Dodaj do ulubionych

Dymisja Banasia

28.11.19, 19:36
Ciekawe jak to się potoczy, i co z ewentualnym procesem sądowym?

m.gazeta.pl/0,0.html?mtpromo=enc02qhrmpq6vp3toecyjemrigvlvio2xoehfjlkqkejjicroec2jembnqd4qgrjmudrqmcblsd4qgzjnit2ig2ri&utm_campaign=amtp_pnHP_breaking
Obserwuj wątek
    • lauren6 Re: Dymisja Banasia 28.11.19, 19:39
      Ale im wykręci numer jeśli się nie poda do dymisji.
      • sumire Re: Dymisja Banasia 28.11.19, 19:40
        Nie zdziwiłabym się wcale big_grin
        • beneficia Re: Dymisja Banasia 28.11.19, 19:44
          > Nie zdziwiłabym się wcale big_grin

A ja bym się zdziwiła.
          Jak się podda, to go pewnie przepchną na inny stołek.
    • mdro Re: Dymisja Banasia 28.11.19, 19:44
      E tam. Zażądają, pogrożą paluszkiem pod publiczkę i się rozejdzie po kościach. Ktoś jeszcze pamięta aferę KNF?
      • mia_mia Re: Dymisja Banasia 28.11.19, 19:47
        Dokładnie, Glapie włos z głowy nie spadł a przedszkolanka i rusycystka pewnie znów jadą na starych pensjach.
    • mia_mia Re: Dymisja Banasia 28.11.19, 19:45
      Banaś znów pokaże im soczystego faka i tyle mu zrobiąwink Taką nad nim mają władzę jak nad Glapą
    • spanish_fly Re: Dymisja Banasia 28.11.19, 20:42
      Pic na wodę. Nie wierzę, że naprawdę chcą jego dymisji. Nic do tej pory nie wskazywało, żeby im jego machloje przeszkadzały.

Banaś się do dymisji nie poda, a oni rozłożą ręcę, bo nic nie mogą zrobić, a to będzie wygodne wytłumaczenie. A ewentualne postępowania w jego sprawie będą się wlec latami, bez żadnych postępów.
      • mia_mia Re: Dymisja Banasia 28.11.19, 20:46
        Ja nawet byłabym skłonna uwierzyć, że przed wyborami Banaś to dla nich problem, ale po pierwsze prawo pozwala Mu na wszystko, więc są bezradni, a po drugie i co ważniejsze, on wie tyle, że może czuć się bezkarny po wsze czasy.
        • beneficia Re: Dymisja Banasia 28.11.19, 21:05
          Nie wiem co on wie, ale chodzi o przestępstwo podatkowe. Popełnione(?) przez prezesa NIKu.
          Wydaje się grube, ale z drugiej strony, co już takim nie było?
      • baltycki Re: Dymisja Banasia 28.11.19, 21:09
        spanish_fly napisała:

> Pic na wodę. Nie wierzę, że naprawdę chcą jego dymisji.
        zwlaszcza, ze nastepca musi uzyskac zgode senatu.
      • asfiksja Re: Dymisja Banasia 28.11.19, 21:13
        >Nic do tej pory nie wskazywało, żeby im jego machloje przeszkadzały.
        No ale teraz wyszło im z badań, że to jednak nawet hardkorowym pisowcom trochę przeszkadza, że szef NIK robi lewe nieopodatkowane interesiki z sutenerami. Ja myślę, że teraz naprawdę chcą jego dymisji, ale myślę też, że samo chcenie ich wyborcom już wystarczy, jakby co.
        • spanish_fly Re: Dymisja Banasia 28.11.19, 21:20
          Do wyborów daleko.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka