Dodaj do ulubionych

W co się ubierać

07.10.18, 20:02
zeby się podobać mężczyznom? Proszę o realne sugestie, do pracy (w biurze).
Czy wy same zwracacie na to uwagę?
Obserwuj wątek
    • bergamotka77 Re: W co się ubierać 07.10.18, 20:09
      Szukasz męża? 😅
      • 21mada Re: W co się ubierać 07.10.18, 20:58
        Jesteś kwintesencja zaściankowego myślenia - baba ma się podobać jak poluje na męża. Jak już go złapie to może - ba, nawet powinna - się zapuścić i mieć wygląd lichy a durnowaty.
        • alpepe Re: W co się ubierać 07.10.18, 21:06
          Ok, to dekolt, mini i szpilki, 90 % procent mężczyzn na twojej drodze będzie zachwyconych.
          • 21mada Re: W co się ubierać 07.10.18, 21:21
            Do pracy w biurze mini i dekolt?
            • alpepe Re: W co się ubierać 07.10.18, 21:29
              A ktoś ci zabroni?! Nie żartuj, szef będzie zachwycony, szefowa nieco mniej.
              • 21mada Re: W co się ubierać 07.10.18, 21:32
                Nikt nie zabroni, ale liczyłam ze ematki maja lepszy gust.
                • taki-sobie-nick Re: W co się ubierać 07.10.18, 22:17
                  Skoro wiesz lepiej, to po co pytasz?
                  • 21mada Re: W co się ubierać 08.10.18, 16:02
                    Nie wiem lepiej, pytam o sugestie. Ematki podobno na wszystkim się znają. Ilez to razy były wątki 'doradźcie kreację na chrzciny/komunię'. To ja pytam o kreację do biura. smile
        • bergamotka77 Re: W co się ubierać 07.10.18, 22:24
          A tu jesteś kwintesencją głupoty i patriarchatu. Grunt żeby podobać się mężczyznom 😊 Zacznij się sobie podobać!
        • impala Re: W co się ubierać 08.10.18, 00:52
          >Jesteś kwintesencja zaściankowego myślenia - baba ma się podobać jak poluje na męża.

bardzo cie przepraszam ale to WŁAŚNIE TY JETSEŚ TĄ KWINTESTENCJĄ.
          Przeciez to ty piszesz "...zeby się podobać mężczyznom? ".
          Ja zwykle ubieram sie tak, żeby podobac sie SOBIE a nie jakiemus hoojkowi.
          tak, że...bez komentarza...
          • taki-sobie-nick Re: W co się ubierać 08.10.18, 00:55
            ".
            > Ja zwykle ubieram sie tak, żeby podobac sie SOBIE a nie jakiemus (...)

Nie wyrażać się.
    • alpepe Re: W co się ubierać 07.10.18, 20:23
      to chyba też zależy od tego, jakiemu typowi mężczyzn chcesz się podobać?
      • 21mada Re: W co się ubierać 07.10.18, 21:22
        Typowi pracującemu w biurze, w garniturze.
        • taki-sobie-nick Re: W co się ubierać 08.10.18, 00:37
          Klasyczne białe kołnierzyki czy tylko ludzie, którzy muszą wkładać garnitur do pracy?
          • 21mada Re: W co się ubierać 08.10.18, 00:40
            A to nie to samo? I co to zmienia w kwestii mojego stroju?
            • alpepe Re: W co się ubierać 08.10.18, 07:22
              Masz rację, nic, szpile, dekolt i mini, atawizmy działają najlepiej, skoro chcesz się podobać MĘŻCZYZNOM. Dla mnie to jakieś chore, ale ponieważ jako typowa ematka jestem piękna i seksowna w każdym ubraniu i każdej sytuacji, nie rozumiem twojej rozkminy.
              • 21mada Re: W co się ubierać 08.10.18, 14:15
                Ematki to hipokrytki. Farbują włosy, robią paznokcie, makijaże, wiecznie się odchudzają. A to wszystko wcale a wcale po to żeby się podobać. 😂
                I nie wiem w czym chęć podobania się koleżankom jest szlachetniejsza niż chęć podobania się mężczyznom. Owszem, miło jak koleżance oko zbieleje z zazdrości, ale myślałam ze ematki nie miewają tak niskich uczuć.
                • taki-sobie-nick Re: W co się ubierać 08.10.18, 19:56
                  Farbują włosy, robią paznokcie, makijaże, wiecznie się odchudzają.

Nic z tego nie robię.
                  • 21mada Re: W co się ubierać 08.10.18, 20:15
                    Wierzę. Ale inne ematki to robią, wydają fortunę na ciuchy, a przy tym twierdzą ze to wszystko nie w celu podobania się. 😂 Zreszta wiadomo nie od dziś ze ematki cierpią na rozdwojenie jaźni.
                    • taki-sobie-nick Re: W co się ubierać 08.10.18, 20:21
                      21mada napisał(a):

> Wierzę. Ale inne ematki to robią, wydają fortunę na ciuchy, a przy tym twierdzą
                      > ze to wszystko nie w celu podobania się. 😂 Zreszta wiadomo nie od dziś ze ema
                      > tki cierpią na rozdwojenie jaźni.

Rozdwojenie jaźni to jest co innego.

Też wydaję na ciuchy, ale nie sądzę, żeby mężczyźni byli zachwyceni dżinsami, choćby na miarę, i męskim swetrem do tego. tongue_out
              • 21mada Re: W co się ubierać 08.10.18, 14:18
                Chęć podobania się jest chora? Myślałam ze to normalne.
                • wieczorny-motyl Re: W co się ubierać 08.10.18, 21:27
                  Podobania się przede wszystkim sobie. Pracujesz przy negocjacjach z klientami biznesowymi (w większości mezczyznami) czy chcesz romansu z kolega z pracy? W te pierwsza wersje jeszcze bym uwierzyla
                  • 21mada Re: W co się ubierać 08.10.18, 21:33
                    Żadne z powyższych. Wiem ze niektórym ciężko to pojąć, ale nie zamierzam osiągać żadnych korzyści. Chce się podobać wyłącznie dla własnej satysfakcji.
    • kouda Re: W co się ubierać 07.10.18, 20:32
      kobieco po prostu
      i jesli masz dobrą figurę, to pokazujac auty sylwetki
      rurki, spodnice, szpilki
      pokazywac nie za duzo
      • kouda Re: W co się ubierać 07.10.18, 20:36
        niewyczerpanym zrodel inspiracji jest pinterest smile
        nie katalog, tylko normalne baby w normalnych ciuchach, ktore wygladaja calkiem swietnie
        pl.pinterest.com/search/pins/?q=casual%20chic&rs=typed&term_meta[]=casual%7Ctyped&term_meta[]=chic%7Ctyped
        szukasz tego, co tobie pasuje
        jak sama sie dobrze czujesz, to i chlopom sie podobasz

• muchy_w_nosie Re: W co się ubierać 07.10.18, 22:21
          Nie wiem czy wyświetla mi się to co tobie, ale to są ciuchy pt. kumpela na kawę. Dziewczynie chyba chodzi o "nie mogę oderwać od ciebie oczu" a to dwa różne style
          • 21mada Re: W co się ubierać 07.10.18, 23:01
            O, trafiłaś w sedno!
            • taki-sobie-nick Re: W co się ubierać 07.10.18, 23:14
              21mada napisał(a):

> O, trafiłaś w sedno!

Zrób anonimową sondę wśród kolegów "Jak powinna wyglądać kobieta, od której nie możesz oderwać wzroku".
          • taki-sobie-nick Re: W co się ubierać 07.10.18, 23:13
            muchy_w_nosie napisał(a):

> Nie wiem czy wyświetla mi się to co tobie, ale to są ciuchy pt. kumpela na kawę
            > . Dziewczynie chyba chodzi o "nie mogę oderwać od ciebie oczu" a to dwa różne s
            > tyle

Skoro mam być kumpelą na kawę, to stanowczo wolę w wygodniejszych butach.
            • 21mada Re: W co się ubierać 08.10.18, 00:46
              A ja właśnie nie chce być kumpelką tylko się podobać, ale punkt dla koudy bo jako jedyna rzuciła tu jakimś konkretem czyli linkiem do zdjęć. A inne tylko będą rozważać - a po co się podobać, a komu, a czy ma męża. Jezus Mario..
              • taki-sobie-nick Re: W co się ubierać 08.10.18, 00:54
                21mada napisał(a):

> A ja właśnie nie chce być kumpelką tylko się podobać

Ty to jesteś trollus classicus. Zrezygnowałaś już z motywu problemowego syna?
                • 21mada Re: W co się ubierać 08.10.18, 16:03
                  Nicku, mylisz mnie z kimś!
              • kouda Re: W co się ubierać 08.10.18, 04:13
                Alez to byl przyklad inspiracji, chociaz mnie sie poodba, za luzno, to idziesz w wysuzkiwarke i wbijasz sexy look, juz jest mnie, work outfit, office outfit i co tam jeszcze sie chce. Mozna znalezc inspiracje, w postaci jakiejs znanej osoby i sledzic ja na instagramie, podpatrywac w detalach. Od sexy look, do wulgarnosci droga krociutka, wyczucie jakies sie przydaje. Chciaz chlopy sa chyba nieskomplikowane. Moj uwielbia ultrasexi - kozaczki mini dekolt i czerwone paznokcie - niestety wink i nie znam zadnego, ktory by sie temu oparl. Ja mniej niestety, wiec z rzadka robie mu te przyjemnosc, a na codzien ganiam w dzinsach.
        • wieczorny-motyl Re: W co się ubierać 08.10.18, 21:29
          kouda napisała:

> niewyczerpanym zrodel inspiracji jest pinterest smile
          > nie katalog, tylko normalne baby w normalnych ciuchach, ktore wygladaja calkiem
          > swietnie
          > pl.pinterest.com/search/pins/?q=casual%20chic&rs=typed&term_meta[]=casual%7Ctyped&term_meta[]=chic%7Ctyped
          > szukasz tego, co tobie pasuje
          > jak sama sie dobrze czujesz, to i chlopom sie podobasz
          >
          Trampki i jeansy z dziurami. Pani 40+, dress code w korpo. Praca z klientami. Bingo 😂😂😂😂
    • hanusinamama Re: W co się ubierać 07.10.18, 20:34
      Ale ze w pracy szukasz męża?
    • jola-kotka Re: W co się ubierać 07.10.18, 21:04
      W co to zalezy w czym sie dobrze czujesz. Bo jak zaczniesz sie ubierac w cos co cie przyprawi o zle samopoczucie no to nie bedziesz fajnie wygladac zebym nie wiem to piekne bylo. Nie worki, nie szaro buro, nie sportowo .
    • milva24 Re: W co się ubierać 07.10.18, 21:05
      Nie mam pojęcia, pewnie to zależy og konkretnego mężczyzny. Ja ubieram sie tak, żeby podobać się sobie, o zdaniu mężczyzn na ten temat (w tym własnego męża) nie rozmyślam.
      • taki-sobie-nick Re: W co się ubierać 08.10.18, 00:38
        milva24 napisała:

> Nie mam pojęcia, pewnie to zależy og konkretnego mężczyzny. Ja ubieram sie tak,
        > żeby podobać się sobie, o zdaniu mężczyzn na ten temat (w tym własnego męża) n
        > ie rozmyślam.

A mąż je wyraża?
    • beaucouptrop Re: W co się ubierać 07.10.18, 21:17
      Sukienka, buty na obcasie, pewnosc siebie i blysk w oku. Nie ma faceta, ktory nie obejrzalby sie za taka babka.
      • 35wcieniu Re: W co się ubierać 07.10.18, 22:05
        big_grin big_grin Tak, no nie sposob doslownie przejsc ulica w sukience tak facetom te glowy lataja. Nie ma faceta, ktory by sie nie obejrzal! big_grin hahaha co za bzdury.
    • zasiedziala Re: W co się ubierać 07.10.18, 21:48
      Są tacy, których kręcą szpile i mini i tacy, co wolą kobitę w bojówkach i glanach, więc to zależy któremu chcesz się podobać. Jeśli chodzi o podobanie się jak największej liczbie mężczyzn w biurze, to pewnie najlepiej będzie przyjść w samej bieliźnie albo nawet bez wink Jeśli jednak chciałabyś w pracy np. popracować, to polecam się jednak ubrać, najlepiej w coś wygodnego big_grin
      • taki-sobie-nick Re: W co się ubierać 08.10.18, 00:06
        to pewnie najlepiej będzie przyjść w sa
        > mej bieliźnie albo nawet bez wink

Bez to nasze prawo zabrania, a co do bielizny - potwierdzam, odkąd wpadłam do wody na kajakach i żaden idiota mi nie chciał ciuchów pożyczyć.

Ostatecznie starszy kolega poratował bluzą.
    • snakelilith Re: W co się ubierać 07.10.18, 21:54
      Obojętnie co, najważniejsze to opowiadać w obecności wybranego, że nie nosi się majtek. Albo puść famę, że jesteś nimfomanką, taniej niż nowe, niewygodne ciuchy. wink
    • joanna05 Re: W co się ubierać 07.10.18, 23:59
      Co proszę? Komu? A po co? No nie żartuj. Podobać to ja się chcę po 1. sobie po 2 ew. mężowi po 3 no może koleżankom, w sensie, miło, jak pochwalą fajny ciuch. Tzw. obcych, niezależnie od płci mam w... odwłoku, nieistotne, co myslą o moich ciuchach czy atrakcyjności. Ile Ty masz lat, z 13? Tak to zabrzmiało... smile
      • 21mada Re: W co się ubierać 08.10.18, 00:09
        Jesteś typowa ematka.
      • hanusinamama Re: W co się ubierać 08.10.18, 00:12
        No dobra ale w wesrji " nie ma męża, jestem sama" to jednak troche smini sie sytuaja. Ja tez mam meza i jemu sie chce podobac aczkolwiek rozumiem ze gdybym takowego nie posiadała to mogłabym chciec podobać sie komuś tam...
        • 21mada Re: W co się ubierać 08.10.18, 00:43
          Mieszkasz w kraju arabskim? Kobieta ma ładnie wyglądać tylko dla męża, poza domem chodzić w burce, a co dopiero mówić o podobaniu się innym mężczyznom.
          • joanna05 Re: W co się ubierać 08.10.18, 00:51
            Ale po cholerę? Co mi to ma dać? Mają gwizdać na mój widok? Niepoważne to jakieś. Pewnie, że chcę fajnie wyglądać na co dzień, ale naprawdę głównie dla siebie. Przecie nie myślę o stroju w kategoriach "podobania się". To bardzo niedojrzałe i serio nastolatkowe. Co miałoby mi dać, że jakiś facet pomyśli o mnie, że wyglądam ok.? Nic mnie to nie obchodzi. Zdecydowanie bardziej ucieszyłoby, gdyby znająca się na modzie koleżanka pochwaliła mój sweter czy buty.
            Jeśli szukasz faceta, to chyba też nie tędy droga, nie? W ematkowym wieku to raczej nie na "podobaniu" powinny się opierać relacje. Tak to się myśli, strojąc się na tańce w klubie "a może się komuś spodobam i mnie poderwie?" No błagam, dorosła kobieta nie w taki sposób chyba szuka faceta (pomijam podryw na jedną noc).
            • 21mada Re: W co się ubierać 08.10.18, 16:06
              Rozumiem, uznajesz chęć podobania się TYLKO do celów polowania na samca w celach prokreacyjnych. W innych celach to niedojrzałe i nastolatkowe.
              • cosmetic.wipes Re: W co się ubierać 08.10.18, 17:52
                A w jakim celu chcesz się podobać facetom w pracy?
                • 21mada Re: W co się ubierać 08.10.18, 17:58
                  Już to napisałam ze trzy razy.
                • 21mada Re: W co się ubierać 08.10.18, 18:00
                  A w ogóle to czy trzeba koniecznie mieć CEL? Same wyrachowane pindy na tym forum, niczego nie robią ot tak, dla przyjemności, wszystko musi mieć cel. Kiedyś któraś się dziwiła jaki jest cel seksu na jedna noc. No faktycznie, pożytku z tego nie ma żadnego. 😂
                  • cosmetic.wipes Re: W co się ubierać 08.10.18, 18:10
                    Z seksu jest pożytek - nazywa się orgazm. Natomiast pindrzenie się dla jakichś obcych facetów jest bezsensownym marnotrawieniem energii i zasobów.
                    • massinga Re: W co się ubierać 08.10.18, 19:32
                      Niesmialo zaprotestuje. Pindrzenie sie moze byc dobrym sposobem na odbycie owego seksu. Inwestycja z mysla o przyszlych zyskach.
                      • cosmetic.wipes Re: W co się ubierać 08.10.18, 19:41
                        Przecież twierdzi, że nie dla seksu chce się podobać.
                      • 21mada Re: W co się ubierać 08.10.18, 19:47
                        Nie mierz wszystkich swoją miarką! smile
                    • 21mada Re: W co się ubierać 08.10.18, 19:50
                      A kto tu się pindrzy? Założenie ładnej sukienki zajmuje tyle samo czasu co szaroburych rozciągniętych dresów. Ematki spędzają po kilka godzin u fryzjera farbując włosy, parę godzin robiąc hybrydy czy inne tipsy, plus makijaż + maseczki i kremy z kwasem hialuronowym - no ale to przecież nie jest bezsensownym marnotrawieniem energii i zasobów.
                      • taki-sobie-nick Re: W co się ubierać 08.10.18, 20:13
                        21mada napisał(a):

> A kto tu się pindrzy? Założenie ładnej sukienki zajmuje tyle samo czasu co szar
                        > oburych rozciągniętych dresów.

Ale w szpilkach chodzi się zupełnie inaczej niż w wygodnych trzewikach do kostki. tongue_out
            • konsta-is-me Re: W co się ubierać 08.10.18, 19:50
              A dlaczego wlasciwie zdanie kolezanki o modzie cie zadowala a podobanie facetom nie?
              W czym to jest dojrzalsze? 😂😂
              Albo powazniejsze?
          • taki-sobie-nick Re: W co się ubierać 08.10.18, 00:51
            21mada napisał(a):

> Mieszkasz w kraju arabskim? Kobieta ma ładnie wyglądać tylko dla męża, poza dom
            > em chodzić w burce, a co dopiero mówić o podobaniu się innym mężczyznom.

Nuda. Klasyczny argument ad burquam (odnoszący się do burki).
          • bergamotka77 Re: W co się ubierać 08.10.18, 07:00
            Kompletnie nie masz luzu i poczucia humoru co świadczy o nikłej inteligencji, ale bede pomocna- do biura idealne wink
            ...images/HldnNT
            • bergamotka77 Re: W co się ubierać 08.10.18, 07:03
              stylecaster.com/how-to-be-sexy/
              polecam zwłaszcza punkty 3 i 4 😄
              • mama-ola Re: W co się ubierać 08.10.18, 09:57
                Dobre te rady, wyglądają na przemyślane.
              • 21mada Re: W co się ubierać 08.10.18, 14:30
                E tam, ja chce wszystko załatwic samym strojem a tu jeszcze gadka szmatka i bóg wi co jeszcze. Tak to mi się nie chce.
    • mama-ola Re: W co się ubierać 08.10.18, 08:02
      Sukienka, spódnica robi niesamowite wrażenie, jeśli się przedtem chodziło w spodniach. Tak zauważyłam. Wkładam sukienkę niezwykle rzadko i widzę różnicę. Z tym że ja nie przepadam za patrzeniem na mnie. Rozwaz, czy Ty na pewno będziesz to lubiła.
    • gryzelda71 Re: W co się ubierać 08.10.18, 08:06
      Sukienka na dyskotekę nie przyniosła rezultatu?
    • same-old_mona Re: W co się ubierać 08.10.18, 08:16
      kalkuluj.pl/resizer.php?width=574&height=574&image=https://kalkuluj.pl/useruploads/gallery/galeria_kalkulacji_biala_koszula_damska_-_prostota_styl_i_elegancja_w_jednym/oryginal/biala_koszula_damska_-_prostota_styl_i_elegancja_w_jednym_1_5862604f8e4eb.jpg
      • 21mada Re: W co się ubierać 08.10.18, 14:20
        No fajny zestaw. Trzeba by teraz popytać naszych forumowych rodzynków czy im się podoba. Riki, tanebo, noeasywayout - co wy na to?
    • zeldaf Re: W co się ubierać 08.10.18, 08:20
      W jakim sensie podobać? Jeżeli chodzi o estetykę to wybieram to co sama uważam za ładne i wygodne. Podoba się ludziom o zbliżonych do moich upodobaniach estetycznych, bez podziału na płeć. Chyba że bardzo Ci zależy na byciu obiektem seksualnym? To akurat jest okazja się obkupic-nadchodzi Halloween, duży wybór strojów: sexy nurse, sexy nun, sexy maid... Do biura najlepsza sexy librarian/secretary.
    • leyre2 Re: W co się ubierać 08.10.18, 14:48
      W pracy jestes zeby pracowac a nie podobac sie wizualnie. Chcesz podrywu idz do clubu albo pubu.
      • 21mada Re: W co się ubierać 08.10.18, 16:01
        > W pracy jestes zeby pracowac a nie podobac sie wizualnie.
        big_grin A kto tak ustalił?

> Chcesz podrywu idz do clubu albo pubu.
        Po pierwsze, kto tu mówi o podrywie? Czy podobanie się musi mieć na celu podryw? Głodnemu chleb na myśli? wink
        Po drugie, idąc tym tropem, do 'clubu' idzie się potańczyć, a nie podrywać, a do pubu - wypić piwo, a nie podrywać.
        • gryzelda71 Re: W co się ubierać 08.10.18, 16:08
          Co ma wynikać z tego podobania się facetom w pracy?
          • leyre2 Re: W co się ubierać 08.10.18, 16:40
            gryzelda71 napisała:

> Co ma wynikać z tego podobania się facetom w pracy?

Dla trolla nic
          • 21mada Re: W co się ubierać 08.10.18, 16:41
            Przyjemność z podobania się? Jak Boga kocham, czy to ja jestem dziwna, czy wyście wszystkie spadły z księżyca? big_grin
            • nuta15 Re: W co się ubierać 08.10.18, 17:02
              To jest jakiś sposób na zyskanie pewności siebie, podniesienie samooceny, ale nie jedyny... szczególnie w pracysmile
            • leyre2 Re: W co się ubierać 08.10.18, 17:30
              21mada napisał(a):

> Przyjemność z podobania się? Jak Boga kocham, czy to ja jestem dziwna, czy wyśc
              > ie wszystkie spadły z księżyca? big_grin

😂 potrzebujesz ta przyjemnosc odczuwac w pracy o koniecznie od mezczyzn?
              To jakis rodzaj fetyszyzmu?
            • tak_to_nowy_nick Re: W co się ubierać 08.10.18, 19:09
              21mada napisał(a):

> czy to ja jestem dziwna, czy wyście wszystkie spadły z księżyca?

Nie wiem czy dziwna, tu ma zastosowanie raczej inne określenie zaczynające się na "dzi..." big_grin
            • gryzelda71 Re: W co się ubierać 08.10.18, 19:21
              To zapytaj facetów z pracy co im się podoba na tobie, Jak wyjdzie ze mini i dekolt po pas to jedziesz z tym koksem.
              • 21mada Re: W co się ubierać 08.10.18, 19:44
                Może jeszcze siatkowe rajstopy? big_grin Ja nie zamierzam wystąpić w filmie dla dorosłych tylko ładnie wyglądać w pracy. W pierwszym poście zaznaczyłam że chodzi o pracę w biurze, żeby nie było "to zależy czy jesteś leśnikiem czy geodetą"...
                • gryzelda71 Re: W co się ubierać 08.10.18, 19:50
                  Nie. Napisałaś W co się ubierać zeby się podobać mężczyznom.
                • leyre2 Re: W co się ubierać 08.10.18, 20:19
                  21mada napisał(a):

> Może jeszcze siatkowe rajstopy? big_grin Ja nie zamierzam wystąpić w filmie dla dorosłych tylko ładnie wyglądać w pracy. W pierwszym poście zaznaczyłam że chodzi o
                  > pracę w biurze,

Zaznaczylas ze chesz sie podobac mezczyznom w twojej pracy. Wiesz ja nie mysle nad tym co zalozyc zeby sie podobac mezczyznom w mojej pracy a troche ich jest w tym szef super przystojny, mysle co zalozyc do pracy zeby sie w tym dobrze czuc i zeby bylo odpowiednie do biura wlasnie.
                  Dla mnie pytanie zadane przez ciebie wydaje sie dosc osobliwe.
                  • 21mada Re: W co się ubierać 08.10.18, 20:40
                    Dlaczego osobliwe? Ty tez chcesz się podobać, mimo ze sobie tego nie uświadamiasz.
                    • leyre2 Re: W co się ubierać 08.10.18, 20:53
                      21mada napisał(a):

> Dlaczego osobliwe? Ty tez chcesz się podobać, mimo ze sobie tego nie uświadamia
                      > sz.

Co rozumiesz przez podobac sie? Wzbudzac podziw, przyciagac wzrok, sluchac komplementow? Serio pytam . I w jakim celu chcesz sie podobac wizualnie?
                      Zasada jest taka ze do pracy np biurowej stroj powinien byc stonowany, nieprzyciagajacy uwagi, bo w pracy nalezy skupic sie na pracy wlasnie.
                  • 21mada Re: W co się ubierać 08.10.18, 20:44
                    >mezczyznom w mojej pracy a troche ich jest
                    > w tym szef super przystojny
                    No wiesz? Ja nawet nie wiem czy mój szef jest przystojny. Nie patrzę na niego w ten sposób. W pracy koncentruje się na pracy, a nie prowadzeniu rankingu kto jest przystojny a kto super przystojny. Twój szef wie ze tak o nim myślisz? To chore!
                    • leyre2 Re: W co się ubierać 08.10.18, 20:57
                      21mada napisał(a):

> No wiesz? Ja nawet nie wiem czy mój szef jest przystojny. Nie patrzę na niego w
                      > ten sposób.

A w jaki sposob patrzysz na mezczyzn ze ich nie widzisz? Zdradz ten sposob.

W pracy koncentruje się na pracy, a nie prowadzeniu rankingu kto j
                      > est przystojny a kto super przystojny. Twój szef wie ze tak o nim myślisz? To c
                      > hore!

Alez sie koncentruje na pracy, jak najbardziej, nie chodze opladac szefa kilka razy na dzien, nie jadam z nim lunchu, nie rozmawiac o jego wygladzie , nie wyobrazam sobie z nim seksu na biurku itd ale nie mam takiej umiejetnosci jak ty zeby patrzac na kogos np spotykajac na schodach nie widziec ten osoby.
                      • 21mada Re: W co się ubierać 08.10.18, 21:29
                        😮 Seks na biurku z szefem?! Ze tez ci w głowie w ogóle taka sprośna myśl powstała! To czego jeszcze z nim nie robisz? 😂
                        • leyre2 Re: W co się ubierać 08.10.18, 21:33
                          21mada napisał(a):

> 😮 Seks na biurku z szefem?! Ze tez ci w głowie w ogóle taka sprośna myśl powst
                          > ała! To czego jeszcze z nim nie robisz? 😂

Wszystkiego co tylko sobie wyobrazisz i co ci do glowy nie przyjdzie. A teraz pogooglaj i pogadaj z kolezanka o tym stroju bo pozno sie robi i jesli idziesz jutro do pracy to musisz cos przygotowac zeby sie tym mezczyznom podobac. 😂
            • ewcia1980 Re: W co się ubierać 08.10.18, 20:54
              > Przyjemność z podobania się? Jak Boga kocham, czy to ja jestem dziwna, czy wyśc ie wszystkie spadły z księżyca?

Weź daj spokój.
              Wątek poszedł w określoną stronę i teraz przyznanie się że się lubi podobać będzie obciachem i takie beznadziejne.
              Ja tam doskonale wiem o co ci chodzi.
              I jak spora część kobiet lubię wyglądać ładnie i podobać się obcym ludziom.
              Kobietom
              Mężczyznom
              A nawet koleżankom mojej córki które powiedzą "ale twoja mama ładnie wygląda"

W przeciwnym razie chodziłabym bez makijażu bo przecież sama swojej twarzy i tak nie widzę więc po co się malować?
              Włosy miałabym zaplecione w warkocze bo tak nie przeszkadzają.
              I nosiłabym tylko ubrania z dresowej bawełny bo takie najwygodniejsze.

A co podoba się facetom?
              Z moich i mojej siostry obserwacji wynika że :
              - delikatny makijaż
              - rozpuszczone włosy
              - szpilki
              - sukienki typu etui lub ołówkiem spódnice
              Sukienki wcale nie muszą mieć dekoltu do pasa ani być długości szerokiego paska.
              I owszem uważam że mężczyznom bardziej podobają się kobiety właśnie w takich dopasowanych sukienkach niż w spodniach.
              Zaznaczam że piszę o przeciętnie wyglądające kobiecie, niekoniecznie z figurą supermodelki ale i nie kobiecie z nadbagażem kilogramów bo taka to w niczym dobrze nie wygląda (tak tak... tu nie można tego napisać bo zaraz któraś się popłacze)
              Ja mam właśnie bardzo dużo sukienek tego typu.
              Mam takie typowo na imprezę i typowo do pracy.
              W każdej czuję się mega atrakcyjnie.
              Bo nie muszę ale... LUBIĘ się tak czuć.
              (tak, tak, wiem ... to dlatego że nikt mnie nie kocha, mam beznadziejne życie i niskie poczucie własnej wartości smile

Zaznaczam że nie interesują mnie obserwacje innych foremek i nie oczekuję żadnego uświadamiają mnie jak to się mylę.

• leyre2 Re: W co się ubierać 08.10.18, 21:22
                No widzisz mada, znalazlas bratnia dusze, mozecie sobie podyskutowac w co sie ubrac do pracy zeby sie podobac mezczyznom.
                • ewcia1980 Re: W co się ubierać 08.10.18, 21:27
                  "No widzisz mada, znalazlas bratnia dusze, mozecie sobie podyskutowac w co sie ubrac do pracy zeby sie podobac mezczyznom. "

No i ??
                  Masz z ty, jakiś problem czy jak?
                  • leyre2 Re: W co się ubierać 08.10.18, 21:30
                    ewcia1980 napisała:

> Masz z ty, jakiś problem czy jak?
                    >
                    A powinnam miec?🤣
              • 21mada Re: W co się ubierać 08.10.18, 21:25
                Jedna normalna! 😊 A to ze ematki to hopokrytki wiem nie od dzisiaj.
              • taki-sobie-nick Re: W co się ubierać 08.10.18, 23:01
                taka to w niczym dobrze nie wygląda

A nadbagaż kilogramów to raczej rozmiar 38 czy 46, a może jakiś pośredni?
                • konsta-is-me Re: W co się ubierać 08.10.18, 23:22
                  Rozm. 38 to moze byc nadbagaz kg??
                  • bergamotka77 Re: W co się ubierać 08.10.18, 23:37
                    konsta-is-me napisała:

> Rozm. 38 to moze byc nadbagaz kg??

No właśnie chyba kogos pogielo. 38 to bardzo zgrabny i zdrowy rozmiar. Kiedyś długo nosilam to wiem 😀
                    • wieczorny-motyl Re: W co się ubierać 09.10.18, 17:54
                      bergamotka77 napisała:

> konsta-is-me napisała:
                      >
                      > > Rozm. 38 to moze byc nadbagaz kg??
                      >
                      > No właśnie chyba kogos pogielo. 38 to bardzo zgrabny i zdrowy rozmiar. Kiedyś
                      > długo nosilam to wiem 😀
                      >
                      >
                      Downsizing droga pani, teraz te dawne 38 to 34/36. XS z Zary na Ciebie dobra czy za duza? Nie wierzę że masz większy rozmiar.
                  • leyre2 Re: W co się ubierać 09.10.18, 09:09
                    konsta-is-me napisała:

> Rozm. 38 to moze byc nadbagaz kg??

N.a. tym forum moze.
                    • wieczorny-motyl Re: W co się ubierać 09.10.18, 17:52
                      Są forumki różnego wzrostu. Metr pisiont w cylindrze wink i rozm 38 to już przy kości.
        • leyre2 Re: W co się ubierać 08.10.18, 16:39
          21mada napisał(a):

> > W pracy jestes zeby pracowac a nie podobac sie wizualnie.
          > big_grin A kto tak ustalił?

Jesli jestes tam zeby sie podobac sie facetom to zamawiaj ubrania w sexshop, albo moze maja po poprzedniej pracownicy.

• bergamotka77 Re: W co się ubierać 08.10.18, 18:34
            leyre2 napisał(a):

> 21mada napisał(a):
            >
            > > > W pracy jestes zeby pracowac a nie podobac sie wizualnie.
            > > big_grin A kto tak ustalił?
            >
            > Jesli jestes tam zeby sie podobac sie facetom to zamawiaj ubrania w sexshop, al
            > bo moze maja po poprzedniej pracownicy.
            >

😂😆🤣
    • sumire Re: W co się ubierać 08.10.18, 19:50
      Nie. Nie chodzę do pracy, żeby się podobać, tylko żeby zarabiać kasę. A płacą mi ją za pracę, nie flirtowanie.
    • mokka39 Re: W co się ubierać 08.10.18, 21:38
      z moich doświadczeń wynika, że spódnice i sukienki plus buty na obcasie. Nie musi to być mini, wystarczy lekko przed kolano. Zauważam różnicę w podejściu do mnie. Chociaż bywało, że i maxi sukienka boho w twarzowym kolorze zbierała komplementy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka