niu13 13.11.19, 01:16 www.zalando.pl/mm6-maison-margiela-ankle-boot-black-mma11x000-q11.html No nie mogłam się z Wami nie podzielić! Taka podusia za 3 tysie to ja rozumiem😀😀😀 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamtrzykotyidwa Re: must have na zimę 13.11.19, 01:27 Jakaś idiotka na pewno to kupi i to nie jedna, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
double-facepalm Re: must have na zimę 13.11.19, 01:35 Poduszka/skarpeta elektryczna na stopy np z Beurer to jakieś max 10% tego kosztu. Co do obuwia- Juz moon bootsy lepiej się prezentują jeśli ktoś ma taki gust. I jakim cudem zalando dopuszcza oceny/recenzje od ludzi którzy ewidentnie nie zamawiali? Odpowiedz Link Zgłoś
mona-taran Re: must have na zimę 13.11.19, 12:54 Ja ostatnio widziałam super podgrzewane kapcie w formie uśmiechniętych dim-sum'ów, śliczne :p Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: must have na zimę 13.11.19, 07:07 Już już się prawie skusiłam, ale nie ma mojego rozmiaru, więc lipa 😄 Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: must have na zimę 13.11.19, 07:25 Dla ludzi ktorzy takie rzeczy kupuja to wydanie 3k to jak dla ciebie 50zeta. Inna optyka Odpowiedz Link Zgłoś
zasiedziala Re: must have na zimę 13.11.19, 08:20 Dlaczego ocieplenie jest na zewnątrz zamiast wewnątrz? Odpowiedz Link Zgłoś
niu13 Re: must have na zimę 13.11.19, 10:20 Mnie zastanawia jak one zachowują się podczas gwałtownych ruchów nogami np. przy obrocie. A nie, spoko, to ortalion😀 Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: must have na zimę 13.11.19, 13:53 Ale jak jest snieg to po powrocie musisz sobie snieg wydłubac z buta (tam od spodu jest spora dziura...) Odpowiedz Link Zgłoś
niu13 Re: must have na zimę 14.11.19, 17:47 Jak mnie stać na takie buty, to nic nie muszę, bo śnieg wydłubuje mi służba Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: must have na zimę 14.11.19, 18:01 Tak sobie myślę... gdzie ja bym takie buty nosiła? W sensie - dokąd? Bo że np. białe kozaki do marketów, to wiadomo Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: must have na zimę 13.11.19, 10:39 W modzie,jak na wojnie,wszystko jest dozwolone. Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: must have na zimę 13.11.19, 10:44 edelstein napisała: > W modzie,jak na wojnie,wszystko jest dozwolone. Ale trzeba jednak przyznać, że jest to upadek cywilizacji oraz całkowity brak rozumu i godności człowieka.... Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: must have na zimę 13.11.19, 14:13 Nope. Po prostu zapitalasz rano do pracy w zimowym blocie wiec i nawet ci sie w pale nie miesci ze sa ludzie ktorzy takie butki sobie nosza po domu, do auta (ogrzewany osloniety podjazd), w knajpie na czerwony dywan czy jak ich limuzyna wiezie do jeta zeby do HongKongu na pyzy skoczyc. Jak juz pisalam inna optyka. Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: must have na zimę 13.11.19, 14:23 na czerwonym dywanie to w sandalkach sie wystepuje a nie w poduszkach. Odpowiedz Link Zgłoś
afro.ninja Re: must have na zimę 13.11.19, 10:46 Niezle. A ja kupilam uggi, takie ledwo za kostke. Bede zadowolona? To moje pierwsze uggi i nie wiem czego sie spodziewac. Chcialabym ciepla i wygody. Uzytkowniczki proszone o opinię. Odpowiedz Link Zgłoś
afro.ninja Re: must have na zimę 13.11.19, 12:01 Miby mam te impregnaty i szczsrze nie wiem cxy dzialaja. Kazdy sie nada, czy lepiej jakis konkretny? Odpowiedz Link Zgłoś
afro.ninja Re: must have na zimę 13.11.19, 12:02 Oby, bo dla mnie to sporo kasy jak za takie kapcie 😵 Odpowiedz Link Zgłoś
tojamarusia Re: must have na zimę 13.11.19, 12:42 Będziesz bardzo zadowolona. Nie ma cieplejszych butów na zimę. Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: must have na zimę 14.11.19, 18:04 No, ale u nas tor mrozów chyba z 10 lat nie było... Takie krótkie uggsy mam i są super, jak się nie chce zakładać skarpetek i trzeba na szybko gdzieś podjechać Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy Zasadniczo nie mój problem... 13.11.19, 11:31 ... ale skoro zajrzałem... Z zadowoleniem witam pojawienie się zimowych sandałów. Z ocieplanymi paskami: klik Cena też bardzo rozsądna, marne tysiąc siedemset z hakiem. Szkoda, że tylko damskie rozmiary mają. Odpowiedz Link Zgłoś
niu13 Re: Zasadniczo nie mój problem... 13.11.19, 11:39 Przepis na te sandałki? Weź klapki kubota, starą kufajkę po wujku Zdzisiu...😂😂😂 Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy Re: Zasadniczo nie mój problem... 13.11.19, 11:50 niu13 napisała: > Przepis na te sandałki? Weź klapki kubota, starą kufajkę po wujku Zdzisiu...😂? > ?😂 Bardzo przepraszam, oryginalne Kuboty to nie jest byle co. Jakieś fajansiarskie Kubaty albo Kyboty - wiadomo, szajs i podróba. Ale oryginały są spoko. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Zasadniczo nie mój problem... 13.11.19, 13:56 I tu rodzi się moje egzystencjalne pytanie o sens: po co? W sensie- do czego mają służyć takie buty. Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy Re: Zasadniczo nie mój problem... 13.11.19, 14:23 Taka zagadka kiedyś była: - Jak wyglądają zimowe sandały? - Co? Zimowe sandały??? Nie wiem... - To proste - mają ocieplane paski. Teraz człowiek (wiem, to brzmi dumnie ) nie będzie wychodził na głupkowatego wesołka. Po to one są. I to niedrogie. Odpowiedz Link Zgłoś
segregatorwpaski Re: Zasadniczo nie mój problem... 13.11.19, 16:30 Nie kupię, bo te sandały są kompletnie niepraktyczne na zimę, spójrzcie na podeszwę - zupełnie gładka bez 'bieżnika', będą się mega ślizgały Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy Czy to na pewno jest wada?... 14.11.19, 09:51 Odrobina tuningu... W Biedzie na początku sezonu zimowego bywają kolce. W prawdziwie biedronkowej cenie. Działają zaskakująco dobrze (ogólnie dobrze, nie tylko jak na kolce z Biedy): klik. I w każdej chwili można je zdjąć i poszaleć na zamarzniętych kałużach, jak w podstawówce. Co najmniej dwa w jednym. Odpowiedz Link Zgłoś
spanish_fly Re: must have na zimę 13.11.19, 11:37 Z taką podeszwą to w zimie w Polsce można najwyżej po centrum handlowym w tym pochodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
spanish_fly Re: must have na zimę 13.11.19, 11:40 Ta strona jest dla jaj. To chyba niemożliwe, żeby ludzie na serio kupowali takie buty: Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: must have na zimę 13.11.19, 11:41 spanish_fly napisała: > Ta strona jest dla jaj. To chyba niemożliwe, żeby ludzie na serio kupowali taki > e buty: Ludzie!? Tam są tylko buty dla kobiet! MSPANC Odpowiedz Link Zgłoś
spanish_fly Re: must have na zimę 13.11.19, 11:56 Dla mężczyzn też się coś znajdzie: Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: must have na zimę 13.11.19, 11:58 spanish_fly napisała: > Dla mężczyzn też się coś znajdzie: Nie mów mi, że to pierwsze to jest męskie... Nie założyłbym nawet gdyby płacili miesięczny abonament za noszenie! Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: must have na zimę 13.11.19, 12:05 spanish_fly napisała: > Wieśniak. Jakoś muszę z tym żyć... Odpowiedz Link Zgłoś
niu13 Re: must have na zimę 13.11.19, 12:10 A w takich kuriozalnych adidaskach to ja niejednego Sebę na dzielni widziałam! Te podeszwy się tak uroczo wylewają do tyłu! Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: must have na zimę 13.11.19, 12:15 niu13 napisała: > A w takich kuriozalnych adidaskach to ja niejednego Sebę na dzielni widziałam! > Te podeszwy się tak uroczo wylewają do tyłu! Dlatego adidasków siem nie czepłem.... Odpowiedz Link Zgłoś
mebloscianka_dziadka_franka Re: must have na zimę 13.11.19, 13:13 No właśnie te podeszwy są teraz bardzo modne. Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 Re: must have na zimę 13.11.19, 13:18 dyzurny_troll_forum napisała: > spanish_fly napisała: > > > Dla mężczyzn też się coś znajdzie: > > Nie mów mi, że to pierwsze to jest męskie... Nie założyłbym nawet gdyby płacili > miesięczny abonament za noszenie! taaak, mężczyźni w życiu takich nie nosili chyba słabo znasz historię mody Odpowiedz Link Zgłoś
margotka28 Re: must have na zimę 13.11.19, 12:48 w opisie tego czegoś jest: rodzaj ocieplenia: brak ocieplenia Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 Re: must have na zimę 13.11.19, 13:12 Ktoś się chyba zainspirował ekspedycyjnymi "kapciami" taternik-sklep.pl/botki-puchowe-yeti.html Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: must have na zimę 13.11.19, 13:50 te podusie, futerka na obcasie pieknie by wygladaly po przejsciu sie w posniegowym blotku Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: must have na zimę 13.11.19, 13:57 Zwłaszcza, że zwyczajne buty ze skóry licowej ciężko doczyścić z tego błota i soli, o zamszu nawet nie wspominając... Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: must have na zimę 14.11.19, 18:17 To podziel się wiedzą, jak czyścisz, bo o ile błoto mi się udaje usunąć, to z solą jest kiepsko. Mimo impregnacji. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: must have na zimę 14.11.19, 18:38 A po każdym myciu. Zeszły rok był mało śnieżny, więc było ok. Ale jak jest błoto pośniegowe i sól to jedno założenie butów-mycie-impregnacja. Zastanawiam się, czy dobry impregnat mam. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: must have na zimę 14.11.19, 18:58 To dziwne, bo ja impregnuje wszystkie buty i nigdy nie miałam problemu z solą, tak samo dziecko, ktore tego czasu spędza dużo więcej na dworze. Ale ja od lat stosuje jeden preparat - Nano protector Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: must have na zimę 14.11.19, 19:02 A widzisz, dziękuję za sugestię. Ja mam impregnat Kiwi i cóż, sól wyłazi na wierzch. Odpowiedz Link Zgłoś
hamerykanka Re: must have na zimę 13.11.19, 14:04 Crocsy wsuwane jak kapcie, z ociepleniem w srodku. Odpowiedz Link Zgłoś
ck2 Re: must have na zimę 13.11.19, 21:26 Cóż, skoro przeszły klapki z futerkiem... Odpowiedz Link Zgłoś
niu13 Re: must have na zimę 14.11.19, 09:55 Ale to jest model szeroko zaakceptowany przez polską ulicę, a sklepy latem były tym zawalone. Przyznam, że sama się zastanawiałam nad zakupem, bo choć tandetne, mają w sobie sporo uroku😀 Odpowiedz Link Zgłoś
ck2 Re: must have na zimę 14.11.19, 20:48 > Ale to jest model szeroko zaakceptowany przez polską ulicę No właśnie to mnie dziwi. Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: must have na zimę 14.11.19, 18:07 Dokładnie takie z futerkiem widziałam u pani na basenie w hotelu Musiała tylko przeskoczyć przez ten brodzik, co jest po wyjściu z szatni i potem spokojnie sobie na leżaku w kostiumie i takich klapkach pilnowała dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: must have na zimę 14.11.19, 18:43 U nas w pracy sprzątaczki w takich sprzątają. Odpowiedz Link Zgłoś
niu13 Re: must have na zimę 14.11.19, 19:12 Bo futerkiem można łatwo wytrzeć kurz😉 Odpowiedz Link Zgłoś