Gość: mamrotanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 18:46 Eksplozja neurotyzmu. Hurra! Kogo nie będzie, ten fujara. Cud nad Wartą! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pmciechanowski@gma Radiohead w Polsce! IP: 77.245.246.* 10.04.09, 10:42 Bardzo ciekawa informacja o Poznaniu nad Wisłą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moi Radiohead w Polsce! IP: *.bg.am.poznan.pl 10.04.09, 12:40 khm, khm, z całym szacunkiem, ale Poznań nie leży nad Wisłą ;-) Dawno się tak nie uśmiałam. Odpowiedz Link Zgłoś
6an1 Radiohead w Polsce! 10.04.09, 13:21 Autor zapewne miał na myśli Polskę jako całość, czyli kraj nad Wisłą. Ale to gruba przesada, koncertowało w Polsce wiele znamienitszych zaspołów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malyna Re: Radiohead w Polsce! IP: 195.136.50.* 18.05.09, 08:40 jak na przykład deep purple Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirassek Radiohead w Polsce! IP: *.przeworsk.mm.pl 10.04.09, 18:01 To Depeche Mode e tym roku jest numerem 1 jeśli chodzi o koncerty gwiazd w Polsce .... nie prawdaż Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tritty Radiohead w Polsce! IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.04.09, 16:10 Nie! Numerem jeden na liście koncertowych oczekiwań jest Madonna! A dla Radiohead pełen szacun! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JaSam Radiohead w Polsce! IP: *.retsat1.com.pl 23.04.09, 18:38 Autor nie wysilił się specjalnie przygotowując się do napisania tego artykułu. Cała pierwsza część jest żywcem przepisania z Wikipedii! Odpowiedz Link Zgłoś
aga.bo Re: Radiohead w Polsce! 07.05.09, 20:26 Moim zdaniem to koncert Madonny jest wydarzeniem numer 1 w tym roku. Radiohead to jednak nie ta skala, co Madonna. W Polityce niedawno czytałam artykuł o powodach (finansowych i miejscówkowych), dla których wielcy artyści nie występują w Polsce. Ale, jak widać, nie jest źle. Madonna, RadioHead i Opener. Jednak coś się dzieje i to niekoniecznie w katowickim Spodku czy w Sali Kongresowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: caramel Radiohead w Polsce! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.09, 17:22 Witam! Szukam jakiejś fajnej zgranej ekipy z 3city która wybiera się do Poznania. Moja niestety dała dupy po całości, a tak samemu jechać nie bardzo mi się chce. Może ktoś się odezwie!? P.S mogę sprzedać 2 wejściówki na 2gi sektor. Cena do negocjacji. Ktoś zmotoryzowany, ktoś chętny na jazdę na stopa!, wszelkie opcje możliwe- piszcie na m-j-st@o2.pl Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś