hedna 11.04.19, 18:35 Rano jadę do Warszawy,nocleg na Mokotowie.Mizecie w tych okolicach polecić jakieś miejsce,gdzie można zjeść kolację? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jeziorowa Re: Warszawa - pytanie 11.04.19, 18:41 Mokotów ma powierzchnię ponad 35 km2, więc lepiej podaj osiedle, skrzyżowanie dużych ulic w pobliżu czy coś takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
berdebul Re: Warszawa - pytanie 11.04.19, 19:14 Galeria Mokotów - fastfoody wszelakie. Zapiecek na Malczewskiego, Restauracja Różana, wege ramen na Różanej. Jaki fragment Mokotowa? Odpowiedz Link Zgłoś
hedna Re: Warszawa - pytanie 11.04.19, 22:15 Nie znam Warszawy totalnie.Ul Magalia czy jakoś tak Odpowiedz Link Zgłoś
profes79 Re: Warszawa - pytanie 11.04.19, 22:32 Jak Mangalia to po drugiej stronie Sobieskiego widzę Da Grasso a koło Sikorskiego jakiegoś chińczyka I to chyba wszystko bo to kompletny wygwizdów...Google coś tam w okolicy pokazuje ale poza Da Grasso niczego nie znam jeśli chodzi o jakość.. Odpowiedz Link Zgłoś
hedna Re: Warszawa - pytanie 11.04.19, 23:03 Dzięki, nie znam okolicy, nie wiem jak się dzień ułoży. Odpowiedz Link Zgłoś
edycja_kopiuj_wklej Re: Warszawa - pytanie 11.04.19, 23:16 Jak Mangalia to pewnie hotele Atos, Portos, Aramis... Najsensowniej to w okolicach Sadyba Best Mail, jeśli dobrze kojarze to 172 i jakies 3 przystanki Odpowiedz Link Zgłoś
smoczy_plomien Re: Warszawa - pytanie 11.04.19, 23:06 Przy Mangalia słabo ze stołowaniem się. Faktycznie jest tam Da Grasso, a poza tym najbliżej to w Sadyba Best Mall i kawałek za skrzyżowaniem Bonifacego z Powsińską w kierunku Wilanowa. Odpowiedz Link Zgłoś
smoczy_plomien Re: Warszawa - pytanie 11.04.19, 23:07 Jak chcesz coś bardziej sensownego zjeść, to nie wiem, czy nie lepiej podjechać do Puławskiej. To niedaleko i jeździ kilka autobusów, a knajp różnych jest trochę. Odpowiedz Link Zgłoś
edycja_kopiuj_wklej Re: Warszawa - pytanie 11.04.19, 23:17 a ogólnie polecam w Warszawie jakdojade Odpowiedz Link Zgłoś
neospasmina Re: Warszawa - pytanie 11.04.19, 23:23 Na Sadybie (niedaleko Sadyba Best Mall, w samym CH jest tylko słaby dość foodcort)) polecam NABO www.nabocafe.pl/ ewentualnie włoskie QUATRO CANTI www.quattrocanti.pl/sadyba/ Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Warszawa - pytanie 11.04.19, 23:49 smoczy_plomien napisała: > Jak chcesz coś bardziej sensownego zjeść, to nie wiem, czy nie lepiej podjechać > do Puławskiej. To niedaleko i jeździ kilka autobusów, a knajp różnych jest tro > chę. Puławska? Toż to ogromna ulica na kilka jeśli nie kilkanaście km! W którym miejscu są te knajpy? Odpowiedz Link Zgłoś
danaide Re: Warszawa - pytanie 12.04.19, 01:34 Wsiądź w 519, jedź do Centrum, możesz wysiąść przy początku Puławskiej, przy pl. Konstytucji (Zbawix albo Hala Koszyki rzut beretem - zawsze pozwiedzasz albo okolicach Ronda Dmowskiego i coś w tych okolicach tylko nie wiem co Nie bój się, nie zginiesz. W przeciwnym razie pozostaje restauracja hotelowa na miejscu. Nic specjalnego. Odpowiedz Link Zgłoś