Dodaj do ulubionych

Pokaż mi swoją

• gulcia77 Re: Pokaż mi swoją 04.01.20, 12:04
      Bonprix i minikoparki.
    • mikams75 Re: Pokaż mi swoją 05.01.20, 01:51
      kurs na patent na jacht w Chorwacji. Hmmm nie wiem jak sie to ma do mojej aktywnosci w necie.
    • eliszka25 Re: Pokaż mi swoją 06.01.20, 09:21
      Mnie namawiają na kupno łóżka i zapewniają, że jak kupię, to dostanę ochraniacz na materac gratis. Łóżko mamy prawie 20-letnie i chyba google uznał, że czas wymienić 😁

Wyświetla mi się jeszcze jakaś reklama po francusku i nie mam za bardzo pojęcia, o co chodzi, ale przynajmniej nic sprośnego, tylko twarz jakiejś babki. Nie znam francuskiego i na żadne strony w tym języku nie wchodziłam, na święta byliśmy w Polsce, więc coś kiepsko mnie wujek Google szpieguje 😄
    • mallard Re: Pokaż mi swoją 06.01.20, 10:09
      Oczywiście zdarzało mi się zajrzeć na "tamte" strony, nie będę rżnął głupa, że nie, ale reklam takich prawie nie miewam. (Wywaliłem z historii, może dlatego?). Mam mnóstwo reklam technicznych gadżetów, bo to często oglądam. Po hebrajsku reklamy też miałem, jako pokłosie pobytu w Izraelu i łączeniu się z wi-fi na lotnisku w Tel-Avivie. Jeszcze jedno: 8 lat temu ogłosiłem na "Gratce", że sprzedam Opla Astrę. Od tamtej pory, codziennie dostaję z Gratki kilka ofert zakupu Opla Astry, uznali widoczne, że handluję Astrami... 🤣
    • fitfood1664 Re: Pokaż mi swoją 06.01.20, 11:26
      Ja weszłam nieopatrznie w wątek na ematkach o księdze .ipek i od kilku dni mi się same wielkie c.ipy wyświetlają w rozmaitych pozycjach i konfiguracjach. K.u.wa. CO z tym zrobić? Nawet zamknąć się nie da. Pozostaje wychodzić ze stron, co też czynię.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka