Dodaj do ulubionych

Mąż Magdaleny Ogórek

15.02.19, 21:16
wiadomosci.wp.pl/maz-magdaleny-ogorek-zasiadzie-na-lawie-oskarzonych-powazne-zarzuty-6349038367021185a
Chyba o tym nie było. Dziś doczytałam, że szanowny mąż to TW Michał z listy Maciarewicza. Ponadto ma wyrok za jazdę po pijaku i właśnie zaczyna się proces w sprawie nadużyć, wyłudzeń i oszustw, które popełniał na szkodę uczelni, którym szefował. Pan ukradł też sprzęt kuchenny kenwood kupowany ze środków uczelni za 300 tyś. Ten oddał więc sprawę umorzono akurat. I tak sobie myślę, że gdyby mój mąż był złodziejem, potencjalnym mordercą bo pijanych za kierownicą za takich uważam i w dodatku współpracownikiem SB to raczej nie siedziałabym w tv i nie pouczała innych jak pani Ogórek.
Obserwuj wątek
    • livia.kalina Re: Mąż Magdaleny Ogórek 15.02.19, 21:30
      A miałabyś takie MARZENIA, żeby spotkać się z Józefem Oleksym?

www.facebook.com/serwisdonaldpl/videos/2146210642139378/UzpfSTk0MTE4MDUzMjYxNzYzOToyMDg1MTgwNTI0ODg0Mjk1/

Do pewnego rodzaju "kariery" to trzeba mieć naprawdę wyjątkowe predyspozycje.
      • maaria33 Re: Mąż Magdaleny Ogórek 15.02.19, 21:40
        o rany....
      • sylwik7 Re: Mąż Magdaleny Ogórek 15.02.19, 21:58
        No cóż. Poczucie obciachu, nie mówiąc już o poczuciu przyzwoitości raczej nie jest jej znane. Ciekawe, że często szczególnie w kręgach prawicowych i konserwatywnych chętnie krytykuje się innych i poucza w kwestiach szeroko rozumianej moralności. Jednocześnie mając sporo za uszami. Marta Kaczyńska, politycy krytykujący innych za nie płacenie alimentów - sami ich nie płacący, poseł Pięta wiadomo pierwszy moralista. Ale i Niesiołowski pamiętam jego występy w sejmie w latach 90 tych. I oczywiście zarzucanie innym związków z służbami i komunistycznego pochodzenia. Po czym okazuje się, że pełno agentów w kręgach tak tropiących wśród przeciwników politycznych układy. Hipokryzja to jedno ale tak się zastanawiam, przecież teraz wszystko można sprawdzić i ci moraliści powinni się spodziewać, że ich grzeszki też będą wyciągnięte. Nie myślą o tym wytykając innym grzechy i słabości?
        • maaria33 Re: Mąż Magdaleny Ogórek 15.02.19, 22:00
          Nie myślą o tym wytykając innym grzechy i słabości?

Sama sobie odpowiedziałaś - zero poczucia obciachu
      • mamablue Re: Mąż Magdaleny Ogórek 16.02.19, 15:53
        O rany, to chyba fake... nie wierzę...
        • livia.kalina Re: Mąż Magdaleny Ogórek 16.02.19, 16:25
          Szukałam nagrania całego programu bo kiedyś go widziałam. To była taka żenada, że jak go oglądałam to musiałam co jakiś czas zasłaniać oczy. Pamiętam, ze nawet Oleksy się dopytywał:" ale no naprawdę miała Pani takie marzenie, żeby mnie spotkać??". Teraz jest pousuwany z yt i nie można go znaleźć. Tylko takie kawałki.
      • aandzia43 Re: Mąż Magdaleny Ogórek 16.02.19, 15:58
        O, nie wiedziałam że miała tak wąską górną wargę i krzywe zęby. Ładna i wcześniej i potem, żeby nie było, że jak brzydzi mnie jej osoba to nie doceniam fizycznych walorów wink
        • sofia_87 Re: Mąż Magdaleny Ogórek 16.02.19, 18:19
          Zgadzam się, oslizgla hipokrytka. Nie znoszę takich osób
      • lauren6 Re: Mąż Magdaleny Ogórek 17.02.19, 08:59
        Ta pani ma specyficzny charakter...
        www.nienawisc.pl/kiedy-wolno-przytulac-syna-mordercy-czyli-magdalena-ogorek/
        • aandzia43 Re: Mąż Magdaleny Ogórek 17.02.19, 12:42
          Dobre big_grin Pani Magdalena to zbiegły z SLD android (stworzony przez Leszka Milera), piękny jak poranek nad Generalną Gubernią, przy której ofiary (do których lepi się i robi maślane oczy zanim je obsmaruje) pocą się jak pedofil w Smyku big_grin
          • heca7 Re: Mąż Magdaleny Ogórek 17.02.19, 12:48
            big_grin O tak, z tym swoim dziwnym, nieobecnym i mało ruchomym wyrazem twarzy kojarz się z androidem.
            • sumire Re: Mąż Magdaleny Ogórek 17.02.19, 12:53
              W sumie (pomijając fakt, że pewnie interwencje urodowe mogły na to wpłynąć) ten jej wyraz twarzy bardzo dużo mówi o jej osobowości... Ale cieszę się, że nie ja jedna mam odczucia z gatunku "uncanny valley", gdy na nią patrzę smile
        • riki_i Re: Mąż Magdaleny Ogórek 18.02.19, 01:42
          lauren6 napisała:

> Ta pani ma specyficzny charakter...
          > www.nienawisc.pl/kiedy-wolno-przytulac-syna-mordercy-czyli-magdalena-ogorek/

Wir sind sehr gluecklich zusammen! big_grin big_grin big_grin

Zwykła ....... !
    • taki-sobie-nick MaciErewicza! 15.02.19, 22:12
      .
    • spirit_of_africa Re: Mąż Magdaleny Ogórek 15.02.19, 22:26
      Madzia O ma specyficzne podejście do mężczyzn i przyzwoitości. Dla niej niewazne jest czy mężczyzna przyzwoity a jedynie do czego może ją swoim stanowiskiem czy koneksjami doholowac. W II LO w był to nauczyciel historii, na uczelni trafił się pan doktor. żeby zaistnieć w polityce przygruchala Millera, a karierę w literaturze miała jej zapewnić „przyjaźń” Horsta W. Nie wiem kogo teraz obstawia jako pupilka obecnego obozu władzy ale jestem przekonana ze ten ktoś straci miłość Madzi w momencie przegranych wyborów.
      • heca7 Re: Mąż Magdaleny Ogórek 15.02.19, 22:36
        Ale dziecko u komunii było i to jest najważniejsze! tongue_out suspicious
        • livia.kalina Re: Mąż Magdaleny Ogórek 15.02.19, 22:50
          Ślubu kościelnego nie było- mąż rozwodnik.
          • heca7 Re: Mąż Magdaleny Ogórek 15.02.19, 23:01
            Martusia też rozwiedziona i z rozwodnikiem więc błogosławieństwo prezesa jest wink
          • lellapolella Re: Mąż Magdaleny Ogórek 15.02.19, 23:02
            E, to prawie nie mąż, zawsze można powiedzieć, że nieważny.
            • spirit_of_africa Re: Mąż Magdaleny Ogórek 16.02.19, 08:25
              Jak to było? „To nie jest żadna rodzina. On się przykleił” wink
              • mamablue Re: Mąż Magdaleny Ogórek 16.02.19, 15:51
                spirit_of_africa napisała:

> Jak to było? „To nie jest żadna rodzina. On się przykleił” wink

big_grin
      • hungaria Re: Mąż Magdaleny Ogórek 15.02.19, 23:03
        No i jeszcze był nieszczęsny Bartek Węglarczyk przed karierą w mediach.
        • livia.kalina Re: Mąż Magdaleny Ogórek 15.02.19, 23:12
          ale już w trakcie małżeństwa. Ale skoro małżeństwo niesakramentalne to pewnie to nie zdrada...wink
        • heca7 Re: Mąż Magdaleny Ogórek 15.02.19, 23:17
          Ale się nie przydał więc poszedł w odstawkę wink
      • mrs.solis Re: Mąż Magdaleny Ogórek 18.02.19, 01:23
        Hehehe, obstawiam ,ze tez znasz ja osobiscie .
    • mamablue Re: Mąż Magdaleny Ogórek 16.02.19, 15:50
      A ja myślałam, że ta kobieta ze skądinąd myślącym Węglarczykiem była i pamiętam, jak mnie to dziwiło, że on wszedł w taki związek.
      Właściwie można powiedzieć, że taki mąż trzyma standardy rządzącej partii wink
    • sumire Re: Mąż Magdaleny Ogórek 16.02.19, 16:38
      Dla mnie madame Ogórek to jest jedna z najbardziej odrażających postaci polskiej sceny politycznej ever.
      Niemniej jest to dość rozkoszne, że w czasie, gdy jej męża oskarżają o grube przewały, ona publikuje swoje wdzięczne fotki na Twitterze. Ciekawe, czy/kiedy zajmie stanowisko.
      • sylwik7 Re: Mąż Magdaleny Ogórek 16.02.19, 18:07
        wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,23290507,w-tvp-info-beztrosko-o-tw-bolku-na-wizji-ogorek-nagle-dzwoni.html
        • sylwik7 Re: Mąż Magdaleny Ogórek 16.02.19, 18:10
          I jeszcze Madzia zarzuca kobiecie pytającej o jej męża że jest z SLD. Hipokrytka dekady.
    • sylwadomowa Re: Mąż Magdaleny Ogórek 17.02.19, 08:43
      A mi Magdalena Ogórek imponuje. Po pierwsze - jest wyjątkowo ładna i też bym chciała tak wyglądać. Po drugie - jest może i niemoralna, ale nader praktyczna w kwestii traktowania mężczyzn - i znowu przyznam, ze też bym tak chciała, tylko mam za miękkie serce i jakieś głupie sentymenty, że niby ludzi trzeba podmiotowo, etc...
      I co mam za tę moją uczciwość względem połci przeciwnej? Otóż fiasko, żałosne fiasko uczuciowo - finansowe. A trzeba było od młodości kierować się zasadą, że nie żadne tam "karmiczne porozumienie dusz", tylko "diament jest najlepszym przyjacielem dziewczyny" - i byłoby git, o wiele bardziej git...! smile
      • heca7 Re: Mąż Magdaleny Ogórek 17.02.19, 09:09
        Ładna?! Wygląda jak droga gumowa lalka. I pod żadnym pozorem nie chciałabym mieć jej charakteru ani nie chciałabym traktować tak nikogo (nie tylko mężczyzn).
        • aandzia43 [...] 17.02.19, 12:54
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • sylwadomowa Re: Mąż Magdaleny Ogórek 17.02.19, 16:14
            Chyba właśnie wstępuję na drogę zaburzenia i demoralizacji, bo, zirytowana mym ciężkim losem uczciwej kobiety, ujrzałam w Magdalenie Ogórek gwiazdę przewodnią.. smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka