29.10.18, 14:33
www.plotek.pl/plotek/51,154063,24101592.html?i=1 te majtki zepsuły cały efekt. Mogły być choć cieliste stringi. Czekam aż będą chodzić tylko obsypane brokatem...
Obserwuj wątek
    • snakelilith Re: Sukienka 29.10.18, 14:52
      Prezentowanie się półnago nie jest wynalazkiem naszych czasów, więc nie zachowuj się jak stary zgred, co to dziwuje się nad światem i płacze nad upadkiem moralności. Zresztą gdybyś był zgredem, to byś pamiętał chociażby Jane Fondę jako Barbarellę, albo Nastassję Kinski, gołe cycki robią wrażenie tylko na ignorantach.

https://i.ebayimg.com/images/g/mnMAAOSwFnFWEiYa/s-l300.jpghttps://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTnVpKzBiwx4yjs3PBXrS6Nq_jgQovqlpgbtilryFNCqLWihHiZ0w
      • milka_milka Re: Sukienka 29.10.18, 15:03
        To nie jest kwestia bycia zgredem czy nie, tylko dobrego gustu i klasy.
      • beataj1 Re: Sukienka 29.10.18, 15:30
        No, o ile nie mam nic do pokazywania biustu to te naklejki na skutki wyglądają jakby jej się meduzy przykleily
      • majaa Re: Sukienka 29.10.18, 15:35
        No akurat takie cycki jak na zdjęciu zalinkowanym przez Tanebo, to chyba raczej budzą niesmak, a nie robią wrażenie (ewentualnie robią wrażenie negatywne). Gdzie im do cycków młodej Fondy czy Kinski...
        • 21mada Re: Sukienka 29.10.18, 15:56
          No pewnie, gdzie im do cycków ematki!
        • snakelilith Re: Sukienka 29.10.18, 15:58
          Mnie to akurat loto, czy cycki są jak u Fondy, czy w konkursie piękności dostałyby tylko notę dostateczną minus, jestem przeciwko hejtowania kobiety, która odważyła się pokazać nago nie spełniając wyśrubowanych wymagań "estetów". Nagość to nagość, można rozmaiwać o tym, czy należy się tak ogólnie pokazywać, ale dyskryminowanie kobiet, bo są za brzydkie jest jakieś takie ...wredne. Swoją drogą, aż takie paskudne te cycki nie są, radzę przejść się na basen i przyjrzeć się rzeczywistości, a nie kierować się fotoshopowym ideałem.
          • alpepe Re: Sukienka 29.10.18, 17:08
            No, ale te cycki w delikatnym staniku nawet bez gąbek, prezentowałyby się ładniej, nie mów, że nie.
          • wheels.of.fire Re: Sukienka 30.10.18, 00:28
            Kobieta, która mając brzydkie cycki nie zakłada stanika zawsze będzie bardziej krytykowana od tej o pięknych piersiach które i bez stanika dają radę. Kijem Wisły nie zawrócisz.
          • majaa Re: Sukienka 30.10.18, 11:06
            Ponieważ sama przywołałaś przykład Fondy i Kinski, to się odniosłam. A tak generalnie, to uważam, że pokazywanie nawet najpiękniejszego biustu w takich "galowych" sytuacjach jest mega nieeleganckie. Jeśli ktoś koniecznie chce, to jego sprawa, ale oczywiste jest, że musi się liczyć z różnymi komentarzami.
      • tanebo2.0 Re: Sukienka 29.10.18, 15:40
        No toż piszę że czekam na brokat...
      • wheels.of.fire Re: Sukienka 30.10.18, 00:09
        Tylko, że u pani którą wkleił autor wygląda to po prostu brzydko i mało apetycznie.
    • alpepe Re: Sukienka 29.10.18, 15:34
      żeby jeszcze było na co popatrzeć...
      • 21mada Re: Sukienka 29.10.18, 15:56
        A co z nimi nie tak?
        • alpepe Re: Sukienka 29.10.18, 17:06
          Jak masz takie same, to nie, to nic. Kobieta ma tanoreksję i anoreksję. I teraz albo jest bulimiczką, bo buzia pełna i dolne partie opuchnięte, albo to nie opuchlizna, tylko ma tzw. mocną budowę na dole. Na górze widać żebra na klatce, to nie wygląda mi apetycznie.
        • alpepe Re: Sukienka 29.10.18, 17:07
          I jeszcze jedno, jeśli też masz taką figurę, to nie wiem, dlaczego niby oczekujesz komplementów od panów w pracy? Seksowne to nie jest.
    • jola-kotka Re: Sukienka 29.10.18, 22:12
      Jakby byly srebne byloby ok .
    • ruckola Re: Sukienka 30.10.18, 09:19
      Fajna bransoletka
      • tanebo2.0 Re: Sukienka 30.10.18, 09:21
        To będzie komplement w przyszłości. Bo nie da się już skomplementować sukienki kobiety. Bo jej nie będzie. Urodziłem się za wcześnie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka