19.07.18, 15:44
O zawsze wpadam w bardzo, bardzo slaby nastroj nieproporcjonalny do powodu - typu przegrany mecz. Ktos z kim i tak nie mam szansy na relacje, a kto znalazl sobie dziewczybe o wygladzie modelki. Z bardzo dovrego humoru trwajacego klika dni moge wpasc w czarna dziure. Mam tego naprawde dosyc. Naprawde sad. Mysle, ze to zla budowa mozgu, cos nie tak z przekaznikami w neuronach. Czy ktos ma doswiadczenia z leczeniem farmakologicznym?
Obserwuj wątek
    • triss_merigold6 Re: Neurotyzm 19.07.18, 15:50
      Nie, po prostu masz za mało realnych problemów i za dużo czasu na rozkminy.
      • lemasakr Re: Neurotyzm 19.07.18, 15:52
        Tak jest od kiedy zyje, kiedy mam obiektywnie powazne problemy jest tak samo.
        • triss_merigold6 Re: Neurotyzm 19.07.18, 15:53
          Był czas przywyknąć.
    • butch_cassidy Re: Neurotyzm 19.07.18, 15:51
      Jak masz wątpliwości, to skonsultuj to z fachowcem, tak to trudno wyrokować.
      • lemasakr Re: Neurotyzm 19.07.18, 15:53
        Licze na doswiadczenia osob z tym problemem, skoro mozna tu dyskutowac o depresji to dlaczego nie o innych problemach?
        • butch_cassidy Re: Neurotyzm 19.07.18, 15:56
          Można, oczywiście.
          Dla mnie po prostu Twój opis brzmi jednak trochę niepokojąco.
          Podyskutować fajnie, ale to nie zastąpi konkretnych działań. Stąd taka właśnie rada.
          • lemasakr Re: Neurotyzm 19.07.18, 16:00
            Na ogol przed kontaktem ze specjalista robie rozeznanie w lekach i terapiach, poki co dobrze na tym wychodze 😎
            • butch_cassidy Re: Neurotyzm 19.07.18, 16:24
              Rozumiem.
              I życzę, żeby Twoje problemy udało się rozwiązać smile
    • lemasakr Re: Neurotyzm 19.07.18, 16:52
      Dodam jeszcze, ze to rowniez ogolna nadwrazliwosc - silniejszy strach, poczucie winy ale to przygnebienie jest najgorsze.
      • catroux Re: Neurotyzm 19.07.18, 17:40
        Jeśli faktycznie Ci to doskwiera - idź do lekarza, na dobrej terapii nauczysz się mechanizmów ułatwiających radzenie sobie ze stresem. Leków do końca życia chyba nie warto brać, skoro prawdopodobnie można to rozwiązać bez nich. Powodzenia!
    • milamala Re: Neurotyzm 19.07.18, 19:06
      A miewasz tez niespodziewane dobre nastroje tak z nienacka?
      • lemasakr Re: Neurotyzm 19.07.18, 20:27
        nie, moge dosyac super napedu od milych zdarzen ale to lek i dol przychodza z nienacka, czesto np po talim fajnym dniu
    • jagodajagodaa Re: Neurotyzm 19.07.18, 20:47
      stabilizator nastroju aby nie mieć takich wahań góra- dół
      • lemasakr Re: Neurotyzm 19.07.18, 21:40
        Boje sie, ze bedzie rownac do dolu 😉
    • tojamarusia Re: Neurotyzm 19.07.18, 22:02
      Mam podobnie, odkąd pamiętam. Ale ja mam depresję i lek, który przyjmuję pozwala mi ze spokojem mierzyć się z takimi sytuacjami, choć nie zawsze mi się udaje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka