skat_0 25.11.19, 19:26 Jak Wam się dzis podobają? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cosmetic.wipes Re: Rówieśniczki 😀 25.11.19, 19:30 Kulson, czy ona całe życie musi te rączki na podołku składać. Odpowiedz Link Zgłoś
berdebul Re: Rówieśniczki 😀 25.11.19, 19:31 To gest „a teraz wyciągamy karteczki” ;D Odpowiedz Link Zgłoś
princy-mincy Re: Rówieśniczki 😀 26.11.19, 08:49 To samo pomyslalam- wyciągamy karteczki, kartkówka z niemca! Odpowiedz Link Zgłoś
chlodne_dlonie Re: Rówieśniczki 😀 25.11.19, 19:38 cosmetic.wipes napisała: > Kulson, czy ona całe życie musi te rączki na podołku składać. > Nie ma, bidulka, torebki, to coś musi z 'ręcyma' zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
beneficia Re: Rówieśniczki 😀 25.11.19, 19:42 No właśnie, czy to jest element protokołu dyplomatycznego, nie można mieć torebek? A jeśli tak, to dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
35wcieniu Re: Rówieśniczki 😀 25.11.19, 19:45 Można a nawet się zaleca mieć, właśnie po to żeby było wiadomo co zrobić z rękoma. Ta druga ma. Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy Re: Rówieśniczki 😀 25.11.19, 22:21 35wcieniu napisał(a): > Można a nawet się zaleca mieć, właśnie po to żeby było wiadomo co zrobić z ręko > ma. Ta druga ma. Gdyż ta druga w gości przyjechała, a w podróży - wiadomo, to i owo się przydaje. Za to Dudzina jest u siebie, tylko do zdjęcia na chwilę wyszła, to co sie bedzie wygupiać. Odpowiedz Link Zgłoś
bistian Re: Rówieśniczki 😀 25.11.19, 19:48 beneficia napisała: > No właśnie, czy to jest element protokołu dyplomatycznego, nie można mieć toreb > ek? A jeśli tak, to dlaczego? Bo tam można trzymać BOMBĘ, a przecież na takim poziomie, nie wypada patroszyć torebkę. Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Rówieśniczki 😀 25.11.19, 19:49 Można mieć. Jak widać na zdjęciu. Odpowiedz Link Zgłoś
beneficia Re: Rówieśniczki 😀 25.11.19, 20:10 Eee, przeoczyłam torebusie. Ciekawe, czy w ogóle coś tam ma, może to tylko dodatek do wystroju? Odpowiedz Link Zgłoś
sofia_87 Re: Rówieśniczki 😀 25.11.19, 19:37 Daj spokój, księżna Mary to zupełnie inna liga, pod każdym względem. Odpowiedz Link Zgłoś
skat_0 Re: Rówieśniczki 😀 25.11.19, 20:10 W sumie Jędrek też z 1972ego, tylko Fredzio 4 lata starszy, i Dudy mają o 10 lat dłuższy staż małżeński 😉 Szkoda że Gazeta nic sie w wiadomościach nie zajaknela na temat tej wizyty z okazji 100 lecia odnowienia stosunkow dyplomatycznych miedzy Dk i Pl. Odpowiedz Link Zgłoś
35wcieniu Re: Rówieśniczki 😀 25.11.19, 20:58 Wątek o prezydentowej bez pytania "kto ją czesze?" to jak wątek o Rozenek bez "znam kogoś kto zna kogoś kto chodził z nią do klasy". Odpowiedz Link Zgłoś
sofia_87 Re: Rówieśniczki 😀 26.11.19, 11:49 Dlaczego Cie to dziwi, skoro ta kobieta na kazdym zdjęciu ma okropna fryzure? Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: Rówieśniczki 😀 26.11.19, 13:06 Przecież nikt nie chodził z Rozenek do klasy, tak naprawdę. Jest za mloda. Odpowiedz Link Zgłoś
mamablue Re: Rówieśniczki 😀 26.11.19, 16:59 wlazkotnaplot napisał: > Kto Ją czesze ja się pytam?? Ktoś kto jej chyba nie lubi Odpowiedz Link Zgłoś
asfiksja Re: Rówieśniczki 😀 25.11.19, 21:29 Na tym zdjęciu najbardziej mnie zadziwia, jaką Duda ma szeroką twarz. Jak gdyby była wklejona z innego zdjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Rówieśniczki 😀 25.11.19, 21:38 Ja wiem, ze nalezy sie wybrzydzac na ADx2 ale mnie na zdjeciu najbardziej przeszkadza to blekitne plaszczydlo. Sorry, ani kolor, ani kroj, ani dlugosc nie budza zachwytu a wrecz przeciwnie. Reszta towarzystwa, lacznie z ADs i warta gdzies z tylu niknie w obliczu paskudztwa tego wytworu jakiegos daltonistycznego krawca. Why? Why this coat? Cheers. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: Rówieśniczki 😀 25.11.19, 22:39 Błękitny płaszcz jest rozpięty, co widać na innych zdjęciach. A na jeszzce innych widać, że skomponowany jest z wielkim beżowym szalem wiadomosci.onet.pl/kraj/warszawa-ksiaze-danii-fryderyk-w-polsce-wizyta-w-centrum-weterana/w95je4p Odpowiedz Link Zgłoś
princy-mincy Re: Rówieśniczki 😀 26.11.19, 08:50 A mnie się właśnie podoba że jedyna nie jest szarobura. Odpowiedz Link Zgłoś
koko8 Re: Rówieśniczki 😀 26.11.19, 11:06 Świetny jest ten dwurzędowy niebieski płaszcz i równie piękne włosy ma Maria Elżbieta (w przeciwieństwie do plerezy prezydentowej). Generalnie para książęca prezentuje sie stylowo i szlachetnie, bez hejtu, to fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
afro.ninja Re: Rówieśniczki 😀 26.11.19, 11:11 Tak, kobieta w niebieskim plaszczu wyglada genialnie! Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Rówieśniczki 😀 26.11.19, 13:24 Chyba kpisz, owszem, z tłem się gryzie, ale znakomita harmonia z cerą oraz włosami i oczami noszącej. Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Rówieśniczki 😀 26.11.19, 14:36 Gdyż albowiem po czterdziestce człowiek powinien zrosnąć sie z burym płaszczem i beretem, żeby błękity jakieś? A fe, nie wypada Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Rówieśniczki 😀 26.11.19, 16:45 Sure, wszyscy powinnismy miec ten sam gust i paletko w majtkowym kolorze dla baby boy powinno nas wszystkich zachwycac szczegolnie, ze nie ma go na sobie druga z uwiecznionych na zdjeciu females Sorry, plaszczysko jest paskudne glownie ze wzgledu na kolor, ktory powinien byc uznany za dozwolony wylacznie dla kwiatow, never ever dla jakichkolwiek ubran dla osob w jakimkolwiek wieku, jakiejkolwiek plci i postury! Ale i fason fatalny. Niemniej jesli komus sie podoba (wlascicielce zapewne bardzo) to jakis krawiec sie cieszy. BTW, juz kiedys pisalam, ze burosc (a szczegolnie czern!) ubran jesienno-zimowych uwazam za wrecz niebezpieczne i ciesze sie, ze jest jednak jakas tam gama kolorow pomiedzy baby blue a buroscia … ufff … Cheers. Odpowiedz Link Zgłoś
z_pokladu_idy Re: Rówieśniczki 😀 25.11.19, 22:33 On ma faktycznie wielką głowę, jakby mu spuchła. Taki człowiek-lizak. Odpowiedz Link Zgłoś
princy-mincy Re: Rówieśniczki 😀 26.11.19, 08:54 Okropnie szeroka, masz rację- jak doklejona z innego zbliżenia. Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: Rówieśniczki 😀 25.11.19, 22:49 Przynajmniej dywanu dla wszystkich starczyło, nikt na bruku nie stoi Odpowiedz Link Zgłoś
mebloscianka_dziadka_franka Re: Rówieśniczki 😀 26.11.19, 08:58 I znowu - gdyby nie ta beznadziejna fryzura, byłoby ok. NIe rozumiem dlaczego ona się tak czesze. Ale kolorystycznie to powinny się zamienić, obie lepiej by wyglądały w kolorach tej drugiej. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Rówieśniczki 😀 26.11.19, 09:19 Dlaczego Dudowa wyszła na mróz w szlafroku? Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_kak Re: Rówieśniczki 😀 26.11.19, 10:38 Jest starannie ubrana I uczesana, wyglada dobrze. Nie jest tak piekna jak kolezanka obok, ale naprawde trzeba dudowa tak hejtowac? Odpowiedz Link Zgłoś
skat_0 Re: Rówieśniczki 😀 26.11.19, 11:45 Fryzjera Agaty mogę pohejtowac, naprawdę mógłby ją troche potargac, zamiast tego hełmu. Bardzo mnie zdziwiło ze one sa z jednego roku, Mary ma 4 dzieci w podstawówce, a Agata jedna córkę juz po studiach. Mary z Danii i Letizia z Hiszpanii to, że tak powiem moje ulubione "krolewskie celebrytki" Lubię oglądać ich stylowy. Ostatnio np. z koronacji cesarza Japonii, obie błyszczały. Odpowiedz Link Zgłoś
dybusia Re: Rówieśniczki 😀 26.11.19, 11:51 Takie mają zadanie bulteriery gazeta forum wyborcza pl. Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Rówieśniczki 😀 26.11.19, 20:31 Cóż sama się nie stara aby jej to nie robić. Jest po prostu jak ..... manekin Odpowiedz Link Zgłoś
flegma_tyczka Re: Rówieśniczki 😀 26.11.19, 16:12 Dwie starsze, elegancko ubrane Panie. Pani Dudanka powinna, jak druga Pani powinny ubrać czarne buty bo beżowe wyglądają tak jakby się zlewały. Pani Dudowa powinna odrobinę zapuścić włosy, a druga Pani nauczyć się, że na uroczystości oficjalne spinamy kudły (najlepiej w kok), długie rozwiane kudły dopuszczalne w takich sytuacjach maksymalnie do 25 roku życia. Odpowiedz Link Zgłoś
agrypina6 Re: Rówieśniczki 😀 26.11.19, 16:25 Ale ty jednak jesteś chamem i prostakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
koko8 Re: Rówieśniczki 😀 26.11.19, 16:34 Flegma_tyczka, jak wynika z twojej wypowiedzi, znawczynią protokołu dyplomatycznego i ceremoniału jednak nie jesteś. Purystką językową też nie.... Odpowiedz Link Zgłoś
lwica_24 Re: Rówieśniczki 😀 26.11.19, 22:00 Zawsze irytowała mnie ocena żony/ córki ( prezydentowej, premierowej, itd) w zalezności od tego czy lubi się jej męża/ojca. Przeciwnicy Aleksandra Kwaśniewskiego dobrego słowa nie powiedzieli o pani Jolancie, mający pretensje do gen. Jaruzelskiego wyzwierzęcali sie na pani Monice, pani Komorowskiej dostało sie od tych, którzy nie lubili jej męża, Bogu ducha winnej pani Kaczyńskiej za jej męża itd. Nie lubie prezydenta Dudy. Nie moja bajka, nie mój prezydent. Patrzac na jego żonę widzę osobę, która jest nijaka, ale nie dlatego, że zawalił fryzjer czy matka natura dając jej takie a nie inne rysy twarzy, ale za jej bierność, milczenie w waznych sprawach i nijakość. Atutem jest figura. Odpowiedz Link Zgłoś