mona-taran 12.06.19, 10:44 Używacie, lubicie? Kupiłam kiedyś butelkę, już nawet nie pamiętam po co, ale nie użyłam I tak stoi. Dajcie pomysły jak go zutylizować :p Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
daniela34 Re: Sos Worcestershire 12.06.19, 10:46 Chętnie poczytam, bo mam tak samo- nabyłam buteleczkę drogą kupna i teraz wypadałoby ją wykorzystać Odpowiedz Link Zgłoś
mimfa Re: Sos Worcestershire 12.06.19, 11:10 Ja dodaję do marynat, wszelakiej "chińszczyzny", sosów, czasami zup, gulaszy. Bardzo go lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: Sos Worcestershire 12.06.19, 11:18 Lubię, kupuję czasem. PAsuje do wołowiny zasadniczo, doprawiam nim tatara, czasem dodaję do burgerów. Doprawiałam nim majonez przeznaczony do burgerów własnie, krwawą mary i w ogóle sok pomidorowy, myślę, że nada się do większoości mięs zamiast soli. Kiedyś doprawiłam nim mocno pikatny soos pomidorowy, ww którym udusiłam wołowe klopsiki i podałam na zielonych szparagach, ale to było smaczne. Odpowiedz Link Zgłoś