majenkir Re: Oczy mi pękli 18.11.18, 04:23 A widziałyście nowe video naszej gwiazdy? Kocham Cię Marysiu (film z telefonu bez montażu) Odpowiedz Link Zgłoś
milka_milka Re: Oczy mi pękli 18.11.18, 08:41 Strzasznie mi żal tej dziewczynki. Odpowiedz Link Zgłoś
minniemouse Re: Oczy mi pękli 19.11.18, 01:20 milka_milka napisała: > Strzasznie mi żal tej dziewczynki. Tak sz czerze to widac ze dziewczynka jest bardzo elastyczna i ma autentyczne zadatki na tancerke. moglby ktos sie wychylic spoza netu i zaoferowac jej jakies lekcje, wziac pod swoje rozsadne skrzydla. mamusia, coz, kazdy orze jak moze. niestety niechluja z niej. moglaby chociaz kotu oczka wytrzec do kamery. Minnie Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Oczy mi pękli 18.11.18, 09:02 Dziecko nie wygląda na nieszczęśliwe. Za to mamusia pręży się i wdzięczy do kamery, jakby pilnie chłopa szukała. Na końcu odniosłam wrażenie, że nawet rywalizuje z córką. Odpowiedz Link Zgłoś
milka_milka Re: Oczy mi pękli 18.11.18, 09:14 O to mi chodzi. Poza tym myślisz, że inne dzieci nie naśmiewają się z takiej matki? Że nie dokuczają dziewczynce? Albo że za 5-10 lat ta dziewczynka nie będzie się wstydzić takich filmików? Odpowiedz Link Zgłoś
danaide Re: Oczy mi pękli 18.11.18, 11:28 Oglądałyśmy ten sam film? Dziecko: ...mam kaloryfer Mamusia: Ja też mam kaloryfer! Dziecko: Nieprawda! Nieprawda! Mamusia (kieruje kamerę na swój buziaczek) Kurtyna Nie wiem czy dziecko jest czy nie jest, wygląda czy nie na szczęśliwe. Mnie dziecka żal. Odpowiedz Link Zgłoś
borem.lasem Re: Oczy mi pękli 18.11.18, 18:02 Za kilkanaście lat ta dziewczynka będzie żalić się ematkom, że jej własna matka jest narcyzem i skopała jej życie. O ile to forum przetrwa Odpowiedz Link Zgłoś
borem.lasem Re: Oczy mi pękli 19.11.18, 08:05 To czy forum przetrwa? Jest mi to obojętne. A żale? Cóż, taki lajf. Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: Oczy mi pękli 18.11.18, 10:18 Nie wiem dlaczego po włączeniu tffurczości pani Eli youtube w skojarzonych poleca mi film "Schizofrenia- życie w innej rzeczywistości"... Odpowiedz Link Zgłoś
thea19 Re: Oczy mi pękli 18.11.18, 10:20 zaden mops sie czyms takim nie zainteresuje? ojciec dziecka nie odebral? kobieta jest walnieta rowno, moze nie jest agresywna fizycznie ale wcale nie mniej szkodliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: Oczy mi pękli 18.11.18, 10:30 Tatuś też roztanczony m.youtube.com/watch?v=RJ_O7v566pQ Odpowiedz Link Zgłoś
thea19 Re: Oczy mi pękli 18.11.18, 10:57 z takimi genami to marnie widze przyszlosc tej dziewczynki Odpowiedz Link Zgłoś
minniemouse Re: Oczy mi pękli 19.11.18, 01:55 thea19 napisała: > z takimi genami to marnie widze przyszlosc tej dziewczynki polemizowałabym. facet ewidentnie nie ma pojęcia o choreografii ale bez dwóch zdań ma bardzo giętkie stawy/przeguby dzięki czemu moze bez problemu robić szpagaty i inne wygibasy itd i uwielbia tańczyć. gdyby ktoś nim pokierował to moze nie byłby prima balerinem (baletmistrzem?) ale doskonale byłby w czołówce dobrych tancerzy. wystarczyłoby np gdyby w dzieciństwie ktoś go zapisał na tzw ballroom dance - to dzisiaj pewnie byłby z niego zawodowy tancerz lub przynajmniej zbierałby nagrody w konkursach. jest to coś do czego tatuś jest stworzony. Nie ma się z czego śmiać. wcale. on jest po prostu kolejna biedna ($$$) ofiara zmarnowanego jakiegoś (bo trudno powiedzieć jak daleko by się rozwinął gdyby miał szanse) talentu, z czego każdy tylko śmiać się potrafi ale pomoc to już nie. I wygląda na to ze córka podąża jego śladami... A jakby się serio ale to serio dobrze zastanowić, to matka wcale nie taka głupia znowu. jakby nie było ma pomysły jakich nie ma nikt. w tym sensie jest unikalna. ze owe pomysły sa ekhm kontrowersyjne i brakuje im finezji a nawet zwyczajnie dobrego smaku, to inna para kaloszy. niemniej nie da się ukryć ze je ma i nawet przyciąga nimi publiczność. Fakt - robi to skuteczniej niż niejeden inny video-bloger/ka co ma videoblog jakich setki tysiące w necie. bo przynajmniej sie wyróżnia i jednak uwagę przyciąga. najlepszy dowód - ten watek, ilość wklejanych YT linków i komentarzy na jej temat. Jak to ktoś powiedział ''zła reklama to dobra reklama'' ... Minnie Odpowiedz Link Zgłoś
thea19 Re: Oczy mi pękli 19.11.18, 09:10 ona jest chora psychicznie, chce zostac prezydentem, oczekuje by ktos zaplacil za jej wszytkie pomysly typu pensjonat w zakopcu a ona bedzie dyrektorem i wspolwlascicielem, wszedzie ma wrogow dybiacych na jej zycie. wlasna matka kaze jej isc do pracy bo nie chce jej dluzej utrzymywac. uwaza, ze konkurencja ja niszczy bo jest tak genialna (ja nie jestem fotografem ani zadnym grafikiem i potrafie lepiej doklejac rekawy). w szkole startowala do trojki klasowej i zdziwila sie, ze trzeba cos robic fizycznie bo ona chciala intelektualnie sie wykazac. zdziwiona, ze matki nie pozwolily jej sie promowac w mailach klasowych. widzialas jej program wyborczy? poniewaz nie zagraza innym, to pewnie nikt jej leczyc na sile nie bedzie. dziecku zmarnuje zycie (nawet jesli nie odziedziczylo jej choroby). tata to ponoc kryptogej? czytalas, ze jej dziecka nikt nei zaprasza na urodziny klasowe? wepchnela sie na sale niezaproszona. dziecko ma 8lat i jesli ktos natychmiast jej nie odbierze, to za 10lat bedzie kolejna, nawiedzona kobieta z zaburzeniami, ktora bedzie zakladac watki pt: czemu nikt mnie nie szanuje, czemu mnie wykorzystuja, nie mam przyjaciol, mam matke wariatke. Odpowiedz Link Zgłoś
dzikka Re: Oczy mi pękli 18.11.18, 11:21 Ta pani chce być radną dzielnicy . Co się z tym Krakowem dzieje 😕😢 Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Oczy mi pękli 19.11.18, 06:13 Też znam jedną panią, która chce być radną dzielnicy innego miasta. Grosza bym za nią nie dała. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Oczy mi pękli 19.11.18, 08:45 Boszzzz, ma czas na ponczoszki, a nie ma czasu włosów uczesac...? Odpowiedz Link Zgłoś
45rtg Re: Oczy mi pękli 19.11.18, 09:39 stacie_o napisała: > Która to zalinkowała panią Elę Gawin tutaj? > Poglądy jakie ma to ma, ale to intro... Intro chyba takie długie, żeby wszyscy zdążyli. Odpowiedz Link Zgłoś