nisar 25.06.18, 07:08 Rzutem na taśmę, ale wygraliśmy 3:0 z Argentyną i weszliśmy do Final Six. Od dawna nie potrafię pojąć po co oglądać patałachów od nogi, jak mamy takich świetnych chłopaków siatkarzy. Przynajmniej człowiek jest dumny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lodomeria Re: Final Six! Mamy to! 25.06.18, 08:10 Na gazeta.pl o tym nic, w tok.fm jeszcze mniej... O piłce nożnej nadal tyle samo. Odpowiedz Link Zgłoś
asia-loi Re: Final Six! Mamy to! 25.06.18, 20:45 lodomeria napisała: O piłce nożnej nadal tyle samo. Niestety. Jest to nie do zniesienia. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: Final Six! Mamy to! 25.06.18, 08:14 Uwielbiam siatkarzy. Ale czasami ile to też nerwów kosztuje. Ja przegrywamy 2:0, żeby wygrać 3:2. Odpowiedz Link Zgłoś
nisar Re: Final Six! Mamy to! 25.06.18, 19:02 No, tie-break zazwyczaj oglądam na zmianę zasłaniając i odsłaniając oczy Odpowiedz Link Zgłoś
muchy_w_nosie Re: Final Six! Mamy to! 25.06.18, 09:11 Jest żużel jeszcze, dla mnie nożna to dno, dna. Odpowiedz Link Zgłoś
muchy_w_nosie Re: Final Six! Mamy to! 25.06.18, 09:13 Ta otoczka, takie disco polo, wmawia się wszystkim, Ż każdy kocha i uwielbia. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Final Six! Mamy to! 25.06.18, 21:29 Bosh żużel najgłupszy i najnudniejszy sport świata. Odpowiedz Link Zgłoś
szarsz Re: Final Six! Mamy to! 25.06.18, 09:33 Oglądałam ☺ Nie grają jak w czasach, kiedy po sześć razy z rzedu wygrywali z Brazylią, więc palce trochę obgryzione. No ale to początek Heynena, poczekajmy spokojnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mamusia1999 Re: Final Six! Mamy to! 25.06.18, 10:03 Trzeba się zatem wgryźć w te sety i zacząć oglądać! Odpowiedz Link Zgłoś
gulcia77 Re: Final Six! Mamy to! 25.06.18, 10:18 Od dawna oglądanie siatkówki jest dużo przyjemniejsze niż oglądanie piłki kopanej. I mówię to jako matka piłkarza in spe. Ale jako matka piłkarza widzę też, gdzie może leżeć problem. Najlepszych wysysają inne kraje, a wsparcia ze strony PZPN nie ma praktycznie żadnego. Odpowiedz Link Zgłoś
lodomeria Re: Final Six! Mamy to! 25.06.18, 10:49 Gdyby to w jakości piłkarzy był problem... Odpowiedz Link Zgłoś
gulcia77 Re: Final Six! Mamy to! 25.06.18, 20:37 No właśnie talentów by się trochę znalazło, ale leży ich szkolenie. Mój ma 13,5. Już się za nim ogląda niemiecki klub, bo w obronie rokuje. Jeśli będzie trzeba, to bez żalu pożegnam dziecko - niech jedzie (co nie znaczy, że nie będę tęsknić i martwić się o niego). Ale selekcji w polskiej młodzieżówce i prawdziwego wspierania talentów z mniejszych/słabszych klubów ze strony polskiej jest jak na lekarstwo. Nie mówiąc o wsparciu finansowym i logistycznym. Odpowiedz Link Zgłoś
szarsz Re: Final Six! Mamy to! 25.06.18, 11:10 > Najlepszych wysysają inne kraje, a wsparcia ze > strony PZPN nie ma praktycznie żadnego. W porównaniu z innymi dyscyplinami...? Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Final Six! Mamy to! 25.06.18, 10:22 Fajnie, ale liga narodów to nie są ważne rozgrywki. Jesienią będą mistrzostwa świata. Ciekawe czy osiągniemy więcej niż ćwierćfinał Odpowiedz Link Zgłoś
asia-loi Re: Final Six! Mamy to! 25.06.18, 20:36 bywalec.hoteli napisał: > Fajnie, ale liga narodów to nie są ważne rozgrywki. Liga Narodów zastąpiła Ligę Światową, więc to są ważne rozgrywki. Odpowiedz Link Zgłoś
klamkas Re: Final Six! Mamy to! 25.06.18, 20:42 Nie jesteś fanem siatkówki, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Final Six! Mamy to! 25.06.18, 23:02 klamkas napisała: > Nie jesteś fanem siatkówki, prawda? Jestem fanem siatkówki, to mój ukochany sport Chodzi mi o to, ze w siatkówce liczą się: Olimpiada, MS, ME a nie Liga Narodów czy tam Liga Światowa. Owszem to sukces i życzę chłopakom powidzenia, ale najlepsza formę powinni zbudować na jesienne MS. Cieszy to, ze Heynen buduje nowy team, na medal jednak w tym roku nie liczę. Za to za rok z Leonem na ME i za 2 na olimpiadzie chłopaki powinni dążyć do złota Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Final Six! Mamy to! 25.06.18, 10:28 i z Australią też! www.sport.pl/sport/2,93148,,Australia_Polska,,178616791,6735.html#wyniki Odpowiedz Link Zgłoś
nisar Re: Final Six! Mamy to! 25.06.18, 19:03 W górę serca bo Polska wygra mecz! Odpowiedz Link Zgłoś
klamkas Re: Final Six! Mamy to! 25.06.18, 20:44 Kicham na kopaczy, moje serce w kwestii oglądania/kibicowania na szczęście od zawsze należy do siatkówki (o ileż mniej stresu w życiu ). Nie mogę się doczekać turnieju finałowego . Odpowiedz Link Zgłoś
szarsz Re: Final Six! Mamy to! 25.06.18, 21:57 > (o ileż mniej stresu w życiu wink). Serio mniej? A oglądałaś, jak zdobywali mistrzostwo świata z Brazylią cztery lata temu? Odpowiedz Link Zgłoś
gulcia77 Re: Final Six! Mamy to! 25.06.18, 22:12 Jak ja wtedy wrzeszczałam Spodek rządzi!!! Było cudownie Ochrypłam na tydzień Odpowiedz Link Zgłoś
klamkas Re: Final Six! Mamy to! 25.06.18, 22:31 Oglądałam nawet przegraną z Serbią i Czarnogórą w 2005, niestety (bardzo niestety na żywo). I tak, jak patrzę na kibiców siatkarskich, a nożnych, to przeżywamy zdecydowanie mniej stresów (zarówno pod względem statystyki, jak i społeczno-marketingowego ciśnienia). Odpowiedz Link Zgłoś