Dodaj do ulubionych

..szpilki R.Polański..?

25.08.19, 18:43
Ktoś ma może, nosi, poleca..?
Obserwuj wątek
    • ultimate.strike Re: ..szpilki R.Polański..? 25.08.19, 21:38
      Znam tańszy sposób na uraz nogi, włóż nogę między drzwi od auta i solidnie domknij, efekt ten sam ale szybko, sprawnie i za darmo.
      • chlodne_dlonie Re: ..szpilki R.Polański..? 25.08.19, 22:09
        Serio aż tak złe doświadczenia..? Uuuuuu, grubo wink
        No cóż, dzięki za opinię.
        • ultimate.strike Re: ..szpilki R.Polański..? 25.08.19, 23:43
          Osobistych doświadczeń ie posiadam, posiada je moja żona. w ciągu 2 miesięcy musiałem ją trzykrotnie ewaluować po skręceniu kostki, po czym, gdy lekarz jej powiedział, że konsekwencje w postaci nawracającego od czasu do czasu bólu są praktycznie nieuniknione postanowiła zrezygnować z tego modnego narzędzia tortur. A ja osobiście od dawna zwalczam wszelkie przypadki gdy trutnie zwani projekantami mody, stylistami w imię swoich chorych wizji utrudniają nam życie, wpędzają w choroby. Dlatego walczę ze spodniami, szpilkami, krawatami i tym podobnym badziewem.
          • chlodne_dlonie Re: ..szpilki R.Polański..? 26.08.19, 11:35
            Współczuję (Małżonce) doświadczeń, rozumiem jednak, że wspomniane wydarzenia nie miały związku z noszeniem obuwia konkretnej marki..? ;/

..sama pozostanę jednak przy obuwiu na obcasach, noszonych zresztą naprzemiennie z tym sportowym wink a Tobie życzę pomyślnego kontynuowania krucjaty w - jak rozumiem - kilcie noszonym na szkocki sposób - zdrowo, przewiewnie i zapewne ekologicznie tongue_out big_grin
            • ultimate.strike Re: ..szpilki R.Polański..? 26.08.19, 11:38
              Nie wiem nawet jaką markę w tym zakresie preferowała, przypuszczam, że ortopedycznie wszystkie działają na tej samej zasadzie.

Dziękuję za życzenia.
    • kryzys_wieku_sredniego Re: ..szpilki R.Polański..? 25.08.19, 23:02
      ;P
    • wiarusik Re: ..szpilki R.Polański..? 25.08.19, 23:52
      zwarzywszy na chorą i niezrozumiałą cenzurę w tym spamerskim wątku ujmę to bardzo tajemniczo-nazwa marki kojarzy mi się z owocem zakazanym.
      bosz...szkoda że księża nie prowadzą tej firmy bo byłoby prosto z mostu.
      • chlodne_dlonie Re: ..szpilki R.Polański..? 26.08.19, 11:30
        wiarusik napisała:

> zwarzywszy na chorą i niezrozumiałą cenzurę w tym spamerskim wątku ujmę to bar
        > dzo tajemniczo-nazwa marki kojarzy mi się z owocem zakazanym.
        > bosz...szkoda że księża nie prowadzą tej firmy bo byłoby prosto z mostu.

Mhmm.. działanie cenzury, które sugerujesz, umknęło mi, bo nie śledzę losów mego -jak to łaskawie ująłeś -spamerskiego wątaska non-stop tongue_out

..swoją drogą to ciekawe doświadczenie - wpadły mi w oko niebrzydkie buty producenta, którego dotąd nie miałam okazji poznać, zadałam więc pytanie na dobrze mi znanym, 'babskim' (przynamniej z nazwy tongue_out) forum i - bach!! - całe dwie merytoryczne odpowiedzi i obie od mężczyzn. Nie żebym coś do brzydszej płci miała, nie nie, ale jakby to delikatnie.. nie jesteście panowie, siłą rzeczy, użytkownikami tego typu obuwia, zatem..już podziękuję za uwagi tongue_out big_grin
        • wiarusik Re: ..szpilki R.Polański..? 26.08.19, 19:18
          przecież mogę być mężczyzną-pośrednio-kobietą lgbt i interesować się kobiecymi fatałaszkami. czy producent ma w asortymencie szpilki w rozmiarze 45 z obcasem z włókna węglowego?

i co myślisz o seksie z osobami poniżej 15 roku życia? to pytanie jest bonusem, nie musisz na nie odpowiadać.
          • chlodne_dlonie Re: ..szpilki R.Polański..? 26.08.19, 20:05
            wiarusik napisała:

> przecież mogę być mężczyzną-pośrednio-kobietą lgbt i interesować się kobiecymi
            > fatałaszkami. czy producent ma w asortymencie szpilki w rozmiarze 45 z obcasem
            > z włókna węglowego?

Mhmm..no pewnie możesz, podobnie jak i jednorożcem na ten przykład wink
            Niemniej gdybyś był, to pewnie znałbyś już odpowiedź na swoje pytanie. Ja mogę jedynie odesłać do strony producenta (nie, nie mam żadnych tajemnych konszachtów z ww. - przykro mi, że rozczaruję wink )

> i co myślisz o seksie z osobami poniżej 15 roku życia?

Myślę jak najgorzej.

> to pytanie jest bonusem, nie musisz na nie odpowiadać.

To forum - tu nikt niczego nie musi, chyba, że chce, heh.
            • wiarusik Re: ..szpilki R.Polański..? 26.08.19, 20:14
              chlodne_dlonie napisała:

> (nie, nie mam żadnych tajemnych konszachtó
              > w z ww. - przykro mi, że rozczaruję wink )

jaka szkoda, że niedowierzam ludziom. jestem trudną osobą na dzień dobry.

> Myślę jak najgorzej.

czyli też o romanie? gdy myślę jak najgorzej o kimś to ucinam wszystko z tą osobą związane.
              • chlodne_dlonie Re: ..szpilki R.Polański..? 26.08.19, 20:18
                wiarusik napisała:

> chlodne_dlonie napisała:
                >
                > > (nie, nie mam żadnych tajemnych konszachtó
                > > w z ww. - przykro mi, że rozczaruję wink )
                >
                > jaka szkoda, że niedowierzam ludziom. jestem trudną osobą na dzień dobry.

Twój biznes wink

> > Myślę jak najgorzej.
                >
                > czyli też o romanie? gdy myślę jak najgorzej o kimś to ucinam wszystko z tą oso
                > bą związane.

No, tutaj chyba przesadziłeś, chyba, że masz dowody na powiązania między firmą obuwniczą a reżyserem RP ?
                Podaj, chętnie się dowiaduję rzeczy, o których nie mam pojęcia.
                • chlodne_dlonie Re: ..szpilki R.Polański..? 26.08.19, 20:20
                  A bardziej w tytule wątku - i co, znalazłeś info nt szpilek w rozmiarze 45..?
                  I z czego te obcasy, uświadom mnie wink
                  • wiarusik Re: ..szpilki R.Polański..? 26.08.19, 20:28
                    chlodne_dlonie napisała:

> A bardziej w tytule wątku - i co, znalazłeś info nt szpilek w rozmiarze 45..?

nie szukałem. nazwa marki sugeruje, że dostępne są niewielkie rozmiary.
                • wiarusik Re: ..szpilki R.Polański..? 26.08.19, 20:25
                  chlodne_dlonie napisała:

> Twój biznes wink

nie zarabiam na tym. to inni zarabiają na kontaktach ze mną, więc oni muszą się starać.

> No, tutaj chyba przesadziłeś, chyba, że masz dowody na powiązania między firmą
                  > obuwniczą a reżyserem RP ?

nie napisałem, że chodzi o reżysera. ale skoro masz takie skojarzenia to sama widzisz, że marka bazuje na znanym nazwisku. czy TEN r.polański o tym wie? nie ma nic przeciwko? i proszę, nie nazywaj go RP, on tu był tylko na chwilę.
      • wiarusik Re: ..szpilki R.Polański..? 26.08.19, 19:58
        wiarusik napisała:

> zwarzywszy

ale nieuk. jak mogłem? chyba od warzyw. zważywszy miało być.
        • chlodne_dlonie Re: ..szpilki R.Polański..? 26.08.19, 20:21
          Może i nieuk, ale chcociaż samokrytyczny bywasz.
          To się ceni.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka