prenzlauer.berg
19.06.18, 20:30
Witajcie, pisałam już o tym na innym forum, ale chyba mniej aktywnym, niż to....przez ostatnie 7 miesięcy byłam w bardzo dziwnej relacji z mężczyzną, który okłamywał mnie, że ma raka - konkretnie, że czeka na przeszczep szpiku. Robił to bardzo sugestywnie, opisywał przebieg leczenia z dość istotnymi szczegółami, skutecznie mną manipulował. Sprawa jest skomplikowana i wielowątkowa, podejrzewam mitomanię albo i coś gorszego....Dodam, że niestety z tą osobą będę mieć do czynienia jeszcze przez kilka lat, ponieważ to tata koleżanki córki z klasy...(to też go zresztą uwiarygadniało... byl taki nieszczęśliwy, porzucony, na skraju życia i śmierci. k...a). Czy ktoś spotkał się z czymś takim? Po przeczesaniu internetu okazało się, że pan funkcjonuje na portalach od minimum 8 lat, na których udaje samotnego singla, singlem rzecz jasna nie jest. Przyznam, że nie sądziłam, iż mogę się tak nabrać i to w moim wieku, a na dodatek jestem dość nieufną osobą, ale... czy znajomy może tak kłamać i w jakiem celu ???