agrypina6 04.02.18, 19:44 Właśnie przeczytałam na pudelku, że jest w ciąży. Dodatkowo zasugerowano, że jest powyżej pięćdziesiątki. Myślicie, że faktycznie? Mnie się wydaje, że ma z 43-44 lata. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kruella83 Re: Kinga Korta-też plotkarsko. 04.02.18, 20:11 Obawiam się że bliżej jej do 50 tki Odpowiedz Link Zgłoś
mrs_jedi Re: Kinga Korta-też plotkarsko. 04.02.18, 20:19 A kto to taki? Powinnam znać? Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Kinga Korta-też plotkarsko. 04.02.18, 20:29 to ta była prostytutka od Heffnera, co to mu wiele zawdzięcza? Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka77 Re: Kinga Korta-też plotkarsko. 04.02.18, 20:33 Nie to ta od biznesmena Azjaty. Ma urodę to fakt, ale widać, że 40-tka była dawno temu. 50-tka jak nic albo więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Kinga Korta-też plotkarsko. 04.02.18, 20:40 Jak to ta od psa, to ja szacuję ją na jakieś 47 lat, ze zdjęć z pudelka, bo programu nie oglądałam. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Kinga Korta-też plotkarsko. 04.02.18, 20:55 Teraz widzę, że to nie ta od Hindusa i psa. Sorry. No to może mieć te 45. Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka77 Re: Kinga Korta-też plotkarsko. 04.02.18, 21:06 Ta od Hindusa jest przecież dużo młodsza! Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Kinga Korta-też plotkarsko. 04.02.18, 21:51 Serio? Wygląda jak świetnie zakonserwowana kobieta, a nie jak młoda kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
mary_lu Re: Kinga Korta-też plotkarsko. 04.02.18, 20:33 Też myślę, że ma 50, choć jest piękna i genialnie zrobiona.. I tak sobie myślę, że nie tylko połowa trzydziestolatek gorzej od niej wygląda, ale też mają starsze i bardziej zaniedbane organizmy. Jak czasem widzę utuczoną, wyraźnie niezdrową, przepaloną, niedomytą, wytatuowaną dwudziestoparolatkę taszczącą wózek z niemowlęciem do przychodni, to się zastanawiam, jak można zadbanej fit-pięćdziesiątce wytykać wiek w kontekście ciąźy. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzi.1 Re: Kinga Korta-też plotkarsko. 04.02.18, 20:43 Biedne jej dziecko, ta kobieta nie jest normalna. Odpowiedz Link Zgłoś
mary_lu Re: Kinga Korta-też plotkarsko. 04.02.18, 20:47 Z powodu jej wieku, czy w programie jest szurnięty ogólnie, bo nie oglądałam? Odpowiedz Link Zgłoś
zuzi.1 Re: Kinga Korta-też plotkarsko. 04.02.18, 20:56 Cofam wypowiedz, pomyliłam ja z ta druga panią Iwona Burnat, z tym hindusem, ona ma cos nie halo z Glowa. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Kinga Korta-też plotkarsko. 04.02.18, 21:14 pomyliłam ja z ta druga panią Iwona Burnat, z tym Hindusem, ona ma cos nie halo z glowa. "Hindus" piszemy wielką literą, "głowa" - małą. A co konkretnie diagnozujesz? Hindus okropny, ona też. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzi.1 Re: Kinga Korta-też plotkarsko. 04.02.18, 21:38 Cos z nią jest nie tak. Psychiatra by sie w jej przypadku przydal do zdiagnozowania. Telefon mi robi bledy😊 nie przejmuj sie. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Kinga Korta-też plotkarsko. 04.02.18, 21:42 zuzi.1 napisała: > Cos z nią jest nie tak. Ale ja pytam, co konkretnie według ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
martaesz Re: Kinga Korta-też plotkarsko. 05.02.18, 16:43 mary_lu napisała: > Też myślę, że ma 50, choć jest piękna i genialnie zrobiona.. > > I tak sobie myślę, że nie tylko połowa trzydziestolatek gorzej od niej wygląda, > ale też mają starsze i bardziej zaniedbane organizmy. Jak czasem widzę utuczon > ą, wyraźnie niezdrową, przepaloną, niedomytą, wytatuowaną dwudziestoparolatkę t > aszczącą wózek z niemowlęciem do przychodni, to się zastanawiam, jak można zadb > anej fit-pięćdziesiątce wytykać wiek w kontekście ciąźy. A te dwudziestoparolatki to w Angli pewnie. Odpowiedz Link Zgłoś
jem.gluten.i.cukier Re: Kinga Korta-też plotkarsko. 05.02.18, 16:50 A co mają tatuaże czy np. nieumyte włosy do stanu organizmu? Odpowiedz Link Zgłoś
beataj1 Re: Kinga Korta-też plotkarsko. 05.02.18, 16:54 Też mnie to zastanowiło. Młody organizm jest po prostu młodszy. Bardziej wydajny, zwłaszcza w przypadku ciąży. Nie bez powodu mówi się że im później tym większe ryzyko powikłań. I nie ma znaczenia czy organizm jest wymasowany, wstrzyknięty, czy wklepano w niego krem z jąder kolibrów - narządy 20 latki są po prostu młodsze od narządów 50 latki. Choć faktycznie w przypadku tej konkretniej kobiety opakowanie tychże narządów jest luksusowe i zadbane - tylko czy jej macica wie że oto jest w środku tak wypieszczonej powłoki? I dla jasności - sama jestem stosunkowo późną matką. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Kinga Korta-też plotkarsko. 04.02.18, 20:43 Myślę, że jest po 50-tce i to dziecko jej męża z komórki jajowej dawczyni. Odpowiedz Link Zgłoś
e-ness Re: Kinga Korta-też plotkarsko. 04.02.18, 20:44 Internety mówią ze rocznik 73 Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Kinga Korta-też plotkarsko. 05.02.18, 17:29 Internety mówią, że Rozenkowa Majdanowa jest wciąż nastolatką Odpowiedz Link Zgłoś
ingaki Re: Kinga Korta-też plotkarsko. 04.02.18, 20:48 W życiu nie 50tka. Myślę że 45. Odpowiedz Link Zgłoś
misoune Re: Kinga Korta-też plotkarsko. 04.02.18, 21:29 Był kiedyś wątek i jedna dziewczyna tu na ematce napisała, że chodziła z tą Kingą do szkoły. Nie pamiętam nicka, ale ona mogłaby na 100 % potwierdzić jej wiek. Odpowiedz Link Zgłoś
pulower8 Re: Kinga Korta-też plotkarsko. 04.02.18, 21:34 No właśnie, też pamiętam ten post. Odpowiedz Link Zgłoś
juuuu7 Re: Kinga Korta-też plotkarsko. 04.02.18, 23:04 Ja tez pamietam ten post i nie wiem czy to czasem nie byla tereska z bombaju ( czy jakos tak ). Odpowiedz Link Zgłoś
pulower8 Re: Kinga Korta-też plotkarsko. 04.02.18, 23:46 Znalazłam! Forumką była Zebra12. W 2015 pisała że Korta ma 42 lata czyli teraz ma 45. Odpowiedz Link Zgłoś
jagodka_mare Re: Kinga Korta-też plotkarsko. 05.02.18, 14:21 Występowała ostatnio w serialu szpital jako 38-latka... Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Kinga Korta-też plotkarsko. 05.02.18, 17:15 Chociaż "laseczka" z niej to mi też wydaje się że dobiega pięćdziesiątki. Oni chyba długo się starli o dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś