Dodaj do ulubionych

Najgorsze zdrady

• znowu.to.samo Re: Najgorsze zdrady 22.04.19, 23:44
      Jeeeezu, co za wątek ludzie to mają przejścia za sobą!!!
      Oby tfu tfu, trzy razy odpukać w niemalowane, nas omijały takie "prezenty" od losu!!!
    • anahera Re: Najgorsze zdrady 23.04.19, 04:48
      Znam dwie - obie to matki kolegow moich synow. Jedna maz zdradzal na tyle tajemnie ze dowiedziala sie dopiero po tym jak jego prawnik jej dostarczyl pocztownie pozew rozwodowy, do tego momentu zyli niby normalnie jako zgodna rodzina.

Druga sie nagle dowiedziala ze jej najlepsza przyjaciolka jest w ciazy - z jej mezem. A tydzien pozniej okazalo sie ze ona rowniez jest w ciazy - po 10ciu latach staran o drugie dziecko. Maz wybral kochanke. Teraz po 5ciu latach ma kontakt tylko ze starszym synem, z ta coreczka splodzona tuz przed rozstaniem z zona nie widuje sie wcale.
      • znowu.to.samo Re: Najgorsze zdrady 23.04.19, 11:27
        Ta historia z przyjaciółką dość powtarzalna. Mojej koleżanki przyjaciółka zajęła się jej mężem...wrócili z żoną z cudownych wakacji na Majorce, z których wystawiali sweetfocie na fejsie, całując się i obściakując w basenie. Mąż po powrocie nie rozpakowawszy nawet walizek oświadczył, że wyprowadza się do rzeczonej przyjaciółki. Żona szalała z rozpaczy...Ostatecznie mąż wrócił skruszony i to dość szybko, a żonka go przyjęła.
    • hanusinamama Re: Najgorsze zdrady 23.04.19, 12:05
      Ja sie dziwie ze współpracownica poszła na "przebieranie się za żonę"...kopnełabym w żope Pana....
      • triss_merigold6 Re: Najgorsze zdrady 23.04.19, 12:15
        Nie doceniasz determinacji panienek, które bardzo chcą pomóc biednym misiom uwięzionym w małżeństwie.
        • apallosa Re: Najgorsze zdrady 23.04.19, 12:31
          Jedna z moich dalszych krewnych ,,od zawsze" miala olbrzymie powodzenie-jest piękna dziewczyna.Bardzi wcześnie wyszła za maz,trójka dzieci,wykształcona bardzo-kilka kierunków studiów,została m.inn.nauczycielka religii.
          Nie przeszkodziło jej to w wieloletnim romansie z z onatym i dzieciatym kolega z pracy,mało tego-wraz z żoną i najmłodszym synkiem zaprosiła go na komunię własnego dziecka...
          Rozwiodlszy sie po latach była pewna,ze i kochanek porzuci dla niej zone i czwórkę dzieci, a tu...zonk.On ani myśli,został przy jakoby nierozgarnietej i niezbyt ładnej żonie. No ale 13-letni romans był? Ano był.
      • mgla_jedwabna Re: Najgorsze zdrady 12.06.23, 11:45
        Pan mógł jej sprzedać wersję "kupiłem żonie, a ta zołza nawet nie przymierzyła, metki zdjęte tylko do prania".
    • itka-julitka Re: Najgorsze zdrady 23.04.19, 12:33
      W pewnej firmie tajemnicą poliszynela był romans dwójki współpracowników. Wiedzą powszechną było też to, ze dziewczyna ma narzeczonego i niebawem ma się odbyć jej slub. Ku zaskoczeniu co poniektórych bardziej wtajemniczonych, slub nie został odwołany i dziewczyna wyszła za mąż, mając w pracy kochanka. Po KILKU dniach po ślubie powiedziała jednak swojemu męzowi o romansie i przyznała, że popełniła błąd wychodząc za mąż, bo tamtego kocha bardziej. "tamten" jednak nie był zainteresowany trwałym związkiem i jak tylko się dowiedział, że kochanka chce dla niego porzucić męża, szybko z nią zerwał, zmienił nawet pracę. Dziewczyna została bez kochanka i męża - bo mąż oczywiście założył sprawę rozwodwą.
      • alpepe Re: Najgorsze zdrady 23.04.19, 12:38
        No takich ludzi to już nie rozumiem.
    • heca7 Re: Najgorsze zdrady 23.04.19, 12:48
      Koleżanka wróciła z wyjazdu integracyjnego i zastała puste szafy. Mąż się wyprowadził po półtora roku małżeństwa do...kochanka. okazało się, że on gejem był tylko wszyscy to przed żona ukrywali. Cała jego rodzina wiedziała na wiele lat przed ślubem tylko cicho siedziała. Problemów było potem co nie miara...kredyt na mieszkanie itd.
    • jowita771 Re: Najgorsze zdrady 23.04.19, 13:14
      Znałam kiedyś faceta, który pracował w restauracji i miał romans z koleżanką z pracy, mężatką, dzieciatą. On był kawalerem, miał narzeczoną. Wziął ślub i wesele urządził w tej restauracji, w której pracował i wszyscy pracownicy wiedzieli, że on ma romans. Kochanka wzięła urlop i nie było jej na weselu. Romans potem ciągnął się jeszcze parę lat aż jedno z kochanków straciło pracę. Małżeństwo pana trwa nadal i chyba wiedzie im się nieźle.
      Znałam też dziewczynę, która była mężatką, starali się dziecko, ale nie mogła zajść w ciążę. Wyjechała do pracy za granicę, kontakt nam się urwał i któregoś razu spotkałam jej męża. Okazało się, że pani związała się ze swoją długoletnią przyjaciółką, rodzina pani wiedziała, że ona woli kobiety, ale pana nikt nie poinformował, małżeństwo trwało ponad dziesięć lat. Facet odkrył prawdę przypadkiem, jak ona przyjechała na parę dni do Polski i rozmawiała przez internet z kochanka. Najlepsze jest to, że z rozwodem chciała jeszcze zaczekać, bo jej matkę i babcię czekała eksmisja i nie miały dokąd pójść, więc chciała je sprowadzić do mieszkania męża (mieszkanie sprzed ślubu) i jak już się sprowadzą i zameldują, to dopiero się rozstać z facetem. Taki sposób na zapewnienie rodzinie lokum. W sumie facet miał szczęście, że się wydało wcześniej. Jak go spotkałam, to była go połowa, schudł bardzo, widać, że rozwód go sporo zdrowia kosztował.
      • flegma_tyczka Re: Najgorsze zdrady 23.04.19, 13:39
        Facet był homofobem.
        • ayelen40 Re: Najgorsze zdrady 03.02.24, 07:28
          Tak, tak. Ja też przez homofobię się z pierwszym rozwiodłam, no jak mogłam!
    • sztuczkamagiczna Re: Najgorsze zdrady 23.04.19, 13:34
      Moja ciotka poznała fantastycznego faceta. Na rękach ją nosił, gdyby mógł to gwiazdkę z nieba by jej podarował. Do tego obłędnie przystojny. Postanowili się pobrać i tak też uczynili. Ślub cywilny, na kościelny był wyznaczony inny termin. I tak po tym ślubie rodzina i przyjaciele składają życzenia młodej parze, wręczają kwiaty i prezenty. Na końcu "kolejki" stal jakiś obcy facet, ciotka myślała, że to rodzina jej świeżo poślubionego męża. Nie pomyliła się bardzo. To był brat kobiety z którą pan młody żył na kocia łapę na drugim końcu Polski. Mieli dziecko. Przyjechał powiedzieć ciotce o podwójnym życiu jakie pan prowadził. Niestety nie zdążył przed ślubem.
      • jowita771 Re: Najgorsze zdrady 23.04.19, 13:39
        Została z gadem?
        • sztuczkamagiczna Re: Najgorsze zdrady 24.04.19, 12:23
          Ślub został unieważniony. Panna młoda zabrała gości na obiad, pan młody odjechał w siną dal, nawet się nie spakował. Ciotka odesłała jego rzeczy.
          • znowu.to.samo Re: Najgorsze zdrady 24.04.19, 13:33
            Niezły kogel mogel. Współczuć tylko pannie młodej, bo zapewne jeszcze dłuuugo była w ciężkim szoku po takim czymś
    • narita04 Re: Najgorsze zdrady 23.04.19, 13:51
      To była głośna historia w mojej firmie. Pan miał rodzinę, żonę, dwoje starszych dzieci już prawie dorosłych i jednego sporo młodszego babla, jak go nazywał. Pan prowadził szkolenia, często wplatal w nie opowieści o rodzinie, wartościach, często pokazywał zdjęcia rodziny. Nagle gruchnela wieść, że pan w trybie nagłym przenosi się na drugi koniec Polski. Nie żeby chciał, ale musiał, bo wydało się, że oprócz rodziny ma dwóch kochanków. Jeden kochanek zazdrosny o drugiego doniósł żonie o sklonnosciach pana. Żona i dzieci nie chcą znać pana, co go bardzo dziwi. Teraz legalnie pokazuje się że swoim partnerem i wszystkim opowiada o tolerancji. Nie chcę wiedzieć co czuła jego żona.
    • sirella Re: Najgorsze zdrady 23.04.19, 13:57
      Dziewczyna mężatka, bardzo ładna i zgrabna. Mąż zakochany, uosobienie przyzwoitego faceta.
      Ze względu na pracę zmianową w innej miejscowości dziewczyna często korzysta z wynajętego wspólnie ze znajomymi mieszkania.
      Dziewczyna nawiązuje romans w pracy z jednym z kierowników. Facet o opinii babiarza co żadnej ładniejszej nie przepuści, żonaty, 2 letnie dziecko. Romans gorący aż szyby się topią. Dziewczyna zakochana po uszy, sekszą się gdzie się da, wiecznie na haju, wszyscy słyszą ich orgazmy a i dziewczyna chętnie się chwali jak im razem cudownie,
      kochanek na wspólne wyjazdy zabiera swoje 2 letnie dziecko, dziewczyna zachwycona i chce z nim mieć też dziecko, tylko żeby ta żona przestała wydziwiać i dala mu rozwód, bo on jej nie kocha.

Jako że dziewczyna "zapracowana" i nie ma czasu jeździć do domu do męża, to mąz przyjeżdża do niej do tego wspólnego z innymi mieszkania.
      Dziewczyna nie chce by się tu przeprowadzał na stałe więc jest tylko w weekendy.
      I dziewczyna śypia z mężem, jest z nim jakby nigdy nic, a jak tylko za męzem się zamkną drzwi to podjeżdża kochanek i wskakują do łóżka, reszta zza drzwi słyszy tylko ich jęki.
      Co więcej - dziewczyna stara się o dziecko, w związku z czym mąz ma nakazane zrobienie badań... co chętnie robi bo chce z nią być i mieć dziecko. Myśli że złe humory żony to przez te hormony i brak ciąży.
      A ona śpi równolegle z kochankiem i stara się o dziecko z obydwoma?
      W końcu kochanek któremu mózg zlasował zalew spermy decyduje się wyprowadzić od żony, bo dziewczyna na to ciśnie.
      Mąż dziewczyny wreszcie się dowiaduje że ma rogi, ale nadal jej wybacza i chce z nią być, prosi o przemyślenie, robi jej różne przysługi jak tylko ona cos potrzebuje, na do widzenia dowiaduje się że ona go nie kocha i nie ma szans.

Dziewczyna zachodzi w upragnioną ciążę z kochankiem, zamieszkują razem, on wynajmuje mieszkanie i się wyprowadza od żony zostawiając jej mieszkanie. Dziewczyna przeszczęśliwa że wreszcie jej cudowne życie jest uporzadkowane.

Ale niedługo potem się okazuje, że kochanek często bywa u byłej żony "by jej pomóc przy dziecku" i często tez bywa zapracowany (nowe panny na horyzoncie). Mieszkają razem, mają małe dziecko, i dziewczyna doskonale sobie zdaje sprawę że właśnie kochanek robi jej dokładnie to samo co kilka lat wcześniej robił swojej żonie.
    • chatgris01 Re: Najgorsze zdrady 23.04.19, 14:03
      Brat i siostra, od wielu lat brat żonaty i siostra zamężna, obie pary mają dzieci, dobrze się im powodzi, wszystko wygląda ok, po czym nagle wybucha lokalny skandal, gdy wychodzi na jaw, iż mąż siostry zrobił dziecko żonie brata.
      • thaures Re: Najgorsze zdrady 23.04.19, 14:26
        chatgris01 napisała:

> Brat i siostra, od wielu lat brat żonaty i siostra zamężna, obie pary mają dzie
        > ci, dobrze się im powodzi, wszystko wygląda ok, po czym nagle wybucha lokalny s
        > kandal, gdy wychodzi na jaw, iż mąż siostry zrobił dziecko żonie brata.

Bardzo podobna sytuacja, tylko dodatkowo śmierć i wypływanie co chwila nowych ohydnych szczegółów. Do tego stopnia, że całkowicie odizolowalismy się od nowej pary, bo nie byłam w stanie zamienić z nimi choćby słowa...
    • sirella Re: Najgorsze zdrady 23.04.19, 14:16
      A z innych niuansow około tematu -
      Mężatka i żonaty, dzieciaci, romans w pracy. On za nią biega dłuższy czas.
      Ona równolegle zlapała męża na zdradzie i ogólnie było kiepsko w jej związku, wiec uniesiona na skrzydłach wielkiej miłości do kochanka postanowiła się rozwieść.
      Kochanek uprzedzał, że on teraz sie nie rozwiedzie bo dzieci dorastają więc może później, ale równocześnie tyle razy wzdychał jak bardzo kocha i że marzy by z nią uciec za granicę i zacząć życie jeszcze raz ... ach!

No więc rozwiodła sie, darła koty z exmężem o kawalerkę w której się gnieździli wspólnie z dziećmi, w końcu mąż się wyprowadził po rękoczynach i wezwaniu policji.
      Tymczasem kochanek właśnie zainwestował kasę w trzecie mieszkanie na wynajem.
      Wyremontowali mieszkanie razem, doradzała mu w urządzaniu, wybierała zasłony, dostała klucze bo się w tym mieszkaniu umawiali się na seks i amory (motele na godziny i hotele drogo wychodziły).

Była pewna, że to mieszkanie dla nich dwojga. Że już za chwilę kochanek powie "odchodzę od żony i tu mieszkajmy razem moja największa miłości!".
      Po trzech miesiącach kochanek... poprosił by mu oddała klucze, bo żona zaczęła się niecierpliwić, że mieszkanie stoi jeszcze nie wynajęte..
      Cóż...
    • 71tosia Re: Najgorsze zdrady 23.04.19, 15:56
      koleżanka po 20 latach wyciągania partnera z kolejnych kłopotów finansowo, zawodowo, towarzyskich (facet uroczy poeta życiowo nieprzystosowany) usłyszała że on mąż 'zasługuje jednak w życiu na coś lepszego' i jeszcze tego samego dnia wyprowadził się do innej pani, która go teraz niańczy. Koleżanka ma pewną satysfakcję wink
      No i przypomina mi się trochę skandali medialnych typu 'najgorsza zdrada'.
      • znowu.to.samo Re: Najgorsze zdrady 24.04.19, 23:16
        Pierwsza z brzegu: Rusin i Lis
        • apallosa Re: Najgorsze zdrady 25.04.19, 00:34
          O-to jest bardzo dobry przykład.
          Nie wiem,jak one rozegrały uroczystości takie jak Pierwsza Komunia-bo Lis jest matka chrzestna jednej ( bądź obu) córek p.Rusin.
          • ayelen40 Re: Najgorsze zdrady 03.02.24, 07:32
            Chrzestnej na komunii nie musi być.
    • bulzemba Re: Najgorsze zdrady 23.04.19, 16:39
      Wspominany już tu motyw siostry przygarniętej pod dach przez małżeństwo. Żonie rośnie już czteroletnia córka a siostrze rośnie brzuch. Mąż żonę zostawił mieszkał z młodszą w odległości paru przecznic. Na tyle blisko by starsza siostra bawiła się ze swoim brato- kuzynem, co się jej matce niezbyt podobało. Lata 50. Miasto.

Druga sytuacja: dwa małżeństwa z dwojgiem dzieci, wiek wczesnoszkolny. Na wywiadówce pan 1 zapoznał panią 2. Zaiskrzyło, zaczęli się ostro seksić. Gdy dotarło do pani 1 maż proponował jej: swingowanie z panem 2, związek otwarty, a na koniec wyzwał od wariatek bo przecież wszyscy tak robią więc czego ona idiotka od niego chce?! Dwa rozwody, ślub pana1 z panią2.
      Ale to jeszcze nie koniec. Wspominałam, że oni poznali się na wywiadówce? Zatem dziecko 1 widzi jak dziecko 2 chwali się odlotowym nowym tatusiem. Facet bierze RODZONE DZIECI do domu drugiej żony i się nudzi i przebiera nogami by odstawić je do matki bo z pasierbami ma wystrzałowe plany. To się dzieje obecnie.
      • jowita771 Re: Najgorsze zdrady 23.04.19, 19:46
        Jak można coś takiego zrobić własnemu dziecku? To nie ojciec, to jakieś ścierwo.
        • vre-sna Re: Najgorsze zdrady 23.04.19, 21:56
          Uklada mi sie jedno - jak pan przestaje kochac panią to dzieci idą w odstawkę.
          Straszne.
          • ayelen40 Re: Najgorsze zdrady 03.02.24, 07:34
            Dzieci eks też są eks.
    • cruella_demon Re: Najgorsze zdrady 23.04.19, 18:43
      Przypomniała mi się historia z rodziny.
      Pan ożenił się z panią w czasie wojny. Małżeństwo trwało 3 miesiące, bo pan dowiedział się, ze pani ochoczo puszczała się z Niemcami, podobno nawet z esesmanami. Podobno to była przepiękna kobieta, niestety żadne zdjęcie nie przetrwało, bo żona numer 2 zniszczyła wszystkie istniejące wink Pani była miłością jego życia i nigdy się do końca z tym nie pogodził.
      Żona numer 2, już powojenna, była bardzo bogata z domu, bardzo brzydka i bardzo w panu zakochana. Dla pana to było małżeństwo z rozsądku, o ile nie dla pieniędzy (choć pan miał bardzo dochodowy i prestiżowy zawód, więc to też nie do końca tak). Niestety pan ją zdradzał, ale czysto fizycznie i bardzo dyskretnie, myślę, że do końca życia o tym nie wiedziała. Przy tym pan był bardzo dobrym mężem i ojcem, wiem jak to brzmi wink ale pani wiodła bardzo szczęśliwe i beztroskie życie, syn był oczkiem w głowie obojga.
      • alpepe Re: Najgorsze zdrady 23.04.19, 18:49
        Przypomina mi się historia z Effie Briest, taka postać z literatury. Pan się nie pogodził, ale się rozstał, bo Pani miała wolność seksualną?
        • kocynder Re: Najgorsze zdrady 29.01.24, 23:39
          Abstrahując od literatury - myślę, ze w historii Cruelli panu chodziło nie tyle o stricte zdradę co o puszczanie się hitlerowcami. Nawet wujek Google ci powie DLACZEGO w czasie II Wojny Światowej sekszenie się z gestapowcami nie było "wolnością seksualną".
        • ayelen40 Re: Najgorsze zdrady 30.01.24, 07:17
          A co ma Effie do tego? On tam odkrył miłość żony sprzed wielu lat i uniósł się honorem. Gdzie tu gestapowcy?
    • cruella_demon Re: Najgorsze zdrady 23.04.19, 20:01
      A i może nie zdrada, ale też grubo.
      Pan i cała jego rodzina ukrywali przed ślubem przed panią bardzo poważną chorobę psychiczną pana, żeby się go najnormalniej w świecie pozbyć. Pan zaraz po ślubie przestał brać leki i pani, już kiedyś nawet o tym pisałam, o mało życiem tego małżeństwa nie przypłaciła, bo w ataku próbował ją udusić, uratował ją sąsiad, który wpadł z drzwiami, bo słyszał krzyk.
      • flegma_tyczka Re: Najgorsze zdrady 23.04.19, 20:13
        Koszmar. Mam nadzieję, że udało jej się unieważnić to małżeństwo.
        • cruella_demon Re: Najgorsze zdrady 23.04.19, 20:58
          Tak, pani dostała rozwód, ślub kościelny unieważniła, a pan swoje odsiedział. Sprawę komplikował fakt, że tam było dziecko, a ten świr latami ją potem nachodził, groził. A to taki świrus po całości, w pewnym momencie np. chodzący po mieście w damskich rajstopach i puchowej kurtce (jako komplet odzienia wink ) w 30 stopniowym upale, do tego strasznie agresywny. Tam gdzie mieszkał cała okolica się go bała, najbliżsi sąsiedzi przechodzili gehennę, np rysował im samochody, ganiał z siekierą itp. a że totalny wariat, to niewiele mu mogli zrobić. Własna mamusia się wyprowadziła i spierniczyła zagranicę opiekować się jakimiś dziadkami, bo się go bała. Pan niedawno uprzejmy był w końcu umrzeć.
          • flegma_tyczka Re: Najgorsze zdrady 23.04.19, 21:18
            Straszne.
            • apallosa Re: Najgorsze zdrady 23.04.19, 23:05
              Czy nie bylo to czasem małżeństwo spod Olsztyna? Z miasteczka na literę, ,M"?
              Przepraszam za wielce niedyskretne pytania,ale to kubek w kubek sytuacja i małżeństwo,które niegdyś znałam.Tzn.teraz znam już tylko wdowe, bo malzonek-schizofrenik nie żyje.
              • cruella_demon Re: Najgorsze zdrady 23.04.19, 23:30
                Nie, drugi koniec Polski.
                Jak widać, zatajanie świra nie jest znowu wcale takie rzadkie.
                • apallosa Re: Najgorsze zdrady 23.04.19, 23:50
                  Co racja go racja. ..
                  Teraz przypomniało mi się, ze to znajome mi małżeństwo miało dwójkę dzieci,dzis juz dorosłych, wiec ten szczegol nie zgadza się.
                  Poza tym-identyko...choć akurat o łazeniu w puchowce i rajstopach nic mi nie wiadomo było...
                  Co się ta żona miała z nim,to życzyć tylko najgorszemu wrogowi. Pamiętam,ze bardzo młodo za mąż za tego wariata wyszła i miała olbrzymie pretensje do jego rodziny i swojej tez,ze jej nie ostrzegli.
    • lot_w_kosmos Re: Najgorsze zdrady 24.04.19, 16:58
      Uwielbiam takie wątki.
      Choć pełen ludzkich nieszczęść, to momentami nawet zabawny, a na pewno arcyciekawy.
      Dzięki autorce, że go załóżyła. Jest co poczytać.
      👍
      • znowu.to.samo Re: Najgorsze zdrady 25.04.19, 12:31
        Oby tylko nas omijały takie "dary losu"....
        • ponis1990 Re: Najgorsze zdrady 02.02.24, 22:27
          Tak, ten wątek jest ,,nawet zabawny" dopóki jesteśmy w kategorii myślowej ,,nie no, u mnie takich cyrków nie ma, co to to nie, mnie to nie spotka" a różnie bywa, oj różnie.
          • apallosa Re: Najgorsze zdrady 03.02.24, 00:15
            A niech piorun trzaśnie takie zabawne wątki...
            Jest tu gdzieś opisana też i moja historia.Zabawne to nie było i nie jest ani trochę..
    • evolventa Re: Najgorsze zdrady 24.04.19, 22:01
      nie wiem czy najgorsza, ale spektakularna na pewno. Pan i pani, oboje po 40, małżeństwo z 20 letnim stażem, prowadzące wspólną, ostatnio trochę podupadającą firmę. Nagle pan zaczyna mieć problemy zdrowotne, przyplątała się depresja, jakieś ciągłe doły, pani z całym oddaniem wozi pana po różnych specjalistach, szuka coraz to nowych terapii, wysyła go, a to do sanatorium, a to na wycieczki zagraniczne. Sama urabia ręce po łokcie, żeby firmę wyprowadzić z dołka, pan ma co jakiś czas przypływ lepszego nastroju, wtedy angażuje się w przedsiębiorstwo, ale sytuacja cały czas jest nienajlepsza. Bujają się tak coś ze dwa lata. Nagle wybucha bomba, okazuje się, że pan od kilku lat rozkosznie romansuje sobie na boku z jakąś siksą, coś tak ze 20 lat młodszą, która uporczywie namawia go do rozwodu, a te jego stany depresyjne to były tylko po to, żeby się żona nie zorientowała co jest grane, a kochanka nie naciskała na rozwód. Aha, a w tym czasie, kiedy pan zajmował się firmą, po cichu wyciągał z niej pieniądze, nic nie inwestował, za to kupił kochance mieszkanie i bardzo dobry samochód. Sprawa się wydała, bo któryś pracownik w końcu nie wytrzymał i doniósł żonie, co się dzieje. Koniec końców państwo się rozwiedli, żona wzięła ogromny kredyt i spłaciła męża z połowy udziałów w firmie i ją rozwinęła, jest teraz bardzo bogata, młode żigolaki lecą na nią jak szaleni, a ona, jak sama mówi "używa mężczyzn" . Co się z panem dzieje, tego nie wiem.
    • a1ma Re: Najgorsze zdrady 25.04.19, 00:40
      Wydawało mi się, ze historia, która wydarzyła się obok mnie to właśnie przykład najgorszej zdrady, ale przy tym, co tu czytam, to jest małe miki. Klasyka, powiedziałabym. Ludzie potrafią być podli, i to dla najbliższych, smutne crying
    • steve56 Re: Najgorsze zdrady 12.06.23, 07:16
      Witam
      Jestem w związku partnerskim od 12 lat. Różnica wieku jest b.durza bo 26 lat. Jestem zakochany w niej, na początku oznajmiłem jej że mam świadomość tego że mnie zdradzi lub opuści. I tak się stało. Od 2020 zauwazyłem dziwne zachowanie z jej strony, co rzuciło moje podejrzenie! Zaczeło się pisanie po nocach na Whatsapie, męski zapach z jej ubrania itp. W maju znalazłem dowody jej zdrady, i spytałem się jej czy mnie zdradziła odpowiedzała trzykrotnie Nie! ,więc poprosiłem o jej telefon i poprosiłem o otworzenie Whatsapa.
      Odbokowała i pokazałem czata z dwoma osobami z jedną był flirt a z drugą bardzo intymne rozmowy przygotowywanie do wyjazdu no i zadowolenie partnera po powrocie z wycieczki gdze opisał wzysto z detalami dołączając porno filmiki.Otworzyłem ten czat i poprosiłem ją o przeczytanie tego oczywiście nie chciała przecię wie co pisała! ja jej przebaczyłem bo co ja mam robić w takiej sytacji. Dręczy mnie to wszystko nie jestem wstanie odnalęźć się . Oczywiście przyznała się do wszystkiego ale w dalszym ciągu ma zablokowane telefony co nie pozwala mi odbudować zaufanie do niej. Dziś po wielu sprzeczkach odblokowała mam nadzeje że usuneła wszystko co jej zagrażało i dla tego zrobiła to. co wy sądzicie o tym wszystim ?

Naturalnie twierdz że mnie kocha , i kochała, i będzie kochała ! Nie rozumiem jednego jak można kochać i go zdradziś? Proszę napiszcie mi co według was było dobre dla mnie. nadnieniam że jestem sprawny mimo 67 lat.
      • trampki_w_kwiatki Re: Najgorsze zdrady 12.06.23, 09:07
        Stiwenie, znajdź sobie kogoś w swoim wieku zamiast upierać się przy małolacie
        • bywalec2023 Re: Najgorsze zdrady 12.06.23, 16:44
          trampki_w_kwiatki napisała:

> Stiwenie, znajdź sobie kogoś w swoim wieku zamiast upierać się przy małolacie

41 lat to małolata?
          • trampki_w_kwiatki Re: Najgorsze zdrady 12.06.23, 22:09
            bywalec2023 napisał:

> trampki_w_kwiatki napisała:
            >
            > > Stiwenie, znajdź sobie kogoś w swoim wieku zamiast upierać się przy małol
            > acie
            >
            > 41 lat to małolata?

Dla dziadka w jego wieku?? Tak, to małolata.
            Mój ojciec nadal myśli, że jestem małą dziewczynką 😜
      • youngagain Re: Najgorsze zdrady 12.06.23, 09:47
        No ale sam piszesz że wiedziałeś że tak będzie i się godziles na to żeby mieć młoda laskę i połechtane ego. Myślę, że układ i jego warunki były od początku znane🤷🤷🤷
      • alpepe Re: Najgorsze zdrady 12.06.23, 10:33
        Chciałeś mieć trophy wife, to masz, a że z całym dobrodziejstwem inwentarza, to cóż, za mało zarabiasz najwidoczniej, skoro pani cię robi. Ja na dziadka w tym wieku bym nie spojrzała, a mam 47 lat.
        • youngagain Re: Najgorsze zdrady 12.06.23, 10:53
          Dokładniesmile jak się kobietę traktuje jako trofeum wyglądowe a nie jako partnerkę to nie wiem co Cię tu dziwi. Prawdziwa relacja oparta na głębokiej miłości aż tak wysoko nie prioretyzuje wyglądu i peselu. Ważniejsze są inne rzeczy - czułość, wzajemne wsparcie, wzajemne zrozumienie. Przecież ktoś młodszy o 26 lat to inne pokolenie, inne kody kulturowe. Ty jej o "Misiu" i kolejkach za komuny a ona o Instagramie. Jak tu się dogadać? Ale taki związek Ci wystarczał wiele lat więc nie wiem o co się teraz rozchodzi i czemu żałujesz. Miałeś lata prowadzania się z młodą laska, był seks, młode ciało, można było się pokazać na mieście - a teraz jest payback timesmile Powodzenia!
        • steve56 Re: Najgorsze zdrady 14.06.23, 06:23
          Akurat monety to ja mam więcej jak sobie wyobrarzasz, Ale przypuszczam że Ty jesteś taka sama tylko kasa bo to jest dla takich kobiet najwarzniejsze!!!!!
          • kk345 Re: Najgorsze zdrady 14.06.23, 17:44
            steve56 napisał:

> Akurat monety to ja mam więcej jak sobie wyobrarzasz, Ale przypuszczam że Ty je
            > steś taka sama tylko kasa bo to jest dla takich kobiet najwarzniejsze!!!!!

Ortografia jest ważniejsza 😂
            • steve56 Re: Najgorsze zdrady 20.06.23, 09:21
              masz rację!!!!!!!!
      • figa_z_makiem99 Re: Najgorsze zdrady 12.06.23, 14:44
        Hahaha
        • steve56 Re: Najgorsze zdrady 14.06.23, 06:24
          Dziękuje!!!
          • bulzemba Re: Najgorsze zdrady 14.06.23, 15:23
            Powodzenia panie Andersen.
    • mamtrzykotyidwato5 Re: Najgorsze zdrady 12.06.23, 09:00
      Kilka lat temu, a sprawa rozwodowa dopiero teraz w toku?
      A w ogóle, to czemu się z nm rozwodzi?
      Przecież on ją na pewno bardzo kocha, skoro kochance kazał się za nią przebierać!
      • taniax Re: Najgorsze zdrady 12.06.23, 09:51
        Zbyt dużo jest osób złamanych po zdradzie partnera podczas gdy on ma się dobrze i nie ponosi żadnych dotkliwych konsekwencji podłości jakie wyrządził innym. Zasada jest taka że trzeba się szybko ewakuować i odciąć od zdradzacza, załatwiać formalności i nie reagować emocjonalnie, im szybciej tym lepiej bo inaczej zawsze wylądujesz na przegranej pozycji.
        • youngagain Re: Najgorsze zdrady 12.06.23, 10:19
          Dokładnie. Zdrady niestety zabierają ufność do świata i ludzi, sama to widzę w sobie. Jestem dużo bardziej sceptyczna co do czystych intencji mężczyzn. Nawet jeśli widzę, że się stara i chce dobrze to gdzieś tam w tyle głowy czai mi się, że xuj wie. Może tak a może nie. Nigdy nie ma gwarancji. To trochę uniemożliwia takie wpadniecie w to uczucie kompletnie bo już nie ma tej szalonej wiary i nadziei. Z drugiej strony może i dobrze, bo chroni przed nadmiernym bólem gdyby miało się jednak wysypać...No cóż...
          Niemniej też uważam, że kluczem jest przepracowanie bólu i żalu, żeby tego ze sobą nie nosić dalej. To tylko zatruwa. Przykładem jest p. Smaszcz. Zamiast zająć się swoim życiem, budować siebie, dbać o relacje, zdrowie, pracę - to żyje przeszłością, mieli ją w kółko.
          Ja w pewnym momencie po.prpstu podjęłam decyzję, że zostawiam przeszłośc za sobą, że nie chce wiedzieć co u ex i jego wybranki, że zamykam temat. I nie rozmawiam już z nikim o ex, nie chce wiedzieć gdzie znowu byli razem i co robili, mnie to już nie interesuje. Dzięki temu byłam w stanie się odciąć emocjonalnie i dziś już ex jest neutralny. Co tydzień przekazujemy sobie dzieciaki i jest normalnie, kulturalnie. Bez docinek, bez złości, bez żalu. Ostatnio nawet zaczęliśmy sobie w drobiazgach dotyczących dzieci i ich logistyki pomagać, bo ja nie mam już żadnego problemu z tym. Nic na złość nie będę robić po już nie kieruję tam energii. Skupiam się na sobie i dzieciach i tak mi się lepiej zyje
          • nelamela Re: Najgorsze zdrady 12.06.23, 10:43
            Pań będący w związku z panią ,umierajaca na raka piersi(ostatnie stadium) zdradzał ja z 10 lat starszą od siebie pielegniarka przychodzą robić zastrzyki tej pani.Lubil robić zdjęcia w trakcie swoich schadzek sobie,pielegniarce (mającej męża).Dodatkowo zaczął spotykać się ze mną (mieszkaliśmy w innych miastach).Nie miałam pojęcia że ma kogoś. Pani zmarła, pan spotykał się nadal z pielegniarka a mi przypadkowo wpadły w ręce zdjęcia z jego ekscesów.Masakra.Znajomosc zakończyłam w trybie pilnym.Minelo kilka lat a ja czasami się zastanawiam czy udostępnić te fotki Panu małżonkowi pielęgniarki i dzieciom zmarłej na raka piersi Pani.
            • bulzemba Re: Najgorsze zdrady 14.06.23, 15:35
              Czy pielęgniarka nie miałaby za takie numery kłopoty w robocie (wg mnie bardzo słuszne)?
              • nelamela Re: Najgorsze zdrady 16.06.23, 01:26
                bulzemba napisała:

> Czy pielęgniarka nie miałaby za takie numery kłopoty w robocie (wg mnie bardzo
                > słuszne)?

Nie wiem.Mam więcej tych zdjęć. Ona swego czasu jeździła w karetce pogotowia i wysyłała ciekawe fotki pacjentów. Ochyda..
    • katiemorag Re: Najgorsze zdrady 12.06.23, 10:36
      Pan zdradza żonę z która ma dwójkę małych dzieci. Żona fajna, piękna i mądra. Tylko ona zajmowała się dziećmi bo on nie lubił tego i miał własna firmę.
      Kochanka młoda babka zachodzi w ciąże i rodzi bliźniaki. Dzieci wczesne bliźniaki maja dużo problemów zdrowotnych. Kochanka umiera na raka piersi jak dzieci maja kilka miesięcy. Pan chciał wrócić do pierwszej żony aby ta zajęła się tymi małymi bliźniakami. Ale ona go pogoniła. Pan mimo dużych pięniędzy jest sam bo chętnych nie ma kobiet aby robiły taka ciężka robotę a pan ma konkretne wymagana co do wyglądu potencjalnej partnerki.
    • brubba Re: Najgorsze zdrady 12.06.23, 11:24
      Starsza siostra jest świeżo poślubioną mężatką. Mąż wdowiec, dwoje dzieci. Zabierają na wakacje młodszą siostrę, żeby popilnowała dzieci. Starsza siostra twierdzi, że ta młodsza jest beznadziejnie brzydka i nie ma szans na ciekawsze wakacje, więc z litości ją zabiera. Tę beznadziejną, zastarzałą, 19-letnią dziewicę - co starsza siostra opowiada mężowi, jego synom i wszelkim wakacjowiczom w formie anegdoty.

Młodsza na wakacjach poznaje chłopaka. Wodzą się po plaży, następują pierwsze seksy - jest ciekawie! Młodsza zwierza się starszej z nowych odkryć, zaczyna wierzyć, że jest atrakcyjna i wszystko z nią ok., jest też po cichu dumna z wodzenia się z najatrakcyjniejszym chłopakiem w okolicy.
      Pewnego dnia chłopak przychodzi do młodszej i czeka na nią w towarzystwie starszej. Młodsza wraca i z oddali widzi, że starsza manipuluje przy rozporku jej chłopaka, robi mu dobrze przez spodnie, mizdrzy się, a ten siedzi jak otumaniony, nie bardzo wie, co robić...

Gdy młodsza podchodzi, starsza udaje, że nic się nie stało, młodsza, przez całe życie szkolona do chronienia interesów starszej, także kosztem własnym, też udaje, że nic nie widziała. Towarzystwo się rozchodzi, nazajutrz młodsza wyjeżdża. Po powrocie do domu dostaje burę od matki, że zawiodła rodzinę, bo, jak zwykle, okazała się niedostosowana społecznie, nie umiała docenić serca siostry oferującej jej wspólne wakacje, no i kto to widział, żeby teraz nie miał kto zająć się dziećmi świeżo poślubionej pary?...
      Gdy kiedyś w ramach "uzdrawiających rozliczeń" młodsza ujawnia incydent matce, ta, zgodnie z przewidywaniami, stwierdza, że nie trzeba o takich rzeczach mówić, nic młodszej nie ubyło i zawsze była przewrażliwiona, a gdyby była dobra, to by pomogła starszej przy jej nowych dzieciach, zamiast wywlekać stare sprawy i skłócać rodzinę. Na siebie powinna popatrzeć, i tym pilniej służyć matce i siostrze, by nadrobić swoją beznadziejność i zasłużyć na towarzystwo ich, czyli osób wspaniałych, zaradnych, znakomicie zsocjalizowanych, pięknych, pełnych sukcesu, itd... wink
    • figa_z_makiem99 Re: Najgorsze zdrady 12.06.23, 13:12
      Spotykałam się z facetem przez 3 lata, ja wynajmowałam mieszkanie, pan mieszkał u rodziców i czasem u mnie sypiał. Opiekował się moim kotem gdy wyjeżdżałam, w tym czasie sprowadzał sobie prostytutki, wydalo się przez głupi przypadek.Gdy się dowiedziałam, pojechałam do niego koło północy po wypiciu wódki na znieczulenie i spuściłam wpierdol przy rodzicach. Pomyśleli, że wariatka, ale zrobiłabym to jeszcze raz. Od tej pory nie wierzę mężczyznom, pan zupełnie nie wyglądał na ruchacza, mily i dobry miś. Trzepię bez wahania telefon i prowokowałam panów do zwierzeń poalkoholowych na początku związków, udając wyluzowaną seksoholiczkę.
      • youngagain Re: Najgorsze zdrady 12.06.23, 14:19
        A to smutne bo pokazuje jak nie przerobiłas tematu i żyjesz złościąsad
        • figa_z_makiem99 Re: Najgorsze zdrady 12.06.23, 15:01
          Smutne jest bycie robioną w bambuko. Od dawna mam męża i rodzinę, tamto jest już przeszłością. Wielu panów koło 40stki, 50tki szuka kochanki, mam takich w swoim otoczeniu. Nie ufam już nikomu na 100%, mogę tolerować wiele ale zdrady nie. W bliskim otoczeniu mam pana lubiącego zamoczyć na boku, mieszkanie jest tylko na niego I żona zostałaby z niczym w razie rozwodu. Druga koleżanka musi się godzić na trójkąty, bo inaczej pan zdradzałby na boku. Nie przewidzisz tego, czy ktoś będzie chciał cię zdradzić, ale można się zabezpieczyć na tą ewentualność.
          • alpepe Re: Najgorsze zdrady 12.06.23, 15:05
            Od dawna masz męża i rodzinę i trzepiesz mężowi telefon profilaktycznie, czy nadal żyjeszcz teraźniejszością?
            • figa_z_makiem99 Re: Najgorsze zdrady 12.06.23, 15:15
              Napisałam, że przetrzepalabym bez wahania w razie podejrzeń. Znam hasło to telefonu starego, jemu nie chce się nawet logować do bankowości internetowej i lubi jak mu wydzielam pieniądze. Panowie opowiadają sobie o swoich sekretach na statku, mózg się lasuje czasem.
              • alpepe Re: Najgorsze zdrady 12.06.23, 15:39
                Nie napisałaś, użyłaś trybu orzekającego i czasu teraźniejszego. "Trzepię bez wahania telefon..."
                • figa_z_makiem99 Re: Najgorsze zdrady 12.06.23, 15:47
                  "Trzepię telefon w razie podejrzeń bez wahania". Masz jakiś problem etyczny alpepe? Ja nie. Nie mam też problemu ze starym, bo nie daje powodu do podejrzeń. Lubię zależnych emocjonalnie mężczyzn. Za to on nie zna hasła do mojego telefonu smile
              • angazetka Re: Najgorsze zdrady 12.06.23, 16:41
                Napisałaś, że trzepiesz. Co jest obrzydliwe.
      • bywalec2023 Re: Najgorsze zdrady 12.06.23, 16:07
        szok
    • astomi25 Re: Najgorsze zdrady 12.06.23, 13:21
      Tak, moja historie.
      Wyjatkowo podla. Pisalam juz o tym na forum.
      • taniax Re: Najgorsze zdrady 12.06.23, 16:20
        Nie wrócisz do poczucia bezpieczeństwa, równowagi i spokoju.
      • login.na.raz Re: Najgorsze zdrady 18.06.23, 11:58
        Od momentu, kiedy opisałeś swoją historię w tym wątku minęło około 4 lat. Jak Twoja starsza córka się teraz ma? Bo o ile kojarzę, to pisałaś, że młodsza nie ma problemu z nieobecnym ojcem, tylko dla starszej - z oczywistych względów- jego zniknięcie spowodowało uraz.
    • kitty4 Re: Najgorsze zdrady 12.06.23, 14:50
      Pan i Pani - małżeństwo. Dziecko 2 latka. Pan zdradza Panią z nianią dziecka. Niania była starsza o 6 lat od Pana tatusia. Jak się wydało Pan był bardzo zdziwony że Pani małżonka kopnęła go w dupę, bo przecież on przeprosił i obiecał poprawę smile.
      • kalinkas1 Re: Najgorsze zdrady 27.01.24, 18:04
        No nie przebaczyla Misiowi-Pysiowi? Taka niedobra Pani, no przeciez przeprosil...haha
        • jowita771 Re: Najgorsze zdrady 27.01.24, 18:50
          Kalinka, znowu odkopujesz trupa, po co?
          • kalinkas1 Re: Najgorsze zdrady 27.01.24, 20:15
            Taka archeologia na forum a temat bardzo ciekawy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka