Dodaj do ulubionych

Absurdalna niechęć

• bialeem Re: Absurdalna niechęć 06.06.18, 12:38
      Rowerzyści. Denerwują mnie. Nie jest to kompletnie bez powodu, bo z "rowerzystów wpadających na mnie na chodniku" przeszło na "niedzielnych rowerzystów jadących pod prąd i nieznających przepisów" i siłą rzeczy dzięki np masie rozszerzyło się na "rowerzyści".
      Niespodzianki. Niespodziewani goście. Większość psów. Mam taki charakter, że nadpobudliwe, cieszące się ze wszystkiego stwory (z kilkoma wyjątkami) mnie wnerwiają.
      Wiem, że to kontrowersyjne wnerwytongue_out (może poza gośćmi)
    • banksia Re: Absurdalna niechęć 06.06.18, 13:12
      Nie znoszę parków rozrywki, wielkich galerii handlowych, kręgielni itp, resortów hotelowych, na myśl o rejsie statkiem pasażerskim cierpnie mi skóra.

Myślę że te wszystkie miejsca mają jedną wspólną cechę: wielka przestrzeń całkowicie sztucznie zrobiona, w celu zapewnienia "rozrywki" dla mas. Jak dla mnie, definicja koszmaru.
      • yennefer.00 Re: Absurdalna niechęć 06.06.18, 13:37
        Oo galerie handlowe są fuj
    • aandzia43 Re: Absurdalna niechęć 06.06.18, 13:28
      Wizyty u ginekologa. I u lekarzy większości specjalności.
    • yennefer.00 Re: Absurdalna niechęć 06.06.18, 13:42
      Odnośnie gestów, to jeszcze zdjęcia z założonymi rękami, co ma chyba wyglądać profesjonalnie. Wyoluje we wmnie chęć wywrocenia oczami, kiedy widzę takie zdjęcia wstawjane z uporem maniaka na kolejne strony internetowe. Strasznie to juz wyswiechtane i chyba staje się obciachowe.
    • konsta-is-me Re: Absurdalna niechęć 06.06.18, 21:27
      Wkurzaja mnie spodnice do pol lydki, wszystko jedno jaki wzor i kroj.
      Kobiety mówiące piskliwym, zdziecinnialym glosikiem i faceci z kolei silacy sie na glos a la Linda z "Psow".
    • marianna1960 Re: Absurdalna niechęć 07.06.18, 06:18
      Centra handlowe za jasno za gorąco i ta muzyka po pól godzinie boli mnie głowa
    • drinkit Re: Absurdalna niechęć 07.06.18, 11:33
      Tez tak mam odnosnie korpo
    • mirkad Re: Absurdalna niechęć 07.06.18, 12:27
      Gdy ktoś przesadnie (w moim odczuciu) zachwyca się zaraz przy poznaniu czy pierwszej wizycie np. wystrojem domu, tym jak jestem ubrana, jakie mam włosy, jaki poczęstunek przygotowałam itp itd; normalnie włącza mi się czerwona lampka; instynktownie czuję niechęć i w większości przypadków się sprawdza.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka