taki-sobie-nick 11.03.18, 00:03 plują na chodnik? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
milva24 Re: Czemu faceci 11.03.18, 00:55 W Polsce nie zauważyłam a mężczyźni się nie krępują. Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Czemu faceci 11.03.18, 13:00 Kobiety plujacej nie widzialam serio Odpowiedz Link Zgłoś
mallard Re: Czemu faceci 11.03.18, 00:16 Myślę, że to taka atawistyczna zastępcza forma agresji wobec otoczenia Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Czemu faceci 11.03.18, 00:18 mallard napisał: > Myślę, że to taka atawistyczna zastępcza forma agresji wobec otoczenia Plucie koreluje negatywnie z wykształceniem. Wykształcenie zmniejsza agresję u facetów? Odpowiedz Link Zgłoś
mallard Re: Czemu faceci 11.03.18, 01:06 taki-sobie-nick napisała: > mallard napisał: > > > Myślę, że to taka atawistyczna zastępcza forma agresji wobec otoczenia > > Plucie koreluje negatywnie z wykształceniem. Wykształcenie zmniejsza agresję u > facetów? Człowiek wykształcony czuje się pewniej, więc jest mniej agresywny. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Czemu faceci 11.03.18, 00:22 Plują jakoś częściej. Wkurzyłam się. Stoi sobie facet z psem. Czekają na zielone światło. Pies sympatyczny, ładny, podnosi łapkę, bo chciałby już iść. Facet się starannie pochyla (tak, żeby sobie butków nie opluć) i pluje! Musi? Odpowiedz Link Zgłoś
milva24 Re: Czemu faceci 11.03.18, 00:46 Znaczenie terenu? Nie wypada sikać to plują. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Czemu faceci 11.03.18, 00:47 milva24 napisała: > Znaczenie terenu? Nie wypada sikać to plują. Niby tak, ale skąd kolega wie, czy tu napluł Jasio czy Zenek? Psy jednak wiedzą, czy nasikał Azor czy Burek. Odpowiedz Link Zgłoś
milva24 Re: Czemu faceci 11.03.18, 00:52 Może na "swoim" terenie wyczuwają jakoś? Pracuję w takiej sobie okolicy i gdy były niedawno te mroźne dni na chodnikach było wyraźnie widać te zamarznięte plwociny. Uświadomiłam też sobie, że mój mąż nie pluje, przynajmniej gdy idzie ze mną. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Teren i tak jest gminny czy miejski 11.03.18, 00:50 mikams75 napisała: > znacza teren niezależnie od stopnia oplucia. Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Teren i tak jest gminny czy miejski 11.03.18, 01:38 ale kazdy mysli, ze jego plwociny sa swiezsze/lepsze/wieksze. Przeciez pluja osobniki nie majace za grosz samokrytyki. Odpowiedz Link Zgłoś
aj.riszka Re: Czemu faceci 11.03.18, 00:50 Nie wszyscy plują na chodnik, czy tam gdzie popadnie Stawiam na brak kultury osobistej. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Czemu faceci 11.03.18, 00:51 aj.riszka napisała: > Nie wszyscy plują na chodnik, czy tam gdzie popadnie Na szczęście! Stawiam na brak kultury > osobistej. To weź im zrób warsztaty z nieplucia na chodnik, i to tak, żeby się nie obrazili. Odpowiedz Link Zgłoś
aj.riszka Re: Czemu faceci 11.03.18, 01:03 taki-sobie-nick napisała: > To weź im zrób warsztaty z nieplucia na chodnik, i to tak, żeby się nie obrazil > i. 1. Ha, nie miałabym odwagi, nawet za najcięższe pieniądze tego świata 2. A nawet gdyby, nikt się nie obrażał - zaufaj mi, to syzyfowa praca. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Czemu faceci 11.03.18, 01:06 > 1. Ha, nie miałabym odwagi, nawet za najcięższe pieniądze tego świata 1. Fakt, słusznie. Należałoby im raczej wynaleźć jakiegoś macza, który byłby ich idolem i to on by tłumaczył ich językiem (no, może bez wulgaryzmów), że plucie na chodnik jest brzydkie i on tego nie robi. > 2. A nawet gdyby, nikt się nie obrażał - zaufaj mi, to syzyfowa praca. 2. W wypadku naszym, urażonych bab - owszem, ale patrz pkt. 1. Odpowiedz Link Zgłoś
b.bujak Re: Czemu faceci 11.03.18, 01:05 wg mnie z tego samego powodu, z jakiego sikają publicznie Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Czemu faceci 11.03.18, 01:07 b.bujak napisała: > wg mnie z tego samego powodu, z jakiego sikają publicznie > To znaczy z jakiego? Masz fajną sygnaturkę. Odpowiedz Link Zgłoś
b.bujak Re: Czemu faceci 11.03.18, 12:41 taki-sobie-nick napisała: > b.bujak napisała: > > > wg mnie z tego samego powodu, z jakiego sikają publicznie > > > To znaczy z jakiego? sama nie wiem, czy to zwyczajne chamstwo, czy po prostu taka męska konstrukcja psychiczna, wg której nie ma potrzeby zapanowania nad fizjologią, przeciez można wysikać się przed wyjściem z domu/ lokalu; zatrzymac się na stacji benzynowej zamiast sikac przy drodze, wyciągnąc chusteczkę, kiedy trzeba pozbyć się gluta... Odpowiedz Link Zgłoś
lellapolella Re: Czemu faceci 11.03.18, 12:50 Ja się z tobą zgadzam i dodam - plują, bo mogą, tak jak z sikaniem. Często widzę małolatów jak stoją w grupkach i gadają, słuchają muzy, zaczepiają dziewczyny, a w przerwach charkają dookoła, taki styl, czy co? Nieraz stoją z nimi panny i zero reakcji, choć w życiu nie widziałam, by któraś też pluła... Nie przeszkadza im? Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Czemu faceci 11.03.18, 01:36 sikaja, bo sie ochlaja piwska i im pecherz rozsadza i sobie spodnie obleja. Nie wiem natomiast, czy jak nie napluja, to sie obslinia? Chyba wiem - nie nosza sliniakow, wiec musza pluc! Odpowiedz Link Zgłoś
b.bujak Re: Czemu faceci 11.03.18, 12:23 mikams75 napisała: > sikaja, bo sie ochlaja piwska i im pecherz rozsadza i sobie spodnie obleja. ja rozumiem, dlaczego sikają... chodziło mi o nagminne zjawisko sikanie w przestrzeni publicznej; Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: Czemu faceci 11.03.18, 08:05 Nie wiem, ale ja pluję i smarkam jak jeżdżę na rowerze, jest duży wysiłek i się sporo tego i owego produkuje. Ale to nie przy ludziach, w górach i lasach sobie pluję. Może dla nich chodzenie to taki wysiłek? Sądząc po panach typu Homer Simpson... dla niektórych zejście z sofy to już wysiłek, więc skłaniam się ku mojej teorii. Odpowiedz Link Zgłoś
ykke Re: Czemu faceci 11.03.18, 08:11 No kurka, Cauli..., a ja wciąż nie umiem smarknąć na bok, więc wszystko w rękawicę zawsze muszę Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: Czemu faceci 11.03.18, 08:21 Zatykasz jedną dziurkę, nabierasz dużo powietrza i wydmuchujesz gwałtownie, ale tak naprawdę szybko. Kwestia treningu Jak to ułatwia życie... Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: Czemu faceci 11.03.18, 13:09 A noszenie w kieszeni gila zawinietego w chusteczke juz nie jest bleeee ? Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: Czemu faceci 11.03.18, 13:27 A co w tym bardziej blee od tego, że już i tak jestem spocona jak świnia i śmierdzę potem? Są sytuacje, w których jestem człowiekiem, a nie jakąś cholerną damą. Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Czemu faceci 11.03.18, 12:58 Ci co pluja to buraki do kwadratu jak takiego widze wymiotowac mam ochote Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love bo ich matka nie nauczyła, oczywiście córkę uczyła 11.03.18, 15:17 mówiąc - córciu: 1) dziewczynkom nie wypada pluć na chodnik 2) dziewczynkom nie wypada sikać w bramie, 3) dziewczynki się tak nie zachowują, 4) jak będziesz się tak zachowywała to nikt cię nie zechce... .... .... .... Odpowiedz Link Zgłoś
kochamruskieileniwe Re: Czemu faceci 11.03.18, 18:37 Hehehe . Takie lekkie OT Nie lubię plucia, ale plucie w Europie to pikuś. Kobiet europejskich plujących i charkających publicznie nie spotkałam. Za to w Chinach - podziwiałam przepiękną chińską młoda dziewczynę. Naprawdę, była piękna, ładnie się poruszala itp itd. I naglę - głęboki chark i odplunięcie. Na ulicę. Teoretycznie zwyczaj zakazany i podlegający mandatom. W praktyce - przyzwyczajenie silniejsze. Zawsze się bałam, że mi taki soczysty chark trafi na buty....Ale, nie - mają wprawę Odpowiedz Link Zgłoś