patir23 17.08.18, 12:21 Na wesele do sukienki. Buty cale zakryte. Nie chodzę po takich imprezach często ani w sukienkach. Ale chyba w takie pogody rajstopy to niezbyt Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
woman_in_love Re: Rajstopy czy bez? 17.08.18, 12:25 www.ekobieca.pl/product-pol-43-Sally-Hansen-Airbrush-legs-Fluid-do-nog-rajstopy-w-sprayu-75-ml.html Odpowiedz Link Zgłoś
lilicziczi Re: Rajstopy czy bez? 17.08.18, 16:09 Autorka nic nie pisze o tym, że ma zbyt jasne nogi (oczywiście wg. jej subiektywnego zdania, bo nieopalone nogi to nic złego), ew. o problemach z kondycją skóry na nogach. Odpowiedz Link Zgłoś
katja.katja Re: Rajstopy czy bez? 17.08.18, 13:21 Wybrałabym bez, uwielbiam zapach tych kwiatów. Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: Rajstopy czy bez? 17.08.18, 13:46 Rajstopy oczywiście. Albo ponczochy. Odpowiedz Link Zgłoś
strasznymruk Re: Rajstopy czy bez? 17.08.18, 13:55 Ale macie problemy z tymi rajtami na wesele. forum.gazeta.pl/forum/w,567,166503416,166503416,Szybkie_pytanie_rajtki.html Odpowiedz Link Zgłoś
lilicziczi Re: Rajstopy czy bez? 17.08.18, 16:06 To zależy jakie wesele (czy bardzo eleganckie, czy raczej na luzie). Ja się skłaniam do rajstop, ale bardzo cienkich, mniej niż 10 DEN i dobrze dobranych kolorystycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
lilicziczi Re: Rajstopy czy bez? 17.08.18, 16:10 I jeszcze; gdy zdecydujesz się na rajstopy, kup co najmniej jedną parę więcej, aby mieć ze sobą "na zapas". Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia1980 Re: Rajstopy czy bez? 17.08.18, 16:16 W upały nie patrząc na zasady sv poszłabym bez rajstop. Tyle że JA: - mam ładnie opalona nogi - założyłabym sandały na obcasie a nie zakryte buty. Odpowiedz Link Zgłoś
lilicziczi Re: Rajstopy czy bez? 17.08.18, 16:19 Na marginesie zauważę, że w sandałach na obcasie (zwłaszcza wyższym) niekoniecznie jest wygodniej niż w czółenkach z bardzo lekkiej skóry. Odpowiedz Link Zgłoś
patir23 Re: Rajstopy czy bez? 17.08.18, 16:49 Moje zakryte buty są tak mega wygodne ze nie zamienię ich na sandały. Odpowiedz Link Zgłoś
lilicziczi Re: Rajstopy czy bez? 17.08.18, 16:55 Wiem o czym mówisz. Paski od sandałów, zwłaszcza na wysokim obcasie, potrafią boleśnie wrzynać się w skórę. Odpowiedz Link Zgłoś
mail-na-gazecie Re: Rajstopy czy bez? 17.08.18, 17:08 Po pierwsze upałów już jakby nie ma wielkich. Po drugie noga w 8 den jest znacznie atrakcyjniejsza. No chyba że masz baaaardzo gładkie opalone nogi. Sama noszę rajstopy w lecie, gdy spodnica mocno przed kolano, bo nie lubię udem świecić. Gdy bardziej na luzie i spodnica w okolicy lub lekko za kolano, to pozwalam sobie bez. Odpowiedz Link Zgłoś
lilicziczi Re: Rajstopy czy bez? 17.08.18, 17:26 Tu nie chodzi o atrakcyjność - wiadomo, że jak ładne nogi, to ładnie się prezentują i bez rajstop i nie muszą być wcale opalone , tylko o sv. Na eleganckie okazje wypada założyć rajstopy/pończochy. Nie każde wesele jest eleganckie, to zależy, w jakiej formule jest ono organizowane (byłam już na weselach na plaży, na łące itp.). Odpowiedz Link Zgłoś