aroniowa-szkatulka 15.02.20, 11:43 Miałam dzisiaj rano atak paniki Jest mi bardzo źle. Rodzina truje mnie lekami i zmusza żebym je brała. Nikt mnie nigdy nie kochał nikomu nie byłam potrzebna. Najczęściej rozmawiam tylko ze sobą Płaczę od rana ludzie są podli dla chorych osób. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nangaparbat3 Re: Atak paniki :( 15.02.20, 12:02 Leki pozwalają przetrwać najgorsze, pozbierać się, dać czas na wprowadzenie w życiu zmian, które pomogą, zacząć psychoterapię. Czasem trzeba brać całe życie - tak czy inaczej, dobrze, że są. Rodzina Cię zmusza, bo chce pomóc - a Ty, skoro jesteś chora, widzisz wszystko czarno, na tym choroba polega. Może masz rację, a może wcale nie. Trzeba Ci dobrego psychoterapeuty, masz takiego? Przytulam z całych sił. Odpowiedz Link Zgłoś
pani_tau Re: Atak paniki :( 15.02.20, 12:16 Hej cytrynowa meredith. Widzę, że masz zjazd, ponieważ, tak jak podejrzewałam, odstawilas leki. Nie możesz tego robic - to raz. Dwa - skonsultuj się z psychiatrą, bo nie wiadomo co bierzesz, w jakich dawkach ani kiedy odstawilas. Lekarz musi ocenić sytuację. Nie zwlekaj z wizytą, bo będzie coraz gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Atak paniki :( 15.02.20, 13:24 Pisałaś, że masz chorobę dwubiegunową, jeśli dobrze pamiętam, czyli wiesz, co ci dolega i wiesz, że czasem jest ciężko. Ale to minie. Tylko bierz te cholerne leki, jakby rodzina chciała cię otruć, to miała okazję w Wigilię, zupa grzybowa, pierogi z grzybami, takie tam. Czyli nie chcą cię otruć. Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Atak paniki :( 15.02.20, 13:28 Narzeczony lakarz psychiatryczny nie pomógł? Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Atak paniki :( 15.02.20, 13:30 przeczytalam nick : atomowa szkatulka wow, bylam pod wrazeniem kreatywnosci Odpowiedz Link Zgłoś
kosmos_pierzasty Re: Atak paniki :( 15.02.20, 13:38 Kiedy leki są konieczne, nie za bardzo ma się inny wybór niż nieco się nimi potruć. Odpowiedz Link Zgłoś
azja001 Re: Atak paniki :( 15.02.20, 13:40 To trol, wczoraj też coś wysmarował/a i nie komentował/a wypowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś