3-mamuska 20.11.19, 00:37 Mam pytanie, czy jeśli usune kogoś z listy kontaktów i w telefonie i na whatsapp to czy ta osoba będzie o tym wiedzieć? Czy będzie mogła mi przysłać wiadomość? Nie chodzi żeby kogoś zablokować. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koronka2012 Re: Whatsapp małe pytanie 20.11.19, 00:41 Wg mnie nie, bo i skąd miałby wiedzieć, że wykasowałaś go z kontaktów? Tobie się po prostu w Whatsappie wyświetli sam jego numer, bez identyfikacji. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Whatsapp małe pytanie 20.11.19, 00:46 Dokładnie tak. Chyba że ma opcje, że zdjęcie profilowe tylko widoczne dla kontaktów, ale teoretycznie można tego zdjęcia mieć albo po prostu je dla kaaprysu usunąć... Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Whatsapp małe pytanie 20.11.19, 00:45 wydaje mi sie, ze nie, ale kiedys gdzies widzialam ustawienie, kto moze wyslac wiadomosci i czy zezwalasz na wiadomosci spoza listy kontaktow. Jesli masz opcje, ze tylko z listy kontaktow, to ta osoba nie bedzie mogla do Ciebie wyslac wiadomosci. Odpowiedz Link Zgłoś
astomi25 Re: Whatsapp małe pytanie 20.11.19, 07:06 Tylko sprawdz jak masz ustawione, kto moze widziec twoje zdjecie profilowe. Opcje sa nast.: kazdy, kontakty, nikt. Jak masz ustawione, ze Twoje kontakty widza, to taka osoba sie zorientuje i zapyta, czemu nie widzi zdjecia. Ja tak mialam, zrobilam czystke w znajomych, to co ich mialam nie wiadomo po co w tel.i dostalam pare zapytan, co sie stalo, bo nie widza zdjecia. Odpisalam ze nie wiem i ze wszystko ok , po czym zmienilam w ustawieniach, ze kazdy moze moje zdjecie widziec. Odpowiedz Link Zgłoś
kryzys_wieku_sredniego Re: Whatsapp małe pytanie 20.11.19, 11:55 Ale to nic nie da, bo będziesz dostawać wiadomości od numeru telefonu typu 506789543 - po jednej będziesz już wiedzieć że to ta osoba. Odpowiedz Link Zgłoś