Dodaj do ulubionych

Patostreamerzy.

20.03.18, 18:20
Jestem w ciężkim szoku.
Tanebo w innym wątku napisał "Mordercy zwyle zaczynają od dręczenia zwierząt.". Ja się zastanawiam, jak skończy ten koleżka i jemu podobni.
Nie wiedziałam o istnieniu zjawiska i było mi z tym dobrze.

Obejrzyjcie.
www.facebook.com/sawardega/videos/1657562350987588/?hc_ref=ARRBWZI7qmSQIkgnbmc3ojkW41HUuHXIs6t7y03azewcC_9x6e4KoAXx5i-GSZ7gRWo
Obserwuj wątek
    • cauliflowerpl Re: Patostreamerzy. 20.03.18, 18:26
      Widzę, że robi chłopaczyna karierę.
      www.wykop.pl/wpis/30586377/jest-tekst-jesli-macie-jeszcze-jakies-pomysly-ktor/
      • bergamotka77 Re: Patostreamerzy. 20.03.18, 18:31
        Obejrzyj sobie Magicala i tym podobnych wink
        • aandzia43 Re: Patostreamerzy. 20.03.18, 18:45
          bergamotka77 napisała:

> Obejrzyj sobie Magicala i tym podobnych wink
          >

Nie nabijać oglądalności degeneratom.
    • solejrolia Re: Patostreamerzy. 20.03.18, 18:36
      Możecie napisać co jest na tych filmikach ?
      O jakie zjawisko chodzi?

(Nie chcę wchodzić i sprawdzać, ani podbijać klikalności.)
      • cauliflowerpl Re: Patostreamerzy. 20.03.18, 18:40
        Jeśli chodzi o oglądalność, to śmiało możesz wejść, to jest kanał Wardęgi, który piętnuje nie tylko zjawisko ale też to, że YT na to pozwala.
        Przypadek opisany jest też tu:
        tech.wp.pl/do-takich-filmow-dostep-ma-kazde-dziecko-6229384982452353a

w skrócie: jakiś młodociany pacan na Youtubie w relacjach żywo między innymi obraża ludzi i namawia dzieci do rozbierania się. Kompletny psychol.
    • cosmetic.wipes Re: Patostreamerzy. 20.03.18, 18:41
      Serio uważasz, że należy debilom podkręcać klikalność?
      • mid.week Re: Patostreamerzy. 20.03.18, 19:05
        to nie jest kanał debili tylko wardęgi, który ostrzega rodziców co ich dzieci mogą spotkac na YT
        • cosmetic.wipes Re: Patostreamerzy. 20.03.18, 19:09
          Rozumiem, niemniej jednak rozgłos debilom paradoksalnie służy. Nawet jeśli Wardęga tylko ostrzega, to ktoś na ten durny kanał kliknie.
          • mid.week Re: Patostreamerzy. 20.03.18, 20:09
            Tego typu informację traktuję jak news w wiadomościach/faktach itp. Po prostu o czymś wiem. Dla mnie o tyle istotne, że mam nastolatkę w domu. I właśnie się dowiedziałam, że owa naastolatka doskonale zna ksywy owych patusów bo pół szkoły o nich mówi. Przynajmniej miałam okazję z nią o tym sensownie porozmawiać.
            • cosmetic.wipes Re: Patostreamerzy. 20.03.18, 20:21
              Ja akurat o tym patusie i paru innych wiem od nastoletniej córki, pewnie dlatego nasze punkty widzenia się różnią.
              Ale przyznaje ci rację, rzeczywiście taka informacja może mieć pozytywne skutki, wiec cofam co napisałam ☺️
              • mid.week Re: Patostreamerzy. 21.03.18, 06:50
                Szacun! niewiele osób potrafi się wycofać z raz wyrażonego zdania. A ty na dodatek zrobiłaś to z wdziękiem wink
    • rosapulchra-0 Re: Patostreamerzy. 20.03.18, 19:01
      Obejrzałam to razem z mężem. Oboje jesteśmy w szoku, że koleś/sie jest/są bezkarni.
    • mid.week Re: Patostreamerzy. 20.03.18, 19:09
      Ja też nie wiedziałam. Szczerze mówiąc zemdliło mnie. Dlaczego TO jest na wolności? Groźby karalne, namawianie nieletnich do obnażania.... Gdzie ja żyję...?
    • piernicola Re: Patostreamerzy. 20.03.18, 19:27
      Nie klikaj szajsu, a jak już musisz klikać to przynajmniej nie linkuj.
      • cauliflowerpl Re: Patostreamerzy. 20.03.18, 19:28
        Nastepna...
        • cauliflowerpl Re: Patostreamerzy. 20.03.18, 19:30
          Mottem tego forum powinno byc: nie czytalam, nie widzialam, nie wiem, ale na wszelki wypadek opier**lę zalozycielke watku big_grin
          • rosapulchra-0 Re: Patostreamerzy. 20.03.18, 19:34
            I jakie samopoczucie od razu lepsze! big_grin
          • rosapulchra-0 Re: Patostreamerzy. 20.03.18, 19:35
            P.S. Podejrzewam, że te, które cię tak op..ją nie mają pojęcia kto to jest Wardęga.
          • mid.week Re: Patostreamerzy. 20.03.18, 20:10
            To ja dla odmiany ci podziękuję, bo właśnie odrobiłam konieczną, matczyną pogadankę dydaktyczną wink
          • 1matka-polka Re: Patostreamerzy. 20.03.18, 21:53
            🤣
    • eliszka25 Re: Patostreamerzy. 20.03.18, 22:46
      tez jestem w szoku i tez nie mialam pojecia, ze cos takiego istnieje. na szczescie moje dzieciaki dostep do yt w domu maja poprzez tv w salonie, wiec mam nad tym pelna kontrole. no, ale pozostaje jeszcze szkola, koledzy, czyli dostep, ktorego nie jestem w stanie kontrolowac.

dlaczego to w ogole wciaz jest na wolnosci i caly czas robi to, co robi? przeciez to jakis kompletny psychol jest! do tego niebezpieczny!

jednak szacun dla wardegi, ze sie zainteresowal. o ile dobrze zrozumialam, to nawet niektorzy koledzy psychola sie od niego odwrocili, wiec jakies swiatelko w tunelu jest. tylko dlaczego yt pozwala na cos takiego?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka