hedna 19.03.19, 08:35 Biały i czerwony, jaki kolor do tego pasuje? chodzi o kwiaty. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
princy-mincy Re: Kolory 19.03.19, 08:38 Nie rozumiem pytania. Chodzi o kolory kwiatów- białe i czerwone i jakie do nich dobrać? Czy o kolory np ścian, by dodać kwiaty w pokoju? Odpowiedz Link Zgłoś
hedna Re: Kolory 19.03.19, 08:54 Za szybko wysłałam! chodzi o kolor jaki dobrac do takich kwiatów Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: Kolory 19.03.19, 09:04 Kolor - czego? Wstążki, trumny, wazonu, ubrania? Odpowiedz Link Zgłoś
hedna Re: Kolory 19.03.19, 10:19 Wszystko przez ten pośpiech- przepraszam! Córka zgłosiła się do konkursu palm wielkanocnych.Pomagam jej robić kwiaty,mamy białe i czerwone, chciałam coś do tego dobrać. Wrzuciłam pytanie i zaraz wychodziłam do papierniczego Odpowiedz Link Zgłoś
piekna_remedios4 Re: Kolory 19.03.19, 08:54 hedna, czy z tobą wszystko w porządku? poważnie pytam, bo twoje wątki ostatnio to jakiś kosmos jest Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Kolory 19.03.19, 08:55 Pytanie jest proste to o jaki kosmos chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
hedna Re: Kolory 19.03.19, 10:20 przepiękna remedios Czy ze mną w porządku? Owszem. Za szybko wrzuciłam pytanie, miłego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
piekna_remedios4 Re: Kolory 19.03.19, 10:31 całe szczęście ja tak a propos załamania nerwowego, o którym pisałaś niedawno. Myślałam, że coś ci się stało i nie kontrolujesz tego co piszesz Odpowiedz Link Zgłoś
pani_tau Re: Kolory 19.03.19, 10:29 piekna_remedios4 napisał(a): > hedna, czy z tobą wszystko w porządku? poważnie pytam, bo twoje wątki ostatnio > to jakiś kosmos jest Co było takiego wstrząsającegi w pytaniu hedny? Odpowiedz Link Zgłoś
ficus_carica Re: Kolory 19.03.19, 17:56 Akurat ten wątek jest całkiem spoko, tylko przez pośpiech pytanie było mało precyzyjne. Ja bym dodała albo żółte i pomarańczowe, albo błękit i granatowy. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Kolory 19.03.19, 09:02 Masz flagi z białym czerwonym i czymś tam? No, to już wiesz, co pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
czarniejszaalineczka Re: Kolory 19.03.19, 09:24 A konkretnie ? Masz biale i czerwone kwiaty i do nich chcesz dobrac kwiaty innego koloru ? Do czego te kwiaty mają byc ? Odpowiedz Link Zgłoś
hedna Re: Kolory 19.03.19, 10:21 No właśnie to to, zdecydowałam się na granatowy. Do palmy wielkanocnej na konkurs Odpowiedz Link Zgłoś
z_lasu Re: Kolory 19.03.19, 10:50 Albo Rosji. Albo Holandii. Albo Czech. A jak zamiast niebieskiego da zielony to jej wyjdą Włochy. Albo Bułgaria (zależy jaki odcień). A jak czarne do Jemen. A jak po skosie to Trynidad i Tobago Odpowiedz Link Zgłoś
czarniejszaalineczka Re: Kolory 19.03.19, 10:54 czech to by wyszla jakby na bialoczerwona palme nalozyla niebieskie majtki Odpowiedz Link Zgłoś
jak_matrioszka Re: Kolory 19.03.19, 17:46 Albo Norwegii, a przy zmianie proporcji to Islandii. Biało-niebiesko-czerwono to patriotycznie dla bardzo wielu krajów, UK i USA też sie łapia. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Kolory 19.03.19, 11:13 hedna napisała: > zdecydowałam się na granatowy. Do palmy wielkanocnej na konkurs a wystarczyło wrzucić w gugla hasło i miałabyś - za kilka sekund - wszelkie możliwe połączenia Odpowiedz Link Zgłoś
katja.katja Re: Kolory 19.03.19, 10:52 Fioletowy bardzo ładnie współgra lub odcienie różu. Odpowiedz Link Zgłoś
czarniejszaalineczka Re: Kolory 19.03.19, 10:55 z rozowym mogloby wyjsc fajne ombre Odpowiedz Link Zgłoś
mdro Re: Kolory 19.03.19, 12:04 I po włosku! (jeśli dobrać odpowiedni odcień zieleni). Jak pizza Margherita Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Kolory 19.03.19, 12:23 A nie można dodać wielu kolorów żeby palma wyszła po prostu weselsza? Żółty, pomarańczowy, różowy, fioletowy niebieski i dużo zielonego. Od razu milej będzie ją przygotowywać Biało-czerwono-granatowa będzie smutna. Odpowiedz Link Zgłoś
jematkajakichmalo Re: Kolory 19.03.19, 12:39 Zielony, złoty, granatowy. Popatrz sobie na sztukę ludową, tam przeważa biel czerwień, granat, zieleń, ale jest też sporo żółci. Po prostu pieknie. Odpowiedz Link Zgłoś