Dodaj do ulubionych

SPA w krakowie

26.06.19, 09:11
czy ktos moze polecic jakies fajne SPA w krakowie?
dla starszej pani, w prezencie urodzinowym - jakies 2-3 zabiegi. gdyby byla mozliwosc jakis probnych spokojnych zajec fizycznych - dla zachety do uprawiania - to byloby swietnie. na przyklad jakas delikatna joga, czy cos?

macie pomysly?
oczywiscie szukam w sieci, ale osobiste polecenia/wrazenia/pomysly cenie bardziej smile
z gory dziekuje!
Obserwuj wątek
    • daniela34 Re: SPA w krakowie 26.06.19, 09:19
      Farmona ma wśród moich znajomych dobrą opinię, ale sama nie korzystałam więc nie mam pewności.
      • kura17 Re: SPA w krakowie 26.06.19, 09:55
        Daniela, dziekuje - sprawdze.

apropos nasze spotkanie - niestety nie wyjdzie sad bede w krakowie tylko 2 dni, w tym w jeden przylatuje i ide do mojej swietej fryzjerki, a w drugi jade odwiedzic babcie w innym miescie ("bo ja bym cie chciala, wnuczko, przed smiercia jeszcze zobaczyc ...)

przykro mi, moze nastepnym razem smile
        • azja_pl2 Re: SPA w krakowie 26.06.19, 11:44
          Kura, a mozesz dac namiary na twoja fryzjerke? Dzieki!
          • kura17 Re: SPA w krakowie 26.06.19, 12:10
            azja_pl2 napisała:

> Kura, a mozesz dac namiary na twoja fryzjerke? Dzieki!

www.tyrkakot.pl/
            tam sa dwie kobiety, Anna Tyrka i Agnieszka Kot. ja chodze od zawsze do pani Tyrki (to jest moja swieta fryzjerka), podobno pani Kot tez jest super - ide do niej pierwszy raz niedlugo, bo do "mojej" nie bylo terminu, a bede w krakowie tylko przez 2 dni.
      • daniela34 Re: SPA w krakowie 26.06.19, 10:03
        daniela34 napisała:

> Farmona ma wśród moich znajomych dobrą opinię, ale sama nie korzystałam więc ni
        > e mam pewności.
        • daniela34 Re: SPA w krakowie 26.06.19, 11:45
          Wysłało mi pusty post. Szkoda, Kuro, ale może uda nam się następnym razem. Miłego pobytu w Krakowie i pozdrowienia dla Babci.
    • katja.katja Re: SPA w krakowie 26.06.19, 11:40
      Polecam Ci również Farmonę, z tym, że nie jest to centrum miasta.
      • daniela34 Re: SPA w krakowie 26.06.19, 12:26
        Nie jest w centrum, ale w ładnym parku, więc otoczenie sympatyczne, ponoć bardzo dobra jest też restauracja, koleżanka z Gorzowa bardzo chwali. Z tym, że dla starszej pani trzeba by pewnie było zorganizować dojazd taksówką.
        • katja.katja Re: SPA w krakowie 26.06.19, 12:33
          A może kiedyś i ja się tam wybiorę. Dla dzieci mam nadzieję wstęp wzbroniony?
      • aqua48 Re: SPA w krakowie 26.06.19, 20:14
        katja.katja napisała:

> Polecam Ci również Farmonę, z tym, że nie jest to centrum miasta.
        >
        Ja też polecam Farmonę. A z zajęć gimnastycznych tai chi.
        • kura17 Re: SPA w krakowie 26.06.19, 21:10
          popatrzylam w necie na ta farmone - fajnie wyglada! i maja sporo "okazji" wink
          dziekuje!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka