Dodaj do ulubionych

Bal dziennikarzy

03.02.18, 22:17
Poplotkujemy? Mnie podoba się Kuligowska i o dziwo Racewicz. Kalczynska znowu trochę jak kobieta kot. Linku nie wkleję bo nie umiem. Zdjęcia na plejadzie.
Obserwuj wątek
    • bominka Re: Bal dziennikarzy 04.02.18, 01:01
      Ciekawie wyglądała Szulim i bravo dla Katarzyny Niezgody, zadbana babka😉
      • stolikowa Re: Bal dziennikarzy 04.02.18, 09:25
        Gdzie Ty tam masz Niezgodę?
        • ga-ti Re: Bal dziennikarzy 04.02.18, 11:15
          W innym zestawieniu, w parach, wchodzi z partnerem.
          • domowapani Re: Bal dziennikarzy 04.02.18, 11:26
            Jezu, czemu ona sobie biustu nie zmniejszy?
            • mary_lu Re: Bal dziennikarzy 04.02.18, 20:42
              Żeby mieć niebezpieczną operację, duże ryzyko powikłań, kilkadziesiąt cetymetrów blizn, zaniki czucia? Schudnąć by mogła, ale operacje osoby z taką nadwagą są bez sensu.
              • iwoniaw Re: Bal dziennikarzy 05.02.18, 10:20
                Ona chyba właśnie sporo schudła? Biust ma nadal spory, ale bez przesady - zmniejszać? Po co?
                • domowapani Re: Bal dziennikarzy 05.02.18, 15:42
                  Bo to duże obciążenie dla kręgosłupa?
                  • iwoniaw Re: Bal dziennikarzy 05.02.18, 16:35
                    No bez przesady. Ona w ogóle nie jest szczupła i dlatego też biust ma pokaźny, ale to nie jest rozmiar monstrualny, tylko proporcjonalny do figury. Owszem, schudnąć by mogła (i pewnie wtedy i biust by jej się zmniejszył), ale to nie jest przypadek dla chirurga, tylko dietetyka. Zresztą taka ingerencja chirurgiczna jest bardziej niebezpieczna dla zdrowia niż nawet otyłość obciążająca kręgosłup.
    • ada16 Re: Bal dziennikarzy 04.02.18, 07:12
      plejada.pl/newsy/charytatywny-bal-dziennikarzy-2018-kto-sie-pojawil-na-imprezie/q24mf8

czy może mi ktoś wyjaśnic czemu one wszystkie na czarno?
      czy to dalej protest przeciw ustawie antyaborcyjnej czy inna żaloba?
      • stolikowa Re: Bal dziennikarzy 04.02.18, 09:19
        A to nie zgapa z usa i z metoo?
      • mid.week Re: Bal dziennikarzy 04.02.18, 13:57
        Czemu Jatrzębska zawsze wygląda jakby była w pokrowcu...? Niby prosta sukienka, bez zbędnych deseni, falbanek itp ale nadal kojarzy się z kanapą.
    • domowapani Re: Bal dziennikarzy 04.02.18, 08:22
      Agnieszka Cegielska, Katarzyna Olubinska, Dominika Kulczyk i Gosia Bela. Te cztery są najpiękniejsze i najbardziej w moim stylu. Czyli kiecka ma to coś, nie wygląda jak przebranie, tylko sukienka wygodna i efektowna, ale bez zadecia.
      • nuta15 Re: Bal dziennikarzy 04.02.18, 09:00
        Mnie też najbardziej podobają się sukienki Gosi Beli i Agnieszki Cegielskiej. Od kilku lat najgorzej na balu dziennikarzy wypada Katarzyna Kolenda- Zalewska i tym razem było tak samo.
        • nuta15 Re: Bal dziennikarzy 04.02.18, 09:06
          Kolenda- Zaleskasad
          • domowapani Re: Bal dziennikarzy 04.02.18, 09:25
            No sad proporcje totalnie zaburzone. Fajnie by wyglądała w długim rękawie, przezroczystym lekko, z podniesiona na właściwe miejsce talia i luzniejszym dołem.
            • domowapani Re: Bal dziennikarzy 04.02.18, 11:31
              Jeszcze raz spojrzałam. Dekolt. Tam się o dekolt aż prosi.
              Ale co jak co, twarz ma śliczną.
              • nuta15 Re: Bal dziennikarzy 04.02.18, 15:18
                Fason podkreśla jej trudną , prostokątną figurę . Ma zgrabne nogi, ale te czarne grube, kryjące rajstopy wyglądają okropnie.
        • 89mumin Re: Bal dziennikarzy 04.02.18, 09:07
          Zgadzam się- Cegielska i Bela, jako jedne z nielucznych uniknęły efektu matrony
      • mebloscianka_dziadka_franka Re: Bal dziennikarzy 04.02.18, 09:31
        Zgadzam się.
      • semihora Re: Bal dziennikarzy 04.02.18, 12:45
        Bela wygląda jakby założyła koszulę nocną i przyszła na bal prosto z łóżka. Kulczyk też bez szału.
    • kadfael Re: Bal dziennikarzy 04.02.18, 08:23
      Tak szczerze to żadna. Okropne te kiecki w większości.
    • domowapani Re: Bal dziennikarzy 04.02.18, 08:56
      I jeszcze Katarzyna Zdanowicz. U Szulim ten dekolt mi się nie podoba. Za dużo się dzieje. Kropki, przezroczystości, mini tren i golizna na biuście. Ciut węższy, albo płytszy wg mnie wyglądałby lepiej.
    • stolikowa Re: Bal dziennikarzy 04.02.18, 09:22
      Dla mnie Rusin, Olejnik i Racewicz. Kolenda - Zaleska - masakra. Ona nigdy stylu nie miała...
    • bye-bye Re: Bal dziennikarzy 04.02.18, 10:18
      bardzo ładnie M. Bela i D.Kulczyk
      za to A. Jastrzębska OMG🤤
      • aqua48 Re: Bal dziennikarzy 04.02.18, 10:39
        Mnie się podoba jedynie Omenaa - i kolor i fason, reszta nie.
      • de_sueno Re: Bal dziennikarzy 04.02.18, 11:33
        Mnie też Bela i Kulczyk. I może jeszcze ta sukienka w kolorowe poziome szerokie pasy.
    • heca7 Re: Bal dziennikarzy 04.02.18, 10:38
      To naprawdę mistrzostwo dodać sobie jakieś 20 lat wink jak żona Kalisza. Kto ją w tej kiecce koloru rzadkiej kupy z domu wypuścił?!
      • merces Re: Bal dziennikarzy 04.02.18, 11:06
        Ale Młynarska wygląda już jak ofiara chirurgii plastycznej.
        • ga-ti Re: Bal dziennikarzy 04.02.18, 11:19
          No właśnie. Swego czasu się kobieta pięknie zrobiła i figurę miała super, a tu jakoś tak nie za bardzo. Figura w tej sukience nijaka, a z twarzą coś dziwnego się dzieje.
          Szkoda.
          I jakoś tak trochę mi żal, bo kobieta po tylu latach w tv musiała nagle nieźle zainwestować w siebie (wygląd) żeby zostać na wizji, a i tak na niewiele sie to zdało, wyrzucili. Smutne to. A mam do niej jakiś sentyment.
          • domowapani Re: Bal dziennikarzy 04.02.18, 11:25
            A ona nie choruje przypadkiem na hashimoto? W tej chorobie są dni i tygodnie, że człowiek wygląda i czuje się gorzej. Jest b ładna i taka pogodna.
            • ga-ti Re: Bal dziennikarzy 04.02.18, 12:05
              Nie wiem. Pogodna jest, fakt.
        • arwena_11 Re: Bal dziennikarzy 05.02.18, 17:33
          Młynarskiej nie poznałam. Zastanawiałam się, co za nową żonę ma Ibisz.
      • bye-bye Re: Bal dziennikarzy 04.02.18, 11:07
        ja jestem pod wrażeniem jak bardzo oni do siebie pasują 😊 mimo różnicy gabarytów i wieku!
      • domowapani Re: Bal dziennikarzy 04.02.18, 11:22
        Mi się tam makijaż bardzo nie podoba sad przypudrowalaby się zdziebko. No i fakt, tyle kasy, a kiecka jak z butiku Pani Krysi w pipidowie. Kolor zły, fason też taki jak dla starszej Pani. I jakoś tak miną też nie promienieje... Wiecznie spieta i smutna.
        • bye-bye Re: Bal dziennikarzy 04.02.18, 11:35
          A skąd mamy pewność, że mają az tyle kasy hmmm?
          choć co do oceny kreacji się zgadzam🙂
          • domowapani Re: Bal dziennikarzy 04.02.18, 12:22
            No chyba na porządna kiecke im starczy?
            Ps. Z wywiadów, z plotek, z kontekstu?
            • bye-bye Re: Bal dziennikarzy 04.02.18, 12:29
              A ja odnoszę inne wrażenie, oczywiście nie sądzę,. że nie starcza im do pierwszego. ale jednak suknie np. Dominiki Kupczyk czy M. Beli (wg mnie najlepsze) to kilka-kilkanadcie tysiecy, wiec nie jest to maly wydatek🙂
              • bye-bye Re: Bal dziennikarzy 04.02.18, 12:31
                *Kulczyk oczywiscie (moj telefon to ma poczucie humoru😉)
              • domowapani Re: Bal dziennikarzy 04.02.18, 12:40
                Chaos, bizuu, nawet la mania. Sorry, ale 1000 - 2500 zł za kiecke to często teraz na studniówkę sie wydaje.
                Nie sądzę żeby znany adwokat musiał oszczędzać na kiecce dla żony na wielkie wyjście. W ostatecznosci może ja sprzedać po założeniu.
                Myślę, że to raczej kwestia kiepskiego gustu i braku pewności siebie, niż braku środków na ten cel.
                Zawsze można też kiecke uszyc.
                • bye-bye Re: Bal dziennikarzy 04.02.18, 12:41
                  no dobra masz racje😜
                  • domowapani Re: Bal dziennikarzy 04.02.18, 12:46
                    Dzięki, choć wyczuwam nutkę ironii... wink
                    • bye-bye Re: Bal dziennikarzy 04.02.18, 12:48
                      Ani grama☺
              • domowapani Re: Bal dziennikarzy 04.02.18, 12:43
                i.iplsc.com/ryszard-i-dominika-kaliszowie/0006OV37VMHKD7VS-C122-F4.jpg
                Ładna broszka... wink tak w kwestii braku kasy...
                • semihora Re: Bal dziennikarzy 04.02.18, 12:48
                  Oj tam, może Aliexpress suspicious
                  • domowapani Re: Bal dziennikarzy 04.02.18, 12:51
                    smile
                • gaga-sie Re: Bal dziennikarzy 04.02.18, 15:13
                  Wygląda jak ruska lalka.
              • nuta15 Re: Bal dziennikarzy 04.02.18, 15:10
                Nie starcza im do pierwszego ... smile Kalisz ma majątek wart ponad trzy i pół miliona mowimyjak.se.pl/newsy/fakty/majatek-ryszarda-kalisza-ile-pieniedzy-ma-kalisz,22_76339.html
              • heca7 Re: Bal dziennikarzy 04.02.18, 16:42
                Kalisz jeździ jaguarem- ostatnio przyjechał nim na przegląd na Waszyngtona w Wawie. Mój mąż akurat siedział i czekał na odbiór swojego samochodu i widział jak Kalisz jako jedyny z klientów dostał samochód zastępczy w salonie. Oni nigdy tego nie robią, mogą ci zamówić z zewnętrznej firmy samochód, mogą zadzwonić po taxi ale nie maja zastępczych swoich nawet za opłatą. A dla p. Kalisza się znalazł tongue_out
                • heca7 Re: Bal dziennikarzy 04.02.18, 16:43
                  Tzn zmierzałam do tego, że głodem raczej nie przymiera a jak już to może sprzedać jaguara w cenie dużej kawalerki wink
                • nota_bene0 Re: Bal dziennikarzy 04.02.18, 18:21
                  heca7 napisała:

> Kalisz jeździ jaguarem- ostatnio przyjechał nim na przegląd na Waszyngtona w Wa
                  > wie. Mój mąż akurat siedział i czekał na odbiór swojego samochodu i widział jak
                  > Kalisz jako jedyny z klientów dostał samochód zastępczy w salonie. Oni nigdy t
                  > ego nie robią, mogą ci zamówić z zewnętrznej firmy samochód, mogą zadzwonić po
                  > taxi ale nie maja zastępczych swoich nawet za opłatą. A dla p. Kalisza się znal
                  > azł tongue_out
                  >
                  A nie obecnie Audi a6?
                  • heca7 Re: Bal dziennikarzy 04.02.18, 20:07
                    Może ma to i to smile W każdym razie do salonu przyprowadził jaguara.
                    • kiddy Re: Bal dziennikarzy 04.02.18, 20:37
                      E tam, jeśli to ten złoty jaguar, to nic nowego. Od conajmniej 10 lat go ma, parkuje nim na terenie Sejmu, widzę go, jak do pracy idę. No chyba że to jakiś inny.
                      • arwena_11 Re: Bal dziennikarzy 05.02.18, 17:45
                        No chyba już nie parkuje - bo w sejmie go nie ma.
      • nota_bene0 Re: Bal dziennikarzy 04.02.18, 18:11
        heca7 napisała:

> To naprawdę mistrzostwo dodać sobie jakieś 20 lat wink jak żona Kalisza. Kto j
        > ą w tej kiecce koloru rzadkiej kupy z domu wypuścił?!
        >
        Padłam 🤣😂
    • bye-bye Re: Bal dziennikarzy 04.02.18, 11:44
      trzymajcie sie drzewka, bo ja już nie wiem o kim gadamy w poszczególnych miejscach
      • mojave Re: Bal dziennikarzy 04.02.18, 12:46
        Olubinska i Smaszcz
        • bye-bye Re: Bal dziennikarzy 04.02.18, 12:52
          to rozumiem a propos trzymania sie drzewka😂
    • bye-bye Re: Bal dziennikarzy 04.02.18, 12:51
      przepraszam a czy tylko ja uważam, że Ą. Jastrzębska wygląda jak wdowa po poległym w wojnie secesyjnej?
      • domowapani Re: Bal dziennikarzy 04.02.18, 12:53
        Jastrzebska, Herbuś i Olejnik ogólnie jakby z kiepskiego teatru uciekły wink
        • arwena_11 Re: Bal dziennikarzy 05.02.18, 17:45
          A Olejnik stała pod palmą czy miała ją na głowie?
      • ras.szamra Re: Bal dziennikarzy 04.02.18, 12:56
        O faktycznie. Styl na ,,Przeminęło z wiatrem" smile
      • mamablue Re: Bal dziennikarzy 04.02.18, 13:22
        Tak, wdowa z okresu wojny secesyjnej, rzeczywiście! big_grin
        • iskierka3 Re: Bal dziennikarzy 05.02.18, 16:21
          A mnie sie wlasciwie tylko Herbus podoba. Ta druga kieca, od wojny secesyjnej bardzo ladna tylko jakos do pani niedopasowana.
    • mamablue Re: Bal dziennikarzy 04.02.18, 13:21
      Żona Kalisza rzeczywiście fatalnie. Ale czemu nie ma nic o Olejnik? Mówcie co chcecie, ale ma babka swój styl, taki z jajem i zawsze przyciaga uwagę smile
      • bye-bye Re: Bal dziennikarzy 04.02.18, 13:31
        trzeba jej to przyznać. wg mnie nakrycie głowy super 🤗
      • iskierka3 Re: Bal dziennikarzy 05.02.18, 16:21
        Tak, bardzo fajnie.
    • 71tosia Re: Bal dziennikarzy 04.02.18, 13:39
      mnie zastanawia dlaczego na balu dziennikarzy tak wiele osob ktore z dziennikarstwem nie maja nic wsplnego
      • alicia033 Re: Bal dziennikarzy 04.02.18, 14:55
        71tosia napisała:

> mnie zastanawia dlaczego na balu dziennikarzy tak wiele osob ktore z dziennikar
        > stwem nie maja nic wsplnego

Czemu miałoby nie być?
        Nazwa pochodzi od organizatora, a nie chodzi wcale o to, że to impreza for journalists only.
      • sumire Re: Bal dziennikarzy 04.02.18, 15:05
        Dziennikarze nie mają czasu na takie rzeczy wink
    • fornita111 Re: Bal dziennikarzy 04.02.18, 14:40
      Mnie sie podoba Lara Gessler- wyglada naprawde korzystnie. Olejnik za to zadala szyku big_grin ja tam lubie jej styl wink
    • alicia033 Re: Bal dziennikarzy 04.02.18, 14:57
      a to z wyprzedaży materiałów po samoobronie?:
      www.plotek.pl/plotek/5,79592,22979570.html?i=8
      • mary_lu Re: Bal dziennikarzy 04.02.18, 20:44
        Może sukienka mogłaby mieć inny wzór, ale Odeta podoba mi się. Nowocześnie, młodo, ładne ciało, fajna laska.
    • misoune Re: Bal dziennikarzy 04.02.18, 19:25
      Jastrzębska jak mumia egipska, koszmar.
      A kto to Gabi Drzewiecka? Baaardzo fajna laseczka.
      • roks30 Re: Bal dziennikarzy 04.02.18, 19:41
        Gabi Drzewiecka to reporterka DDTVN. Robi wywiady z muzykami. Bardzo mi się podoba tak ogólnie. Lubię ten typ urody.
    • crea.tura Re: Bal dziennikarzy 04.02.18, 21:00
      Podoba mi się tylko Gabi Drzewiecka. Lubię ją z Chilli Zet - no i właśnie dowiedziałam się, że to śliczna dziewczyna smile
    • volta2 Re: Bal dziennikarzy 05.02.18, 11:38
      szulim na twarzy wjątkowo niekorzystnie, do tej pory jako jedna z nielicznych stostowała z umiarem i wyglądała bardzo ok, tu fatalnie. kreacji nie oceniam, nie odważę się po tym jak tu wyczytałam że bela ma najlepszą stylówę.

najlepiej i tak wyglądają faceci, nie wszyscy oczywiście, ale deląg, ibisz, jemioł i paru innych
    • saszanasza Re: Bal dziennikarzy 05.02.18, 11:45
      Bozże, ja chyba absolutnie nie znam się na modzie, bo żadna (sic!)damska kreacja mi się nie podoba, absolutnie! Jeśli chodzi o panów, to jedynie Jemiol prezentuje się ok.
      • raczek47 Re: Bal dziennikarzy 05.02.18, 17:17
        prawie wszystkie czarne jak wdowy ,i to w takiej głębokiej czerni,żeby chociaż jakieś jaśniejsze odcienie.Nie rozumiem tego.Tak się umówiły czy jak?
        Gdzie inne kolory? Kilka tylko białych czy srebrnych.Straszna nuda i monotonia.I fatalne fasony,albo latające cycki,albo golfy albo zbierające kurz doły.
        Nic,dosłownie żadna kreacja mi się nie podoba.
    • konwalka Re: Bal dziennikarzy 05.02.18, 17:13
      Jezusie i maryjo! Większość ubrana jak na parodie stypy. Jedna czy dwie kreacje
      Jakos się bronią. Nie wiem, może to coś z ekranem w moim durnym
      Telefonie?
      • iwoniaw Re: Bal dziennikarzy 05.02.18, 17:16
        Też uważam, że niektóre kreacje to jakaś tragedia. Nie rozumiem także, dlaczego na bal tyle osób upiera się zakładać sandały zamiast zakrytych butów, szczególnie że często te osoby mają koszmarnie zniekształcone stopy i źle dobrany rozmiar obuwia, co w sumie wygląda dość makabrycznie.
        • domowapani Re: Bal dziennikarzy 06.02.18, 08:08
          Bo sandałki wyglądają o niebo lepiej do zwiewnych kreacji, zwłaszcza z gołymi ramionami, niż zakryte szpilki.
          Po drugie są zdecydowanie wygodniejsze.
          • iwoniaw Re: Bal dziennikarzy 06.02.18, 09:43
            Jeśli ktoś nie ma zdeformowanych stóp, to może i wyglądają lepiej. Do tradycyjnej konwencji stroju wieczorowego nie pasują w ogóle, no ale dziś kanonu się nikt tak ściśle nie trzyma, więc nad tym nie warto się rozwodzić, natomiast uważam, że jednak dobrą zasadą dobierania odzienia była ta, która zalecała podkreślać atuty, zakrywać niedoskonałości, a część tych osób na zdjęciach - choć obiektywnie ma potencjał, żeby wyglądać co najmniej dobrze - wygląda tak, jakby im doradzał największy wróg, który uparł się podkreślić wszystkie możliwe mankamenty wyglądu. Luster ci ludzie nie mają czy co?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka