chlodne_dlonie 25.08.19, 18:43 Ktoś ma może, nosi, poleca..? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ultimate.strike Re: ..szpilki R.Polański..? 25.08.19, 21:38 Znam tańszy sposób na uraz nogi, włóż nogę między drzwi od auta i solidnie domknij, efekt ten sam ale szybko, sprawnie i za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
chlodne_dlonie Re: ..szpilki R.Polański..? 25.08.19, 22:09 Serio aż tak złe doświadczenia..? Uuuuuu, grubo No cóż, dzięki za opinię. Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: ..szpilki R.Polański..? 25.08.19, 23:43 Osobistych doświadczeń ie posiadam, posiada je moja żona. w ciągu 2 miesięcy musiałem ją trzykrotnie ewaluować po skręceniu kostki, po czym, gdy lekarz jej powiedział, że konsekwencje w postaci nawracającego od czasu do czasu bólu są praktycznie nieuniknione postanowiła zrezygnować z tego modnego narzędzia tortur. A ja osobiście od dawna zwalczam wszelkie przypadki gdy trutnie zwani projekantami mody, stylistami w imię swoich chorych wizji utrudniają nam życie, wpędzają w choroby. Dlatego walczę ze spodniami, szpilkami, krawatami i tym podobnym badziewem. Odpowiedz Link Zgłoś
chlodne_dlonie Re: ..szpilki R.Polański..? 26.08.19, 11:35 Współczuję (Małżonce) doświadczeń, rozumiem jednak, że wspomniane wydarzenia nie miały związku z noszeniem obuwia konkretnej marki..? ;/ ..sama pozostanę jednak przy obuwiu na obcasach, noszonych zresztą naprzemiennie z tym sportowym a Tobie życzę pomyślnego kontynuowania krucjaty w - jak rozumiem - kilcie noszonym na szkocki sposób - zdrowo, przewiewnie i zapewne ekologicznie Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: ..szpilki R.Polański..? 26.08.19, 11:38 Nie wiem nawet jaką markę w tym zakresie preferowała, przypuszczam, że ortopedycznie wszystkie działają na tej samej zasadzie. Dziękuję za życzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: ..szpilki R.Polański..? 25.08.19, 23:52 zwarzywszy na chorą i niezrozumiałą cenzurę w tym spamerskim wątku ujmę to bardzo tajemniczo-nazwa marki kojarzy mi się z owocem zakazanym. bosz...szkoda że księża nie prowadzą tej firmy bo byłoby prosto z mostu. Odpowiedz Link Zgłoś
chlodne_dlonie Re: ..szpilki R.Polański..? 26.08.19, 11:30 wiarusik napisała: > zwarzywszy na chorą i niezrozumiałą cenzurę w tym spamerskim wątku ujmę to bar > dzo tajemniczo-nazwa marki kojarzy mi się z owocem zakazanym. > bosz...szkoda że księża nie prowadzą tej firmy bo byłoby prosto z mostu. Mhmm.. działanie cenzury, które sugerujesz, umknęło mi, bo nie śledzę losów mego -jak to łaskawie ująłeś -spamerskiego wątaska non-stop ..swoją drogą to ciekawe doświadczenie - wpadły mi w oko niebrzydkie buty producenta, którego dotąd nie miałam okazji poznać, zadałam więc pytanie na dobrze mi znanym, 'babskim' (przynamniej z nazwy ) forum i - bach!! - całe dwie merytoryczne odpowiedzi i obie od mężczyzn. Nie żebym coś do brzydszej płci miała, nie nie, ale jakby to delikatnie.. nie jesteście panowie, siłą rzeczy, użytkownikami tego typu obuwia, zatem..już podziękuję za uwagi Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: ..szpilki R.Polański..? 26.08.19, 19:18 przecież mogę być mężczyzną-pośrednio-kobietą lgbt i interesować się kobiecymi fatałaszkami. czy producent ma w asortymencie szpilki w rozmiarze 45 z obcasem z włókna węglowego? i co myślisz o seksie z osobami poniżej 15 roku życia? to pytanie jest bonusem, nie musisz na nie odpowiadać. Odpowiedz Link Zgłoś
chlodne_dlonie Re: ..szpilki R.Polański..? 26.08.19, 20:05 wiarusik napisała: > przecież mogę być mężczyzną-pośrednio-kobietą lgbt i interesować się kobiecymi > fatałaszkami. czy producent ma w asortymencie szpilki w rozmiarze 45 z obcasem > z włókna węglowego? Mhmm..no pewnie możesz, podobnie jak i jednorożcem na ten przykład Niemniej gdybyś był, to pewnie znałbyś już odpowiedź na swoje pytanie. Ja mogę jedynie odesłać do strony producenta (nie, nie mam żadnych tajemnych konszachtów z ww. - przykro mi, że rozczaruję ) > i co myślisz o seksie z osobami poniżej 15 roku życia? Myślę jak najgorzej. > to pytanie jest bonusem, nie musisz na nie odpowiadać. To forum - tu nikt niczego nie musi, chyba, że chce, heh. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: ..szpilki R.Polański..? 26.08.19, 20:14 chlodne_dlonie napisała: > (nie, nie mam żadnych tajemnych konszachtó > w z ww. - przykro mi, że rozczaruję ) jaka szkoda, że niedowierzam ludziom. jestem trudną osobą na dzień dobry. > Myślę jak najgorzej. czyli też o romanie? gdy myślę jak najgorzej o kimś to ucinam wszystko z tą osobą związane. Odpowiedz Link Zgłoś
chlodne_dlonie Re: ..szpilki R.Polański..? 26.08.19, 20:18 wiarusik napisała: > chlodne_dlonie napisała: > > > (nie, nie mam żadnych tajemnych konszachtó > > w z ww. - przykro mi, że rozczaruję ) > > jaka szkoda, że niedowierzam ludziom. jestem trudną osobą na dzień dobry. Twój biznes > > Myślę jak najgorzej. > > czyli też o romanie? gdy myślę jak najgorzej o kimś to ucinam wszystko z tą oso > bą związane. No, tutaj chyba przesadziłeś, chyba, że masz dowody na powiązania między firmą obuwniczą a reżyserem RP ? Podaj, chętnie się dowiaduję rzeczy, o których nie mam pojęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
chlodne_dlonie Re: ..szpilki R.Polański..? 26.08.19, 20:20 A bardziej w tytule wątku - i co, znalazłeś info nt szpilek w rozmiarze 45..? I z czego te obcasy, uświadom mnie Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: ..szpilki R.Polański..? 26.08.19, 20:28 chlodne_dlonie napisała: > A bardziej w tytule wątku - i co, znalazłeś info nt szpilek w rozmiarze 45..? nie szukałem. nazwa marki sugeruje, że dostępne są niewielkie rozmiary. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: ..szpilki R.Polański..? 26.08.19, 20:25 chlodne_dlonie napisała: > Twój biznes nie zarabiam na tym. to inni zarabiają na kontaktach ze mną, więc oni muszą się starać. > No, tutaj chyba przesadziłeś, chyba, że masz dowody na powiązania między firmą > obuwniczą a reżyserem RP ? nie napisałem, że chodzi o reżysera. ale skoro masz takie skojarzenia to sama widzisz, że marka bazuje na znanym nazwisku. czy TEN r.polański o tym wie? nie ma nic przeciwko? i proszę, nie nazywaj go RP, on tu był tylko na chwilę. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: ..szpilki R.Polański..? 26.08.19, 19:58 wiarusik napisała: > zwarzywszy ale nieuk. jak mogłem? chyba od warzyw. zważywszy miało być. Odpowiedz Link Zgłoś
chlodne_dlonie Re: ..szpilki R.Polański..? 26.08.19, 20:21 Może i nieuk, ale chcociaż samokrytyczny bywasz. To się ceni. Odpowiedz Link Zgłoś