mum2004 16.10.19, 08:25 Dziewczyny, plis podajcie jakieś namiary w Warszawie. Kiedyś już było ale nie mogę znaleźć. Pamiętam np. jakieś fajne wyjazdy, rekolekcje były polecane... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mum2004 Re: Terapia par 16.10.19, 09:25 Wiem że raczej za free nie ma szans na porządną terapię. Jestem gotowa na wydatek. Odpowiedz Link Zgłoś
joszka30 Re: Terapia par 16.10.19, 10:03 SPR Wawer, SPR Bemowo, Spr Bielany. porządna za free. Długo się czeka Odpowiedz Link Zgłoś
mum2004 Re: Terapia par 16.10.19, 10:22 Dzięki. Kiedyś próbowałam psychologa państwowo - ale godziny były dla osoby bezrobotnej Odpowiedz Link Zgłoś
joszka30 Re: Terapia par 16.10.19, 10:52 To prawda.. Ale za to 2 lata terapii za darmo Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: Terapia par 16.10.19, 10:37 są takie rekolekcje "spotkania małżeńskie", albo "małżeńskie drogi", musiałabyś sprawdzić. wiem, że chyba proponują weekendowe wyjazdy, podczas których omawiane są przez prowadzących różne trudne tematy, a potem każda para idzie do osobnego pokoju i ma czas, żeby zgodnie z zaproponowanymi zasadami ten temat przepracować. nikt trzeci nie bierze udziału w tych rozmowach. jest też dużo czasu na wyciszenie i skupienie. Odpowiedz Link Zgłoś
f.lamer Re: Terapia par 16.10.19, 11:08 czym innym jest weekendowe, wyjazdowe spotkanie, czym innym rekolekcje, a jeszcze czym innym terapia par. może najpierw określ czego naprawdę ci potrzeba Odpowiedz Link Zgłoś
mum2004 Re: Terapia par 16.10.19, 11:47 Rozumiem różnicę, nie zależy mi na typowych rekolekcjach bo jedna osoba jest niewierząca, o nawróceniu nie może być mowy. Myślałam zarówno o terapii par jak i jakimś wyjeździe weekendowym. Chętnie poczytam o waszych doświadczeniach, myślała żeby spróbować obu tych form. Odpowiedz Link Zgłoś