danaide 23.11.18, 22:07 Bezbolesne. Od wczoraj, prawie cały czas. Nerwica, kaczapuri, jakieś żyjątko czy biegiem do lekarza? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
barbibarbi Re: Pulsowanie w żołądku 23.11.18, 22:19 Tętniak aorty. Odpukać w niemalowane! Odpowiedz Link Zgłoś
danaide Re: Pulsowanie w żołądku 23.11.18, 22:22 Tak, to jedna z teorii. Czyli na SOR? Odpowiedz Link Zgłoś
danaide Re: Pulsowanie w żołądku 23.11.18, 22:27 Tyle ja niskociśnieniowa, jedna kawa dziennie najczęściej i raczej zdrowe/normalne żywienie - skąd sercowe historie? Odpowiedz Link Zgłoś
barbibarbi Re: Pulsowanie w żołądku 23.11.18, 22:48 Ale to nie jest sercowa historia, tylko osłabienie ściany tętnicy, raczej wada wrodzona. USG możesz zrobić albo tomograf, raczej w trybie pilnym. Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka77 Re: Pulsowanie w żołądku 23.11.18, 23:28 Danaide trzymaj się i daj znać co u ciebie. Oby nic powaznego. Odpowiedz Link Zgłoś
danaide Re: Pulsowanie w żołądku 24.11.18, 00:41 Oko puszczam. Znaczy - się ruszam jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
rulsanka Re: Pulsowanie w żołądku 24.11.18, 00:31 A tętni w rytmie serca, czy swoim własnym? Bo jeżeli nie jest to rytm serca, to raczej nie tętniak. Też mi ostatnio tak tętniło, żyję. Zorientowałam się, że to nie od serca, dopiero wtedy, gdy tętnienie nieco przyspieszyło, a serce dalej swoim rytmem. Jakiś nerw. Odpowiedz Link Zgłoś
danaide Re: Pulsowanie w żołądku 24.11.18, 00:40 No właśnie jakimś swoim. Znajomy kazał mi się opić, opiłam, uspokoiło się. Chyba przedawkowałam moją ulubioną przekąskę, kryształki soli Przepraszam ematki za zamieszanie. Tętniaka postanowiłam wyprzeć! Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Pulsowanie w żołądku 24.11.18, 10:38 Mam nadzieję, że wyprzesz go skutecznie, bo czasem mam takie same objawy i nie zamierzam iść do lekarza liczę, że wyparcie zadziała również u mnie Odpowiedz Link Zgłoś
berdebul Re: Pulsowanie w żołądku 24.11.18, 08:56 Moja znajoma po czyms takim poszła do lekarza, była pewna że to pasożyty. „Pasożyt” ma dzisiaj 8 lat, a wtedy był 7 miesiac ciąży. Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: Pulsowanie w żołądku 24.11.18, 09:05 Dobrze, że diagnozę miała przed porodem. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Pulsowanie w żołądku 24.11.18, 09:09 Żyjątko. Skoro tak mocno kopie to już raczej trzeci trymestr. Odpowiedz Link Zgłoś