłka Ci pęknie bo właśnie wrócili z podwórka i puszka ciągle leciutka , całkiem sporo osób dorzuciło do niej mimo braku serduszek... kolejne banknotysmileNie muszę niczego wymyślać nawet jak będzie ciężka, to wtedy też nie ma żadnego problemu bo już napisałam że po prostu wymienimy ją na następną ale wiem czytanie dla ciebie czynność tak samo trudna jak myśleniesmile
                        • asmarabis Re: Wośp 14.01.18, 16:26
                          Hahahahha
                          biedny Owsiak przez 30 lat tworzyl wytyczne dla wolontariuszy a Slonko w jeden dzien wymyslila swoje: puszke jak dlugo sie da trzymamy w domu, jak juz wyjdizemy to unikamy zeby wrzucano bilon, jesli ktos wrzuci to natychmiast zwijamy sie i jedziemy do sztabu, bo po co sterczec caly dzien z puszka?

ahahhahahahahahahahhahaaha
                          • slonko1335 Re: Wośp 14.01.18, 20:27
                            ahhahaha Owsiak nie dał w żadnych wytycznych obowiązkowego całodniowego sterczenia z puszką...jak zwykle pudło...ale ty masz problemy nawet z myśleniem i czytaniem więc skąd miałabyś mieć pojęcie o jakichkolwiek wytycznych dla wolontariuszy
                            • kaka-llina Re: Wośp 14.01.18, 20:51
                              Wolontariusze maja marznąć i stać bo wiesz ten uran i Chińczycy czekają.. wink Jeszcze raz pozdrowienia...smile
                              • asmarabis Re: Wośp 14.01.18, 20:55
                                Jak znam słonko to juz zgłosiła postulat zeby WOŚP nie odbywała sie w zimie bo nie dość ze puszka ciężka to jeszcze trzeba marznąć
                                • slonko1335 Re: Wośp 14.01.18, 22:07
                                  Wcale nie trzeba. Ciesze się ze i o tym mogłam cie uswiadomic bo sama nie dałaś radysmile
                            • asmarabis Re: Wośp 14.01.18, 20:52
                              Słonko napisz lepiej poradnik " wolontariat inaczej - czyli jak sie nie przemęczyć jako wolontariusz" wróżę bestseller
                              • kaka-llina Re: Wośp 14.01.18, 20:54
                                Napisz cokolwiek.. wróżę psychiatrę..
    • butch_cassidy Re: Wośp 14.01.18, 14:49
      My licytujemy.
    • zawsze-w-drodze Re: Wośp 14.01.18, 14:54
      Moj wym sie zerwał przyniesieni o 07:00 i od 08:00 zbiera. Niedawno pisałam do niego czy nie głodny i czy nie zmarznięty. Odpowiedź: „nie. Ponieważ dużo sklepów ofiaruje herbatę i ciastka”. No proszszsz. Jest moc.
      • zawsze-w-drodze Re: Wośp 14.01.18, 14:54
        Moj SYN sie zerwał PRZY NIEDZIELI.
        • kaka-llina Re: Wośp 14.01.18, 15:10
          zawsze-w-drodze Super! Pozdrów syna!!!!
      • asmarabis Re: Wośp 14.01.18, 14:59
        Ciastka w mrozny dzien zimowy?

OJP

To na Chiny starcza a na talerz bigosu dla wolontariusza nie, serio myslalam ze maja jakies bony albo wyzywienie zapewnione???????????????????
        • cosmetic.wipes Re: Wośp 14.01.18, 15:04
          asmarabis napisała:

> myslalam

Nie przesadzaj, ta sztuka jeszcze nigdy ci się udała big_grin
          • kaka-llina Re: Wośp 14.01.18, 15:10
            big_grin
          • paskudek1 Re: Wośp 14.01.18, 15:20
            cosmetic.wipes napisała:

> asmarabis napisała:
            >
            > > myslalam
            >
            > Nie przesadzaj, ta sztuka jeszcze nigdy ci się udała big_grin
            >

O boziuniu, piękne 🤣😃😁
            • asmarabis Re: Wośp 14.01.18, 15:23
              EEEeeeee, ja czytam to chyba z 50 raz, cosmetic ma polotu za grosz, ma dwa cytaty z schowku i je wkleja na zmiane
          • nisar Re: Wośp 14.01.18, 15:43
            Myślałas, asmarabis? Szkoda, że mnie przy tym nie było. Kiedyż to nawiedziły cię myśli???
            • asmarabis Re: Wośp 14.01.18, 15:50
              Dzisiaj jest dzien Slonka jesli chodzi o myslenie smile

Wygrala internety !
              Watek zglosze do watku roku 2018!
              • kaka-llina Re: Wośp 14.01.18, 15:57
                Zgłoś to mój wątek big_grin
                • slonko1335 Re: Wośp 14.01.18, 15:59
                  ona takich szczegółów nie zauważasmile
                  • kaka-llina Re: Wośp 14.01.18, 16:06
                    smile
        • zawsze-w-drodze Re: Wośp 14.01.18, 15:23
          Nie narzeka. Wręcz przeciwnie. Dla czternastolatka ciastka z herbatą najwyraźniej atrakcyjniejsze niez bigos. A mieszkamy w małej podwarszawskiej miejscowości - domu tego czy innego wolontariusza rzut beretem - a tam i zupa i drugie dla każdego z puszką sie znajdzie. Widać ciastka lepsze. 😂.
          • kaka-llina Re: Wośp 14.01.18, 16:06
            kurcze ja bym w sumie zjadła bigos...uncertain
        • 7katipo Re: Wośp 14.01.18, 16:21
          Absolutnie oczywiście! Jasnym wszak jest, że wsxydtkie albo prawie wszystkie sklepy na zapleczu trzymają zapasowy bigos, ot tak, na wxzelki wypadek. Ty naprawdę taka durna jesteś, czy tak tylko przy niedzieli się zgrywasz????? surprised
          • asmarabis Re: Wośp 14.01.18, 16:29
            Jaki sklep?
            Owsiak ich nie moze nakarmic?
            Chyba ci wazniejsi co tam stercza w tych sztabach czyms sie zywia ???
            • woman_in_love Re: Wośp 14.01.18, 16:53
              A co cię właściwie obchodzi czy Owsiak karmi wolontariuszy? To raczej nie twoja sprawa. Przynajmniej nie każe im płacić jak cwaniacy ze ŚDM w Krakowie, sprzedający swoim wolontariuszom pakiety pielgrzyma za ciężkie pieniądze big_grin.
    • muchy_w_nosie Re: Wośp 14.01.18, 14:57
      Zapłacilam przez mbank bo podwajają i jeszcze na fb udostępniłam ... taka jestem wink
    • kaka-llina Re: Wośp 14.01.18, 15:30
      16!!!!!!!! Brawo!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka