Dodaj do ulubionych

Pomóżcie, Google nie pomaga

25.01.19, 17:45
Mniej więcej 10 lat temu oglądałam program o wychowaniu dzieci. Nie klasyczny format superniani, tylko zupełnie inny - kilka rodzin przyjeżdża do domu/ pensjonatu i zostaje tam na kilka tygodni. Specjaliści pomagają rozwiązać problemy z dziećmi, podpowiadają rodzicom przez słuchawki, co robić. Ja pamiętam jedną tylko z serii, dwie rodziny z trzech - rodzinę z dwoma uroczymi i zarazem upiornymi córeczkami o wyglądzie aniołków i rodzinę z nerwowym chłopczykiem z wybiórczością pokarmową.
Kojarzycie może tytuł?
Obserwuj wątek
    • livia.kalina Re: Pomóżcie, Google nie pomaga 25.01.19, 17:58
      Też pamiętam ten program. On leciał chyba na Polsat cafe. To była szczupła brunetka, w wystrzępioną fryzurą. Doktor Tania.... i nazwiska nie pamiętam. Bedę myślećwink
      • livia.kalina to ta 25.01.19, 17:59
        https://thepsychologist.bps.org.uk/sites/thepsychologist.bps.org.uk/files/tanyabyron.jpg
        • livia.kalina Re: to ta 25.01.19, 18:00
          Ona nazywa sie Tanya Byron ale na nią mówili tanya Tearaway.
          • ichi51e Re: to ta 25.01.19, 18:02
            To? m.youtube.com/watch?v=7pDnbSWpHKk
            • asia_i_p Re: to ta 25.01.19, 18:04
              To! Dzięki dziewczyny. Ja zapamiętałam jako "Dom małych urwisów" i nie mogłam nigdzie znaleźć, widzę, że tytuł sens ma podobny, pewnie był inaczej przetłumaczony.
          • livia.kalina Re: to ta 25.01.19, 18:03
            Tak w oryginale nazywał sie ten program- jak po polsku- nie pamiętam ale mam nadzieję, ze trochę pomogłamsmile
            en.wikipedia.org/wiki/The_House_of_Tiny_Tearaways

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka