Dodaj do ulubionych

Wybory i koronki szefowej KBW

21.10.18, 20:26
Jak panią zobaczyłam na konferencji w tej przezroczystej,koronkowej sukni to lekko się zdziwiłam, ten strój bardziej pasuje na wesele lub sylwestra. Rozumiem że cała Polska patrzy ale czy to nie przesada...kto by się tak do biura ubrał lub na rozmowę z klientem?
Obserwuj wątek
    • lauren6 Re: Wybory i koronki szefowej KBW 21.10.18, 20:27
      Haha, też na to zwróciłam uwagę: świeża henna, świeża hybryda i czarny stanik przeswitujacy pod koronkowym łaszkiem. Sexi wink
      • maslova Re: Wybory i koronki szefowej KBW 21.10.18, 21:00
        Z tego, co zdążyłam się zorientować, to nie był stanik, tylko taka czarna "podsukienka", tej samej długości, co wierzchnia. Też byłam zaskoczona doborem kreacji 😉
    • lot_w_kosmos Re: Wybory i koronki szefowej KBW 21.10.18, 20:28
      U nas jedna kandydatka a swoich plakatach wystąpiła w białej bluzi koronkowej bez rękawów.... Zaiste profesjonalnie..
      • memphis90 Re: Wybory i koronki szefowej KBW 22.10.18, 10:56
        U nas kandydaci na plakatach byli nieuczesani, z nieprzyciętymi wasami i brodami, w kraciastych koszulach, kobiety z kiepskim makijażem, jedna 18-latka miała prawie całe cycki na wierzchu... Zdjęcia niedoswietlone, kolory szarotrupie. Ja nie wiem, czy oni ich wszystkich brali na zdjęcia z jakiejs lapanki, zupełnie nieprzygotowanych, a zdjęcia robił szwagier sekretarki biura prasowego czy jak...?
    • asia_i_p Re: Wybory i koronki szefowej KBW 21.10.18, 20:29
      Też mnie to, przyznaję, lekko zdumiało.
    • woman_in_love suweren lubi gołe baby w Fakcie i lampucery w TV 21.10.18, 21:04
      taki mamy klimat
    • jollyvonne Re: Wybory i koronki szefowej KBW 21.10.18, 21:05
      No niech ktos mi pokaze o czym mowicie, pieknie prosze!
      • maslova Re: Wybory i koronki szefowej KBW 21.10.18, 21:14
        wiadomosci.radiozet.pl/Wybory-samorzadowe-2018/Informacje/PKW-o-frekwencji.-Wybory-samorzadowe-2018
        • jollyvonne Re: Wybory i koronki szefowej KBW 21.10.18, 21:18
          Coz od reki mam wiele wyjasnien jak to sie moglo stac, ale zadnego usprawiedliwiajacego dlaczego to sie stalo wink
          Ale dech zapiera, to fakt!
    • dziennik-niecodziennik Re: Wybory i koronki szefowej KBW 21.10.18, 23:31
      Taki styl chyba ma, bo miała wcześniej biała koronkową ładną bluzeczkę.
      Mi tam nie przeszkadza, choć wolałabym raczej inny kolor pod spodem.
      • taki-sobie-nick Re: Wybory i koronki szefowej KBW 22.10.18, 00:02
        dziennik-niecodziennik napisała:

> Taki styl chyba ma, bo miała wcześniej biała koronkową ładną bluzeczkę.

Styl niech sobie ma w zaciszu domowym. Służbowo ma się ubierać adekwatnie do stanowiska i okazji.
      • asia_i_p Re: Wybory i koronki szefowej KBW 22.10.18, 06:33
        Chyba rzeczywiście, bo w tej chwili do beżowej sukienki ma dobrany czarny koronkowy sweter (duży wzór na szyfonie) i żeby nie było za oficjalnie, gigantyczną plastikową biżuterię (naszyjnik i bransoletki).
    • taki-sobie-nick Re: Wybory i koronki szefowej KBW 22.10.18, 00:00
      Rozumiem że cała Polska patrzy

NO WŁAŚNIE, cała Polska patrzy, więc osoba na stanowisku szefowej KBW powinna wiedzieć, jak się ubrać na taką okazję!

To nie działa na zasadzie "cała Polska patrzy, więc koniecznie mam być seksowna".
    • iwoniaw to zapewne ematka z frakcji 22.10.18, 00:53
      "nikt mi nie będzie zabraniał eksponowania własnego gustu i wmawiał, że ubranie ma aż takie znaczenie, a w ogóle garsonki są dla starych ciotek klotek. A komu się nie podoba, to zazdrości mi figury i młodego wyglądu, bo na pewno waży tonę i wygląda na 80+, więc sobie na taki look pozwolić nie może" big_grin
      • nuta15 Re: to zapewne ematka z frakcji 22.10.18, 08:47
        Pani mentalnie zatrzymała się w latach 80, w strojach i fryzurze widać inspirację serialem "Dynastia" smile Na konferencji , gdzie losowano listy wyborcze wystąpiła w białej sukience z czarnymi tiulowymi bufiastymi rękawkami wyborcza.pl/51,75398,23970722.html?i=6
    • barattolina Re: Wybory i koronki szefowej KBW 22.10.18, 10:29
      haha, noo...ona mi przypomina sławetną Katherine Harris z JU ES EJ z wyborów w 2000r.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka