dziennik-niecodziennik 02.08.19, 18:40 ...z Woodstocku. Jest super Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilia.z.doliny Re: Pozdrowienia... 02.08.19, 18:58 ty, ale znalezli tam kogos podobno? zwłoki w sensie Odpowiedz Link Zgłoś
tiszantul Re: Pozdrowienia... 02.08.19, 19:18 Ludzie mają to do siebie, ze umierają. Owsiak nie obiecywał, że będą żyć wiecznie Odpowiedz Link Zgłoś
tiszantul Re: Pozdrowienia... 02.08.19, 19:17 Dobrze, ze żyjesz. Oby tak dalej. Nie próbuj bić nago policjantów, pisowska policja tego nie lubi www.lubuska.policja.gov.pl/go/serwis-informacyjny/aktualnosci/30421,UDERZYL-POLICJANTA-KIEDY-TEN-KIEROWAL-RUCHEM-W-KOSTRZYNIE-ZOSTAL-ZATRZYMANY.html Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Pozdrowienia... 02.08.19, 19:20 Baw się dobrze! Jak pogoda? Mnie już się nie chce jeździc na imprezy gdzie jest wiele wykonawców, wolę indywidualne koncerty. Odpowiedz Link Zgłoś
raczek47 Re: Pozdrowienia... 02.08.19, 19:28 Oglądam na żywo,fajna atmosfera. Pozdrowienia dla Woodstockowiczów! Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Pozdrowienia... 02.08.19, 20:04 Dzięki! Ale nazwiska w programie - Szczygieł, Nosowska, Pszoniak, Kondratiuk, Smarzowski, Zamachowski, Tokarczuk! Muzycznie to raczej nie moja bajka, ale scena ogromna. I dziesiątki tysięcy ludzi! Odpowiedz Link Zgłoś
tiszantul Re: Pozdrowienia... 02.08.19, 19:33 Jak tam Jurek? po tych wyrokach za przeklinanie musi się biedaczek bardzo pilnować Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: Pozdrowienia... 02.08.19, 20:43 Atmosfera jest swietna Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: Pozdrowienia... 02.08.19, 20:42 Pogoda optymalna, pierwsze dwie noce byly burze, obecnie jest cieplo i slonce, ale powiewa wiaterek. Odpowiedz Link Zgłoś
tojamarusia Re: Pozdrowienia... 02.08.19, 20:06 Och zazdroszczę...baw się dobrze😘 Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: Pozdrowienia... 02.08.19, 20:44 Lordi wlasnie zaczyna Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Pozdrowienia... 02.08.19, 20:50 Czy scena, na której występował Sidney Polak jest naprawdę mała, tzn w domyśle jest gdzieś jeszcze większa?? Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: Pozdrowienia... 02.08.19, 21:06 Jest wieksza Duza Scena Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Pozdrowienia... 02.08.19, 22:11 Niedawno byłam na imprezie gdzie były 3 sceny. Największa była 10 razy mniejsza niż mała na Woodstocku Odpowiedz Link Zgłoś
tiszantul Re: Pozdrowienia... 02.08.19, 20:57 Czy cenzurowane są wszystkie wpisy oprócz "bawcie się dobrze"? Niech wam będzie. Bawcie się dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
solejrolia Re: Pozdrowienia... 02.08.19, 21:19 SUPER! Zazdroszczę! Wybieraliśmy się z mężem , ale nie wyszło nam, buu Odpowiedz Link Zgłoś
meres8 Re: Pozdrowienia... 03.08.19, 10:31 Ale masz fajnie! Mój syn tam jest pierwszy raz i dzięki temu zainteresowałam się tą imprezą, oglądam na żywo koncerty i odkryłam kilka świetnych zespołów. Polecam ASP, wczoraj była cudowna Kasia Nosowska teraz jest Zamachowski potem Smarzowski, rewelacja. Udanej zabawy Odpowiedz Link Zgłoś
tiszantul Re: Pozdrowienia... 04.08.19, 15:34 "Bądźcie z nami, kiedy jest finał WOŚP. 176 mln. A wy k***a ile wywalacie pieniędzy na loty? 176 mln zł na służbę zdrowia. Stoimy w kolejkach do służby zdrowia. Pacjenci onkologiczni nie mają się jak leczyć. To co wy k***a do nas macie? – krzyczał prezes WOŚP na zakończenie Pol’and’Rock Festiwalu." Cudowna atmosfera. Kto by pomyślał, ze uśmiechnięci ludzie krzyczą i rzucają mięsem w takich ilościach Odpowiedz Link Zgłoś
tiszantul Re: Pozdrowienia... 04.08.19, 15:44 Cytat oczywiście z Owsiaka. Wyjaśniały to inne wpisy, które cenzura już zdjęła. A może nietaktowne było określenie osoby miotającej stek wyzwisk (kilkadziesiąt) jako "prymitywa"? Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: Pozdrowienia... 04.08.19, 16:46 Ja wiem ze nie lubisz Owsiaka, ale niewiele mnie to interesuje. Poza tym co przytaczasz (a nie wiem czy to mowil, nie slyszalam, no ale tez nie spedzalam calego dnia pod ta konkretna scena) mowil duzo pieknych, dobrych rzeczy. Tego juz nie przytoczysz, bo po co. Ze przeklinal (podkreslam - osobiscie nie slyszalam)? Mnie to nie gorszy, zwlaszcza na festiwalu rockowym Odpowiedz Link Zgłoś