10.03.18, 19:09
Szczypią , swędzą, dokuczają. Co za cholera ?
Obserwuj wątek
    • cauliflowerpl Re: Oczy. .. 10.03.18, 19:17
      Leszczyna zaczyna pylić nawet w styczniu. Może alergia.
      • laruara Re: Oczy. .. 10.03.18, 19:35
        Nigdy nie miałam !!!
        • wiosennaburza1 Re: Oczy. .. 10.03.18, 20:01
          i co z tego? ja też kiedyś nigdy nie miałam a jak już się zaczęło to była katastrofa. kup sobie jakiś allertec i zażyj. zobaczysz, czy będzie poprawa. jak będzie , choćby nieduża- do alergologa marsz.
        • cauliflowerpl Re: Oczy. .. 10.03.18, 20:08
          Hahaha wiedziałam, że to napiszesz smile
          Ja też nigdy nie miałam, a jednego lata (jeszcze w średniej szkole) mało sobie oczu nie wydrapałam zanim okulistka przepisała mi właściwe tabletki (wcześniej domowa nie trafiła).
          Pocieszę Cię, że nigdy więcej nie miałam takiego ataku, co najwyżej w najgorętsze dni, raz na ruski rok.
      • 1matka-polka Re: Oczy. .. 10.03.18, 22:41
        Ale juz jest marzec. Teraz pyli i bedzie pylic olcha, brzoza, grab, topola i dab.
    • misoune Re: Oczy. .. 10.03.18, 20:04
      Pełno powodów.
      Mam z tym problem, od czasu do czasu, więc już jestem oczytana.
      To tak:
      - alergia ( pylenie, światło jarzeniowek w pracy, kurz, kosmetyki, wino - zawsze po nim mam problem )
      - zespół suchego oka ( komputer, jarzeniówki, wiek po 40-stce, ekran telefonu, generalnie za rzadkie mruganie, upośledzenie funkcji gruczołów łzowych )

Polecam starazolin, lepszy ten niebieski, niż czerwony.
      Teraz reklamują jakiś żółty, nie próbowałam.

Jak nie pomoże - okulista.

Dziękuję za uwagę smile
      -
    • bei Re: Oczy. .. 10.03.18, 21:22
      Alergia, albo nadwyrężyłaś czytaniem
    • niki_kis Re: Oczy. .. 10.03.18, 23:18
      chyba jakiś wirus jest, albo syf w powietrzu, dwie osoby znajome przechodziły niedawno jakieś mocne zapalenia spojówek
    • larrisa Re: Oczy. .. 11.03.18, 07:17
      Suche powietrze i tzw. zespół suchego oka. Zakrapiaj oczy sztucznymi łzami bez konserwantów.
      • laruara Re: Oczy. .. 11.03.18, 09:17
        Dziękuję.
        Dostałam w aptece krople. Najpewniej to ten zespół suchego oka. Czas na chwilę opuścić ematkę. ..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka