lucerka 02.08.18, 09:32 Myśle o tym aby sobie undercut strzelić. Mam głowę plaska z tylu a twarz kwadratowa. Dobrej fryzjerki w moim mieście jeszcze nie znalazłam. Dlatego pytam Was o podpowiedzi - chodzi o styl, ksztalt głowy etc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
35wcieniu Re: Undercut 02.08.18, 09:48 Plaski tyl potrafi skutecznie zniweczyc fryzure, zwlaszcza taka. Dobry fryzjer jest kluczowy i wtedy powinien Ci doradzic jaka wersja bedzie najlepsza zeby wygladalo najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
lucerka Re: Undercut 02.08.18, 19:58 35wcieniu napisał(a): > Plaski tyl potrafi skutecznie zniweczyc fryzure, Wiem, niestety. Tutaj szukanie dobrego fryzjera tutaj to jak szukanie igly w stogu siana Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Undercut 02.08.18, 21:11 liliawodna222 napisał(a): > Oj nie... To takie niekobiece.. Dlaczego? Miałam jakiś czas temu podobną fryzurę (tylko nie tak mocno boki wystrzyżone) i wówczas mnie na ulicy obce kobiety zaczepiały kto mnie tak dobrze ostrzygł. Ja mam twarz w kształcie rombu i głowę okrągłą. Odpowiedz Link Zgłoś