Dodaj do ulubionych

Zepsuli forum :(

06.02.19, 07:06
U mnie prawie nie ma różnicy kolorystycznej między czytanymi i nieczytanymi wątkami sad
Obserwuj wątek
    • ba-am Re: Zepsuli forum :( 06.02.19, 07:08
      u mnie czytany jest fioletowy, nieczytany czarny
      • z_lasu Re: Zepsuli forum :( 06.02.19, 07:14
        Ale ten czarny taki mało czarny, bardziej ciemnoszary. Nicki też szare, tylko ciut jaśniejsze, te wygaszone ledwo, ledwo jaśniejsze od niewygaszonych, a ten fiolet też taki szary, wiele się różni od nicków.
        • z_lasu Re: Zepsuli forum :( 06.02.19, 07:16
          niewiele się różni
    • tojamarusia Re: Zepsuli forum :( 06.02.19, 07:10
      U mnie różnica kolorystyczna jest ale forum tak ogólnie jest mało czytelne i przejrzyste.
    • z_lasu Re: I jeszcze to 06.02.19, 07:18
      cholerne "Przejdź na gazeta.pl"! Jak to zniknąć?
    • kasi.aa Re: Zepsuli forum :( 06.02.19, 07:25
      Hej,

Jeśli macie jakieś uwagi, zgłoście proszę w tym wątku: forum.gazeta.pl/forum/w,299,167605551,167605551,Nowy_widok_strony_forum.html

dzięki
      k.
      • triismegistos Re: Zepsuli forum :( 06.02.19, 17:17
        chętnie, ale link jest martwy big_grin
      • taki-sobie-nick Mamy uwagi 06.02.19, 23:34
        Nowy wygląd forum KONSULTOWAĆ z użytkownikami z góry!
    • feliz_madre Re: Zepsuli forum :( 06.02.19, 07:42
      Okropnie jest!!
    • chatgris01 Re: Zepsuli forum :( 06.02.19, 07:49
      Jeśli tak ma zostać, to rozważam opuszczenie forum. Nie da się na to patrzeć, okropność.
      • z_lasu Re: Zepsuli forum :( 06.02.19, 07:53
        E, no aż tak, to nie. Myślę, że to kwestia przyzwyczajenia. Tylko żeby to się tak nie zlewało kolorystycznie.
        • chatgris01 Re: Zepsuli forum :( 06.02.19, 07:55
          Ta zmiana to klasyczny przykład na "lepsze jest wrogiem dobrego".
    • heca7 Re: Zepsuli forum :( 06.02.19, 07:57
      Mało czytelna czcionka. Za jasne litery- czarne są najwyżej grafitowe a fiolet to wyblakła lawenda. Nie ma wyraźnej różnicy. Dodatkowo obserwowane fora widzę dopiero po wejściu w jakiś wątek- na stronie ematki nie widzę nic, puste, wielkie, białe pole po prawej.
      Za to napis Rozpocznij nowy wątek wali po oczach. Po co taki wielki?!
      • eliszka25 Re: Zepsuli forum :( 06.02.19, 08:03
        O tak, rozpocznij nowy wątek atakuje z nienacka 😄
      • kocynder Re: Zepsuli forum :( 06.02.19, 08:13
        Dokładnie! sad Wkurza! sad I to wielgachne "rozpocznij", ale głównie to, że nie widać z boku "swoich" forów, dopiero po wejściu w jakiś wątek. Bessęsu... sad
      • mdro Re: Zepsuli forum :( 06.02.19, 08:33
        "Za to napis Rozpocznij nowy wątek wali po oczach. Po co taki wielki?!"

Trzeba było nie wchodzić na forum ze smartfonów wink. Wygląda na to, że dostosowano wygląd i funkcjonalność do urządzeń mobilnych.
        • ficus_carica Re: Zepsuli forum :( 06.02.19, 08:41
          Funkcjonalność mobilna bedzie do du...szy, dopóki nie będzie wyszukiwarki.
          • ficus_carica Re: Zepsuli forum :( 06.02.19, 16:34
            Chyba w złą godzinę powiedziałam. Jest wyszukiwarka, ale niezupełnie o taką mi chodziło.
            TRAGEDIA.
    • rosapulchra-0 Re: Zepsuli forum :( 06.02.19, 07:59
      Jeszcze się nie zdarzyło, żeby ktoś był zadowolony ze zmian na forum big_grin
      • chatgris01 Re: Zepsuli forum :( 06.02.19, 08:02
        To po co w takim razie zmieniać?
        Pięknie to podsumowała trusiaa w dziale o forum:
        Jesteśmy tylko gośćmi forum gazeta pl., jednak gości wypadałoby choć trochę szanować?

Wyobraźcie sobie, Drodzy Admini, że mieszkacie dłuższy czas w hotelu, akademiku czy innym pensjonacie. Macie swoje rzeczy poukładane tak jak lubicie i Wam wygodnie. Co jakiś czas, pod Waszą nieobecność, ktoś Wam robi wjazd na chatę. Po powrocie macie inny kolor ścian i zasłon, meble bez sensu poprzestawiane , ciuchy upchane w najdziwniejszych miejscach, a paprotkę i plakat z Justinem Bieberem szlag trafił. Wszystko to bez uprzedzenia, a przepraszam: na wewnętrznej stronie drzwi zastajecie kartkę Niespodzianka! Potem oczywiście możecie iść wykłócać się do recepcji albo spakować się i wyjść.

Takie właśnie fundujecie nam przyjemności, w miejscu, które z założenia miało być odskocznią od coraz wredniejszej codzienności. Wielkie dzięki.
        • eliszka25 Re: Zepsuli forum :( 06.02.19, 08:09
          Dobrze podsumowane. Nie chodzi o sam fakt zmiany, tylko o to, że człowiek wchodzi ma forum i nagle okazuje się, że nic nie wie i trudno cokolwiek znaleźć. Dzisiaj otwierałam stronę chyba 3 razy zanim załapałam, że to to. Na telefonie widzę tylko obrazek z dwiema laleczkami i białą plamę oraz nieśmiertelne „drogi użytkowniku”. Dopiero jak poprzewijam stronę, to pokazują mi się jakieś mikre literki, które trzeba oglądać niemal przez lupę. To jest zdecydowanie zmiana na dużo gorsze.
        • kropkacom Re: Zepsuli forum :( 06.02.19, 08:11
          Napiszę brutalnie, ten pensjonat jest i jest za darmo. Poza tym, w sieci wszystko co jakiś czas zmienia wygląd czy warunki. Wszystko. Cieszmy się, ze gazeta utrzymuje jeszcze swoje fora. Tak, zmiany mnie nie ucieszyły ale za tydzień wszyscy przywykną.
          • chatgris01 Re: Zepsuli forum :( 06.02.19, 08:14
            Nic nie jest za darmo.
            • kropkacom Re: Zepsuli forum :( 06.02.19, 08:17
              Tak, to co piszesz to dla gazety jest towarem. Jednak ciebie to nie kosztuje.

PS. Kto wie czy gdyby gazeta nie mogła wykorzystywać naszych wypowiedzi fora miałby jeszcze rację bytu na tym portalu.
              • chatgris01 Re: Zepsuli forum :( 06.02.19, 08:20
                Kosztuje mnie mój czas. Który mogę spędzać gdzie indziej. Na przykład na fejsbuniu suspicious
                Albo książkę poczytać.
                I poważnie to rozważam, bo ja tu wchodzę dla rozrywki i przyjemności, więc jak mnie ma wnerwiać, to dziękuję.
                • kropkacom Re: Zepsuli forum :( 06.02.19, 08:22
                  To twoja decyzja jak spędzasz czas. Swoją drogą, FB nie raz zmieniał różne rzeczy.
                  • chatgris01 Re: Zepsuli forum :( 06.02.19, 08:26
                    Ale nie znienacka, zwykle uprzedzali wcześniej.
                    • kropkacom Re: Zepsuli forum :( 06.02.19, 08:28
                      Nie wiem. Mnie osobiście kilka zmian zaskoczyło. smile Jedno co mnie martwi to to, ze o zamknięciu forum dowiemy się ostatni tongue_out
                      • jak_matrioszka Re: Zepsuli forum :( 06.02.19, 11:35
                        Trzeba regularnie wchodzić na forum, to sie szybciej dowiesz że zamkneli wink
    • cauliflowerpl Re: Zepsuli forum :( 06.02.19, 08:29
      A ja mam to w nosie. Za miesiac nawet nie bede pamietac jak wygladalo stare forum.
      • chatgris01 Re: Zepsuli forum :( 06.02.19, 08:35
        Jak patrzę na to nowe, to dostaję oczopląsu, serio. Nie wiem, czy mi przejdzie (w sensie przyzwyczajenia).
        • jak_matrioszka Re: Zepsuli forum :( 06.02.19, 11:38
          Mi po mniej niż 15 minutach ale ja z tych co im zmiany nie przeszkadzaja. Tzn jak zauważe to zaklne szpetnie pod nosem, a potem już tylko na dostosowanie sie stawiam.
      • kurt.wallander Re: Zepsuli forum :( 06.02.19, 11:53
        cauliflowerpl napisała:

> A ja mam to w nosie. Za miesiac nawet nie bede pamietac jak wygladalo stare for
        > um.

Ja tak samo, poza tym dla mnie teraz jest bardziej czytelnie, a kolory wątków nieprzeczytanych i przeczytanych wyraźnie się różnią.
        • cauliflowerpl Re: Zepsuli forum :( 07.02.19, 07:08
          Powiem więcej, jak już ponaprawiali te błędy to mi się zaczyna podobać big_grin
    • tanebo2.0 Re: Zepsuli forum :( 06.02.19, 08:44
      Kobieta zmienną jest...
    • 21mada Re: Zepsuli forum :( 06.02.19, 08:47
      Czyżby zniknął "Drogi użytkowniku"?
    • 21mada Re: Zepsuli forum :( 06.02.19, 08:50
      Wygląd jak wygląd, przywyknie się. Gorzej ze fajnych tematów brak. Nuuuuuda....
    • znowu.to.samo Re: Zepsuli forum :( 06.02.19, 08:52
      Kolejny przykład że lepsze jest wrogiem dobrego
    • kasiabing Re: Zepsuli forum :( 06.02.19, 08:59
      Może i się przyzwyczaje ale póki co jest beznadziejnie. Pierwsze co widzę to ten rysunek dwóch dam i to " motto" : Tu możesz się wyżalić i porozmawiać o problemach 😂 Do tego to wszystko jakieś takie wyblakłe.
    • piekna_remedios4 Re: Zepsuli forum :( 06.02.19, 09:03
      WTF? Pierwsza strona porażka, ale różnicę w kolorach widać. Wchodząc w wątek stary layout. Nie lubię zmian uncertain
    • fornita111 Re: Zepsuli forum :( 06.02.19, 09:05
      Ohydna ta nowa szata graficzna, czytac sie odechciewa sad
      • klerjeser Re: Zepsuli forum :( 06.02.19, 09:11
        To nie czytaj, czy to naprawdę takie ważne?
    • aga_mon_ber Re: Zepsuli forum :( 06.02.19, 09:17
      o matko, faktycznie. zle sie czyta...
    • piataziuta Re: Zepsuli forum :( 06.02.19, 09:24
      nieeeee!
    • hanusinamama Re: Zepsuli forum :( 06.02.19, 09:28
      A wy wchodzicie ze strony gavety? Bo ja musze w google wpisac emama gazeta i dopiero tak wchodzic...
    • tola1990 Re: Zepsuli forum :( 06.02.19, 09:53
      Najgorsze, że zniknął pasek obserwowane fora, dopiero jak się kliknie w jakiś wątek się pojawia, ale wtedy też widać stary wygląd, co pewnie oznacza, że zniknie na dobre, gdy całe forum będzie wyglądało jak strona główna
    • effka454 Re: Zepsuli forum :( 06.02.19, 10:33
      Znalazłam jeden plus big_grin
      te kreseczki oddzielające "gałązki rozmów" w drzewku ułatwiają sprawdzenie do której głównej wypowiedzi odnoszą się pozostałe
      smile
      • 35wcieniu Re: Zepsuli forum :( 06.02.19, 17:11
        Nie mam żadnych kreseczek.
    • konsta-is-me Re: Zepsuli forum :( 06.02.19, 11:39
      U mnie nie ma roznicy, albo jej nie widze
      • konsta-is-me Re: Zepsuli forum :( 06.02.19, 11:40
        w sensie koloru czytanych i nieczytanych watkow.
        • karme-lowa Re: Zepsuli forum :( 06.02.19, 11:44
          Beznadziejnie jest teraz.
    • 3-mamuska Re: Zepsuli forum :( 06.02.19, 11:54
      Masakra przyjdzie jakiś „mondry inaczej”
      I pozmienia. PENWIE jakiś facet który nawet nie korzysta ale rewolucje musi zrobić bo by nie przeżył.
    • martishia7 Re: Zepsuli forum :( 06.02.19, 12:02
      oho, jak serwis transakcyjny mBanku mi to wygląda.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka