jan.kran 14.02.20, 23:55 Głos serca.Ktoś widział,warto? Czekam na dalszy ciąg ulubionych seriali na Netflix ,kończę oglądać po raz kolejny Gilmore Girls i chwilowo wybieram się na HBO.Ale zastanawiam się nad powyższym. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magia Re: When Calls the Heart. 15.02.20, 03:11 Obejrzałam. Bardzo lekkie i przyjemne, jako przerywnik (u mnie między sezonami Watahy - polecam na HboGo jeśli nie oglądałaś). Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: When Calls the Heart. 15.02.20, 05:23 zgadzam się. I optymistyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: When Calls the Heart. 15.02.20, 06:09 DziękujeWłaśnie czegoś takiego szukam. Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: When Calls the Heart. 15.02.20, 06:15 magia napisała: > Obejrzałam. Bardzo lekkie i przyjemne, jako przerywnik (u mnie między sezonami > Watahy - polecam na HboGo jeśli nie oglądałaś). ——————> Ja Głos Serca mam na norweskim Netflix. Teraz mam Amazon Prime do marca ze względu na Star Trek Picard i Netflix. Na HBO jest sporo fajnych rzeczy ale z kolei zarówno na Amazon jak i Netflix mam kilka filmów, głownie staroci do obejrzenia.Głos Serca będę mieć jako przerywnik. Wataha mówisz? Odpowiedz Link Zgłoś