mona-taran 27.05.19, 15:34 Żeby się obyło bez domysłów. Choć nowt nick chyba nie podstawie wiele do popisu? Same-old Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwoniaw Re: Witam się pod nowym nickiem 27.05.19, 15:35 Nowy nick to, rzekłabym, ma impet Cześć Odpowiedz Link Zgłoś
mona-taran Re: Witam się pod nowym nickiem 27.05.19, 15:38 Hah, bo mi gazeta nie dawała dużego wyboru :p a wymyślne zapomnę, taran jest od miasta które ciężko zapomnieć :p Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: Witam się pod nowym nickiem 27.05.19, 15:37 o, Mona, witam co masz dzis na obiad? ja uwielbiam Twoje wloskie opisy jedzenia ... Odpowiedz Link Zgłoś
mona-taran Re: Witam się pod nowym nickiem 27.05.19, 15:42 Cześć Kuro! Jesteśmy na diecie 😂 bo to włoskie żart ieri nas utuczyło 😂 więc dziś grzecznie fasolką szparagową z miętą i czosnkiem + cycek z grilla + sałata z ogródka która jest dziwna, bo posiana rok temu .... rośnie mi teraz pod pomidorami jak popieprzona😯 Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: Witam się pod nowym nickiem 27.05.19, 15:45 no to nie bede juz Ciebie czytac, skoro sie odchudzasz i nic fajnego nie jadasz, phi! <foch!> Odpowiedz Link Zgłoś
mona-taran Re: Witam się pod nowym nickiem 27.05.19, 15:53 No weź, kurde, nooo Chłop mi mówi że to moja wina Bo się nauczyłam za dobrze gotować 😂 ale! Kupiliśmy rowery I holenderskim zwyczajem staramy się pedałować. Wczoraj zrobiliśmy 32 km wg. Google ... ostatnie 5 pod wiatr myślałam że ducha wyzionę. .. Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: Witam się pod nowym nickiem 27.05.19, 20:43 nie słuchaj kury, twoja dieta brzmi smakowicie! Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Witam się pod nowym nickiem 27.05.19, 16:53 Fasolka szparagowa z miętą plus reszta....poproszę krok po kroku co jak z czym....chętnie coś takiego wsunę Odpowiedz Link Zgłoś
mona-taran Re: Witam się pod nowym nickiem 27.05.19, 18:45 Gotuje sz fasolkę, odcedzasz i gorącą mieszasz z oliwą i pokrojonym grubo czosnkiem, dosalasz, wrzuca sz sporo mięty i wsio. Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: Witam się pod nowym nickiem 27.05.19, 17:41 Hej Miło Cię znów widzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
gryfna-frelka Re: Witam się pod nowym nickiem 27.05.19, 20:33 Mona! Myslalam ze juz Cie stracilismy. Fajnie CIe widziec Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: Witam się pod nowym nickiem 27.05.19, 20:42 tęskniłam! ...a jak się młoda chowa? Odpowiedz Link Zgłoś
mona-taran Re: Witam się pod nowym nickiem 28.05.19, 08:04 Rośnie, powoli kuma o co chodzi z nocnikiem ale nie za bardzo chce chodzić... znalazła sobie szybszy sposób przemieszczania- na kolanach i chodzenie jako takie średnio ją interesuje zrobi parę kroków i bach na kolana spowrotem... całe zdarte I posiniaczone, ale jej to jakoś nie przeszkadza Odpowiedz Link Zgłoś