Dodaj do ulubionych

Rewolucja sejsualna

19.01.18, 16:57
Mowia, ze mija 50 lat od rewolucji. Gdyby jednak nic takiego przed Laty nie zaszło, to jak byście podchodziły do spraw seksu i erotyki? Czysto hipotetycznie oczywiście, historia nie znosi trybu warunkowego. To ważna dziedzina? Bardzo ważna? Coraz mniej istotna? Zaniedbana? A tak mam ochotę poswintuszyc. I na rozgrzewkę

m.youtube.com/watch?v=FhXU8c8qwXs
Obserwuj wątek
    • konwalka Re: Rewolucja sejsualna 19.01.18, 16:58
      Rewolucja jest oczywiście seksualna; No nic, jak moderacja nie poprawi błędu, to licze ze tytuł zainspiruje większa ilość rozmówczyń
      • mika_p Re: Rewolucja sejsualna 28.01.18, 22:23
        > jak moderacja nie poprawi błędu

Moderacja nie ingeruje w treść postów ani ich tytułów, nie ma takiej technicznej mozliwości. Uzytkownik jest odpowiedzialny za swoje słowa.
        Moderacja może tylko usunać wypowiedź w calości
    • aqua48 Re: Rewolucja sejsualna 19.01.18, 17:36
      Rewolucja seksualna była ściśle związana z tabletką antykoncepcyjną. Chcesz zapytać czy gdyby tabletki nie było zmieniłoby się moje podejście do seksu? Nie, bo należę do 10% kobiet którym tabletka służy w ten sposób, że redukuje do zera popęd seksualny zatem korzystanie z niej nie ma dla mnie większego sensu.
      • heca7 Re: Rewolucja sejsualna 19.01.18, 18:21
        U mnie też nic by się nie zmieniło bo nie mogę brać tabletek więc dla mnie nie istnieją.
    • redheadfreaq Re: Rewolucja sejsualna 19.01.18, 17:40
      Trochę ciężko powiedzieć, co by było, gdyby, w sytuacji w której seks w świadomości publicznej by nie istniał jako coś fajnego i wartościowego, nie było źródeł wiedzy, badań, a wszystko było przekazywane sprośnym żartem lub szeptem.
    • tanebo2.0 Re: Rewolucja sejsualna 19.01.18, 17:43
      Jaka rewolucja seksualna? To mit. Myślisz że wcześniej ludzie nie uprawiali seksu? Wyobraź sobie że mieszkasz na wsi. Do miasta tydzień drogi pieszo. Nie ma telewizji, radia, prasy, książek. Bo po prostu jeszcze ich nie wynaleźli. Jakie rozrywki pozostają? W mieście była przynajmniej egzekucja skazańców w niedzielę po sumie. Jak myślisz dlaczego w średniowieczu zoofilia była powszechna? Rewolucja polegała na tym że o seksie zaczęło się więcej mówić a mniej uprawiać.
      • konwalka Re: Rewolucja sejsualna 19.01.18, 17:49
        Topsz. Nie ma rocznicy rewolucji
      • bywalec.hoteli Re: Rewolucja sejsualna 28.01.18, 22:04
        Ciekawa teoria.
      • morgen_stern Re: Rewolucja sejsualna 28.01.18, 22:30
        To mógł napisać tylko egocentryczny facet. Świat się nie kończy na mężczyznach i ich członkach, dla kobiet TO BYŁA rewolucja seksualna. Moim zdaniem wciąż trwa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka