Dodaj do ulubionych

Odwyk od forum

22.02.18, 20:53
Dziewczyny, mialyscie kiedys taki stan, ze musialyscie zrobic detox i opuscic ematke na jakis czas i wrocic ze swiezym spojrzeniem?

Ja sie dzisiaj zlapalam, ze watki mnie nudza, robie sie zlosliwa, a nie o to w tym chodzi.
Musze odpoczac.
Obserwuj wątek
    • tanebo2.0 Re: Odwyk od forum 22.02.18, 20:56
      Ja zrobiłem sobie w ten weekend.
    • lalkaika Re: Odwyk od forum 22.02.18, 20:56
      czasami mam ,ale ze detox to nie ..
    • 89mumin Re: Odwyk od forum 22.02.18, 21:00
      Ja czuję, że zaczynam się uzależniać - w drodze do domu już sprawdzam co się na forum dzieje, czy ktoś mi odpowiedział i czy są nowe wątki, w których warto się poudzielać. Ba, czasem zdarza mi się sprawdzić i odpisać na lunchu. Czas na detox, ale jeszcze nie jestem gotowa psychicznie.
    • domowapani Re: Odwyk od forum 22.02.18, 21:07
      Tak
    • muchy_w_nosie Re: Odwyk od forum 22.02.18, 21:11
      Jestem tu od 14 lub 15 lat przez wysyp durnowątków miewam dość, do szału doprowadzają mnie te łajzy co piszą artykółki na podstawie wcześnie założonych przez się wątków, co gorsze już się pojawiają po 2 tygodniowo więc zaraz będzemy zalane co drugim dupowątkiem i tak się skoczy era ematki.
      • wiosennaburza1 Re: Odwyk od forum 22.02.18, 21:14
        o. to to! nawet jatki były fajne i potrzebne . natomiast takie pisarczyki, co to podają temat i ciągną go na siłę żeby się potem wykazać - są po prostu nijakie. nudne. bezpłciowe. nie ma w nich ikry ematki. i zgadzam się, to już nie będzie ematka.
        • 89mumin Re: Odwyk od forum 22.02.18, 21:20
          wiosennaburza1 napisał(a):

>nie ma w nich ikry ematki.

Podoba mi się sformułowanie 'ikra ematki' big_grin
          • wiosennaburza1 Re: Odwyk od forum 22.02.18, 21:28
            ale że co??? że ematka nie może mieć ikry??? dyskryminacja i rasizm! oraz nienawiść do zwierżądek!
            ematka może wszystko. mieć.
            • 89mumin Re: Odwyk od forum 22.02.18, 21:35
              zrobiłaś głupi błąd i teraz atakujesz, a tak naprawdę, to zazdrość z Ciebie wychodzi, pewnie Twój mąż wciąż siedzi w pracy, co? A zapomniałam, wy nie macie nawet ślubu. Współczuję Twoim dziecią...

smile
              • wiosennaburza1 Re: Odwyk od forum 22.02.18, 21:40
                ach Ty małpo!!! a ty źresz mięso , bidetu nie masz oraz stanowiska w koropo. i zazdrościsz....
                ja to mam tipsy i dzipa w pięciostanowistkowym garażu. i kabrioleta mam. i nawet kota mam...
                • taki-sobie-nick Re: Odwyk od forum 22.02.18, 21:43

> ach Ty małpo!!! a ty źresz mięso , bidetu nie masz oraz stanowiska w koropo. i
                  > zazdrościsz....
                  > ja to mam tipsy i dzipa w pięciostanowistkowym garażu. i kabrioleta mam. i naw
                  > et kota mam...

smile
                • taki-sobie-nick Re: Odwyk od forum 22.02.18, 21:48

> ach Ty małpo!!! a ty źresz mięso , bidetu nie masz oraz stanowiska w koropo. i
                  > zazdrościsz....
                  > ja to mam tipsy i dzipa w pięciostanowistkowym garażu. i kabrioleta mam.

Przepraszam, nie wytrzymałam.

https://www.gieldaklasykow.pl/wp-content/uploads/2014/09/fiat-126-bosmal-7.jpg
                  • wiosennaburza1 Re: Odwyk od forum 22.02.18, 21:53
                    kabriolet jest kabriolet. tylko ten w za małym pałacu. chyba że reszta moich pojazdów to hulajnogi"D
                    • taki-sobie-nick Re: Odwyk od forum 22.02.18, 21:55

> kabriolet jest kabriolet. tylko ten w za małym pałacu.

?
    • tt-tka Re: Odwyk od forum 22.02.18, 21:23
      Owszem, i to dotyczy nie tylko ematki.
    • princesswhitewolf Re: Odwyk od forum 22.02.18, 21:24
      nie bo bywam z doskoku. W weekendy nie bywam bo nie mam czasu, jesli juz to pozna noca jak nie moge spac. Czasem nie bywam 5-7 dni a potem w jednym intensywnie watku przez 24 godz
      • muchy_w_nosie Re: Odwyk od forum 22.02.18, 21:40
        Nie wszystkie mamy domowy kierat w weekend 😜
        • princesswhitewolf Re: Odwyk od forum 22.02.18, 22:00
          dlaczego "domowy"? Wlasnie chodzi o to ze w weekendy nie bywam w domu poza wieczorami
    • jola-kotka Re: Odwyk od forum 22.02.18, 21:51
      Mialysmy. Dobrowolnie raz jak moj maz chorowal na nowotwor. Musialambo to co wtedy czulam produkowaloby watki po ktorych moze mi by bylo lzej ale powodowaly straszny jazgot .
    • fornita111 Re: Odwyk od forum 22.02.18, 21:58
      Mialam taki stan, robilam przerwy,pomagalo. Teraz go znowu mam wink Chyba robie od dzis "pol odwyk"- bede czytac, ale nie bede pisac.Nie jestes sama smile
    • solejrolia Re: Odwyk od forum 22.02.18, 22:00
      Musiałam, oczywiście, a potem wróciłam.
      A teraz wystarczają mi kilku dniowe przerwy i jest OK.
    • aj.riszka Re: Odwyk od forum 22.02.18, 22:17
      smile właśnie dzisiaj o tym myślałam. Automatycznie wstukuje 'emama forum' i...to zły objaw!
      Jeszcze może dzisiaj, poprzeglądam to forum i idę na odwyk...ale na jak długo? Nie wiem. I czy dam radę bez ematki wink ?
      Ale, chwila: skoro nawet kaz_nodzieja poszedł sobie wink to i ja nie mogę być gorsza wink

• mallard Proponuję 23.02.18, 00:17
      zbadać tarczycę.
    • srubokretka Re: Odwyk od forum 23.02.18, 01:26
      Raczej nie, poniewaz udzielam sie z doskoku. Czasami mam odwrotnie, bo brakuje mi czasu na kontunuacje dyskusji lub doczytanie tasiemca. Zbytnio nie cierpie, bo jednak mam duzy dystans do zycia w necie.
    • stolikowa Re: Odwyk od forum 23.02.18, 08:57
      Mam to samo. U mnie jak jestem na detoxie to trwa to nawet 5-6 lat...i teraz też juz powolivmnie e mama nudzi. Takze prawdopodobnie do zovaczenia za kilka lat...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka