Dodaj do ulubionych

Depilator świetlny

06.08.19, 18:01
Macie? Używacie? Działa? Rozważam albo laser albo depilator. Szczególnie chodzi mi o okolice bikini.
Obserwuj wątek
    • kandyzowana3x Re: Depilator świetlny 06.08.19, 20:57
      Mam Lumene dziala swietnie. Wymaga troche systematycznosci na poczatku, ale jestem bardzo zadowolona z rezultatow. Mam jasna karnacje I dosc jasne wlosy, ale nie blond. Lumea nie daje u mnie rezultatu calkowitej gladkosci, ale zredukowala owlosienie I ok 80%, uzywam od kilku miesiecy
      • larix_decidua77 Re: Depilator świetlny 06.08.19, 22:28
        Rozumiem, że te pozostałe 20% golisz?
        • kandyzowana3x Re: Depilator świetlny 06.08.19, 22:40
          Gole raz na 2 tyg I zajmuje mi to kilka sekund. Wlosy nanotech I bez golenia sa praktycznie nie widoczne.
          • kandyzowana3x Re: Depilator świetlny 07.08.19, 00:16
            * na nogach
      • hanusinamama Re: Depilator świetlny 06.08.19, 22:37
        A latem co?? BO tego nie mozna stosować jak skóra jest wystawiona na słonce...
        • kandyzowana3x Re: Depilator świetlny 06.08.19, 22:43
          W mojej instrukcji pisalo o unikaniu opalania bezposrednio po uzyciu, optymalnie prez 24 h. Po wstepnym okresie gdy uzywasz tego co 2 tyg x 6 lub 8, naswietlasz sie co 6, 8 tyg wiec nie jest to dla mnie problem
          • hanusinamama Re: Depilator świetlny 06.08.19, 22:48
            NO tak tylko ze ja mam ogród. I od maja do wrzesnia łaże po nim w krótkich gatkach....ale kusi, kusi...
            • kandyzowana3x Re: Depilator świetlny 06.08.19, 22:57
              Opalanie raczej nie jest problem, ale to sie chyba wogole nie nadaje na ciemna skore. Moze warto by bylo przetestowac w sklepie przed zakupem.
              • hanusinamama Re: Depilator świetlny 07.08.19, 13:43
                Aaaaaa now własnie. Ja mam jasną karnację i jasne włoski. Ale przez ogród jestem opalona wiekszą częśc roku.
      • biszkopty35 Re: Depilator świetlny 07.08.19, 06:15
        Mam remingtona, jest skuteczny. Ale też boli, gdy strzelasz tym impulsem świetnym. Wiele włosów zlikwidował chyba bezpowrotnie. Ale zaniedbalam trochę regularne stosowanie i teraz przed wczasami wzięłam pęsetę, dałam sobie 2 godziny, po 2 dniach powtórzyłam przegląd i coś tam jeszcze dodepiliwalam i mam spokój już 3 tydzień. Depilator elektryczny miałam przez pół życia i był to koszmar zajmujący mi tyle samo czasu, z warkotem silniczka, koniecznością jeżdżenia wielokrotnie w tych samych miejscach i parzacy mi skórę tymi metalowymi, rozgrzanymi tarczkami już po 5 minutach od włączenia.
    • iberka Re: Depilator świetlny 06.08.19, 22:55
      Mam jasną, wręcz białą skórę i ciemne włosy - po roku użytkowania efekty marne......baaaaaarrzo marne.
      • kandyzowana3x Re: Depilator świetlny 06.08.19, 23:06
        Iberka a moge sie zapytac, czy golisz wlosy przed naswietlaniem? Wiem, ze pare dziewczyn ktore probowaly uzywac na odrosniete wlosy tez mialo kiepskie efekty.
        Moj maz ma dosc jasna skore I bardzo ciemne wlosy I efekty tez ma dosc dobre, choc ciezej u niego z systematycznoscia I jednak wlosow tez wiecej
        • iberka Re: Depilator świetlny 07.08.19, 05:52
          Zawsze tzn. najpierw golenie, skóra bez balsamów itp, później IPL. Jestem rozczarowana uncertain, bo niestety co 2 dni maszynka w ruchu.
          Rozważałam laser, ale mój próg bólu jest na tyle niski, że nie zaryzykuję.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka