cruella_demon 27.03.19, 21:57 Jak to się mogło stać, że na forum jeszcze nie było, a przecież premiera tuż tuż Czekacie? Ja tak. Macie swoje typy na zakończenie? Fajnie by było jakby nieumarli wybili wszystkich, a Jon Snow został ich królem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kryzys_wieku_sredniego Re: Gra o tron! 27.03.19, 22:11 Błagam ten facet to kluchy. Ja lubię Arię i Karła. Odpowiedz Link Zgłoś
aerra Re: Gra o tron! 27.03.19, 22:38 A mnie Aria tak straszliwie irytuje... (mimo, że aktorkę lubię) Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Gra o tron! 28.03.19, 15:16 Mnie również irytuje. Nie lubię takich płaskich postaci - 'ojejku, taka jestem waleczna, trzeba mnie lubić'. Bla, bla, bla. Z tego samego powodu nie lubię Tyriona. Arya ma też nudny dla mnie wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
mondovi Re: Gra o tron! 28.03.19, 15:21 Tyron przynajmniej się buntuje i zmienia. Nudna jest Zrodzona z Burzy i Snow. Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Gra o tron! 28.03.19, 15:31 Khalesi vel Zrodzona z Burzy i Snów to już tragedia na całego. Płaska jak naleśnik. Lenin w spódnicy od siedmiu boleści. Ale GoT ewidentnie jest skrojona pod tę nudną postać 😐 Odpowiedz Link Zgłoś
pani_libusza Re: Gra o tron! 22.04.19, 14:16 To jest nas więcej bo już myślałam ze tylko ja nie lubię w tej postaci, w filmie jest nudna jak flaki z olejem za to w książce była całkiem ok. Ps mam tez problem z aktorka która w blond peruce wyglada jak brzydkie niedorośnięte dziecko za to w ciemnych włosach jest piękna kobieta, ot zagadka. Odpowiedz Link Zgłoś
lellapolella Re: Gra o tron! 22.04.19, 19:49 Ja też ziewam na widok Zrodzonej z Burzy i całego jej wątku. Uważam, że mógłby nie istnieć Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: Gra o tron! 28.03.19, 22:43 >Nie lubię takich płaskich postaci - 'ojejku, taka jestem > waleczna, trzeba mnie lubić'. Przeciez Arya nie zabiega o sympatie otoczenia... Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Gra o tron! 29.03.19, 07:42 Arya jest kiepsko grana, widać brak doświadczenia. I nie ma w niej żadnego złamania, głębi. Odpowiedz Link Zgłoś
tryggia Re: Gra o tron! 28.03.19, 22:55 Mam identyczne wrażenia. Zachwytów nad Aryą i Tyronem nie rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
kryzys_wieku_sredniego Re: Gra o tron! 28.03.19, 23:46 No a kto z pierwszoplsnowych bohaterów jest ciekawy? Król Joffrey był super. Ten serial jest tak rozlazły, że każdy się rozpłaszczył, co nie zmienia faktu że najlepsze postacie to dziewczynka i karzel. Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Gra o tron! 29.03.19, 07:38 Cersei jest dosyć ciekawa. I Jaimie. Świetnie grany był też upiorny tatuś- Tywin. Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Re: Gra o tron! 15.04.19, 22:56 Ja w Tywinie widziałam cały czas Patrycjusza Ankh-Morpork, za bardzo się zrósł z tą rolą jak dla mnie, żeby go inaczej postrzegać Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: Gra o tron! 27.03.19, 22:17 Poniekąd czekam, może jak ten serial sie skończy Grubas wypuści w końcu książkę. Odpowiedz Link Zgłoś
cruella_demon Re: Gra o tron! 27.03.19, 23:22 Obawiam się, że wcześniej się zapije za zarobione na serialu pieniądze Odpowiedz Link Zgłoś
tryggia Re: Gra o tron! 27.03.19, 22:18 Czekam na Sandora i koniec Cercei (nie trawię baby). Snow/Targaryen oraz jego ciotka niech robią co do nich należy, wolę ich współpracowników. I tak najfajniejsi już nie żyją. Odpowiedz Link Zgłoś
panna.z.wilka Re: Gra o tron! 27.03.19, 22:24 Ja czekam na spotkanie Brana i Jamiego. No i Aryi i Jona. Będę płakać A resztę biorę z całym dobrodziejstwem inwentarza. Odpowiedz Link Zgłoś
marusia_ogoniok_102 Re: Gra o tron! 28.03.19, 00:36 Taaak, Arya i Jon i Arya i Ogar, czyli jedyny, który zleciał z "listy". Cudni byli jako "travelling companions", chciałabym zobaczyć ich ponowne spotkanie. Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.solis Re: Gra o tron! 28.03.19, 00:05 Czekam, czekam. Problem z tym, ze w zasadzie zapomnialam o czym byl ostatni sezon hehehehe. W zakonczeniu mam nadzieje zobaczyc jak Aria podrzyna gardlo Cersei. Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: Gra o tron! 28.03.19, 00:35 Przebieram kopytkami i czekam aż Ogar zaciuka Górę. Ale pewnie naiwna jestem, bo to Góra zaciuka Ogara. Danka z przydługą tytulaturą wkurza mnie niemożebnie od początku ale już się do niej nieco przyzwyczaiłam, więc niech jej się darzy i smoki rosną zdrowe. Poza smokiem-zombi, niech go arktyczne piekło pochłonie. Sansa mi się ostatnio podoba, będą z niej ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
minniemouse Re: Gra o tron! 28.03.19, 03:21 mnie jakos GoT nie wciagnela, a jacyś szczęśliwi narciarze w BC znaleźli ten tron i otrzymali prawa do posiedzenia na nim. w koronie i asyście, rzecz jasna. www.cbc.ca/news/canada/british-columbia/couple-finds-coveted-game-of-thrones-throne-in-tumbler-ridge-b-c-1.5073007 a tez nawet niespecjalnie fani, lolol Odpowiedz Link Zgłoś
marianna1960 Re: Gra o tron! 28.03.19, 05:34 Obejrzałam trzy sezony jakoś mnie nie wciągnął. Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Gra o tron! 28.03.19, 06:02 Czekam na koniec Wyzwolicielki z Okowów, której nie znoszę. Pewnie się nie doczekam, bo podejrzewam, że poczęła dziecko z Jonem Snowem i to będzie kluczowe dla fabuły. Cersei za to pewnie skończy marnie, a ja na swój sposób ją lubię z tym kwaśnym uśmieszkiem 😀. Najbardziej interesuje mnie wątek Nocnego Króla. Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Gra o tron! 28.03.19, 13:27 A moim zdaniem Cersei zostanie jako królowa i będzie rządzić. Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: Gra o tron! 28.03.19, 14:08 Cersei juz za bardzo peron odjechal... Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Gra o tron! 28.03.19, 21:16 Moze ale jak ja zabija a królować będzie Snow to bedzie za cukierkowo... Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: Gra o tron! 28.03.19, 22:43 Ale to koniec serialu. Widc ganz egal co tam dalej bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
joxanna1 Re: Gra o tron! 29.03.19, 07:56 Mnie też tak się wydaje. Wszyscy się zdjednoczą do walki z innymi, w imię ludzkości i honoru, powyżynają się, osłabią, a Cersei przeczeka w spokoju i komforcie i będzie rządzić. Odpowiedz Link Zgłoś
tryggia Re: Gra o tron! 28.03.19, 22:57 A nie sądzicie, że przy wszystkich ostrych i interesujących scenach seksu - ta między Targaryenami była wyjątkowo drętwa? Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: Gra o tron! 28.03.19, 23:01 Spodziewalas sie ognia? Wiesz, jak dlugo trzeba trzec drewno o drewno zeby cos zaplonelo? Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: Gra o tron! 28.03.19, 23:18 Dluzej niz pokazywali seks-scene Odpowiedz Link Zgłoś
tryggia Re: Gra o tron! 28.03.19, 23:40 No, ale to był jeden z bardziej wyczekanych seksow, a, kurczę, w niemym kinie było więcej pasji. No, z rudą było widać, że iskrzy. Nawet gruby z Gozdzikiem byli bardziej hot. Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: Gra o tron! 28.03.19, 23:44 Bo Ruda to real-life zona Jona Snowa, to co sie dziwisz ze ogien byl Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Gra o tron! 29.03.19, 07:36 Rudej też nie trawiłam, na szczęście nie trwało to długo. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Gra o tron! 28.03.19, 07:53 Jakieś 1.5 roku temu czytałam rzekome skrypty z fabułą ostatniego sezonu. Jestem ciekawa czy faktycznie zrobią zakończenie takie jak tam opisano. Odpowiedz Link Zgłoś
mondovi Re: Gra o tron! 28.03.19, 09:13 Jestem ciekawa, czy spełni się przepowiednia i Cersei zginie z ręki młodszego brata i to nie tego, którego o te zamiary podejrzewa. I jaką rolę odegra Bran w starciu. Oraz czy Jon Snow zrobi jakąś nową minę, bo póki co zdziwienie, zachwyt, strach i zadumę ogarnia półotwartymi ustami i wzrokiem utkwionym w dal. Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Gra o tron! 28.03.19, 23:12 Mam nadzieje ze tak, przepowiednie sie sprlniaja Zreszta niezaleznie od przepowiedni czekam na watek Jamiego, to moja ulubiona postac. Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Gra o tron! 28.03.19, 09:32 Nie oglądam. Foch. Spadaj ( czytam 5 tom) Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: Gra o tron! 28.03.19, 12:06 Moje typy na zakonczenie: - Jaime zabije Cersei i z żalu pozwoli sie zabic w bitwie; - Góra zabije Ogara, a Arya zabije Górę - Jon i Danka beda wladcami wszystkiego; - Sansa i Tyrion beda razem i obejma Winterfell; - Gozdzik znajdzie w ksiegach cos co pozwoli wygrać z Nocnym Krolem, dzieki czemu zostanie Maestrzycą - smoki zgina definitywnie. To by mnie usatysfakcjonowalo Odpowiedz Link Zgłoś
mondovi Re: Gra o tron! 28.03.19, 12:47 No a Bran? IMO on pokona Nocnego albo nieźle zamiesza w bitwie. Jego wątek jest długo budowany. Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: Gra o tron! 28.03.19, 13:03 Bran ma to polaczenie z Krolem, to mydle ze bedzie jakos na niego oddzialywal. Odpowiedz Link Zgłoś
biankao Re: Gra o tron! 15.04.19, 23:26 I chce zabić siebie czyli Brana zanim cofnie się w przeszłość i utknie w ciele króla. Odpowiedz Link Zgłoś
marusia.00 Re: Gra o tron! 28.03.19, 23:00 Dla mnie to najnudniejszy wątek w serialu. Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: Gra o tron! 28.03.19, 12:59 > - smoki zgina definitywnie. > > To by mnie usatysfakcjonowalo Tylko nie smoki! Uwielbiam smoki. Odpowiedz Link Zgłoś
milva24 Re: Gra o tron! 28.03.19, 23:39 Pierwsze cztery z góry to też moje typy. Odpowiedz Link Zgłoś
elle-hivernale Re: Gra o tron! 15.04.19, 17:41 Raczej Jon będzie musiał zdjąć Dankę w samoobronie. Odpowiedz Link Zgłoś
marusia.00 Re: Gra o tron! 28.03.19, 23:06 Czekamy z mężem bardzo nie zgaduję zakończenia, bo pewnie i tak będzie mocno zaskakujące. Jedynie podejrzewam, że nie będzie zbyt słodko i bez happy endu. Moje życzenie, to żeby Cersei poszła w piach Długo usprawiedliwiałam jej zachowanie, bo postać ciekawa, nie mdła ale babsztyl jest jednak wyjątkową kreaturą. Odpowiedz Link Zgłoś
janja11 Re: Gra o tron! 29.03.19, 08:18 Ja mam nadzieję, że autorowi starczy wyobraźni i odwagi, aby efektownie pozbyć się niejakiej Daenerys Targaryen. Wkurza mnie ta postać okropnie. Zupełnie nieproszona zjawia się z tym swoim cyrkiem i robi totalną rozpierduchę, demoluje ludziom życie, a potem zabiera tyłek w troki, jedzie dalej, zostawiając po sobie dziadostwo o wiele większe, niż to, które pierwotnie zastała (no wypisz wymaluj pomysły rządzących). I jeszcze smoka zgubiła... Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Gra o tron! 29.03.19, 08:34 Zgadzam się. Napisałam zresztą - Lenin w spódnicy od siedmiu boleści. Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: Gra o tron! 15.04.19, 21:38 O właśnie, Lenin w spódnicy, babsko bez wyobraźni. Odpowiedz Link Zgłoś
elle-hivernale Re: Gra o tron! 15.04.19, 17:38 Cieszę się, że nie tylko ja tak uważam. Ładnie poprowadzili postać od sierotki zagubionej na pustyni, której można było kibicować do maniaczki tytułów, która powtarza jak zdarta plyta 'ugnij kolano albo cię zeżre ta moja jaszczurka' i zmierza w kierunku swojego stukniętego papy z prędkością światła. Odpowiedz Link Zgłoś
mgla_jedwabna Re: Gra o tron! 15.04.19, 21:09 W sumie to byłby interesujący wątek - szaleństwo Daenerys. Wreszcie coś by wykrzesało inną minę z tej drewnianej panny Odpowiedz Link Zgłoś
ficus_carica Re: Gra o tron! 15.04.19, 21:48 Danka się zachowuje jakby miała dwubiegunówke. Buzi, dupci, pomarańczki, niby miło i romantic, a nagle - klękaj, bo cię smokiem pogonie. I jeszcze pinda Sansie groziła. Odpowiedz Link Zgłoś
milva24 Re: Gra o tron! 15.04.19, 22:42 Ładnie poprowadzili postać od sierotki > zagubionej na pustyni, której można było kibicować do maniaczki tytułów, która > powtarza jak zdarta plyta 'ugnij kolano albo cię zeżre ta moja jaszczurka' Też tak to widzę. Kiedyś jej kibicowałam a Sansa mnie wkurzała, teraz mam odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mondovi Re: Gra o tron! 15.04.19, 23:37 Też jestem za Sansą. A Jon Snow latający na smoku? To dopiero śmiech. Niemniej jednak nie zmienił miny przez tyle sezonów. Wskakuj na smoka - ta mina, jesteś siódmym tego imienia - ta mina. Odpowiedz Link Zgłoś
lellapolella Re: Gra o tron! 22.04.19, 19:54 OOOooo... Też mi się wydaje, że rodzinna szajba zbliża się do Danki z ogromną prędkością. Odpowiedz Link Zgłoś
panna.z.wilka Re: Gra o tron! 15.04.19, 12:45 Nadejszła wiekopomna chwila - sezon ósmy otwarty! Ja już po. I chcę więcej! ❤ Odpowiedz Link Zgłoś
barattolina Re: Gra o tron! 15.04.19, 13:11 O DZISAS, a ja muszę czekać aż do 20:10 Odpowiedz Link Zgłoś
czarniejszaalineczka Re: Gra o tron! 15.04.19, 17:10 Ja już po i chyba za dużo czasu spedzam na ematce, bo w pierwszej scenie mysłalam tylko o tym dlaczego ten dzieciak nie ma czapeczki i rekawiczek Odpowiedz Link Zgłoś
panna.z.wilka Re: Gra o tron! 15.04.19, 18:08 czarniejszaalineczka napisała: > Ja już po i chyba za dużo czasu spedzam na ematce, bo w pierwszej scenie mysłal > am tylko o tym dlaczego ten dzieciak nie ma czapeczki i rekawiczek > Ja o kaloszach pomyślałam, gdy przeskakiwał po kamieniach przez strumyk Odpowiedz Link Zgłoś
cruella_demon Re: Gra o tron! 15.04.19, 21:14 E nic takiego się nie działo, a miałam nadzieję na trupy Odpowiedz Link Zgłoś
czarniejszaalineczka Re: Gra o tron! 15.04.19, 21:20 a brak czapeczki to nic ??? Odpowiedz Link Zgłoś
ficus_carica Re: Gra o tron! 15.04.19, 21:50 No nie gadaj, umarły chłopak na ścianie w otoczeniu mozaiki z kończyn był zachwycający. Odpowiedz Link Zgłoś
kryzys_wieku_sredniego Re: Gra o tron! 16.04.19, 14:03 A tego to nie ogarnęłam, myślałam, że to dziecko lasu. Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: Gra o tron! 16.04.19, 14:10 Inni wykazali się eee… fantazją, jak nigdy do tej pory. To był ten głowa rodu co go wysłali żeby zabrał co się da i wracał do Winterfell? Odpowiedz Link Zgłoś
czarniejszaalineczka Re: Gra o tron! 16.04.19, 14:18 tak to ten maleńki lord ( w sumie należało mu sie za latanie bez czapeczki ) Odpowiedz Link Zgłoś
lellapolella Re: Gra o tron! 22.04.19, 19:55 Tak właśnie się kończy latanie bez czapeczki... Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Gra o tron! 15.04.19, 21:56 Cóż, za wiele się nie działo, zawiązanie akcji. Irytująca Niespalona ma coraz więcej doczepów - po co? Sansa już w 7. sezonie coś majstrowala przy twarzy, dobrze wygląda. A aktor grający Jaimiego posunął się w latach w przerwie między sezonami - wyglądowo zmierza w kierunku starszego pana po 50-te, szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
cruella_demon Re: Gra o tron! 15.04.19, 22:06 Nie gadajcie Siwa trzynastka, jak nazwał ją mój kumpel w pierwszej serii, strasznie jara facetów, większość będzie niepocieszona jak ją szlag trafi Ja jestem ciekawa co zrobi, jak dowie się, że Snow jest bardzijeszym Targaryanem niż ona. I myślę, że Arya zginie, a Brann się zbiesi i stanie po stronie truposzy albo nawet wygryzie ich króla. A Arya jeszcze zanim zginie, przyjmie twarz młodszego brata Cersei (dla podkręcenia dramatyzmu niech to będzie Jamie) i ją kropnie. A sam Jamie będzie bzykał Brienne. Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Gra o tron! 15.04.19, 22:35 Bran mnie wkurza odkąd z małego słodkiego chłopca zrobił się nastolatkiem (i większym) i zaczął bredzić o Trójokiej Wronie. Już ktoś pisał, że będzie nowym Nocnym Królem. Odpowiedz Link Zgłoś
panna.z.wilka Re: Gra o tron! 16.04.19, 10:16 Zima przyszła, słońca co raz mniej, włosy nie miały jak się wyzłocić Odpowiedz Link Zgłoś
djhenne Re: Gra o tron! 15.04.19, 22:21 W ogóle to gdzie jest Duch? Cóż, za wiele to się nie spodziewałam. Humor przaśny, scenariusz znowu pisany na kolanie, bieda. Odpowiedz Link Zgłoś
djhenne Re: Gra o tron! 15.04.19, 22:58 <3 W sumie to może lepiej niech się Duszek schowa, jak mają go uśmiercić bez sensu jak pozostałe Odpowiedz Link Zgłoś
panna.z.wilka Re: Gra o tron! 15.04.19, 22:52 No podobno miał być... Też myślałam, że szlaja się gdzieś w pobliżu Winterfell i się pojawi od pierwszego odcinka. Ale ufam, że będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
smoczy_plomien Re: Gra o tron! 16.04.19, 12:16 Pierwszy odcinek kiepski, właściwie nic się nie wydarzyło. Jeśli seria liczy tylko 6 odcinków, liczyłam, że w każdym będzie mocne tąpnięcie. Najbardziej podobał mi się moment, w którym Sansa jako jedyna przewidziała, że Cersei oszukała Tyriona. Jako #teamSansa jestem zachwycona Moment wyjawienia tożsamości Jona wzruszający [bo czekało się na to kilka lat], ale płytki. Wydaje mi się, że większe wrażenie by to zrobiło, gdyby było wielu świadków tej sytuacji. Ale słuszna uwaga - czy Dany też ustąpi korony dla dobra królestwa? Przy okazji gratulacje dla HBO, że poszli po rozum do głowy i w końcu uruchomili platformę w pełni online, której nie trzeba łączyć z abonamentem kablówki. Oferta HBO dla dzieci jest ciekawsza niż na Netflixie, a abonament niższy. Myślę, że zostaniemy przy HBO. Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: Gra o tron! 16.04.19, 13:08 Przeciez sytuacja pretendentow jest optymalna. Oboje maja prawa do tronu, są parą, wstąpią razem na tron i beda wspolnie rządzić. Win-win, az za prosto. Chyba ze maja sie teraz szarpac ktore bedzie ważniejsze, ale to by bylo bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
elle-hivernale Re: Gra o tron! 16.04.19, 13:48 Chyba ze maja sie teraz szarpac ktore bedzie ważniejsze, ale to by bylo bez sensu. Faktycznie, w serialu "Gra o Tron" szarpanie się o tron jest bez sensu. Proponowałabym turniej planszówek, a na końcu każdy powinien dostać puchar za uczestnictwo. Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: Gra o tron! 16.04.19, 14:51 Wiesz, co innego jak o tron sie szarpie Cersei z Daenerys, bo tu faktycznie sa pewne trudnosci ale po co w miare zgodna para ma sie klocic o tron, ktory moga miec wspolnie? Odpowiedz Link Zgłoś
elle-hivernale Re: Gra o tron! 16.04.19, 15:24 Zaraz tam para. Bzyknęli się dla higieny, ale wspólnego konta na insta z #couplegoals raczej nie założą. Dany robi się nerwowa na punkcie disrespectu jak dresiarz z Nowej Huty, a Jon hurr durr szlachetny miał już jedną dziewczynę, która stała po innej niż on stronie. Miał jest kluczowe Odpowiedz Link Zgłoś
czarniejszaalineczka Re: Gra o tron! 16.04.19, 13:53 Problem polega na tym ze Jon jest raczej zbyt konserwatywny, żeby bzykać ciotkę Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: Gra o tron! 16.04.19, 13:59 Jak na razie swietnie mu idzie Odpowiedz Link Zgłoś
czarniejszaalineczka Re: Gra o tron! 16.04.19, 14:19 bo nie wie w sumie to mam gupiom nadzieje, że moja ulubiona fanowska teoria okaże sie prawdą Odpowiedz Link Zgłoś
czarniejszaalineczka Re: Gra o tron! 16.04.19, 15:05 że wszytko to był sen Ducha - małego białego pieska nalezacego do emo nastolatka o imieniu Jon Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: Gra o tron! 23.04.19, 12:02 Danka sobie zajmie tron, a Jon Północ. I będzie piknie Odpowiedz Link Zgłoś
czarniejszaalineczka Re: Gra o tron! 16.04.19, 16:54 mysle ,że Danka odda coś cenniejszego niż koronę Odpowiedz Link Zgłoś
wioskowy_glupek Re: Gra o tron! 16.04.19, 19:32 Mnie siee ten odcinek bardzo podobał, takie reunion za reunion. Ładnie wprowadzał w klimat nowego sezonu. Martin zapowiedzia; że koniec będzie słodko gorzki, więc na szczęście, nie ma co liczyć na Happy End. Z kolei scenarzyści ujawnili, że zgnie jedna z siostr Stark i moim zdaniem będzie to niestety Arya. Myślę też, że Jamie zabije Cersei. Na pewno też zginie Danka (oby szybko) i niestety Jon. Myślę, że szanse na przeżycie ma Tyrion. Teoria o tym, że Bran jest Nocnym Królem jest dość sensowna moim zdaniem jak i ta, że Tyrion jest Targaryenem. Odpowiedz Link Zgłoś
czarniejszaalineczka Re: Gra o tron! 16.04.19, 19:44 >Z kolei scenarzyści ujawnili, że zgnie jedna z siostr Stark i moim zdaniem będzie to niestety Arya. nieeeeeeeee albo niech przynajmniej najpierw Gendrego przeleci Odpowiedz Link Zgłoś
joxanna1 Re: Gra o tron! 16.04.19, 20:24 Ale dlaczego w zasadzie Bran miałby być Nocnym Królem? Odpowiedz Link Zgłoś
wioskowy_glupek Re: Gra o tron! 16.04.19, 20:49 wg tej teorii, Bran jako trójoka wrona napędza całą spiralę zdarzeń w GOT. Ponieważ widzi wszystko, wie jakim zagrożeniem są White Walkers i ich wódz, więc próbuje reagować za pomocą podróży w czasie. 1. Próbował najpierw cofnąć się do czasów szalonego króla i szeptał mu pomysły o tym, jak zabić ogniem wędrowców. Niestety Ayers tak jak Hodor zwariował. Jedyne co z tego zrozumiał to, "spal ich wszystkich"... 2. Następnie próbował się cofnąć do czasów Brendona budowniczego, to też nie wypaliło, złapał go Nocny Król i naznaczył. 3. Cofnął się do czasu gdy dzieci lasu złapały 13 lorda dowódcę i chciały z niego zrobić swojego strażnika. Niestety wcielił się w niego prawdopodobnie w momencie kiedy przebijały go sztyletem ze smoczego szkła i prawdopodobnie uwięziły w jego ciele. Dzięki mocom Brana jako trójokiej wrony, NK jest mocniejszy niż powinien. Odpowiedz Link Zgłoś
scarlett74 Re: Gra o tron! 16.04.19, 20:58 Najgłupszą sceną był lot Jona na smoku. Niech to, tak to skefić...Inaczej też wyobrażałam sobie scenę, gdy Jon dowie się kim jest ( tzn. z większą ilością przysłuchujących się...) i ta jego głupia mina...🤢 I Danka robi się coraz bardziej wkurzająca, z ta swoją gadką "jestem królową", za może jakoś bardziej zależało jej na poddanych... Odpowiedz Link Zgłoś
mildred.pierce Re: Gra o tron! 17.04.19, 00:37 On ma cały czas głupią minę, niestety. Daenerys jest irytująca, dla niektórych od niedawna, dla mnie od samego początku. Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: Gra o tron! 22.04.19, 12:49 www.wprost.pl/prime-time/10208824/skad-grymas-na-twarzy-jona-snowa-aktor-zdradzil-wstydliwa-tajemnice.html Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: Gra o tron! 22.04.19, 14:26 www.facebook.com/thecatsfordmonarchy/videos/378135939707568/ Odpowiedz Link Zgłoś
bambzgrozja Re: Gra o tron! 17.04.19, 20:14 www.wprost.pl/prime-time/10209154/gra-o-tron-zauwazyles-wszystkie-odniesienia-do-poprzednich-sezonow-tworcy-umiejetnie-je-ukryli.html?pr=10209138&pri=13#13-Czekanie-na-starego-przyjaciela Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: Gra o tron! 22.04.19, 12:46 Odcinek drugi. Wzruszenia i smiech. Bardzo piekny. Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: Gra o tron! 22.04.19, 18:30 obrońcy zbierają sie w Winterfell. jednocza sie ludzie którzy do tej pory byli sobie wrogami. dużo ładnych gestów, malo pustych słów. Odpowiedz Link Zgłoś
marusia_ogoniok_102 Re: Gra o tron! 22.04.19, 17:07 Przepiękny Pasowanie, Gendry i Arya, ale przede wszystkim THEON. Przeszedłeś taką długą drogę, ty rybko, ty... Odpowiedz Link Zgłoś
boogiecat Re: Gra o tron! 22.04.19, 18:16 Oooch Theon daje rade- zawsze za niego trzymalam kciuki bo jest podobny do mojego kota😁 Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: Gra o tron! 22.04.19, 18:29 kurdeczka, nie znoszę gościa, ale tym razem sie poryczałam. na pasowaniu tez. no i nie tylko Odpowiedz Link Zgłoś
smoczy_plomien Re: Gra o tron! 22.04.19, 23:01 Tak, fajny odcinek. Theon mnie nie ruszył, wręcz wystraszyłam się, że Sansa mogłaby chcieć się z nim związać :o ale Arya i Gendry [jestem pod wrażeniem, jak Alineczka wyczuła, że coś może między nimi być, ja chyba jestem jakaś ślepa], pasowanie też fajne i kilka innych scen również. Odpowiedz Link Zgłoś
smoczy_plomien Re: Gra o tron! 22.04.19, 23:28 Przypomniałam sobie, że Sansę i Theona łączył Ramsay. Teraz rozumiem wagę tej sceny. Odpowiedz Link Zgłoś
ginger.ale Re: Gra o tron! 23.04.19, 01:10 Nawet witając rodzeństwo nie płakała. Brw, coś za dużo postaci powtarza, że w kryptach jest bezpiecznie. Ciekawe co się tam zdarzy... Odpowiedz Link Zgłoś
ficus_carica Re: Gra o tron! 23.04.19, 08:30 ginger.ale napisała: > Brw, coś za dużo postaci powtarza, że w kryptach jest bezpiecznie. Ciekawe co s > ię tam zdarzy... > W kryptach są groby, w grobach trupy, a nocny król umie trupy ożywić jedną ręką. Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Gra o tron! 23.04.19, 07:44 Sansa z Theonem? Przecież nie byłoby dzieci, nie, już jeden dziwny związek wystarczy- Szarego Robaka z tą tłumaczką. Theon pewnie zginie, z reguły tak kończą ci tragiczni bohaterowie drugiego planu, najwygodniej ich uśmiercić. Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: Gra o tron! 23.04.19, 12:07 > Alineczka wyczuła, że coś może między nimi być, Ostatnio jej powiedział, ze z chęcią będzie jej służył w dowolnej sprawie, nie pamiętam tekstu, ale jakoś subtelnie to powiedział. Ta się nawet uśmiechnęła, na znak, ze słyszy i docenia. Mnie ciekawi jej mina, już w łóżku, po - rozczarowanie? niebo nie spadło? Odpowiedz Link Zgłoś
smoczy_plomien Re: Gra o tron! 23.04.19, 12:11 Też zwróciłam na to uwagę. Albo rozczarowanie, albo rozkminki przed bitwą. Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Gra o tron! 23.04.19, 12:11 Ta scena seksu (Arya - Gendry) dla mnie była...śmieszna. I okropnie sztuczna. Nie sądzę, że o taki efekt chodziło. Aktorka grająca Aryę dziwnie wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
tryggia Re: Gra o tron! 23.04.19, 10:21 Ale jak Theon patrzy na Sansę! Jestem pewna, że odmawiał to i owo z Szarym Robakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
panna.z.wilka Re: Gra o tron! 23.04.19, 00:19 Tak, piękny. Ostatnie chwile spokoju i ciszy przed zawieruchą. Okazja dla widzów na pożegnanie się, bo za tydzień na pewno kilkoro polegnie 😐. Odpowiedz Link Zgłoś
zeldaf Re: Gra o tron! 23.04.19, 08:42 Fajnie, ale mało przekonująco, za dużo mrugnięć do widza. Humor niespójny z postaciami: takie spojrzenie z zewnątrz. Tak jakby to aktorzy i scenarzyści się już kłaniali. Odpowiedz Link Zgłoś
barattolina Re: Gra o tron! 23.04.19, 08:18 Chciałabym napisać, że odcinek drugi z ósmego sezonu był kompletnie do DE. Powtórzył schemat pierwszego. Działo się kompletnie NIC. Bitwa za pasem, a nic nie czuć atmosfery strachu. Emocje jak na grzybach. Co za SZIT. Jestem rozżalona i zła ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
djhenne Re: Gra o tron! 23.04.19, 09:45 Zgadzam się, prawie zasnęłam z nudów. Postaci zachowują się zupełnie od czapy. Pokazali Ducha, czego w ogóle nie zauważyłam i dopiero przeczytałam na fanowskim forum. Wkleili go gdzieś z boku, przy okazji zmniejszył się z 5 razy obejrzałam scenę ze 2 razy i znalazłam go dopiero po komentarzach z dokładnym czasem Odpowiedz Link Zgłoś
djhenne Re: Gra o tron! 23.04.19, 10:09 Tego, którego nie było wcale przez ostatni sezon. A teraz tadam - Duch nagle się pojawił, czego chyba sporo osób nawet nie zauważyło (bo jakoś mały się nagle zrobił jak na wilkora). Jon chyba też nie, bo go kompletnie olał ;> Odpowiedz Link Zgłoś
barattolina Re: Gra o tron! 23.04.19, 10:54 Wilkora ! Myślałam że jakiś duch gdzieś się kręcił. Zauważyłam go i owszem! Zaliczyłam nawet zdziwienie, że się pojawił. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_kak Re: Gra o tron! 23.04.19, 10:37 Jak nie czuć, ja się trochę boję Jak się cieszę, że bitwa już w trzecim odcinku, bo bałam się, że cały sezon to będą przygotowania do niej, i wypadnie dopiero w ostatnim. Generalnie nie lubię patrzeć, jak się biją, nudzi mnie to. Nie lubię też zombie. Chciałabym, by przeleciał smok, zional smoczym ogniem i by było po wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
barattolina Re: Gra o tron! 23.04.19, 11:02 Ja sobie wyobrażam, że przed bitwą, i to przed TAKĄ BITWĄ to się przeżywa niewyobrażalna mobilizację i stres. Przecież oni nie mieli czasu na to, aby się przygotować porządnie. Po południu przyjechali jeźdźcy z Nocnej Straży i powiedzieli, że atak będzie o świcie. Tymczasem bohaterzy przed kominkiem gadają o pierdołach, jak Barbara z Lucjanem na tarasie ! Odpowiedz Link Zgłoś
czarniejszaalineczka Re: Gra o tron! 23.04.19, 11:20 to sobie przestan wyobrazac Odpowiedz Link Zgłoś
smoczy_plomien Re: Gra o tron! 23.04.19, 12:22 Ten odcinek miał konwencję pożegnania z obecnym ładem i postaciami, domykania spraw i wybaczeń. Realistycznie faktycznie powinni sapać w kuźni, sprawdzać, czy paski od zbroi są sprawne, a dowódcy do ostatniej chwili powinni przestawiać pionki po mapie Winterfell. Ale gdyby ten odcinek był o tym, brakowałoby tej chwili wytchnienia i równowagi, ponapawania się tym, ze rozdzieleni przez lata Starkowie są znowu razem, że Tyrion i Jaimie przeszli na dobrą stronę, a Arya pierwszy raz pomyślała o sobie. Myślę, że każdy, kto polubił postaci, jest zadowolony z tego odcinka. Odpowiedz Link Zgłoś
barattolina Re: Gra o tron! 23.04.19, 13:25 No ja rozumiem, tylko zanadto rozwleczono ten wątek. Tym bardziej, że pierwszy odcinek miał charakter opowiadania o rodzinnym spędzie bohaterów, co mi się baaardzo podobało. Przy drugim marzyłam o nadciągających chwilach grozy, które budują napięcie przed Wielką Bitwą. Lubię wczuwać się w klimat nadchodzącego nieuchronnie zła. Odpowiedz Link Zgłoś
smoczy_plomien Re: Gra o tron! 23.04.19, 12:08 Hehe, zgadzam się. Też nie lubię bitew, tym bardziej cieszę się, że będziemy to mieć za sobą w 3. odcinku. Pewnie po wygranej z zombiakami, zdziesiątkowane siły dobra będą musiały zmierzyć się jeszcze z armią Cersei i Złotym Legionem, czyli to nie będzie niestety koniec bitew. Krajobraz po bitwie/bitwach interesuje mnie o wiele bardziej niż same bitwy. Obstawiam, że w bitwie z zombiakami zginie Tormund. Brienne ma uczucia dla Królobójcy, więc najlepsze możliwe zakończenie dla Tormunda to śmierć w jej obronie. Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Gra o tron! 23.04.19, 12:16 Nie, dlaczego? Bardzo lubię Tormunda. Brienne jest głupia, że się za niego nie bierze. Odpowiedz Link Zgłoś
smoczy_plomien Re: Gra o tron! 23.04.19, 12:24 Dlaczego głupia? Jest szlachcianką, docenia urodzenie, maniery i kulturę. Tormund jest miły i zabawny, ale to Jaimie jest z jej świata. Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Gra o tron! 23.04.19, 12:29 Do łóżka- tylko Tormund. Zwlaszcza w perspektywie śmierci. A Jaime nigdy nie będzie jej, przez dziwaczny kazirodczy związek z Cersei, który go naznaczył. Ale masz rację, ja piszę z własnej perspektywy😀. Odpowiedz Link Zgłoś
spanish_fly Re: Gra o tron! 23.04.19, 11:10 Nie przeżywam specjalnie tego serialu, ale faktycznie taka telenowelka się z tego zrobiła i to ze strasznymi dłużyznami. Odpowiedz Link Zgłoś
vinca Re: Gra o tron! 23.04.19, 11:48 Nooo ja też rozczarowana - ani jednego trupa nie było. Już z mężem obstawialiśmy, że pewnie się upiją przy tym kominku i umarli nie będą mieli z kim walczyć Brakowało tylko przyśpiewki Hej Sokoły. Odpowiedz Link Zgłoś
ras.szamra Re: Gra o tron! 23.04.19, 20:31 A to u mnie inaczej - odcinek o wiele fajniejszy niż tydzień temu. Ostatni kwadrans to już napięcie było czuć. W koncowce, przy piosence o Jenny nawet się wzruszyłam. W porównaniu z oryginalnym wykonaniem Florence było to mocno niedoskonałe, ale tak jakoś prosto z serducha Odpowiedz Link Zgłoś
smoczy_plomien Re: Gra o tron! 29.04.19, 23:03 Temat się rozwinął w innym wątku, ale lubię porządek, więc podbijam ten Odcinek bitewny przetrwałam. Nie było tak tragicznie, choć kilka scen przewidziałam, a na kilku dobrze się uśmiałam. W sumie niewiele widziałam, mam słaby wzrok, okulary do wymiany i kurzą ślepotę, a tam ciemno i ciemno. Zakończenie fajne. Myślałam, że to jednak Jon zabije umarlaka. I nadal nie rozumiem, co łączy zombie króla z Branem. Czy Brienne zginęła? Szkoda. Baty dla gazety, że spojler wisiał na głównej już od rana Chcę oglądać serial w spokoju, omijam spojlery, ale nie będę zarywać nocki, bo nie jestem już studentką Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: Gra o tron! 29.04.19, 23:18 Brienne zyje, stali na koncu razem z Jaimiem i chyba Podrikiem na starcie trupow, a gdzies niedaleko lezal Sam. Mnie ciekawi czy Gozdzik zyje. I chcialam powiedziec ze coraz bardziej wierze w Sanse i Tyriona Odpowiedz Link Zgłoś
smoczy_plomien Re: Gra o tron! 29.04.19, 23:30 Nieee, nie podobała mi się ta scena w krypcie. Scenarzyści, nie róbcie tego mojej Sansie A Tormund? Żyje? Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: Gra o tron! 29.04.19, 23:34 Zyje. Mi sie podobalo. I mysle ze Tyrion bylby swietnym mezem dla Sansy. Szanujacym, delikatnym, na dobrym poziomie intelektualnym. On nie znajdzie lepszej zony za nic w swiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
smoczy_plomien Re: Gra o tron! 30.04.19, 00:48 Czyli w sumie nie umarł nikt poza Mormontówną? Mentalnie Tyrion na pewno do Sansy pasuje, ale fizycznie nie. Ona może nie ma klasycznej urody, ale jej na swój sposób posągowa, do tego wszechstronnie utalentowana. No już wolałabym, żeby to na Jaimiego jej wypadło. O ile Sansę lubiłam od zawsze, a przynajmniej nigdy mnie nie denerwowała, prędzej miałam dla niej współczucie, to nie przepadałam dotąd za Aryą. Ale teraz nabrała trochę ludzkich cech, pokazała, że kobiety górą i już ją lubię Zastanawiam się nad rolą Melisandre, czy coś jeszcze z jej wątku nie wyniknie. Pojawiła się bardzo znienacka, dwa razy zrobiła czary-mary, które na nic się zdało i w sumie nie wiadomo po co to jej pojawienie się. Odpowiedz Link Zgłoś
agua_de_coco Re: Gra o tron! 30.04.19, 22:33 Nie no, jak tylko Mormontówna? Mormont też, Theon, Edd, Beric. No i Melisandre i NK. Trochę jestem zawiedziona, że to już... I teraz przez trzy odcinki będzie tylko walka z Cersei? Mam nadzieję, że coś jeszcze wymyślili, ale nie przegięli jednocześnie Odpowiedz Link Zgłoś
czarniejszaalineczka Re: Gra o tron! 30.04.19, 22:46 czeska za daleko jest wiec z przyszlym odcinku jeszcze raczej walki nie bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
smoczy_plomien Re: Gra o tron! 30.04.19, 23:52 No OK, Mormont się zgadza, choć on nie do końca z mojego teamu, do Theona też nie miałam zaufania, dla mnie on już dawno był stracony i ta śmierć w sumie niewiele dla mnie zmieniła. Edd i Beric to również postaci mocno drugoplanowe. Melisandre sama się zabiła Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Gra o tron! 30.04.19, 06:37 Nie, błagam tylko nie karzeł dla Sansy!!! Nie wyobrażam sobie tego, jedynie w wersji biały związek, ale co z rodem? Niestety te ich spojrzenia w krypcie wskazywały chyba na wersję 'w obliczu śmierci, uświadomiłam sobie, że jest mi bliski'. Nie, Sanso, nie idź tą drogą! Odpowiedz Link Zgłoś
boo-boo Re: Gra o tron! 30.04.19, 00:06 "a tam ciemno i ciemno." Czyli nie tylko ja jak w seksmisji się czułam "ciemność widzę ciemność" .... "Baty dla gazety, że spojler wisiał na głównej już od rana " Dokładnie- jeszcze się nie dobudziłam rano, a tu już miałam na telefonie gazetowe powiadomienie z newsem co tam w GOT się wydarzyło.... Odpowiedz Link Zgłoś
milva24 Re: Gra o tron! 30.04.19, 01:33 Ja też jestem po i mam mieszane uczucia. Scena z kryptą bardzo do przewidzenia. Theona trochę mi szkoda, miałam nadzieję że jednak czeka go w życiu jeszcze coś dobrego. Poza tym zastanawia mnie rola Melisandre. Cały jej występ w tym odcinku miałby sens tylko jeśli swoim poświęceniem życia wskrzesiłaby tych, którzytej nocy zginęli. Inaczej Cersei ma wygraną w kieszeni. Odpowiedz Link Zgłoś
mirmunn Re: Gra o tron! 30.04.19, 05:53 Od jakiegoś momentu czułam przesyt. Mnie rozwleczona sekwencja bitwy znudziła. No ileż można tłuc się w ciemności i głupio latać na smokach, zamiast cały czas nimi walczyć? I jeszcze ta "lodowa mgła" zaciemniająca i tak beznadziejny obraz. Kocham sceny batalistyczne, ale pod warunkiem, ze mogę cośkolwiek zobaczyć. Reasumując- do bitew z Tolkiena się nie umywa mimo władowanej kasy, którą widać w rozmachu i dopracowaniu szczegółów (tych, które było widać). Dopiero końcówka podniosła poziom- klimatyczne sekwencje w ciszy i zwolnionym tempie i dramatyczne pojedynki bardzo mi się podobały. A końcówkę zgadłam bez spoilerów Odpowiedz Link Zgłoś
sko.wrona Re: Gra o tron! 30.04.19, 20:35 Serio, serio? Naoglądałam się mnóstwa analiz i spekulacji. Nikt nie przewidywał, że night Kinga zabije Arya. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Gra o tron! 30.04.19, 21:22 sko.wrona napisała: > Serio, serio? Naoglądałam się mnóstwa analiz i spekulacji. Nikt nie przewidywał > , że night Kinga zabije Arya. Ja przewidziałam! Jak wybiegła po rozmowie z Melissandre, to powiedziałam do męża, że leci zabić króla umarlaków. No i zgadłam 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Gra o tron! 30.04.19, 21:25 Przecież w rozmowie to było wyraźnie zasugerowane - błękitne oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Gra o tron! 30.04.19, 21:28 No dokładnie i zaraz potem wybiegła, więc w sumie trudno było się nie domyślić, dokąd Odpowiedz Link Zgłoś
sko.wrona Re: Gra o tron! 30.04.19, 21:32 Eee no w tym momencie to ja też wiedziałam co będzie. Ten tekst o niebieskich oczach był dość jednoznaczny. Myślałam, że od początku wiedziałaś jak się skończy. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Gra o tron! 30.04.19, 21:37 Aż tak, to nie, ale Arya wydawała mi się bardzo prawdopodobna. Jest nieprzewidywalna i w sumie nikt z obecnych w zamku nie zna jej możliwości i nigdy by jej o to nie podejrzewał. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_kak Re: Gra o tron! 30.04.19, 07:29 O jezusku. Bili się jak głupi, wiedzieli przecież że umarlakow jest więcej, to zamiast schować się za murami wysłali dwie armie na pewna smierc. Do obrony zamku mieli raptem luki, a przecież można było zombie z góry czymś podlewać, zrzucac itd. Nie podobało mi się, że tylu ich zginęło kompletnie bez sensu, podczas gdy główni bohaterowie magicznie przeżyli. Na końcu już miałam wrażenie, że zginą wszyscy, nocny król ukleknie przed Branem i ręką w rękę pójdą zabijać armię Cersei. To by było coś. Ale nie, Arya po prostu ubila króla sztylecikiem. Sam Bran zawiesił się na te kilka godzin bitwy, pewnie jego świadomość powedrowala oglądać Avengers. Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Gra o tron! 30.04.19, 08:05 Co do bitwy- to samo mówiłam mężowi w trakcie oglądania, po co tyle mięsa armatniego? Trzeba było wziąć ich sposobem i polewać z góry naftą. Poza tym - Nocny Król potrafił przemieniać zabitych w umarlaki -ta bitwa to była walka z wiatrakami z definicji. Odpowiedz Link Zgłoś
czarniejszaalineczka Re: Gra o tron! 30.04.19, 16:03 >nocny król ukleknie przed Branem i sie jeszcze moze oswiadczy Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Gra o tron! 30.04.19, 19:18 Ja też miałam takie wrażenie. Może nie uklęknie, ale prawie sobie piątkę przybili 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
sko.wrona Re: Gra o tron! 30.04.19, 20:31 😂 Mam podobne odczucia. Zupełnie nie rozumiem po co wysłali tych biedaków na koniach na pewną smierć. Chyba tylko po to żeby widzowie mogli sobie na to popatrzeć. Byłam pewna, że zginą: Sir Brianne i ten jej rudy kochaś, robak, tyrion i kobieta Sama. A tu niespodzianka, wszyscy oni przeżyli. A z Arią, to było jednak dla mnie duże zaskoczenie. Chociaż analizując teraz wszystko, to ma jak największy sens i związane jest z bogiem ognia. Mam nadzieję, że jeszcze się czegoś na ten temat dowiemy. Odpowiedz Link Zgłoś
czarniejszaalineczka Re: Gra o tron! 30.04.19, 16:03 obejrzalam jeszcze raz i mam złe przeczucia coś jest nie tak cos się złego stanie Odpowiedz Link Zgłoś
milva24 Re: Gra o tron! 30.04.19, 19:54 Na wszelki wypadek spaliłabym wszystkie trupy. Odpowiedz Link Zgłoś
djhenne Re: Gra o tron! 30.04.19, 22:56 czarniejszaalineczka napisała: > obejrzalam jeszcze raz i mam złe przeczucia > coś jest nie tak > cos się złego stanie > Myślę, że zdecydowanie przeceniasz umiejętności tworzenia sensownego scenariusza przez Dumb&Dumber ;> Odpowiedz Link Zgłoś