Dodaj do ulubionych

Zalando - pytanie

25.01.18, 11:43
Powiedzcie mi proszę czy jak na Zalando przedmiot wyświetla się jako wyprzedany (ale tak zupełnie, nie ma ceny ani się nie wyświetla) to już go nigdy nie będzie w sprzedaży? czy jest szansa, że się pojawi?
Dziękuję.
Obserwuj wątek
    • mama.nygusa Re: Zalando - pytanie 25.01.18, 12:31
      Czesto produkty wracaja.
    • kura17 Re: Zalando - pytanie 25.01.18, 12:35
      wracaja, ja tak kiedys polowalam na "swoj" rozmiar jakies sukienki ... po 2 dniach od wyprzedania wrocil, zamowilam, sukienka okazala sie katastrofa wink

wiem, ze na przyklad zara ma mozliwosc zostawienia adresy mailowego, pod ktory wysla powiadomienie, ze dany produkt "wrocil" - moze zalando tez?
      • loola_kr Re: Zalando - pytanie 25.01.18, 12:56
        Zalando tez ma jak jest dana rzecz tylko nie ma rozmiaru. W tym wypadku już w ogóle tego nie ma, ja widzę, że było bo miałam w ulubionych (ale jest notatka, że produkt wyprzedany i nie ma żadnych opcji).
    • lauren6 Re: Zalando - pytanie 25.01.18, 13:05
      Jest szansa.
    • jola-kotka Re: Zalando - pytanie 25.01.18, 14:40
      Jak maja w planach ze bedzie dostepny masz tam taka opcje powiadom o dostepnosci produktu klikasz w to i wysla ci ze juz jest
    • arwena_11 Re: Zalando - pytanie 25.01.18, 14:46
      Często pojawia się. Masz tam taką opcję - powiadom mnie jak produkt będzie dostępny. Jak się pojawia - dostajesz maila. Tak już parę rzeczy kupiłam.
    • loola_kr Re: Zalando - pytanie 25.01.18, 17:45
      nie ma już tej opcji z powiadomieniem, nie da się kliknąć w przedmiot, wyskakują tylko podobne przedmioty sad
      • frytulek Re: Zalando - pytanie 25.01.18, 18:13
        Jest. Przedwczoraj to zrobilam i dzisiaj dostalam maila, ze produkt jest znow dostepny.
        • loola_kr Re: Zalando - pytanie 25.01.18, 18:19
          tzn ogólnie jest, ale nie w tym wyprzedanym przedmiocie. Nie ma go na stronie, wyświetla się tylko (za mgłą) w moich ulubionych bo tam miałam dodane...
          Czyli wygląda na to, że po prostu nie ma już tych butów w żadnym rozmiarze i pozostaje mieć nadzieję, że będą...

dzięki za informację smile
    • a.va Re: Zalando - pytanie 25.01.18, 18:22
      Bardzo często się pojawia z powrotem, jeśli nie dołożą, to jest duża szansa, że ktoś go odda smile
    • loola_kr Re: Zalando - pytanie 27.01.18, 10:13
      są! dziękuję, warto było zaglądać. tnz okaże się czy warto big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka