Dodaj do ulubionych

plotkowo - stanik Kaczyńskiej

02.08.18, 08:51
i.wpimg.pl/623x1004/f5.pudelek.pl/8a7cdec3d86e40a925c7038006883e8aaa5e5280.jpg
ja rozumiem i wręcz popieram luzackie podejście do zwłaszcza trzeciego już ślubu, kiecka mi się bardzo podoba, ale na kij ten stanik, to nie umiem sobie wytłumaczyć....
Obserwuj wątek
    • bei Re: plotkowo - stanik Kaczyńskiej 02.08.18, 08:59
      Zapewne w wielkim pośpiechu ubierała się....
    • muchy_w_nosie Re: plotkowo - stanik Kaczyńskiej 02.08.18, 09:04
      Fatalny, ale że to panna młoda to można wybaczyć, jakby białych i dobrze dobranych nie było ;P
    • pani-noc Re: plotkowo - stanik Kaczyńskiej 02.08.18, 09:06
      Nieuświadomiona stanikowo.
      • pani-noc Re: plotkowo - stanik Kaczyńskiej 02.08.18, 09:09
        Swoją drogą dawno nie widziałam tak fatalnie dobranego stanika u stosunkowo młodej kobiety. Myślałam, że te obwody podchodzące pod szyję można już spotkać tylko w pokoleniu naszych babć czy u ubogich pań kupujących co w miarę pasuje w lumpexie. A tu poroszę: światowa dama i taka modowa wpadka.
        • pigulkaszczescia888 Re: plotkowo - stanik Kaczyńskiej 02.08.18, 16:28
          W lumpeksach są dość dobre jakościowo staniki.
          Wystarczy znać swoj rozmiar i jego odpowiedniki np z uk. Także ten...
          Takie badziewne, niedobrane staniku to u Chińczyka czy na bazarku można znaleźć. Ile byś nie zmierzyła żaden nie będzie pasował ( pomijając wyjatki)

Z tym stranikiem pewnie chodziło o efekt z przodu. Byl niezadowalajacy to podniosła ramiączka na max.
    • chicarica Re: plotkowo - stanik Kaczyńskiej 02.08.18, 09:09
      Może to tak jak przy trzecim dziecku - przy trzecim ślubie człowiek ma już trochę wywalone, wciąga na siebie co tam z szafy wypadło przy otwieraniu i leci do USC...
      • ira_08 Re: plotkowo - stanik Kaczyńskiej 02.08.18, 18:02
        Ale ona leci do kościoła 😀
        • maggi9 Re: plotkowo - stanik Kaczyńskiej 03.08.18, 06:10
          Przecież to był póki co ślub cywilny bo nie dostała jeszcze unieważnienia poprzedniego.
    • beataj1 Re: plotkowo - stanik Kaczyńskiej 02.08.18, 09:17
      Może jak mierzyła obwód pod biustem to jej centymetr na brzuch zjechał?
    • 35wcieniu Re: plotkowo - stanik Kaczyńskiej 02.08.18, 09:32
      Ja bym raczej obstawiala ze nie czuje sie zbyt komfortowo w tej ciazy i wziela najluzniejszy jaki miala zeby jej bylo wygodnie (patrz watek sprzed kilku dni- kobiet ktore sie mecza w "uswiadomionych" stanikach jest sporo. Gdybam oczywiscie.
      • spanish_fly Re: plotkowo - stanik Kaczyńskiej 02.08.18, 10:41
        A wiadomo jak ta sukienka z tyłu wyglądała? Może jakoś sobie przeszyła ten stanik, żeby trochę trzymał, ale jednocześnie nie wystawał za bardzo na plecach.
        • 35wcieniu Re: plotkowo - stanik Kaczyńskiej 02.08.18, 12:48
          To tez mozliwe, ale nie widzialam zdjec z tylu.
    • dyzurny_troll_forum Re: plotkowo - stanik Kaczyńskiej 02.08.18, 09:34

> ale na kij ten stanik, to nie umiem sobie wytłumaczyć....

ale, że wolisz bez?
      • wkurzo-namama Re: plotkowo - stanik Kaczyńskiej 02.08.18, 10:39
        No ja bym bez poszla, albo w odpowiednio dobranym, a nie że zapięcie stanika jest przy uszach...
        • livia.kalina Re: plotkowo - stanik Kaczyńskiej 02.08.18, 14:04
          Pewnie bez stanika się nie dało.

Ja do swojego ślubu poszłam bez bo miałam głębokie wycięcie na plecach. Prawda jest taka, że czy stanik miałam czy nie to piersi były dokładnie w tym samym miejscu. Ale wtedy nie byłam po żadnej ciąży i miałam 8 lat mniej niż ona.
          • kkalipso Re: plotkowo - stanik Kaczyńskiej 02.08.18, 16:25
            Co Wy się macie z tym biustem po ciążach, jestem po dwóch a biust jaki miałam taki mam.

Co do tematu to też od razu ten biustonosz zauważyłam, stawiam na to że z tyłu miała jakieś wycięcie w sukni więc sobie przekombinowała. Kolor tego stanika też nie był trafiony.
        • raczek-nieboraczek Re: plotkowo - stanik Kaczyńskiej 02.08.18, 17:44
          można bez, ale na tym etapie ciąży mleko cieknie

• kkalipso Re: plotkowo - stanik Kaczyńskiej 02.08.18, 20:18
            Mnie nic nigdy nie ciekło.
            • raczek-nieboraczek Re: plotkowo - stanik Kaczyńskiej 03.08.18, 07:50
              u mnie leci, na bawełnianej koszulce, sukience, staniku tego nie widać

ale na cienkim jedwabiu (mam takie domowe koszulki, których nie prasuję), gdy nie mam stanika, po kilku godz. ślady zostają
            • karme-lowa Re: plotkowo - stanik Kaczyńskiej 03.08.18, 09:43
              kkalipso napisała:

> Mnie nic nigdy nie ciekło.
              >
              Mnie tak ciekło od 4 miesiąca ciąży. Musialam wkładki laktacyjne nosić i często wymieniać.
    • snakelilith Re: plotkowo - stanik Kaczyńskiej 02.08.18, 12:20
      Hłe, hłe, hłe, pamiętam jak ja kombinowałam ze stanikiem do mojej ślubnej sukienki. Miałam taką ze amerykańskim dekoltem, znaczy wiązaną na szyi i odkryte ramiona, za diabła nie pasował mi żaden stanik z ramiączkami a bezramiączkowe jakoś tak straszenie brzydki biust robiły. Poszłam w końcu bez stanika. No ale ja nie byłam w ciąży, a i moje zdjęcia odstających sutków nie miały szans na trafienie do pudelka. wink
      • wkurzo-namama Re: plotkowo - stanik Kaczyńskiej 02.08.18, 12:41
        przez te tiulowe warstwy kiecki Kaczyńskiej, jej sutki też nie miały szans na odznaczenie się.
        ja szłam w gorsecie pod kiecką z gorsetem - jak dziś pomyślę o tym, że doradzono mi to w salonie sukien ślubnych, a moja mama nie wyperswadowała tego pomysłu nikomu, to przychodzi mi do głowy tylko klasyczny facepalm.
        ale Marta zdaje się już doświadczenie ma...
        • livia.kalina Re: plotkowo - stanik Kaczyńskiej 02.08.18, 14:10
          Zupełnie nie rozumiem, czemu za decyzje dorosłej kobiety, bo przecież do ślubu nie szłaś jako dziecko, odpowiedzialna jest pracownica salonu sukien albo twoja mama.
          • wkurzo-namama Re: plotkowo - stanik Kaczyńskiej 02.08.18, 14:44
            też tego dzisiaj nie rozumiem.
            ale to było wiele lat temu.
            poza tym nie miałam żadnej przyjaciółki, z którą mogłabym iść pooglądać, mój gust był wtedy w fazie wyrabiania, więc siłą rzeczy szłam z mamą, która nie jest kwintesencją stylu i znajomości mody, a do tego byłam równo rok po porodzie i mimo, że nie było żadnych podstaw, miałam okropne kompleksy.

• snakelilith Re: plotkowo - stanik Kaczyńskiej 02.08.18, 14:17
          Moja sukienka nie była suknią z salonu, a letnią sukienką z sieciówki. Jedyne ślubne w niej to był kolor, złamana biel. Na biuście cieńki len był podwójny, więc koloru moich sutków nie było widać. Ale w urzędzie stanu cywilego była klimatyzacja na maksa, więc przypuszczam, że coś tam było widać. Nie szkodzi, ślub dawała nam kobieta. wink
          • pani-noc Re: plotkowo - stanik Kaczyńskiej 02.08.18, 14:34
            Czy Wy nie przesadzacie z tymi sutkami?

Część ciała jak każda inna. A tu kolejny wątek i dyskusja o tym czy sutki się odznaczaly czy nie. Znajdźcie mi dyskusję w necie gdzie facet zamartwiałby się z powodu sutków odznaczających się pod koszulką czy penisa odznaczającego się w nogawce.
            • wkurzo-namama Re: plotkowo - stanik Kaczyńskiej 02.08.18, 14:45
              też sobie sprawy nie zdawałam, że sutki stanowią taki problem.
            • snakelilith Re: plotkowo - stanik Kaczyńskiej 02.08.18, 14:59
              Ja na pewno nie przesadzam. Jako nastolatka i młoda kobieta biegałam nawet zupełnie bez stanika, wizja skrzypiącej gąbki okładanej poliestrową koroką w bieli, albo paskudnym różu na moim ciele, czyli to co było w PRL-u, była dla mnie horrorem większym od pokazania się na ulicy nago. Zresztą bez stanika wyglądałam wystrzałowo, bo nogi i biust, to moje najlepsze części ciała. Dziś noszę staniki wyłącznie miękkie, najchętniej z gładkiej mikrofibry, sutki czasem widać, ale dla mnie to nie jest problemem. W sumie dopiero lektura forum pouczyła mnie, że kobiece sutki mogą dla kogoś czymś gorszym od wystającego spod sukienki stanika.
            • dyzurny_troll_forum Re: plotkowo - stanik Kaczyńskiej 02.08.18, 15:26
              pani-noc napisał(a):

> Czy Wy nie przesadzacie z tymi sutkami?
              >
              > Część ciała jak każda inna. A tu kolejny wątek i dyskusja o tym czy sutki się o
              > dznaczaly czy nie. Znajdźcie mi dyskusję w necie gdzie facet zamartwiałby się z
              > powodu sutków odznaczających się pod koszulką czy penisa odznaczającego się w
              > nogawce.

Cóż, my jesteśmy dużo mniej skomplikowani....
            • ailia Re: plotkowo - stanik Kaczyńskiej 02.08.18, 15:44
              W Korei sa plastry na meskie sutki, zeby nie bylo ich widac pod koszulka.
              • spanish_fly Re: plotkowo - stanik Kaczyńskiej 02.08.18, 15:50
                Może to do biegania? Przy biegach długodystansowych podkoszulek może boleśnie obetrzeć sutki i np. niektórzy maratończycy zaklejają je plastrem.
        • claudel6 Re: plotkowo - stanik Kaczyńskiej 02.08.18, 17:12
          dlazego mama? sama nie widziałaś, że jest słabo?
          • wkurzo-namama Re: plotkowo - stanik Kaczyńskiej 02.08.18, 17:37
            Nie nie... Wizualnie było ok, ale komfortowo nie bardzo. I totalnie bez sensu.
    • 3-mamuska Re: plotkowo - stanik Kaczyńskiej 02.08.18, 15:30
      Nozemiala iść bez alesie nie dało.
      Wydaje mi się ze tam na plecach jest jakaś kombinacja stad dziwnie wyglądający stanic spod pachy.
      • gama2003 Re: plotkowo - stanik Kaczyńskiej 02.08.18, 15:46
        Ona wygląda jakby miała na biuście chustę, taką trójkątną, zawiązaną na plecach. Dziwnie to wygląda, już chyba biały, prosty stanik wyglądałby lepiej i nie skupiał tak uwagi.
    • nangaparbat3 Re: plotkowo - stanik Kaczyńskiej 02.08.18, 15:59
      A ja nie rozumiem zaglądanie komukolwiek pod pachę.
      Z wyjątkiem: Bo ponad wszystkie twe zapachy
      Uwielbiam zapach twojej pachy...
    • huexido Re: plotkowo - stanik Kaczyńskiej 02.08.18, 16:04
      Ona ma ten stanik niezapięty, widać na końcu zapinkę. Ta sukienka ma dosć głęboki dekold na plecach, a ramiączka idą w V, więc tu potrzebny byłby specjalny stanik, zobacz na 2 zdjęciu everydayofficial.com/kategoria/suknie/suknia-anna
      MK ubrała zwykły, żeby nie było go widać na plecach nie zapięła i efekt jak widać na zdjęciach - słabo to wyszło. Boki stanika poszły w górę i wylazl pomarszczony spod sukienki.
      • kruella83 Re: plotkowo - stanik Kaczyńskiej 02.08.18, 16:13
        Cycki ją bolą pewnie to założyła , w ciąży ma się olewke na wszystko
      • 35wcieniu Re: plotkowo - stanik Kaczyńskiej 02.08.18, 16:46
        Niezapięty? surprised Nijak tego nie widzę, zapięcia też nie, raczej fragment metki, gdyby to miało być zapięcie to chyba obwód miałby ze 30 cm big_grin
    • 35wcieniu Re: plotkowo - stanik Kaczyńskiej 02.08.18, 17:10
      Przyjrzałam się i moim zdaniem ona ma coś takiego:

www.doctorulzilei.ro/wp-content/uploads/2015/12/singur%C4%83-un-sutien.jpg

Lub coś podobnego.
      • claudel6 Re: plotkowo - stanik Kaczyńskiej 02.08.18, 17:17
        ou dżizas jaki wynalazek! ciekawe, czy to się dobrze trzyma na piersiach
        • 35wcieniu Re: plotkowo - stanik Kaczyńskiej 02.08.18, 17:24
          Mierzyłam kiedyś. Nie dokładnie ten ale podobny. Trzyma się bo ma w srodku silikonowe takie paski, które się czepiają skóry, ale samo wrażenie jest jakby mieć na sobie niezapięty zwykły stanik.
    • rosapulchra-0 Re: plotkowo - stanik Kaczyńskiej 02.08.18, 18:05
      Z tego co pamiętam, to ciążowe piersi jednak dość ciężkie są i potrzebują biustonosza.
    • morekac Re: plotkowo - stanik Kaczyńskiej 03.08.18, 07:38
      Po prostu patrzyła na siebie z przodu, nie z boku. Nie zauważyła. Przy takim fasonie rękawa chyba żaden stanik nie jest dobry.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka