laruara 10.03.18, 19:09 Szczypią , swędzą, dokuczają. Co za cholera ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cauliflowerpl Re: Oczy. .. 10.03.18, 19:17 Leszczyna zaczyna pylić nawet w styczniu. Może alergia. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosennaburza1 Re: Oczy. .. 10.03.18, 20:01 i co z tego? ja też kiedyś nigdy nie miałam a jak już się zaczęło to była katastrofa. kup sobie jakiś allertec i zażyj. zobaczysz, czy będzie poprawa. jak będzie , choćby nieduża- do alergologa marsz. Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: Oczy. .. 10.03.18, 20:08 Hahaha wiedziałam, że to napiszesz Ja też nigdy nie miałam, a jednego lata (jeszcze w średniej szkole) mało sobie oczu nie wydrapałam zanim okulistka przepisała mi właściwe tabletki (wcześniej domowa nie trafiła). Pocieszę Cię, że nigdy więcej nie miałam takiego ataku, co najwyżej w najgorętsze dni, raz na ruski rok. Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka Re: Oczy. .. 10.03.18, 22:41 Ale juz jest marzec. Teraz pyli i bedzie pylic olcha, brzoza, grab, topola i dab. Odpowiedz Link Zgłoś
misoune Re: Oczy. .. 10.03.18, 20:04 Pełno powodów. Mam z tym problem, od czasu do czasu, więc już jestem oczytana. To tak: - alergia ( pylenie, światło jarzeniowek w pracy, kurz, kosmetyki, wino - zawsze po nim mam problem ) - zespół suchego oka ( komputer, jarzeniówki, wiek po 40-stce, ekran telefonu, generalnie za rzadkie mruganie, upośledzenie funkcji gruczołów łzowych ) Polecam starazolin, lepszy ten niebieski, niż czerwony. Teraz reklamują jakiś żółty, nie próbowałam. Jak nie pomoże - okulista. Dziękuję za uwagę - Odpowiedz Link Zgłoś
niki_kis Re: Oczy. .. 10.03.18, 23:18 chyba jakiś wirus jest, albo syf w powietrzu, dwie osoby znajome przechodziły niedawno jakieś mocne zapalenia spojówek Odpowiedz Link Zgłoś
larrisa Re: Oczy. .. 11.03.18, 07:17 Suche powietrze i tzw. zespół suchego oka. Zakrapiaj oczy sztucznymi łzami bez konserwantów. Odpowiedz Link Zgłoś
laruara Re: Oczy. .. 11.03.18, 09:17 Dziękuję. Dostałam w aptece krople. Najpewniej to ten zespół suchego oka. Czas na chwilę opuścić ematkę. .. Odpowiedz Link Zgłoś