z_lasu 06.02.19, 07:06 U mnie prawie nie ma różnicy kolorystycznej między czytanymi i nieczytanymi wątkami Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ba-am Re: Zepsuli forum :( 06.02.19, 07:08 u mnie czytany jest fioletowy, nieczytany czarny Odpowiedz Link Zgłoś
z_lasu Re: Zepsuli forum :( 06.02.19, 07:14 Ale ten czarny taki mało czarny, bardziej ciemnoszary. Nicki też szare, tylko ciut jaśniejsze, te wygaszone ledwo, ledwo jaśniejsze od niewygaszonych, a ten fiolet też taki szary, wiele się różni od nicków. Odpowiedz Link Zgłoś
tojamarusia Re: Zepsuli forum :( 06.02.19, 07:10 U mnie różnica kolorystyczna jest ale forum tak ogólnie jest mało czytelne i przejrzyste. Odpowiedz Link Zgłoś
z_lasu Re: I jeszcze to 06.02.19, 07:18 cholerne "Przejdź na gazeta.pl"! Jak to zniknąć? Odpowiedz Link Zgłoś
kasi.aa Re: Zepsuli forum :( 06.02.19, 07:25 Hej, Jeśli macie jakieś uwagi, zgłoście proszę w tym wątku: forum.gazeta.pl/forum/w,299,167605551,167605551,Nowy_widok_strony_forum.html dzięki k. Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: Zepsuli forum :( 06.02.19, 17:17 chętnie, ale link jest martwy Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Mamy uwagi 06.02.19, 23:34 Nowy wygląd forum KONSULTOWAĆ z użytkownikami z góry! Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: Zepsuli forum :( 06.02.19, 07:49 Jeśli tak ma zostać, to rozważam opuszczenie forum. Nie da się na to patrzeć, okropność. Odpowiedz Link Zgłoś
z_lasu Re: Zepsuli forum :( 06.02.19, 07:53 E, no aż tak, to nie. Myślę, że to kwestia przyzwyczajenia. Tylko żeby to się tak nie zlewało kolorystycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: Zepsuli forum :( 06.02.19, 07:55 Ta zmiana to klasyczny przykład na "lepsze jest wrogiem dobrego". Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Zepsuli forum :( 06.02.19, 07:57 Mało czytelna czcionka. Za jasne litery- czarne są najwyżej grafitowe a fiolet to wyblakła lawenda. Nie ma wyraźnej różnicy. Dodatkowo obserwowane fora widzę dopiero po wejściu w jakiś wątek- na stronie ematki nie widzę nic, puste, wielkie, białe pole po prawej. Za to napis Rozpocznij nowy wątek wali po oczach. Po co taki wielki?! Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Zepsuli forum :( 06.02.19, 08:03 O tak, rozpocznij nowy wątek atakuje z nienacka 😄 Odpowiedz Link Zgłoś
kocynder Re: Zepsuli forum :( 06.02.19, 08:13 Dokładnie! Wkurza! I to wielgachne "rozpocznij", ale głównie to, że nie widać z boku "swoich" forów, dopiero po wejściu w jakiś wątek. Bessęsu... Odpowiedz Link Zgłoś
mdro Re: Zepsuli forum :( 06.02.19, 08:33 "Za to napis Rozpocznij nowy wątek wali po oczach. Po co taki wielki?!" Trzeba było nie wchodzić na forum ze smartfonów . Wygląda na to, że dostosowano wygląd i funkcjonalność do urządzeń mobilnych. Odpowiedz Link Zgłoś
ficus_carica Re: Zepsuli forum :( 06.02.19, 08:41 Funkcjonalność mobilna bedzie do du...szy, dopóki nie będzie wyszukiwarki. Odpowiedz Link Zgłoś
ficus_carica Re: Zepsuli forum :( 06.02.19, 16:34 Chyba w złą godzinę powiedziałam. Jest wyszukiwarka, ale niezupełnie o taką mi chodziło. TRAGEDIA. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Zepsuli forum :( 06.02.19, 07:59 Jeszcze się nie zdarzyło, żeby ktoś był zadowolony ze zmian na forum Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: Zepsuli forum :( 06.02.19, 08:02 To po co w takim razie zmieniać? Pięknie to podsumowała trusiaa w dziale o forum: Jesteśmy tylko gośćmi forum gazeta pl., jednak gości wypadałoby choć trochę szanować? Wyobraźcie sobie, Drodzy Admini, że mieszkacie dłuższy czas w hotelu, akademiku czy innym pensjonacie. Macie swoje rzeczy poukładane tak jak lubicie i Wam wygodnie. Co jakiś czas, pod Waszą nieobecność, ktoś Wam robi wjazd na chatę. Po powrocie macie inny kolor ścian i zasłon, meble bez sensu poprzestawiane , ciuchy upchane w najdziwniejszych miejscach, a paprotkę i plakat z Justinem Bieberem szlag trafił. Wszystko to bez uprzedzenia, a przepraszam: na wewnętrznej stronie drzwi zastajecie kartkę Niespodzianka! Potem oczywiście możecie iść wykłócać się do recepcji albo spakować się i wyjść. Takie właśnie fundujecie nam przyjemności, w miejscu, które z założenia miało być odskocznią od coraz wredniejszej codzienności. Wielkie dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Zepsuli forum :( 06.02.19, 08:09 Dobrze podsumowane. Nie chodzi o sam fakt zmiany, tylko o to, że człowiek wchodzi ma forum i nagle okazuje się, że nic nie wie i trudno cokolwiek znaleźć. Dzisiaj otwierałam stronę chyba 3 razy zanim załapałam, że to to. Na telefonie widzę tylko obrazek z dwiema laleczkami i białą plamę oraz nieśmiertelne „drogi użytkowniku”. Dopiero jak poprzewijam stronę, to pokazują mi się jakieś mikre literki, które trzeba oglądać niemal przez lupę. To jest zdecydowanie zmiana na dużo gorsze. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Zepsuli forum :( 06.02.19, 08:11 Napiszę brutalnie, ten pensjonat jest i jest za darmo. Poza tym, w sieci wszystko co jakiś czas zmienia wygląd czy warunki. Wszystko. Cieszmy się, ze gazeta utrzymuje jeszcze swoje fora. Tak, zmiany mnie nie ucieszyły ale za tydzień wszyscy przywykną. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Zepsuli forum :( 06.02.19, 08:17 Tak, to co piszesz to dla gazety jest towarem. Jednak ciebie to nie kosztuje. PS. Kto wie czy gdyby gazeta nie mogła wykorzystywać naszych wypowiedzi fora miałby jeszcze rację bytu na tym portalu. Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: Zepsuli forum :( 06.02.19, 08:20 Kosztuje mnie mój czas. Który mogę spędzać gdzie indziej. Na przykład na fejsbuniu Albo książkę poczytać. I poważnie to rozważam, bo ja tu wchodzę dla rozrywki i przyjemności, więc jak mnie ma wnerwiać, to dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Zepsuli forum :( 06.02.19, 08:22 To twoja decyzja jak spędzasz czas. Swoją drogą, FB nie raz zmieniał różne rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: Zepsuli forum :( 06.02.19, 08:26 Ale nie znienacka, zwykle uprzedzali wcześniej. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Zepsuli forum :( 06.02.19, 08:28 Nie wiem. Mnie osobiście kilka zmian zaskoczyło. Jedno co mnie martwi to to, ze o zamknięciu forum dowiemy się ostatni Odpowiedz Link Zgłoś
jak_matrioszka Re: Zepsuli forum :( 06.02.19, 11:35 Trzeba regularnie wchodzić na forum, to sie szybciej dowiesz że zamkneli Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: Zepsuli forum :( 06.02.19, 08:29 A ja mam to w nosie. Za miesiac nawet nie bede pamietac jak wygladalo stare forum. Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: Zepsuli forum :( 06.02.19, 08:35 Jak patrzę na to nowe, to dostaję oczopląsu, serio. Nie wiem, czy mi przejdzie (w sensie przyzwyczajenia). Odpowiedz Link Zgłoś
jak_matrioszka Re: Zepsuli forum :( 06.02.19, 11:38 Mi po mniej niż 15 minutach ale ja z tych co im zmiany nie przeszkadzaja. Tzn jak zauważe to zaklne szpetnie pod nosem, a potem już tylko na dostosowanie sie stawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kurt.wallander Re: Zepsuli forum :( 06.02.19, 11:53 cauliflowerpl napisała: > A ja mam to w nosie. Za miesiac nawet nie bede pamietac jak wygladalo stare for > um. Ja tak samo, poza tym dla mnie teraz jest bardziej czytelnie, a kolory wątków nieprzeczytanych i przeczytanych wyraźnie się różnią. Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: Zepsuli forum :( 07.02.19, 07:08 Powiem więcej, jak już ponaprawiali te błędy to mi się zaczyna podobać Odpowiedz Link Zgłoś
21mada Re: Zepsuli forum :( 06.02.19, 08:50 Wygląd jak wygląd, przywyknie się. Gorzej ze fajnych tematów brak. Nuuuuuda.... Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: Zepsuli forum :( 06.02.19, 08:52 Kolejny przykład że lepsze jest wrogiem dobrego Odpowiedz Link Zgłoś
kasiabing Re: Zepsuli forum :( 06.02.19, 08:59 Może i się przyzwyczaje ale póki co jest beznadziejnie. Pierwsze co widzę to ten rysunek dwóch dam i to " motto" : Tu możesz się wyżalić i porozmawiać o problemach 😂 Do tego to wszystko jakieś takie wyblakłe. Odpowiedz Link Zgłoś
piekna_remedios4 Re: Zepsuli forum :( 06.02.19, 09:03 WTF? Pierwsza strona porażka, ale różnicę w kolorach widać. Wchodząc w wątek stary layout. Nie lubię zmian Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Zepsuli forum :( 06.02.19, 09:05 Ohydna ta nowa szata graficzna, czytac sie odechciewa Odpowiedz Link Zgłoś
klerjeser Re: Zepsuli forum :( 06.02.19, 09:11 To nie czytaj, czy to naprawdę takie ważne? Odpowiedz Link Zgłoś
aga_mon_ber Re: Zepsuli forum :( 06.02.19, 09:17 o matko, faktycznie. zle sie czyta... Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Zepsuli forum :( 06.02.19, 09:28 A wy wchodzicie ze strony gavety? Bo ja musze w google wpisac emama gazeta i dopiero tak wchodzic... Odpowiedz Link Zgłoś
tola1990 Re: Zepsuli forum :( 06.02.19, 09:53 Najgorsze, że zniknął pasek obserwowane fora, dopiero jak się kliknie w jakiś wątek się pojawia, ale wtedy też widać stary wygląd, co pewnie oznacza, że zniknie na dobre, gdy całe forum będzie wyglądało jak strona główna Odpowiedz Link Zgłoś
effka454 Re: Zepsuli forum :( 06.02.19, 10:33 Znalazłam jeden plus te kreseczki oddzielające "gałązki rozmów" w drzewku ułatwiają sprawdzenie do której głównej wypowiedzi odnoszą się pozostałe Odpowiedz Link Zgłoś
konsta-is-me Re: Zepsuli forum :( 06.02.19, 11:39 U mnie nie ma roznicy, albo jej nie widze Odpowiedz Link Zgłoś
konsta-is-me Re: Zepsuli forum :( 06.02.19, 11:40 w sensie koloru czytanych i nieczytanych watkow. Odpowiedz Link Zgłoś
3-mamuska Re: Zepsuli forum :( 06.02.19, 11:54 Masakra przyjdzie jakiś „mondry inaczej” I pozmienia. PENWIE jakiś facet który nawet nie korzysta ale rewolucje musi zrobić bo by nie przeżył. Odpowiedz Link Zgłoś
martishia7 Re: Zepsuli forum :( 06.02.19, 12:02 oho, jak serwis transakcyjny mBanku mi to wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś