Dodaj do ulubionych

Wątek samochwalny dla każdego

• leanne_paul_piper Re: Wątek samochwalny dla każdego 22.05.19, 18:56
      To ja mogę się pochwalić, że drugi tydzień diety ryżowo-owocowej i schudłam tak, że mogę ściągać spodnie bez rozpinaniawink. Jak na złość nie mam wagi, ale myślę, że będzie 54 kg.
      Sezon bikini zapowiada się znakomicie. I wszystkim, którzy myśleli, że jestem w ciąży będzie głupio.
      • alpepe Re: Wątek samochwalny dla każdego 22.05.19, 20:07
        Kota odchudź, a ty, sicher siehst du jetzt scharf aus!
        • leanne_paul_piper Re: Wątek samochwalny dla każdego 22.05.19, 21:37
          Akurat ta kotka to młoda matka karmiąca, a ja rzeczywiście mam piękne ciało - powiedziała Leanne z wyjątkową skromnościąwink.
      • katja.katja Re: Wątek samochwalny dla każdego 23.05.19, 07:29
        Ile kilogramów mniej więcej Ci poszło na tej diecie?
    • znowu.to.samo Re: Wątek samochwalny dla każdego 22.05.19, 19:01
      Więc i ja chwalę się: Mój syn jest jednym z najlepszych uczniów w klasie, a poza tym rozmawia w trzech językach: polskim, duńskim i angielskim. Wszystkie języki nabył naturalnue
      • 1papryczka.chili Re: Wątek samochwalny dla każdego 22.05.19, 19:45
        Wow gratuluję.
        To ja też pochwalę się synem. Został laureatem z angielskiego w 6 klasie, dzięki czemu nie muszę się już martwić czy dostanie się do wymarzonej szkoły.
        Poza tym średnia 5,33 na koniec roku będzie. I dostał wyróżnienie na kangurze matematycznym. Dopiero co się dowiedziałam. Czekamy na wyniki z konkursu ortograficznego i gramatycznego. Młody uczy się dodatkowo hiszpańskiego. Ma lekcje z wenezuelką, która nie mówi nic po polsku. Ale to już 3 rok nauki więc sobie radzi i się świetnie dogadują.
        A jeśli chodzi o mnie to kupiłam sobie rower i cieszę się z tego, że mogę sobie na nim jeździć.
        Dzisiaj posprzątałam salon i kuchnię i jestem sama z siebie dumna, że się wreszcie zabrałam za dokładniejsze porządki.
        To tyle na dziś
        • alpepe Re: Wątek samochwalny dla każdego 22.05.19, 20:06
          Gratulacje en gros, szczególnie tego sprzątania, mnie to bardzo wiele kosztuje smile
          • 1papryczka.chili Re: Wątek samochwalny dla każdego 22.05.19, 21:11
            W sobotę resztę muszę posprzątać. Ale mi się nie chceeee 😭
      • alpepe Re: Wątek samochwalny dla każdego 22.05.19, 20:07
        Prawdziwy syn ematki, tylko się cieszyć!
    • tojamarusia Re: Wątek samochwalny dla każdego 22.05.19, 21:24
      Mój mąż dostał niezłą podwyżkę. Jestem z niego ogromnie dumna, bo zapracował na nią jak mało kto. I do tego bardzo imponuje mi jego bardzo specjalistyczna wiedza- ogromna wiedza, od której życie ludzkie zależy ( nie jest lekarzem).
      • saszanasza Re: Wątek samochwalny dla każdego 22.05.19, 21:31
        tojamarusia napisała:

> Mój mąż dostał niezłą podwyżkę. Jestem z niego ogromnie dumna, bo zapracował na
        > nią jak mało kto. I do tego bardzo imponuje mi jego bardzo specjalistyczna wie
        > dza- ogromna wiedza, od której życie ludzkie zależy ( nie jest lekarzem).
        >

Ale fajnie! Będzie na waciki😉
        Ja od dzisiaj dorabiam sobie wożeniem dziecka koleżanki do szkoły...zawsze to 350-400 zł więcej do budżetu😉
        • pade Re: Wątek samochwalny dla każdego 22.05.19, 21:34
          Super Saszasmile
          Tojamarusia, gratuluję!smile
          • saszanasza Re: Wątek samochwalny dla każdego 23.05.19, 07:52
            pade napisała:

> Super Saszasmile
            > Tojamarusia, gratuluję!smile
            >

Dzięki! I mnie na waciki wystarczy😉
        • katja.katja Re: Wątek samochwalny dla każdego 23.05.19, 08:22
          Fajna fucha.
          • saszanasza Re: Wątek samochwalny dla każdego 23.05.19, 10:59
            katja.katja napisała:

> Fajna fucha.
            >

Nooo, zwłaszcza, że koleżanka udostępnia swój samochód, bo ja nie mam😬 Poza tym mieszkamy w tym samym bloku😉
    • chocolatemonster Re: Wątek samochwalny dla każdego 22.05.19, 22:41
      Gratuluje zdolnej corki! Super!
      Moja w niedziele po raz pierwszy bawila sie z rowiesniczka. Dwie, pelne godziny!
      • chocolatemonster Re: Wątek samochwalny dla każdego 22.05.19, 22:42
        No i w moim malzenstwie fajnie sie uklada. Tylko wygrana w lotto by sie przydala..
    • ga-ti Re: Wątek samochwalny dla każdego 22.05.19, 23:03
      Ja mam nadzieję, że się pochwalę 16 lipca.
    • kagrami Re: Wątek samochwalny dla każdego 22.05.19, 23:27
      Och juz myślałam że się z tym nigdzie nie wcisnę smile bo będzie, że się chwalę big_grin
      • kagrami Re: Wątek samochwalny dla każdego 22.05.19, 23:30
        Za szybko poszło. ... Otóż mój syn napisał Kangura 5 w miescie i 15 w regionie. Suuuuper, nie?
        A drugi - starszy- zdał maturę ustną z polskiego na 42% ale ZDAŁ smile oby pisemny tez poszedl mu jakos tak.......
        • saszanasza Re: Wątek samochwalny dla każdego 23.05.19, 11:02
          kagrami napisała:

> Za szybko poszło. ... Otóż mój syn napisał Kangura 5 w miescie i 15 w regionie.
          > Suuuuper, nie?
          > A drugi - starszy- zdał maturę ustną z polskiego na 42% ale ZDAŁ smile oby pisemny
          > tez poszedl mu jakos tak.......
          >

Kangur jest trudny! Gratuluję!
          A na maturze z polskiego mojego syna (wprawdzie za 3 lata) ale spodziewam się podobnego wyniku! Ważna że zdał! Gratulacje!
    • katja.katja Re: Wątek samochwalny dla każdego 23.05.19, 07:28
      Gratulacje, ale tam gdzie mieszkacie by mieć warunki do cywilizowanej, spokojnej nauki musiała dostać się do lepszego gimnazjum.
    • kura17 Re: Wątek samochwalny dla każdego 23.05.19, 07:59
      o, to jeszcze starszego syna pochwale (14 lat) - wlasnie skonczyl miesiac codziennych cwiczen (z jakas appka) "na kaloryfer na brzuchu" i nawet widac (i czuc) rezultaty. jednak najbardziej mi zaimponowal, ze robil te cwiczenia regularnie, uparl sie, ze musi "troche lepiej wygladac i sie czuc" i doprowadzil sprawe do konca (cwiczenia byly na miesiac wlasnie). teraz zaczal druga serie (i "musze" mu hantle kupic wink )
    • kropkacom Re: Wątek samochwalny dla każdego 23.05.19, 11:12
      To i ja się pochwalę. Syn i córka dostali się do wybranych przez siebie szkół średnich bez problemów. Syn na informatykę a córka na grafikę reklamową na szkole poligraficznej.
      • saszanasza Re: Wątek samochwalny dla każdego 23.05.19, 13:39
        kropkacom napisała:

> To i ja się pochwalę. Syn i córka dostali się do wybranych przez siebie szkół ś
        > rednich bez problemów. Syn na informatykę a córka na grafikę reklamową na szkol
        > e poligraficznej.

I super!
    • bazia8 Re: Wątek samochwalny dla każdego 23.05.19, 20:57
      Dziewczyny, wszystkim Wam gratuluję dobrych dzieci i sukcesów.
      Miło czyta się takie wątki. Oby tu żaden incel się nie odważył wcisnąć!!!
      Uwaga: na razie może niewielka rzecz, ale też się pochwalę córką. Zapytała mnie, czy może na urodziny zaprosić koleżanki i poprosić je o przyniesienie karmy dla psów, zamiast prezentów dla niej. Potem wspólnie zawieziemy ja do schroniska dla zwierząt.
      smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka