mikams75 Re: Krystyna w jacuzzi 11.07.19, 23:17 serio sila przesunelas obca babe? przezabawnie musialo to wygladac Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Krystyna w jacuzzi 11.07.19, 23:29 Trafił swój na swego? #zazdroszczę Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: Krystyna w jacuzzi 11.07.19, 23:41 To musiała być gruba z księgowości Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: Krystyna w jacuzzi 11.07.19, 23:47 chicarica napisała: > To musiała być gruba z księgowości > Odpowiedz Link Zgłoś
mgla_jedwabna Re: Krystyna w jacuzzi 12.07.19, 00:41 Gratuluję, że jesteś w stanie przesunąć bezczelną babę ciężarem ciała. Ja bym w podobnej sytuacji była jak kocię walczące z szafą. Odpowiedz Link Zgłoś
nota_bene0 Re: Krystyna w jacuzzi 12.07.19, 08:16 Bergamotko, a może jeszcze coś Ci się skojarzy na drugi udany wątek wakacyjny. Pomyśl proszę... Ten jest przezabawny, dziewczyny dopisują, mozna się zrelaksować czytając. To jak... Pomyslisz? Albo ktora z Was? Liczba aktywności świadczy, że jest zapotrzebowanie na takie wątasy. 🤣👍 Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Krystyna w jacuzzi 12.07.19, 08:43 Po wysypie tych wszystkich trollowych wątków, ten się czyta z przyjemnością. Ematki dopisują się w swoim stylu i można momentami wręcz płakać ze śmiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
zlota.ptaszyna Re: Krystyna w jacuzzi 12.07.19, 08:51 Podpisuje się, jestem strasznie ciekawa w jaki to sposób nowoczesna i imprezowa słomiana wdowa radzi sobie na urlopie kiedy jest brzydka pogoda i co proponuję dziecku i sobie To jaccuzi to przecież mały wycinek z tak barwnego i ekscytującego życia Prosimy o więcej wątków!!! Odpowiedz Link Zgłoś
szara_w Re: Krystyna w jacuzzi 12.07.19, 08:43 Sytuacja sytuacją, ale mnie nieustannie razi i denerwuje to używanie imion wiadomych do określania buractwa.. to takie samo chamstwo jak takie zachowania Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: Krystyna w jacuzzi 12.07.19, 08:48 O w mordę. W knajpach też się dosiadasz do stolików przepychajac ludzi dupą? Odpowiedz Link Zgłoś
cruella_demon Re: Krystyna w jacuzzi 12.07.19, 10:10 Przecież był już wątek o przesuwaniu ludzi ciałem i tacą w barze, żeby ich odepchnąć od stolika Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: Krystyna w jacuzzi 12.07.19, 10:11 A to był wątek, że tak powiem, tego samego autorstwa? Odpowiedz Link Zgłoś
cruella_demon Re: Krystyna w jacuzzi 12.07.19, 10:18 Nie, ale berga nie była pierwszą, która na to wpadła. A że triss użyła to jako przykładu "bo przecież nikt tak nie robi", a jednak Odpowiedz Link Zgłoś
cruella_demon Re: Krystyna w jacuzzi 12.07.19, 10:19 forum.gazeta.pl/forum/w,567,167900337,167900337,Zajmowanie_miejsc_w_restauracji_przed_zamowieniem.html#p167905286 Niestety najlepsze teksty autorki odgrażającej się, czego to by ona tą tacą nie zrobiła, wycięto Odpowiedz Link Zgłoś
katja.katja Re: Krystyna w jacuzzi 12.07.19, 10:34 Restauracja to nie jacuzzi. Samo jacuzzi jest obrzydliwe, ale obiektywnie rzecz biorąc parka, która (gdy są też inni chętni i nie innych wolnych wanien) zawłaszcza całą donicę jest niekulturalna i należało zwrócić uwagę. Bergamotce zaś radzę wizytę u ginekologa. Niedobrze mi jak pomyślę co się może gotować w tej wodzie - grzybica tej Pani (grudki wymywane i rozprzestrzeniane na całą donicę), niedomyta duda po twardszej lub rzadszej wizycie w toalecie Pana, rzęsistek pochwowy, chlamydia, wszelkiego rodzaju "cipne" wydzieliny, aż mi słabo. Odpowiedz Link Zgłoś
tylko.bez.hipokryzji Re: Krystyna w jacuzzi 12.07.19, 09:37 A propos niepomalowanych paluszków (????) Paluszki niepomalowane są całkiem ok. A paznokcie pomalowane, zwłaszcza ciemnym lakierem, są znacznie gorsze niż te niepomalowane. Ciemny lakier sugeruje, że właścicielka tak pomalowanych paznokci ukrywa grzybicę. Odpowiedz Link Zgłoś
lucky80 Re: Krystyna w jacuzzi 12.07.19, 09:58 Wspaniały wątek! Ubawiły mnie zwłaszcza dopiski niezawodnych, jak zwykle, ematek. Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka77 Re: Krystyna w jacuzzi 12.07.19, 22:21 lucky80 napisała: > Wspaniały wątek! Ubawiły mnie zwłaszcza dopiski niezawodnych, jak zwykle, emate > k. Cieszę się, że wam się spodobał bo spodziewalam się raczej hejtu i jazdy na mnie jak w poprzednich moich wątkach. A wyszedl całkiem zabawny wakacyjny wątek. Potraficie być dowcipne i spostrzegawcze bez wyzlosliwiania się nade mną. Dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Krystyna w jacuzzi 12.07.19, 10:26 Ale, ze jak ? Jak lubię bordo to tajemny znak, że ukrywam grzybicę ? Czy to tylko dla długich palców, bo takich nie posiadam szczęśliwie ( w krótkie i tak się uderzam, długie bym chyba miała wiecznie połamane ) ? Odpowiedz Link Zgłoś
tylko.bez.hipokryzji Re: Krystyna w jacuzzi 12.07.19, 12:03 To tylko dla długich paluchów, oczywiście.I do wielkich stóp (przy rozmiarze ponad 40 trzeba mieć odpowiedni wzrost. Poniżej 175 - taki rozmiar kwalifikuje się do miana wielkiej stopy). Zwłaszcza gdy lakier jest np ciemnozielony, lekko opalizujący Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Krystyna w jacuzzi 12.07.19, 13:01 Im dłuższe paluchy tym większą grzybicę ukrywają! Niektóre okazy to mogą i pochwę zasłonić. Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Krystyna w jacuzzi 12.07.19, 17:34 Fakt, niska kobieta o długich paluchach może daleko sięgnąć i zasłaniać. I wybaczcie, ale nie mogę wymazać sprzed oczu takiej stopy trzymającej się palcami żerdzi. Tak ptasio. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Krystyna w jacuzzi 12.07.19, 10:51 A jeśli maluję paznokcie na zmianę lakierem bezbarwnym, cielistym, jakimś jasnym beżowym czy różowym, bordowym, a nawet zielonym czy granatowym, to co sugeruję? Nie wiedziałam, że jest jakiś tajny kod malowania paznokci u stóp, w związku z tym pewnie ciągle wysyłam jakieś mylne sygnały! Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: Krystyna w jacuzzi 12.07.19, 10:53 No jak to co? Borderline jak malowane! Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Krystyna w jacuzzi 12.07.19, 10:56 No tak, mam to wymalowane na... paznokciach! Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Krystyna w jacuzzi 12.07.19, 17:31 A bo to jeden grzyb na świecie ? Pewnie każdy lakier na innego stosujesz a ja już mic nie pomoże to bach, czarny metalic 😀. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Krystyna w jacuzzi 12.07.19, 19:09 Nawet jeden taki prawie że czarny metalic mam! Kupiłam kiedyś dzieciakom do jakichś dekoracji, ale zużyli tylko trochę, a reszta została. Na dłonie mi to nie pasuje, ale paznokcie u stóp sobie czasem machnę. Tylko wtedy nie wyglądają jak z grzybem, a raczej jak by mi ktoś cegłówką w stopę przywalił 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Krystyna w jacuzzi 12.07.19, 17:49 ....byleby nie ukladalo sie w tęcze! Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Krystyna w jacuzzi 12.07.19, 19:11 A nieeee, ja te kolory używam jeden na wszystkie paznokcie, tylko kolor dobieram w zależności od nastroju. Tęcza nie wychodzi 😄 Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Krystyna w jacuzzi 12.07.19, 22:12 Tłumacz się tłumacz. A co jak na każdym paznokciu zagości inny grzybek ? Odpowiedz Link Zgłoś
an.16 Re: Krystyna w jacuzzi 12.07.19, 10:33 Trafił swój na swego. Czego ematka nie zrobi dla "synka". Któremu ewidentnie lepiej byłoby poza jacuzzi. Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: Krystyna w jacuzzi 12.07.19, 10:35 Jak za Tobą nie przepadam, tak uważam, że miałaś rację. Skoro jacuzzi pomyślane dla sześciu osób, to babsko mogło zajmować sobą i wszystkie sześć, ale jak wszedł ktoś jeszcze, to powinno się przesunąć, tak to działa. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Krystyna w jacuzzi 12.07.19, 11:43 Generalnie oburzenie bergi było słuszne, ale tekst o masażu erotycznym mogła sobie darować. Odpowiedz Link Zgłoś
jak_matrioszka Re: Krystyna w jacuzzi 14.07.19, 14:30 Generalnie oburzenie bergi było słuszne, ale robienie miejsca nieletniemu, żeby też sobie na ten masaż erotyczny popatrzył to mogła sobie darować. Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka77 Re: Krystyna w jacuzzi 15.07.19, 18:58 jak_matrioszka napisała: > Generalnie oburzenie bergi było słuszne, ale robienie miejsca nieletniemu, żeby > też sobie na ten masaż erotyczny popatrzył to mogła sobie darować. Liczylam, ze przestaną gdy przyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: Krystyna w jacuzzi 12.07.19, 16:50 Uwielbiam jacuzzi.... Nieznosze jak obce dzieci mi w nim chlapią w twarz. A bywa, ze takie rozhasane 5 latki tak robią. Poza tym unikam konfliktów. Jakby mi taka baba zajmowała, to bym poczekala aż pójdzie i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: Krystyna w jacuzzi 12.07.19, 17:54 "Nieznosze jak obce dzieci mi w nim chlapią w twarz." W całym minispa do którego chodzę, jest zakaz wstępu poniżej 16 roku życia. Do dziś się z tego cieszyłam. Póki nie przeczytałam wpisu wapahy teraz już nie jestem pewna, że to ze względu na hałas... Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Krystyna w jacuzzi 12.07.19, 19:14 Jak się taka parka przy robieniu loda odpowiednio rozbuja, to i hałas może być 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: Krystyna w jacuzzi 12.07.19, 21:23 No pisała Wapaha, że pani chlupotała Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Krystyna w jacuzzi 12.07.19, 22:20 Bergamotko, gratuluję, wątek roku Czarnowłosej pani Krystyny przyległościami nie da się zapomnieć Odpowiedz Link Zgłoś