anberte1 29.06.18, 16:02 Jestem pod wrazeniem - pozytywnym. Cos takiego i mnie by sie przydalo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pani_tau Re: "Sposob na styl Mai Sablewskiej" 29.06.18, 17:00 Byłabym ostrożna. Obejrzałam kilka końcowych efektów metamorfoz przez nią sygnowanych i wszystkie kwalifikowały się jako, delikatnie rzecz ujmując, nieporozumienie. Szczupłe dziewczyny przeistaczała w swoje własne sobowtóry, nie patrząc na typ urody. Sama zresztą ubiera się w stylu punkowo-metalowym z lekka ocierającym się o groteskę. Natomiast te, które miały bujniejsze kształty przebierała za własne matki. Brwi schowały mi się we włosach gdy blondynkę o bardzo jasnych włosach i karnacji, niemal albinoske, przyodziała w jaskrawoczerwona sukienkę. Dziewczyna mogłaby napaść na bank bez żadnego kamuflażu i zwiać bez konsekwencji, bo nawet na kamerach ta czerwień nie pozwoliłaby dostrzec rysów jej twarzy. Przestałam się interesowac tym co wyczynia Sablewska gdy bardzo zdziwiona skonstatowała, że jedna z wyjątkowo, jej zdaniem, nieatrakcyjnych uczestniczek ma przystojnego męża. Odpowiedz Link Zgłoś
ala_bama1 Re: "Sposob na styl Mai Sablewskiej" 29.06.18, 17:11 kolejny ekspert "od wszystkiego" żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
pigulkaszczescia888 Re: "Sposob na styl Mai Sablewskiej" 29.06.18, 17:14 Nie wiem czy ona ma wiecej programów. Widziałam na youtube kilka odcinków " skrócona do 6- 11 minu wersja przed i po" i ogólnie rzadko te metamorfozy były trafione. W pamięci mi utkiwiła mocno zaniedbana, ruda uczestniczka. Kiedyś babka wow i taka niby miała być po. Nie licząc focha prowadzącej, która uznała, że uczestniczka chciała mieć ładne zęby i potem głupio się stawiała to ja uważam że słusznie się stawiała. O ile może nie powinna robić hallo o lekkie ścięcie włosów o tyle jej się nie dziwie bo fryzjerka to jej taki syfski kolor zrobiła, że aż nie wiedziałam, że taki brzydki kolor istnieje. No ale modny. Z rudego jej kazano zejść a zamiast dobrać kolor do karnacji na lata to jej włosy rozjaśnili do pseudo chyba blondu, takiego brudnego z różowym ombre bo modne. Ani jej to nie pasowało, a bez makijażu wygladała jak żulica, która nie myła włosów 100 lat. Ble...no ale suknię czerwoną miała i zęby też i może jako tako się wybroniła. Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: "Sposob na styl Mai Sablewskiej" 29.06.18, 17:24 Anberte, chcesz, to zgłosimy Cię do programu. My- jako „ emama”😊 Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Robienie głupich min? 29.06.18, 22:50 I takichże uwag? "Bohaterka nie szanuje kogoś z mojego beauty time`u. No to nie jest to dla mnie przyjemna sytuacja". [głośno przy bohaterce programu o niej samej]. Brak szacunku wyraziła? Czy jedynie brak zachwytu, bo obstawiam to drugie? Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Robienie głupich min? 29.06.18, 22:53 taki-sobie-nick napisała: > I takichże uwag? > > "Bohaterka nie szanuje kogoś z mojego beauty time`u. No to nie jest to dla mnie > przyjemna sytuacja". [głośno przy bohaterce programu o niej samej]. Aha, i jednocześnie nie chce poprawności politycznej. Do robienia fryzury zatrudniła GABI! - jakby to infantylne zdrobnienie komuś coś mówiło. No i fura tatuaży. Nie, nie, i jeszcze raz nie dla p. Sablewskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Robienie głupich min? 01.07.18, 00:09 Bohaterka nie szanuje kogoś z mojego beauty time`u "teamu" rzecz jasna Odpowiedz Link Zgłoś
21mada Re: "Sposob na styl Mai Sablewskiej" 30.06.18, 11:43 U Sablewskiej trzeba być jak przed obliczem urzędnika - mieć wygląd lichy i durnowaty. Kiedyś podobno wpadła w furię bo jakaś kandydatka była ładna i tego świadoma. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_kita Re: "Sposob na styl Mai Sablewskiej" 30.06.18, 12:22 Nie lubię Sablewskiej więc nie oglądam. Odstrasza mnie jej gęba. Odpowiedz Link Zgłoś
beverlyja90210 Re: "Sposob na styl Mai Sablewskiej" 01.07.18, 00:38 Mnie tez niestety dla mnie to taka głupio mądra baba ze wsi która teraz prawi innym takie motywacyjne banały Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: "Sposob na styl Mai Sablewskiej" 30.06.18, 21:43 U Sablewskiej trzeba być jak przed obliczem urzędnika - mieć wygląd lichy i durnowaty. O, dobrze to ujęłaś. Program jest po to, żeby ONA się lansowała, a bohaterka metamorfozy ma się jej podporządkować. Odpowiedz Link Zgłoś
milamala Re: "Sposob na styl Mai Sablewskiej" 30.06.18, 12:22 Dla mnie Sablewska i syl to nieporozmienie. Odpowiedz Link Zgłoś
fil.lo Re: "Sposob na styl Mai Sablewskiej" 30.06.18, 16:53 Wg mnie najlepsze są takie programy "metamorfozowe", w których uczy się uczestników ubierać się, malować i czesać tak, by wyglądali dobrze (Trinny i Susannah można tu podać za przykład). A MS przebiera te dziewczyny - albo za księżniczki albo za siebie samą - nie jestem przekonana, czy one potrafią po programie fajnie się ubrać. Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: "Sposob na styl Mai Sablewskiej" 30.06.18, 18:22 Znam dziewczynę, która brała udział w programie Sablewskiej. Faktycznie została przebrana za kogoś zupełnie innego, może i nie wyglądała w tym przebraniu całkiem źle, ale to nie był zupełnie jej styl - w sensie nie pasował ani do jej typu urody, ani wieku, ani trybu życia, codziennych sytuacji. Więc po zdjęciu i oddaniu przebrania wróciła do tego co było. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna05 Re: "Sposob na styl Mai Sablewskiej" 30.06.18, 17:14 Jeśli transformacja to tylko u Fab5! W ręce Tana, Jonathana, Antoniego i reszty oddałabym się w każdej chwili. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: "Sposob na styl Mai Sablewskiej" 30.06.18, 19:32 moim zdaniem Sablewska jest nudna jak flaki z olejem, smeci. Jej styl tez mi sie nie podoba jakis mesko-metalowo nie wiadomo co, zadnej cudownej metamorfozy nie widzialam Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: "Sposob na styl Mai Sablewskiej" 30.06.18, 19:57 Jakaś nowa dyktatorka? Buława jej w torebce napęczniała i wydaje się że pozjadała wszystkie nauki Dress Code'a - Stworzyciela Wszelkiego profesjonalizmu? Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: "Sposob na styl Mai Sablewskiej" 30.06.18, 19:59 Metamorfoza to tylko u Goka Vana, a z naszego podwórka to Jacyków, aczkolwiek dawno go już nigdzie nie widziałam i nie wiem, jaki ma teraz klimat. Sablewska jest mdła i nuuuudna. Odpowiedz Link Zgłoś
aniani7 Re: "Sposob na styl Mai Sablewskiej" 30.06.18, 20:06 Tez tak mysle. I jeszcze jest taki francuski program o metamorfozach z Francuzka algierskiego bodajze pochodzenia, ktora tak dlugo ubiera, az sie przechodzacemu metamorfoze spodoba. Ta kobieta jest rewelacyjna i nawet brak francuskiego nie odebralby mi przyjemnosci skorzystania z jej stylizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
fil.lo Re: "Sposob na styl Mai Sablewskiej" 30.06.18, 20:22 O, też mi się ten program podoba. Tu chodzi o to, żeby rzeczywiście dokonała się przemiana, a nie o to, żeby wylansować prowadzącą. Odpowiedz Link Zgłoś
nuta15 Re: "Sposob na styl Mai Sablewskiej" 30.06.18, 20:44 "Nowy wygląd , nowe życie" - świetny program. Cristina jest niezwykłą, charyzmatyczną i bardzo kompetentną babką, nic nie narzuca, proponuje, doradza , każda metamorfoza pasuje do osobowości, stylu życia , typu urody, figury i wieku bohaterów. Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: "Sposob na styl Mai Sablewskiej" 30.06.18, 21:57 Ani razu nie widziałam u niej udanej metamorfozy. Fryzjer jest słaby, makijaże kiepskie i za ostre, o ciuchach nie wspomne. Czasem mam wrażenie że ta metamorfoza zamiast upiększyć -oszpeca i podkreśla wady... Odpowiedz Link Zgłoś
variolen2 Re: "Sposob na styl Mai Sablewskiej" 30.06.18, 23:10 To jak Maja sama wyglada podoba mi się, lubię jej styl i pasuje do niej , aczkolwiek to nie oznacza że sama bym sie tak ubrała Ale te przemiany...ojeju... Maja nie potrafi dobrać ubioru do figury, mankamenty nie zawsze są zakamuflowane, często uczestniczki jej programu wcale nie wyglądają lepiej po metamorfozie. O wiele bardziej podoba mi się Jacyków w programie "Jacyków w twojej szafie", panie po jego metamorfozach wyglądaja fajnie i zgrabnie Odpowiedz Link Zgłoś
leann32 Re: "Sposob na styl Mai Sablewskiej" 01.07.18, 08:26 95% sukcesu to make up i wlosy. Bez tych elementow jak mierza te ubranka dalej wygladaja podobnie. A to ze dziewczyna w sukni i szpilce wyglada o niebo lepiej niz w dzwonach, adidasach i powyciaganej bluzce - to jest oczywiste bez zadnego stylisty. Ostatnio wzielam w obroty przyjaciolke. Ogarnelam jej mysie wlosy, wreczylam szkla kontaktowe zamiast okularow, zrobilam makijaz, to jej trzy osoby na ulicy nie poznaly - a jak doszly ubrania to wygladala przepieknie, az maz nie mogl uwierzyc. Naprawde nie trzeba sztabu stylistow. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick A propos okularów 01.07.18, 23:15 > Ostatnio wzielam w obroty przyjaciolke. Ogarnelam jej mysie wlosy, wreczylam sz > kla kontaktowe zamiast okularow Czy koniecznie trzeba szkła? Okulary są naprawdę takie straszne?Ja wolę okulary. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: "Sposob na styl Mai Sablewskiej" 01.07.18, 23:17 > > Ostatnio wzielam w obroty przyjaciolke. (...) Masz potencjał, rób program. Jeszcze parę głupich min i głupich kroków (patrz zeskok obunóż Mai Sablewskiej na pewnym nagraniu), wypowiedzi typu "do makijażu zatrudniłam światowej sławy stylistkę Gabi" i telewizja jest twoja. Odpowiedz Link Zgłoś
aga.doris Re: "Sposob na styl Mai Sablewskiej" 01.07.18, 09:35 Sablewska, Janachowska to domorosłe pseudo stylistki. Jedna lansuje się przez pseudo metamorfozy, druga udaje ślubną wyrocznię i przekonuje o wyższości stylu a' la turecka księżniczka w tiulach, koronkach, cekinach kryształkach nad "zbyt prostą, zbyt obszerną i źle układającą się" suknią, uszytą przez Givenchy. Proste dziouchy -była niańka i była tancerka z parciem na szkło, brakiem kompleksów i niestety również brakiem wiedzy, obycia i umiaru. Odpowiedz Link Zgłoś