Dodaj do ulubionych

janusz i grazyna na AL

19.07.18, 18:15
Watek nie bedzie o mnie,
jestem na wakacjach i jest paru polakow w hotelu, obok mnie na lunchu siada mega janusz na oko 60 lekkie plus i grazyna , slyszac mowe polska odrazu wjechal z rubasznym zarcikem grazynka tez ja gadke pociagnolem zart smiech czy zadowoleni no tak ale na jakies 70% i znowu jakis wylew ale nie o tym , co wzieli jak sie zachowali , najpierw zupa , nawet krutonsy se wrzucil posypal parmezanem , na drugie ryba ziemniak pieczony jakies warzywa, deser jedna porcja , grazynka dwie , alw akurat to co wziela bylo super, wypili sobie po kieliszku wina i tak, nic nie pakowali po kieszeniach nie biesiadowali 3godziny , mowili ze to ich drugi taki wyjazd i tak se mysle nawet janusz jak troche swiata zobaczy to sie jakos tam umie zachowac wiec nie ma co sie smiac z rodakow za granica czy samobiczowac, za pare lat polak jyz moze nie bedzie synonimem wakacyjnego obciachu za granica
Obserwuj wątek
    • kolpik124 Re: janusz i grazyna na AL 19.07.18, 18:21
      no i co w związku z tym, Brajan?
    • milamala Re: janusz i grazyna na AL 19.07.18, 19:12
      Ladna historia z budujacym moralem. Nie ma co narzekac, Polacy nie zachowuja ani lepiej ani gorzej od innych nacji, ludzie a rozni, jak ludzie. Natomiast mnie jakos tak razi ostatnio modne uzywanie pewnych imion (Janusz, Grazyna, Karyna, Brajan itp) w celach pejoratywnych. Po co? Co czuja bogu ducha winni ludzie , ktorzy tak wlasnie maja na imie. Wiecej empatii.
    • koronka2012 Re: janusz i grazyna na AL 19.07.18, 19:18
      A ja sobie czytałam dziś recenzje hoteli z oferty biur - i w jednej było coś takiego: "co WAŻNE, porcje alkoholu leją solidne, nie to co gdzie indziej".

Najwidoczniej dla gościa była to jedna z kluczowych spraw o której koniecznie trzeba napomknąć na samym początku...
      • mildenhurst Re: janusz i grazyna na AL 19.07.18, 19:23
        Dlaczego się dziwisz. Zawodowy kierowca może sobie chlapnąć najwyżej kilka razy w roku.
      • mamma_2012 Re: janusz i grazyna na AL 19.07.18, 19:32
        Zupełnie mnie nie dziwi taki komentarz. Jak mu raz, a dobrze naleją, to nikt się nie czepi, że co pół godziny stoi po drinka😉
      • bigzaganiacz Re: janusz i grazyna na AL 19.07.18, 20:16
        Ja nie lubie jak leja po 10 czy 20ml , noe chce sie nawalic jak swinia tylko dwa jakies normalne drinki i spac a nie spedzic wueczor w kolejce do baru
    • ertyla Re: janusz i grazyna na AL 19.07.18, 19:52
      Odwal się od tych imion.
      To po pierwsze.
      A po drugie: naucz się pisać, buraku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka