55ewka 25.06.18, 06:45 Drogie mamy prośba o podpowiedź gdzie 16-latek z kumplami może spędzić czas w Warszawie mieszkamy pod Warszawą. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pani-noc Re: Nastolatek w Warszawie 25.06.18, 08:31 Rozumiem gdybyś pytała gdzie 6 latek może spedzić czas w Warszawie. Ale 16 latek??? W tym wieku nie ma preferencji i nie umie korzystać z googla. Trochę to obciach, że syn sam sobie nie szuka atrakcji tylko wymaga od matki by organizowała czas jemu i jego kolegom. Odpowiedz Link Zgłoś
55ewka Re: Nastolatek w Warszawie 25.06.18, 08:56 Tak zapytałam jak matka -matki żeby jeszcze pomysł podsunąć synowi jak się mu pomysły wyczerpią ale nie było pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
an.16 Re: Nastolatek w Warszawie 25.06.18, 08:45 To on nie wie? Odkąd syn poszedł do gimnazjum wychodzi towarzysko i imprezowo przynajmniej raz w tygodniu. Teraz ma 18 lat. Mają swoje miejsca, kluby. Nie pytał i nie pyta mnie o radę w tej kwestii bo przecież nie mam pojęcia! Nie znam tych miejsc i nie bywam w nich. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Nastolatek w Warszawie 25.06.18, 08:48 Hangar 666 (park trampolin), parki linowe, ścianki wspinaczkowe, baseny OSiR, CNK strefa 14+, dla leniwych opcja kino+fast food w dowolnym CH. Nie wiem. My w tym wieku włóczyliśmy się po osiedlu, po Starówce, nad Wisłą. Odpowiedz Link Zgłoś
zasiedziala Re: Nastolatek w Warszawie 25.06.18, 08:57 W Wawie jest pełno klubów/pubów, coś sobie wybierze Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Nastolatek w Warszawie 25.06.18, 09:04 16-latek w pubach to raczej niekoniecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
feliz_madre Re: Nastolatek w Warszawie 25.06.18, 08:57 Bulwary wiślane Wake nad jeziorkiem czerniakowskim Pola Mokotowskie Stadion Narodowy - sprawdź kalendarium a nuż coś ciekawego się dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
55ewka Re: Nastolatek w Warszawie 25.06.18, 09:13 Bardzo dziękuję za podpowiedzi 🙂 Odpowiedz Link Zgłoś
karen_ann Re: Nastolatek w Warszawie 25.06.18, 09:53 Sporty: rowery, rolki, basen. 16 latki to już moga pracowac na zlecenie albo pomóc gdzieś w schronisku. Odpowiedz Link Zgłoś
volta2 Re: Nastolatek w Warszawie 25.06.18, 12:27 nie przejmuj się ja też rozważam co synowi zaproponować na ten tydzień nie ma za bardzo( w ogóle) towarzystwa, albo jeszcze mniej chętne do czegoś innego niż gra w kompa niż on sam miał iść na orlik, choć od 3 lat nie powinno go tam być, bo jest za stary na zajęcia, ale trener go nie wyrzuca, dziś się rozpadało i kicha zostaje więc basen(ma za darmo wstęp wszędzie, ale pójdzie do takiego pod domem) albo ścianka wspinaczkowa - ale to trzeba sie na tym trochę znać. wygonić go do centrum i niech się z kumplami pobujają(właśnie znieśli karty miejskie, mój już do metra nie wszedł) - mój samotnie to raczej woli zostać na osiedlu, ale gdyby miał się z kim wybrać to wysłałabym ich bez planu. przypominam, że w multikinie jest poniedziałek z fejsem i tanie bilety, w środy chyba multi i cinema też mają tanie wejscia a młodszy nieco syn juz wybył do kumpla i tyle go widziałam, życie nie jest sprawiedliwe... Odpowiedz Link Zgłoś